Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Ristiriitojen ja petoksen tiellä

Yhteiskunnassa vaikuttavien asioiden, ilmiöiden ja ihmisten taustalla on monenlaisia motiiveja ja vaikutuksia. Jotkut motiiveista ja vaikutuksista ovat avoimesti kaikkien nähtävissä kun taas toisten motiivit ja vaikutukset eivät ole yleisesti tiedossa ja ovat hyvin salaperäisiä sekä jopa valheen ja petoksen vääristämiä. Otan esille kirjoituksessani erään vääristymän sekä petoksen tien, joka esiintyy suomalaisessa yhteiskunnassa. Toivon mukaan sinulla on rehellinen ja avoin sydän, koska vain siten voit erottaa petoksen ja sen miksi ja miten petos tulee tapahtumaan. Tämä aihe on ollut sydämessäni voimakkaana useamman kuukauden ajan. Tutki ja koettele kirjoitukseni.

Kansanmies

Monet suomalaiset pitävät Timo Soinia kansanmiehenä, joka on tavallisten suomalaisten puolella ja varsinkin niiden puolella, jotka vastustavat EU:ta. Timo Soini on katolilainen ja katolilaisena Soini on sitoutunut uskomaan koko katolisen kirkon opin sekä kaiken sen minkä katolinen kirkko asettaa uskottavaksi. Rooman katolinen kirkko on sitoutunut ajamaan Euroopan yhdentymisen asiaa, joka merkitsee kansallisvaltioiden aseman heikentymistä sekä mahdollisesti pyrkimystä kansallisvaltioiden romuttamiseen sekä Euroopan liittovaltion muodostumista.

Katolisen kirkon jäsenenä Timo Soini on sitoutunut kirkkonsa oppeihin sekä sen pyrkimyksiin. Tämä tarkoittaa sitä että Soini joutuu pettämään joko katolisen kirkon tai Suomen kansan. Jos Soini ajaa voimakkaasti Suomen itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeuksia sekä EU:n alasajoa, niin Soini pettää katolisen kirkon ja kirkon Euroopan yhdentymisen pyrkimykset. Jos Soini hyväksyy katolisena katolisen kirkon harjoittaman Euroopan yhdentymispolitiikan, niin Soini pettää Suomen kansan.

Timo Soinilla ei ole vaihtoehtoja, sillä hän joutuu pettämään joko oman kirkkonsa tai Suomen kansan, sillä hän ei voi yhtä aikaa ajaa sekä Suomen itsenäisyyttä, Suomen etua ja itsemääräämisoikeuksia sekä Euroopan yhdentymisen vahvistamista. Tulevat päivät tulevat näyttämään onko Timo Soini todellakin Suomen kansan puolella vai suostuuko hän ajamaan kirkkonsa pyrkimyksiä koskien Euroopan yhdentymistä. Takaporttina on luopuminen (ei asetu enää ehdolle perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi) puolueen johdosta ja siirtyminen passiiviseksi kansanedustajaksi tai siirto muihin tehtäviin (kansainvälinen virka tai jokin kotimainen tehtävä), jonka kautta voisi vetäytyä taka-alalle ja siten välttää katolisen kirkon tai Suomen kansan pettäminen.

Timo Soini on saanut kannatuksensa ja poliittisen valtakirjansa Suomen kansalta Euroopan Unionin vastustajana ja hylätessään alkuperäisen vakaumuksensa ja hyväksyessään Euroopan Unionin kehittämisen hän on pettänyt kannattajansa ja äänestäjänsä. Jos Timo Soini ei suostu kehittämään ja tukemaan Euroopan yhdentymistä, niin hän pettää oman kirkkonsa. Soini on hankalan pulman edessä. Miten hän aikoo ratkaista edessään olevan ongelman? Sen aika tulee näyttämään. Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään Timo Soinia tai perussuomalaisia vastaan. Olen poliittisesti sitoutumaton ja sellaisena aion pysyä jatkossakin.

Sananvapauden maassa julkisesti esillä olevan henkilön sekä yhteisön toimintaa on pystyttävä arvioimaan sävyisästi asiapohjalta. Tätä olen pyrkinyt tekemään. Toivon ettei perussuomalaisten, Timon Soinin ja katolisuuden vastustajat käytä kirjoitustani kiihkomielisenä lyömäaseena katolisia, Soinia tai perussuomalaisia vastaan. Se ei ole kirjoitukseni tarkoitus. Pyrkimykseni on kirjoittaa avoimen rehellisesti taustasta, joka antaa erilaisen signaalin kuin mikä on todellisuus. Jokainen tehköön omassa sydämessään rehellisen arvion ilman pilkkakirveen heiluttamista mihinkään suuntaan. Rehellisen totuuden voi sanoa asiallisesti todennettujen tosiasioiden pohjalta.

Kansan kovisteltavana

Iltalehti julkaisi 29.8.2013 artikkelin nimeltään: Kansan kovisteltavana. Iltalehden artikkelissa Juhani Starczewski vaatii Soinia myöntämään, että hänen politiikkansa ja uskontonsa ovat ristiriidassa. Katolinen kirkko ajaa yhdentyvää Eurooppaa, mutta Soini ei. Starczewski kysyi Timo Soinilta eikö se ole ristiriitaista, kun hän aktiivikatolisena ajaa Suomea takaisin kansallisvaltioksi, vaikka katolisuus ajaa yhdentyvää Eurooppaa ja maailmanhallitusta. Euroopan katoliset poliitikot ovat samassa linjassa kirkon kanssa ja he toimivat yhdentyvän Euroopan ja maailmanhallituksen puolesta. Timo Soini myönsi ristiriidan olevan olemassa.

Juhani Starczewskin mukaan hänen keskustelunsa päättyi siihen, että hän esitti Soinille, että asia jätetään Herralle ja pyydetään Häneltä vastaus ristiriitakysymykseen ja tähän Soini vastasi "Kyllä!"

Kirkon usko

Timo Soini kertoo uskostaan kirjassaan Maisterisjätkä (Tammi 2008, pokkaripainos vuodelta 2011). Kirjassaan Timo Soini sanoi, että usko ilman tekoja on kuollut, ja sen vuoksi usko näkyy myös hänen poliittisessa ajattelussansa (s. 138). Soini sanoo, että hänen uskonsa on kirkon uskoa (s. 139-140).

Katolilainen Emil Anton kirjoitti blogissaan Timo Soinista (Timo Soinin katolilaisuus 4.5.2015) ja kaksi tärkeää kohtaa, jotka Soini esittää kristinuskon luonteesta: Ollakseen oikea kristitty ei tarvitse tehdä kertaluontoista henkilökohtaista uskonratkaisua; Toiseksi omatekoisia jumalia ei ole olemassa, eikä omakeksimällä uskonnolla pötkitä pitkälle.

Harva suomalainen tietää mitä kaikkea Rooman katolinen kirkko opettaa. Muutama näyte siitä mitä katolinen kirkko opettaa:

- Katolinen kirkko opettaa, että kristityn (katolilainen) pitää uskoa kaikki, minkä Jumala on ilmoittanut ja katolinen kirkko asettaa uskottavaksi, joko se sitten on pyhään raamattuun kirjoitettu tai ei (Katolinen katekismus imprimatur Guill. P. B. Cobben 1953).  

- Pyhä messu-uhri on ylevin uhri, koska se on; 1. arvollisin ylistysuhri 2. Jumalalle mieluisin kiitosuhri 3. tehokkain rukousuhri. 4. voimakkain sovitusuhri. (Katolinen katekismus imprimatur Guill. P. B. Cobben 1953).  

- Jokainen, joka tuntee katolisen kirkon Kristuksen oikeaksi kirkoksi, on iankaikkisen autuuden menettämisen uhalla velvollinen olemaan sen jäsen, uskomaan sen opin, nauttimaan sen sakramentteja ja olemaan sen vallalle alamainen. (Katolinen katekismus imprimatur Guill. P. B. Cobben 1953).  

- Katolisen Newadvent.org nettisivun ja Catholic Encyclopedan mukaan terve Maria rukous on kiitosta, anomusta sekä avuksi huutamista Marialle, sisältäen ajatuksen että katolinen hurskaasti, kunnioittavasti ja anovasti turvautuu Marian esirukoukseen, että hän (Maria) sovittaisi syntiset Jumalalle, että he saisivat siunauksen nykyisessä elämässä ja elämässä, jolla ei ole loppua.

Edellä olevat Rooman katolisen kirkon (RKK) opinkappaleet todistavat ja paljastavat sen ettei katolinen kirkko edusta Raamatullista kristinuskoa. Raamatussa Herra Jeesus käski uskomaan Häneen, niin kuin Raamattu sanoo. RKK toimii vastoin Jeesuksen käskyä, sillä RKK käskee uskomaan uskon asioina myös sellaisia opetuksia, joita ei löydy Raamatusta.

Raamatun opetuksen mukaan Jeesuksen syntiuhri Golgatalla on kaikkein voimakkain sovitusuhri, jonka kautta ihminen Jumalan armosta vastaanottaa pelastuksen sen jälkeen kun hän on itse henkilökohtaisesti tehnyt parannuksen (katumus, syntien tunnustaminen ja usko Herraan Jeesukseen) ja uskonut Herraan Jeesukseen. RKK opettaa vastoin Raamatun sanaa, koska RKK sanoo messu-uhrin olevan voimakkain sovitusuhri.

Raamattu opettaa olemaan uskollinen Jeesukselle sekä pysymään Raamatullisen seurakunnan yhteydessä. Raamatun opetuksen mukaan usko Jeesukseen pelastaa, ei kirkko. RKK opettaa vastoin Raamattua, koska RKK sitoo pelastuksen kirkkoon ja sen oppiin ja jos katolilainen ei usko kirkkonsa oppia, niin hän "menettää pelastuksen".

Raamattu opettaa Herran Jeesuksen olevan ainoa tie Isä Jumalan luokse, koska Herra Jeesus sovittaa ihmisten synnit verensä, ristinkuolemansa ja ylösnousemuksensa kautta. RKK opettaa vastoin Raamattua, koska RKK sanoo myös Marian sovittavan syntiset Jumalalle.

Petos ja valheen opettaminen sekä valheessa eläminen

Edellä oleva otsikko kirkon usko paljastaa ja todistaa sen ettei katolinen kirkko edusta Raamatullista kristinuskoa, vaan on sen valhejäljitelmä. Jokainen katolilainen joka on sitoutunut kirkon uskoon on samalla sitoutunut elämään valheessa sekä levittämään valhetta kirkon uskonopin kautta. Jokainen katolilainen ei ole uskollinen kirkolleen, eikä usko kaikkea sitä mitä kirkko opettaa (ei elä valheessa ja petoksessa), mutta sellainen katolilainen elää valheessa ja petoksen uhrina, joka on uskollinen koko kirkon opille.

Katolilainen, jolla on koko kirkon usko elää ristiriitojen, valheiden ja petoksen maailmassa, sillä hän sanoo olevansa kristitty, mutta todellisuudessa hän ei edusta Raamatullista kristinuskoa. Valhe ja petos johtaa siihen, että sen vallassa oleva ihminen pettää aina toiset ihmiset esiintyen jonakin muuna kuin mitä hän ihan oikeasti edustaa. Surullista ja ikävää on se, että petoksen ja valheen vallassa oleva ihminen elää sokeudessa koskien sitä petosta ja valhetta, jota hän edustaa. Hän uskoo ja luulee olevansa totuuden ja oikean asian puolella, vaikka hän kulkee petoksen ja valheen tiellä.

Oikea ratkaisu

Raamatussa sanotaan Jumalan tehneen ihmissuvun ja että Hän asutti ihmiset asumaan kaikkialle maailmaan, säätäen heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa. Raamatun mukaan Babyloniassa tapahtui kielten- ja kansojen sekoitus ja hajaannus, koska he pyrkivät luomaan yhden ja yhtenäisen hallinnon maan päälle, joka perustui synnin valtaan ja päämääriin. Euroopan Unioni kulkee samaa synnin polkua kuin muinainen Babylon, sillä molemmilla on sama päämäärä: Riistää kansoilta itsemääräämisoikeus ja orjuuttaa heidät yhtenäisen hallinnon kautta palvelemaan syntiä, joka on pukeutunut oikeuden, rakkauden ja rauhan valeasuun. Karu totuus paljastuu vasta sitten kun yhdentyminen on lopullisesti saatettu päätökseen. Euroopan yhdentyminen ajaa antikristillistä agendaa, joka lopulta huipentuu antikristuksen ilmestymiseen.

Suomalainen demokratia on syntynyt alunperin kristinuskon rakennusaineista. Kansa tai kansallisvaltio ajatus ei ole silloin ollenkaan huono ajatus, jos sen pyrkimyksenä on asettaa ihmiselle hyvät ja oikeudenmukaiset lait, joita noudattamalla yhteiskuntarauha säilyy. Mitä isompi valtio on, niin sitä hankalampi sitä on hallita oikeudenmukaisesti, siksi esim. Euroopan Unionin kaltainen yksi iso "kansallisvaltio" yhteisine lakeineen ja säädöksineen ei ole toimiva ratkaisu, koska eri alueita ja erilaisia kulttuureja ei voi sulattaa yhteen ilman ongelmia. Pienempää aluetta kuten Suomen kokoinen alue on jo paljon helpompaa hallita oikeudenmukaisesti. Silloin kun kansallisvaltio ajatusta ymmärretään ja toteutetaan oikealla tavalla, niin se on ainoa oikea toimiva ratkaisu ihmisten oikeudenmukaiseen asuttamiseen.

Kansallisvaltio asiassa on kaksi puolta, toinen on hyvä puoli ja toinen huono puoli. Kansallisvaltion hyvä puoli on se, että sen tulisi tarjota kansalaisilleen oikeudenmukaiset ja kaikkia koskevat lait ja asetukset kansalaisten elämän turvaamisen ja oikeudenmukaiseen kansalaisten kohtelemiseen. Huono puoli on siinä, jos edellä oleva unohdetaan, niin se johtaa eriarvoisuuteen ja kansalaisten sortamiseen sekä myös väärämieliseen kansallispatriotismiin, jossa sodan ja väkivallan avulla pyritään valtaamaan lisää maata itselleen valloittamalla ja miehittämällä muita alueita ja valtioita sekä pyritään sortamaan ihmisiä etnisen taustan tai muun erilaisuuden perusteella. Väärämielinen kansallispatriotismi on tuomittavaa, mutta tervehenkinen kansallisvaltio ajatus ja malli, jossa kaikilla on samat lait ja oikeudet on eettisesti oikein ja hyväksyttävää.

Nykyajan yksi suurimmista ongelmista on ihmisen hyväksikäyttäminen elämän kaikilla osa-alueilla. Ihmisen arvoa mitataan hänen tekojensa mukaan, ei sen mukaan kuka hän on. Jumala ei vaadi ihmiseltä täydellisyyttä, koska Jeesus oli täydellinen. Jumala ei vaadi ihmiseltä suorituksia, koska Jeesus täytti kaiken lain. Jumala ei haluaisi rangaista ihmistä, koska Jeesus kantoi rangaistuksen meidän edestämme. Jumala ei haluaisi kenenkään kärsivän, koska Jeesus kärsi meidän puolestamme. Jumala ei haluaisi kenenkään kuolevan, koska Jeesus kuoli meidän puolestamme. Siksi kaikkein tärkein ratkaisu on tunnustaa syntisyytensä Jumalalle sekä vastaanottaa Herra Jeesus Pelastajaksi uskomalla Häneen, jonka kautta saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän.

Ps. Sydämelläni on ollut useita kuukausia tämän kirjoituksen tekeminen. Olen kokenut tämän sydämelläni todella voimakkaasti ja uskon Jumalan (Raamatun Jumala uskon kautta Jeesukseen) kehottaneen minua sen kirjoittamaan, vaikka monet tulevat olemaan eri mieltä kanssani. Jos olen erehtynyt ja sen tulen ymmärtämään, niin olen valmis tekemään julkisesti parannusta.

Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 2: kotipetripaavola.com/ristiriitajapetososa2
Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 3: kotipetripaavola.com/ristiriitajapetososa3

Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 4: kotipetripaavola.com/ristiriitajapetososa4

 

Petri Paavola 15.4.2016

Lähteet:
Iltalehti
29.8.2013
Katolinen katekismus imprimatur Guill. P. B. Cobben 1953
elisanet.fi/juhani.starczewski/timo_soinin_ristiriita
hyviauutisia.net/2015/05/04/timo-soinin-katolisuus
newadvent.org/cathen/07110b

33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
 

 
website statistics

eXTReMe Tracker