Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 4

 

Lukiessani Adrian Hiltonin kirjaa The Principality and Power of Europe Britain and the emerging Holy European Empire (Euroopan ruhtinaskunta ja valta Britannia ja pyhän eurooppalaisen imperiumin esiin nouseminen) koin sydämessäni, että kirjoitukseni neljäs osa tulisi perustua osittain kirjan tekstiin, koska siinä käsitellään tärkeitä asioita koskien kirjoitukseni aihetta.

Eräs Euroopan Unionin varhaisista "isistä" harras katolilainen Jean Monnet hylkäsi ajatuksen, että Euroopan pitäisi koostua itsenäisistä valtioista. Jean Monnet uskoi ja luotti katoliseen visioon, jonka mukaan Euroopasta pitäisi tulla supervaltio ja valtioliitto (liittovaltio), jossa kaikki ikivanhat kansat sulautuisivat yhteen. Euroopan Unioni on petos, jonka kautta katolinen kirkko pyrkii katolilaistamaan Euroopan maat. Mitä enemmän tätä asiaa tutkii, sitä selkeämmin kaikkialta tulee esille todisteita katolisen kirkon pyrkimyksestä rakentaa katolinen supervaltio Eurooppaan.

Euroopan integraation alkuperä

Katolinen kardinaali Maria Martini puhui Euroopan parlamentissa vuonna 1997 Euroopan integraation alkuperästä. Martini painotti yhden uskon (katolisuus) tärkeyttä ja sanoi ettei uskontojen tule kannattaa nationalismia ja että Euroopan tulisi tunnustaa jumalallinen (Jumala) johtoasema. Tällä hän tarkoitti katolisen kirkon johtoaseman tunnustamista Euroopan Unionissa sekä sitä, että paavilla tulee olla johtoasema "Jumalan" maan päälle asettamassa valtakunnassa, koska paavi on kaikkien maiden hallitsijoiden yläpuolella.

Martinin puhe sisälsi myös vaatimuksen uudesta hyvinvoinnin tilasta, joka perustuisi katolisen Rooman yhteiskunnalliseen oppiin. Hän myös sanoi ettei Euroopan integraatiota tarkoitettu alunperin käsittelemään vain talous- ja raha-asioita. Martinin mukaan meidän tulee rakentaa Eurooppaa Euroopan hengessä, sillä jos Euroopan integraatio ei ole ankkuroitu todelliselle uskonnolliselle perustukselle, niin silloin Euroopan tulevaisuus on vakavasti vaarassa.

Katolilaiset pitävät Euroopan Unionin alkuperustajina Alcide de Gasperia, Robert Schumannia ja Konrad Adenaueria, jotka olivat kaikki katolilaisia. Heitä pidetään lähes pyhimyksinä, jotka olivat luomassa Euroopan yhteisöä katolisen Rooman periaatteiden varaan. Jotkut katolilaiset uskovat ettei Euroopan Unioni ole pelkästään ihmisen luomus, vaan Jumalan luomus ja siksi Euroopan Unioni on olemassa jumalallisen oikeutuksen mukaan. Tämä on katolilainen näkökulma ja siksi he pyrkivät tekemään Euroopasta katolisen Euroopan, jossa kansojen lait ja asetukset noudattaisivat katolisuuteen perustuvia lakeja.

Brittiläinen roomalaiskatolinen poliitikko paronitar Shirley Williams sanoi vuonna 1975: Me tulemme liittymään Eurooppaan, jossa katolinen uskonto on vallassa oleva (hallitseva) usko ja katolinen yhteiskunnallinen oppi tulee olemaan suurin tekijä jokapäiväisessä poliittisessa ja taloudellisessa elämässä.

Katolilainen kardinaali ja jesuiitta Maria Martini (Carlo Maria) puhui samasta asiasta 22 vuotta myöhemmin kuin Shirley Williams. Martini käytti vain erilaisia sanontoja, mutta viesti oli sama.

Katolisella kirkolla on paljon enemmän valtaa ja siihen tarvittavia kontakteja ja yhteyksiä muokatakseen Eurooppaan katolisen supervaltion EU:n kautta kuin moni uskoo tai osaa kuvitellakaan. Paavi on aktiivisin uskonnollinen johtaja, jolla on enemmän poliittisia kontakteja maan päällä kuin kenelläkään muulla uskonnollisella johtajalla, sillä hän on Vatikaanin päämies ja sen hengellinen ja maallinen johtaja. Vatikaanilla on voimakas vaikutusvalta globaalissa maailmassa. Katolisen kirkon koko verkosto on rakennettu kansainvälisesti massiivisen laajaksi ja jos milloin tahansa yksi maailmanhallitus perustettaisiin, niin katolisen kirkon valta-asema olisi selvä tällaisessa maailmanhallituksessa. Millään muulla järjestöllä tai valtiolla ei ole niin laajalle levinnyttä verkostoa (uskonto, talous, politiikka jne.) maan päällä kuin on katolisella kirkolla. Katolinen kirkko on kaikessa rauhassa saanut rakentaa verkostoaan tavoitteenaan maailmanvalta, niin poliittisesti kuin hengellisesti, koska monikaan ei olisi edes mielikuvituksessaan kyennyt näkemään tällaisen salakavalan suunnitelman olevan mahdollista toteutua tai olla olemassa.

Vatikaanilla on asemaa ja vaikutusvaltaa YK:ssa. Paavilla on etuoikeus osallistua YK:n kokouksiin, joissa hän voi puhua katolisuuden puolesta jos hän niin kokee ja haluaa. Kenelläkään uskonnollisella johtajalla maan päällä ei ole tällaista suhdetta YK:n kanssa kuin mitä paavilla on. Kaiken tämän lisäksi Vatikaani omistaa valtavan omaisuuden, jonka turvin se voi viedä eteenpäin katolista agendaa. Monet ihmiset eivät ymmärrä sitä kuinka vaikutusvaltainen Vatikaani on ja että sen päämäärä on katolilaistaa Eurooppa sekä koko muu maailma. Vatikaani on ulottanut lonkeronsa kaikkialle ja sitä kautta se pyrkii koko ajan toteuttamaan päämääränsä, jonka mukaan katolisen paavin tulee hallita maailman kansoja ja valtioita.

Osa EU:n komissaareista on katolilaisia kardinaaleja ja EU-virkamiehistössä on Vatikaanin keskushallinnon (kuuria) jäseniä. Euroopan neuvoston nykyinen puheenjohtaja (Donald Tusk) on katolilainen kuten hänen edeltäjänsä Herman Von Rompuy (jesuiitta) oli myös. Miksi katolisen kirkon jäsenet ovat miehittäneet EU:ssa tärkeitä virkoja ja tehtäviä? Siksi koska he pyrkivät sitä kautta varmistamaan sen, että Eurooppaan syntyy ja perustetaan katolinen supervaltio. Kaikki on ilmiselvää ja näkyvissä. Meidän täytyy vain osata katsoa oikeaan suuntaan ja yhdistellä asioita toisiinsa ja silloin ymmärrämme sekä näemme katolisen salaliiton todellisuuden.

Hengellinen ja maallinen valta ja sen päämäärä

Katolinen kirkko on pyrkinyt luomaan koko historiansa ajan katolista supervaltiota Eurooppaan. Paavi Johannes XXIII toi esille, että Rooman katolilaisten tulee olla yhteiskunnassa johtavissa asemissa, että yhdentyminen voi tapahtua. Paavi Paavali VI sanoi 1975 Euroopan yhdentymisestä, että eikö voida sanoa, että tämä usko, kristillinen usko, katolinen usko teki Euroopan. Paavali VI on myös lausunut, että kirkon piispojen tehtävä Euroopassa on vaikuttaa ettei mikään muu ihmisvoima Euroopassa voi suorittaa sitä palvelusta, joka on annettu meille (kirkolle) uskon alkuunpanijoille, joka on herättää uudelleen Euroopan kristillinen sielu, johon yhteys (ykseys) perustuu.

Vatikaani vihki ja pyhitti Euroopan Marialle vuonna 1309, jonka mukaan Maria suojelee Eurooppaa. Katolisella kirkolla on monenlaisia Maria patsaita, joista eräässä Marian päällä on kaksitoista tähteä ympyrän muodossa. Katolisuudessa Marian viitta on usein sinisen värinen. Katolisuus sanoo sinisen värin olevan keisarinnan väri. Katolisuuden mukaan sininen väri on kuninkaallinen, rauhan ja luonnon väri (meri ja taivas) ja siksi Maria taivaan kuningattarena pukeutuu siniseen väriin.

Katolilaisilla on rukous nimeltään kahdentoista tähden kruunu, joka on omistettu Marialle. Rukouksessa kiitetään Neitsyt Mariaa, joka on vaatetettu auringolla, kuu hänen jalkojensa alla ja päässään hänellä on mystinen kahdentoista tähden kruunu. Rukouksessa tuodaan esille myös kuinka Maria on vapaa kaikesta synnistä hedelmöittymisestään asti; kuinka Pyhä Henki otti Marian puolisokseen; kuinka Maria on taivaassa korotettu kaikkien ihmisten yläpuolelle; kuinka ihmiset vapautetaan synneistä ja perkeleen orjuudesta Marian ansioiden ja esirukousten tähden.

Euroopan Unionin lipussa on kaksitoista tähteä ympyrän muodossa ja lippu on väriltään sininen. Katoliset vaikuttajat ovat luoneet perustan Euroopan Unionille ja siitä lähtien lähes kaikessa tulee esille katolinen vaikutus. Euroopan Unionin sinisen värinen lippu ja sen ympyrän muodossa olevat kaksitoista tähteä ovat katolisen Marian (taivaan kuningatar) tunnuksen ja symbolin mukaiset, sillä Marian kuninkaallinen väri on sininen ja hänen päänsä yläpuolella on ympyrässä kaksitoista tähteä. Tämä ei ole sattumaa, vaan katolinen kädenjälki, jonka tarkoitus on tehdä Euroopasta katolinen supervaltio, jonka asukkaat palvovat katolista Mariaa (taivaan kuningatar), sillä katolisen opin mukaan myös Maria sovittaa ihmisten synnit.

Babyloniassa kapinoitiin Raamatun Jumalaa vastaan, jossa ihmiskunta rakensi Baabelin tornin, jonka huippu oli omistettu taivaan kuningattaren palvonnalle. Kapinan tarkoituksena oli palvoa taivaan kuningatarta Raamatun Jumalan sijasta sekä saattaa yhdistynyt ihmiskunta yhtenä kansansa palvomaan taivaan kuningatarta. Maailmankuulu maalaus nimeltään Baabelin torni, jonka teki Pieter Bruegel on lähes identtinen Strasbourgissa sijaitsevan Euroopan parlamentin rakennuksen kanssa:

Symboliikka on todella tärkeä okkulttisissa piireissä, johon Rooman katolinen kirkkokin voidaan laskea mukaan, koska se ei edusta Raamatun kristinuskoa, vaan sen valhejäljitelmää. Rooman katolinen kirkko on rakentanut ja rakentamassa salakavalasti katolista supervaltiota Eurooppaan. Symboliikka on katolisuudelle tärkeätä ja siksi EU:n sinisessä lipussa on ympyrässä kaksitoista tähteä, joka on identtinen katolisen Maria symbolin kanssa. Taivaan kuningatar kultin näkyvä symboli on myös parlamentti rakennus Strasbourgissa, joka on identtinen kuuluisan Baabelin tornia esittävän maalauksen kanssa. Katolisen kirkon Maria (taivaan kuningatar) kultti ei ole Raamatun uskoa, vaan antikristuksen uskontoa ja petos, jonka kautta ihmisiä eksytetään maan päällä.

Katolinen uutistoimisto Zenit kirjoitti elokuun 31, päivänä 2003 artikkelin nimeltään: Paavi Johannes Paavali II uskoo Euroopan tulevaisuuden Marialle. Artikkelissa paavi uskoo uuden Euroopan tulevaisuuden Marialle. Artikkelin mukaan paavi asetti Euroopan Marian käsiin, niin että Euroopasta tulisi kansojen sinfonia, joka sitoutuu yhdessä rakentamaan rakkauden ja rauhan sivilisaation.

Euroopan saattaminen palvomaan Mariaa Euroopan Unionin kautta ei ole mikään salaliittoteoria, vaan todennettuihin faktoihin perustuva tosiasia, joka on katolisen kirkon pyrkimys ja päämäärä. Miksi Maria ja hänen palvomisensa on niin tärkeä asia katoliselle kirkolle? Katolinen kirkko uskoo, että Jumala on antanut katoliselle kirkolle ja sen paaville hengellisen ja maallisen vallan, jossa maailman valtakunnat kuuluvat Rooman piispan (paavi) hallittaviksi ja kirkon opin mukaan Kristuksen sovitustyö ja pelastus voidaan saavuttaa vain Marian ansioiden ja esirukousten tähden (Maria on kanssalunastaja). Katolinen kirkko uskoo, että kirkko on kutsuttu vaalimaan ja ylläpitämään tätä universaalista pelastuksen suunnitelmaa. Tästä syystä katolinen kirkko pyrkii saattamaan ihmiset palvomaan Mariaa ja siksi Euroopan Unionin lippu on "pyhitetty" Marialle katolisen symboliikan mukaisesti.

Aluksi ketään ei pakoteta palvomaan Mariaa, mutta niin kuin katolinen historia osoittaa niin lopulta kaikki, jotka ovat Rooman kirkon vallan alaisina pakotetaan olemaan alamaisia kirkolle ja sen opetuksille sekä käskyille. Vatikaanin motto on Semper Eadem (aina sama), joka tarkoittaa ettei Vatikaani muutu, vaan sen pyrkimykset ja päämäärä pysyvät aina samoina kaikkina historian aikakausina. Lyhyt katsaus katoliseen historiaan osoittaa sen kuinka katolinen kirkko on aina sortajan roolissa, silloin kun sillä on täydellinen valta yli muiden. Maissa, jossa katolisen kirkon asema on heikko, niin kirkon strategia on voittaa ystäviä korkeilta yhteiskunnallisilta paikoilta sekä heikentää ja mustamaalata niitä, jotka pyrkivät haastamaan kirkkoa tai paljastavat sen todellisen pimeän luonteen. Jokaisen katolilaisen pitäisi olla kirkon kansalainen  ja kykeneväinen olemaan vastuullinen kirkon kansalainen puolustamaan uskoaan vihollisiaan vastaan. Katolinen kirkko on yhtä kuin valtio, koska se opettaa itsellään olevan sekä maallisen että hengellisen vallan maan päällä.

Johtopäätös

Olet varmasti kuullut tai lukenut sellaisia toteamuksia kuin mitä suurempi valhe, niin sitä enemmin siihen uskotaan ja mitä suurempi valhe, niin sen paremmin se menee perille. Hyvin yleisesti ihmiset ajattelevat ettei suuri valhe voi huijata ja hämätä kuin ehkä hyvin pieniä määriä ihmisiä, joiden sanotaan olevan hyväuskoisia sekä huijattavissa olevia persoonallisuuksia. Ikävä ja valitettava tosiasia on se että suurin osa ihmisistä elää valheen ja petoksen uhrina ja vielä sillä tavalla, että he itse tukevat ja kannattavat tätä valhetta ja petosta. Osa heistä kannattaa sitä tietämättään ja osa tietoisesti. Eräs tällainen suuri valhe ja petos on Euroopan Unionin kannattaminen, koska se perustuu salakavalaan suunnitelmaan kansallisvaltioiden itsenäisyyden tuhoamisesta sekä katolisen supervaltion luomisesta Eurooppaan.

Euroopan Unionin kannattaminen on yhtä kuin maanpetturuus sekä itsenäisen valtion tuhoutumisen hyväksyminen. Katolinen salaliitto, katolinen supervaltio EU:n kautta on tosiasia, jonka todennetut faktat selkeästi todistavat ja paljastavat. Toivon mukaan sinä et kannata petoksen ja valheen hanketta, koska jokainen valhe ja petos enemmin tai myöhemmin häviää sekä tuhoutuu ja joutuu häpeänalaiseksi.

 

Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 1: kotipetripaavola.com/ristiriita-ja-petos
Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 2: kotipetripaavola.com/ristiriita-ja-petososa2
Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 3: kotipetripaavola.com/ristiriita-ja-petososa3
Ristiriitojen ja petoksen tiellä osa 5: kotipetripaavola.com/ristiriita-ja-petososa5

 

 

Petri Paavola 20.4.2016

Lähteet:
clclibrary-org-denon-angelfire.com
catholicfamilyfaith.com
catholic.org

33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

eXTReMe Tracker