Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube |
Videosivu   


Alberto Rivera ex-jesuiitta: Paljastus kuinka vatikaani loi islamin
(Tutki ja koettele!)

 

Entinen jesuiitta Alberto Rivera tuli uskoon Herraan Jeesukseen, jonka seurauksena hän paljasti katolisen kirkon jesuiittojen ja vatikaanin suunnitelmia. Riveran mukaan katolisen kirkon jesuiittakenraali Augustine Bea kertoi kuinka vatikaani on aina halunnut Jerusalemin olevan katolisen kirkon pyhä kaupunki. Vatikaanin suunnitelmissa oli valloittaa Ismaelin lapsien (arabit) kautta Jerusalem katolisten pyhäksi kaupungiksi.

Tiedän että edellä oleva ajatus tuntuu monista katolisista, muslimeista sekä muista ihmisistä mahdottomalta ajatukselta. Monet sanovat sen olevan valhe ja mustamaalaus katolisuutta ja muslimeita vastaan. Kun tutkimme tarkasti tietyt asiat esimerkiksi Rooman kirkon ja muslimien oppien samankaltaisuuksista sekä katolisen kirkon ja muslimien yhteisestä uskontodialogista, niin todisteet ovat kiistattomat sen puolesta, että Islam on katolisen kirkon luomus.

Paavi ja Rooman katolinen kirkko on aina havitellut itselleen Jerusalemia. Rooman katolisella kirkolla on ollut ja tulee aina olemaan kaksi vihollista, jotka ovat juutalaiset ja Raamattuun uskovat Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset. Rooman katolisen kirkon isäntä (saatana) haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset herran Jeesuksen opetuslapset. Minkä tähden RKK haluaa raivata tieltään niin juutalaiset kuin todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset?

Raamattu opettaa, että todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset tietävät todellisen totuuden ja Jumalan pelastussuunnitelman. Raamattu opettaa, että lopun aikana Israelin kansan jäljelle jäänyt jäännös (kolmasosa) tekee parannuksen ja uskoo kansakuntana Herran Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja. Tämän seurauksena Herra Jeesus perustaa maan päälle tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan, jossa Herra Jeesus Jerusalemista käsin hallitsee maan päällä Rauhanruhtinaana. Paha saatana haluaa estää tämän, siksi hän haluaa tuhota todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset sekä juutalaiset (israelilaiset). Paha saatana haluaa myös valloittaa palvelijoillensa Jerusalemin ettei Jumalan suunnitelma toteutuisi. Tämän tähden Israel sekä Jerusalem on jatkuvan kiistan, sodan ja konfliktin kohteena.

Rooman katolinen kirkko on saatanan luomus, jonka kautta hän haluaa tuhota Jumalan työn ja suunnitelmat, hän ei kuitenkaan onnistu tuhoamaan Jumalan työtä ja suunnitelmaa. Lopun aikana paavi haluaa toimia juutalaisten ja muslimien välillä "rauhan" välittäjänä, jonka seurauksena paavi toivoo ja haluaa pääsevänsä vihdoin hallitsemaan maailmaa Jerusalemista käsin.

Juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ovat este Rooman katolisen kirkon suunnitelmalle valloittaa koko maailma sen isännälle (saatana) sekä hallita maailmaa Jerusalemista käsin. Koska Rauhanruhtinaan Herran Jeesuksen tulee hallita koko maailmaa tulevaisuudessa Jerusalemista käsin, niin sen tähden saatana haluaa estää sen ja asettaa oman miehensä Jerusalemiin maailmanvaltiaaksi. Tuleva antikristus asettaa "valtaistuimensa" Jerusalemiin julistaen itsensä jumalaksi sekä messiaaksi, mutta Herran Jeesuksen tulemuksessa antikristuksen valta tulee tuhoutumaan täydellisesti.

RKK Islamin taustalla

Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset ja juutalaiset ovat olleet RKK:n tiellä esteenä Jerusalemin valtaamisessa. RKK:n vainot ja surmatyöt juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan eivät tuottaneet toivottua tulosta. Rooman kirkon piti keksiä jotakin jonka avulla niin Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset kuin juutalaiset tuli raivata pois tieltä sekä ottaa haltuun Jerusalem.

Noin 200 vuotta ennen Muhammedin syntymää Pohjois-Afrikassa vaikutti katolisen kirkon teologi nimeltään Augustinus, joka loi kontakteja arabiheimoihin. Augustinus onnistui voittamaan joitakin arabeja katolisuudelle, mutta suuri osa arabeja oli vihamielisiä katolisia kohtaan. Katolisen kirkon vakoilijat ja asiamiehet alkoivat levittämään sanaa, että arabien keskuudesta nousisi eräänä päivänä mies, joka tulisi kokoamaan kaikki arabit yhteen.

Khadijah oli leski ja varakas arabinainen, joka oli uskollinen Paavin seuraaja. Hän luovutti omaisuutensa kirkolle vetäytyen luostariin. Hänen ollessaan luostarissa hän sai tehtäväkseen palata takaisin maailmaan löytääkseen nuoren ja lahjakkaan miehen, jonka tehtävänä oli perustaa uusi uskonto sekä tulla "messiaaksi" Ismaelin (arabit) lapsille.

Vatikaani halusi luoda arabeille "messiaan", miehen jolla olisi suuri karisma, joka voisi yhdistää kaikki arabit valtamaan Jerusalemin paaville. Khadijah löysi nuoren Muhammedin ja he menivät naimisiin. Khajidahin serkku Waraquah oli myös harras ja uskollinen roomalais-katolinen. Vatikaani asetti nämä naiset Muhammedin neuvonantajiksi. Muhammed kävi läpi intensiivisen valmennuksen lukien "pyhän" Augustinuksen teoksia. Muhammedin valmennukseen kuului opetus, jonka mukaan juutalaiset ja ei-katoliset kristityt tuli tuhota. Muhamedille opetettiin, että vain roomalais-katoliset olivat oikeita kristittyjä.

Tämän opetuksen tähden vuosisatojen ajan muslimit ovat olleet eksytettyinä pois todellisesta evankeliumista Herrassa Jeesuksessa. Paha saatana oli Rooman kirkon (Babylonian valheellinen äiti uskonto) kautta luonut Rooman porttokirkolle tyttären Islamin uskonnosta, jonka tehtävä on ollut kautta historian tuhota Israel sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

Waraqah Ibn Nawfalista löytyy monenlaista tietoa:

Narrated 'Aisha: Sahih Bukhari Volume 4, Book 55, Number 605: ..The Prophet returned to Khadija while his heart was beating rapidly. She took him to Waraqa bin Naufal who was a Christian convert and used to read the Gospel in Arabic

Narrated 'Aisha: Sahih Bukhari Volume 1, Book 1, Number 3: Khadija then accompanied him to her cousin Waraqa bin Naufal bin Asad bin 'Abdul 'Uzza, who, during the pre-Islamic Period became a Christian and used to write the writing with Hebrew letters. He would write from the Gospel in Hebrew as much as Allah wished him to write

... and it is no secret that Muhammad was schooled and groomed by the Christian monk/priest, Waraqa ibn Nawfal, who held some heretical views of Jesus. Nawfal belonged to the Nosrania Christians, who originated from a Jewish system of beliefs and practices, before he joined Ebionism.

Muslims have claimed that Waraqa represents the pure, uncorrupted form of Christianity, and who deny the Christian Trinity. However, there is no evidence that Waraqa was a Unitarian Christian. In fact, historical evidence appears to contradict this. The churches in the Arabian peninsula were either in communion with the Monophysitic Church in Egypt or the Nestorian Church in Constatinople (and these two had long been in antagonistic relationships).

The Sirah (biography) of Muhammad does not mention much about the religion of Khadijah, Muhammad's first wife. However, it is difficult to believe that Khadijah was a polytheist. She was probably deeply influenced by her cousin brother Waraqa, who, was first a Jew, then converted to Christianity.

Waraqasta on siis monenlaista tietoa sekä hän olisi ollut alunperin juutalainen, sitten hänestä olisi tullut kristitty ja hän olisi vaikuttanut myös erilaisissa kristillisissä piireissä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä etteikö hän olisi voinut olla paavin vakooja (roomalaiskatolinen), vaan hän olisi hyvinkin voinut olla paavin asiamies. RKK:n strategia on soluttautuminen vihollisen leiriin ja teeskennellä olevansa sitä mihin on soluttautunut, mutta vaikuta siihen yhteisöön katolisia oppeja ja ajatuksia. Sanaan roomalaiskatolinen ei kannata takertua, sillä kun Rooman katolinen kirkko syntyi virallisesti 390-luvulla, niin historia käyttää yleisesti nimitystä roomalaiskatolinen ihmisistä, jotka ovat olleet paavin miehiä tai naisia.

Jos tutkimme hiukan sitä mitä tietoa Waraqasta on saatavilla, niin hänen elämästään voidaan nähdä soluttautumisen piirteitä. Inthenameofallah.org sivuston mukaan (ei muslimien ylläpitämä sivusto) Waraqa oli aluksi juutalainen ja kääntyi kristityksi. Waraqa tunsi kristillisyyden ja juutalaisuuden ja Waraqan ja hänen serkkunsa Khadijah (Muhammedin vaimo) kävivät monia keskusteluja Muhammedin kanssa. Se on totta ja nähtävissä, että koraanista löytyy paljon vanhan testamentin mukaista opetusta, joista jotkut ovat myös vääristyneitä opetuksia sekä koraanissa puhutaan todella paljon Mariasta Jeesuksen äidistä. RKK toimii aina niin, että se lähettää asiamiehensä (tai naisen) vihollisen leiriin ja alkaa manipuloimaan heitä ja pyrkii istuttamaan heihin katolisia ajatuksia. Muhammedin lähellä oli kristittyjä (Waraqa ja Khadijah), jotka keskustelivat hänen kanssaan ja kas kummaa koraani on täynnä juutalaista ja kristillistä vaikutusta, joista osa tosin vääristelty, mutta osa totta kuten se että Maria oli Jeesuksen äiti:

Surah 23:
49 and we gave Moses the book, in order that they might receive guidance.
50 and we made the son of Mary and his mother as a sign: we gave them both shelter on high ground, affording rest and security and furnished with springs.

Koraani kertoo yllä olevissa säkeissä siitä mitä Allah on tehnyt. Koraani sanoo Allahin antaneen Jeesuksen ja Marian merkiksi. RKK:lle on tärkeätä Marian osuus Jeesuksen rinnalla. Tosin koraani myös vääristelee Jeesuksen asemaa.

Surah 5:119 and behold! Allah will say: "O Jesus the son of Mary! didst thou say unto men, worship me and my mother as gods in derogation of Allah’?" he will say: "glory to thee! never could I say what I had no right to say. had I said such a thing, thou wouldst indeed have known it. thou knowest what is in my heart, thou I know not what is in thine. for thou knowest in full all that is hidden.

Koraanissa sanotaan ettei Allah kehota palvomaan Jeesusta ja Mariaa Jumalina. Tätä RKK:n opetusta Muhammed ei ostanut, mutta koska se on kirjoitettu Koraaniin, niin sitä on tarjottu hänelle ehkäpä juuri Waraqan ja Khadijahin kautta? Tähän joku voi sanoa ettei katolinen kirkko opeta Marian olevan Jumala (Jumalatar). Rooman katolinen kirkko 300-luvun lopulla ja 400-luvun alkupuolella rukoili Mariaa Jumalan äitinä. Jos uskot että vain Jumalaa saa rukoilla ja joku sanoo sinulle että rukoillaan Mariaa Jumalan äitiä, niin sinä voit ajatella että hän pitää Mariaa Jumalana. Miksi siis Muhammed ei olisi voinut ajatella samalla tavalla?

Vaikka Muhammed ei ostanut kaikkea katolisuutta, niin koraanista löytyy hämmästyttäviä katolisia oppeja koskien Mariaa. Tässä kohden voit pitää minua salaliittofriikkinä ja huuhaa huru-ukkona. Kehotan sinua kuitenkin lukemaan tarkasti seuraavat koraanin opetukset koskien Mariaa Jeesuksen äitiä:

Surah 3:
33 Allah did choose Adam and Noah, the family of Abraham, and the family of ‘Imran above all people,-
34 offspring, one of the other: and Allah heareth and knoweth all things.
35 behold! a woman of ‘Imran said: "O my lord! I do dedicate unto thee what is in my womb for thy special service: so accept this of me: for thou hearest and knowest all things."
36 when she was delivered, she said: "O my lord! behold! I am delivered of a female child!"- and Allah knew best what she brought forth- "and no wise is the male like the female. I have named her Mary, and I commend her and her offspring to thy protection from the evil one, the rejected."
37 right graciously did her lord accept her: he made her grow in purity and beauty: to the care of Zakariya was she assigned. every time that he entered her chamber to see her, he found her supplied with sustenance. he said: "O Mary! whence comes this to you?" she said: "from Allah: for Allah provides sustenance to whom he pleases without measure."
........
42 behold! the angels said: "O Mary! Allah hath chosen thee and purified thee- chosen thee above the women of all nations.
43 "O Mary! worship thy lord devoutly: prostrate thyself, and bow down in prayer with those who bow down."
.......
45 behold! the angels said: "O Mary! Allah giveth thee glad tidings of a word from him: his name will be Christ Jesus, the son of Mary, held in honour in this world and the hereafter and of the company of those nearest to Allah;

Miksi koraani sanoo Marian äidin sanoneen pyhittävänsä lapsensa (Marian) kohdussa Allahille, sillä tällainen Marian ylistys on kuin suoraan katolisuudesta? Jonkun on täytynyt vaikuttaa Muhammediin ja vaikuttajan motiivi on pyrkiä saada näkymään katolinen kädenjälki koraaniin.

Miksi koraani sanoo Marian ja hänen jälkeläisensä (Jeesus) olevan suojattu pahuudelta ja pahalta, joka on kuin suoraan katolisuutta, sillä katolisuus ylistää Mariaa olevan synnitön. Jonkun on täytynyt vaikuttaa Muhammediin ja vaikuttajan motiivi on pyrkiä saada näkymään katolinen kädenjälki koraaniin.

Miksi koraani sanoo Allahin puhdistaneen Marian ja valinneen hänet kaikkien naisten joukosta, jota katolisuus korostaa kaikin tavoin? Jonkun on täytynyt vaikuttaa Muhammediin ja vaikuttajan motiivi on pyrkiä saada näkymään katolinen kädenjälki koraaniin.

Edellä olevassa koraanin kohdassa on muutamia epätarkkuuksia sekä epäraamatullisia aineksia, mutta Mariasta on kuvausta aina Jeesuksen saakka. Jos islam olisi pelkästään islamia, niin miksi se ylistää Mariaa, joka on katolisuuden ydintä? Jos islam on ainoa oikea uskonto omasta mielestään ja muut ovat valhetta myös kristinusko, niin miksi koraani kertoo Mariasta hyvin samalla tavalla kuin katolisuus ylistää Mariaa? Joku voi vastata, siksi koska koraani vääristelee Raamatun ilmoitusta ja pyrkii esittämään Raamatun valheellisena kirjana. Tämä on totta, mutta koska koraani myös ylistää Mariaa katoliseen tapaan, niin silloin voidaan hyvällä syyllä sanoa, että joku tai jotkut ovat manipuloineet Muhammedia tuomaan koraanissa esille katolisia aineksia.

Rooman katolisen kirkon jäsenet eivät ole kirjoittaneet Raamattua ja omissa teoksissaan he suuresti ylistävät Mariaa. Se mikä on silmiinpistävää on se, että koraani sanoo Marian äidin sanoneen pyhittävänsä kohdussaan olevan lapsen (Maria) erikoiseen palveluun. Raamatussa ei missään kohdassa sanota Marian olleen pyhitetty äitinsä kohdussa. RKK opettaa Marian olevan Jumalan äiti, vaikka Maria ei ole Jumalan äiti, vaan Jeesuksen äiti. Raamatun Jumala on yksi Isässä, Jeesuksessa sekä Pyhässä Hengessä. Raamatun opetuksen mukaan Maria ei ole Jumalan äiti, koska Raamatun koko Jumaluus on Isässä, Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Koska koraani ylistää Mariaa tämän ollessa äitinsä kohdussa, jota ei edes Raamatussa lue, mutta joka on tärkeä opetus RKK:lle, niin on selvää että katolinen vaikutus näkyy koraanissa, sillä mitenkään muuten ei voi selittää koraanin ylistystä Marialle tämän ollessaan äitinsä kohdussa.

Alkuajan Rooman katolisessa kirkossa käytiin debattia Marian synnittömyydestä, mutta esim. Augustinus ja monet muut tärkeät katoliset uskoivat Marian olleen synnitön, ei kohdusta asti synnitön, mutta elämässään ja vaelluksessaan synnitön. Koraani tuo esille Marian olleen erityisesti pyhitetty jo kohdussaan ja koraani sanoo, että Jeesuksella ja Marialla oli suoja pahaa vastaan. Minusta todisteet katolisesta vaikutuksesta koraanissa ovat selviä ja ne tulevat esille selkeästi Marian kautta, sillä koraani tuo Mariaa esille täysin katolisessa asussa. Miksi Muhammed olisi suonut näin paljon ylistystä Marialle, ellei joku olisi manipuloinut häntä siihen? Muhammed joka piti kristinuskoa vääränä uskona ei varmaankaan olisi tietoisesti ylistänyt Mariaa, mutta manipulaation tuloksena sellaiseen voi sortua. Se on kuitenkin kiistatonta, että koraanissa Mariaa esitetään ylistäen ja katolisessa asussa.

Martin Lings (kääntyi islamiin) kirjoittaa kirjassaan (Muhammad - hänen elämänsä perustuen varhaisiin lähteisiin) Muhammedista näin sivulla 26: Vuosien jälkeen hän kykeni kuvailemaan tapausta kokonaisemmin: Luokseni tuli kaksi miestä valkoisiin pukeutuneina mukanaan kultainen malja täynnä lunta. Sitten he asettuivat päälleni ja halkaisten avasivat rintani ja ottivat sydämeni esille. Samoin he halkaisisvat ja avasivat sen ja ottivat siitä mustan palan, jonka he heittivät pois. Sitten he pesivät sydämeni ja rintani lumella. Hän myös sanoi: saatana koskettaa jokaista Aatamin lasta päivänä, jolloin hänen äitinsä synnyttää hänet, vain Maria ja Jeesus säästyvät tästä.

Edellä oleva kuvaus Muhammedin elämästä sanoo vain Marian ja Jeesuksen säästyvän synnin kosketukselta. Tästä tulee esille selkeä ja kiistaton katolinen vaikutus, sillä katolisuus opettaa Marian olevan synnitön. Matt Stefon kirjassaan Islamic Beliefs and Practices tuo esille sivulla 23 saman asian kuin Martin Lings.

Islaminuskoinen sivu Hadith of the Day tuo esille islaminuskon haditheja (Muhammedin elämästä opetusta) ja se sanoo sivuston tietojen olevan otettu pääosin Martin Lingsin kirjasta (Muhammad - hänen elämänsä perustuen varhaisiin lähteisiin). On siis olemassa muitakin muslimeja kuin Martin Lings, jotka uskovat Muhammedin sanoneen saatana koskettaa jokaista Aatamin lasta päivänä, jolloin hänen äitinsä synnyttää hänet, vain Maria ja Jeesus säästyvät tästä.

Tämä tarkoittaa sitä, että katolinen kädenjälki on myös kirjattu ylös islaminuskon hadithiin Marian synnittömyydestä. Hadith of the Day tuo esille saman asian kuin Martin Lings ja tässä Hadith of the Day sivuston teksti aiheesta:

Years later Muhammad (peace be upon him) was able to describe in his own words what happened when his chest was opened for the first time. “There came unto me two men, clothed in white, with a gold basin full of snow. Then they laid hold upon me, and splitting open my breast they brought forth my heart. This likewise they split open and took from it a black clot which they cast away. Then they washed my heart and my breast with the snow.”! He also said: “Satan toucheth every son of Adam the day his mother beareth him, save only Mary and her son.

Tämä sama asia löytyy myös islaminuskon hadithista:

Volume 6, Book 60, Number 71: Narrated Said bin Al-Musaiyab: Abu Huraira said, "The Prophet said, 'No child is born but that, Satan touches it when it is born where upon it starts crying loudly because of being touched by Satan, except Mary and her Son." Abu Huraira then said, "Recite, it you wish: "And I seek Refuge with You (Allah) for her and her offspring from Satan, the outcast." (3.36)

Volume 4, Book 55, Number 641: Narrated Said bin Al-Musaiyab: Abu Huraira said, "I heard Allah's Apostle saying, 'There is none born among the off-spring of Adam, but Satan touches it. A child therefore, cries loudly at the time of birth because of the touch of Satan, except Mary and her child." Then Abu Huraira recited: "And I seek refuge with You for her and for her offspring from the outcast Satan" (3.36) Suomennos - Said bin Al-Musaiyab kertoi: Abu Huraira sanoi: "Kuulin Allahin apostolin sanovan: 'Adamin jälkeläisissä ei ole ketään, jota saatana ei koskettaisi. Lapsi siis itkee paljon syntyessään saatanan kosketuksen takia, paitsi Maria ja hänen lapsensa." Sitten Abu Huraira lausui: "Ja minä asetan hänet ja hänen jälkeläisensä Sinun suojelukseesi, varjele heitä kirotulta saatanalta".

Islaminuskon hadith on eräs tärkeä uskonopin suunnannäyttäjä. Koraanin jälkeen hadith on seuraava uskonopin rakentaja ja opastaja. Kiistaton totuus on se, että Muhammed ei olisi voinut itse sanoa Marian ja Jeesuksen olevan ainoita synnittömiä, ellei joku katolilainen olisi manipuloinut häntä siihen. Katolisuuden vaikutus islaminuskoon on selkeästi nähtävissä tässä asiassa, koska tätä ei voi selittää mikään muu syy. Katolisuuden eräs kulmakivi on oppi Marian synnittömyydestä ja koska Muhammed opetti Jeesuksen äidin Marian olleen synnitön jo syntyessään, niin on selvää ettei tätä voi selittää mikään muu kuin se, että joku katolilainen tai useammat olivat soluttautuneet hänen rinnalleen teeskennellen olevansa muslimeita. Asialle ei löydy mitään muuta selitystä.

Alberto Rivera tuo tämän saman asian esille Marian ja Jeesuksen synnittömyydestä The Prophet lehdessä sivulla 15. Rivera viittaa lähteeksi Martin Lingsia, mutta lähteen alkuperä on hadithissa. Alberto Rivera ei ollut valehtelija, vaan Herran Jeesuksen opetuslapsi, joka kiitos Jumalalle paljasti ja on paljastanut maailmalle RKK:n pahuuden suunnitelmia.

Paavi Johannes Paavali II on sanonut muslimeille, että me uskomme samaan Jumalaan, yhteen ja ainoaan Jumalaan, elävään Jumalaan, Jumalaan joka luo maailmat ja saattaa luodut täydellisyyteen. Paavi Benedict XVI on sanonut, että muslimit palvovat samaa Jumalaa kuin kristityt. Nykyinen paavi Franciscus on samalla linjalla edellä mainittujen paavien kanssa.

Katolinen katekismus: 841 The Church's relationship with the Muslims. "The plan of salvation also includes those who acknowledge the Creator, in the first place amongst whom are the Muslims; these profess to hold the faith of Abraham, and together with us they adore the one, merciful God, mankind's judge on the last day

Katolisessa katekismuksessa kirkon suhteesta muslimeihin tulee esille se että RKK yhdessä muslimien kanssa sanoo palvovansa yhtä armollista jumalaa. Todellisuudessa RKK ja islam palvoo epäjumalaa, ei Raamatun Jumalaa.

Edellä olevat paavien lausunnot ja katekismuksen teksti puoltavat myös sitä, että katolisuus on alunperin ollut vaikuttamassa koraanin ilmoitukseen ja nyt lopun ajassa portto ja sen tytär pyrkivät tekemään yhteistyötä yhdessä. Katolisuudella ja islamilla on kummallakin yhteiset pääviholliset, jotka ovat juutalaiset ja Raamatun sanan totuudelle uskolliset Herran Jeesuksen opetuslapset. RKK ja islam ekumenian kautta puhuvat rauhasta ja ykseydestä myös juutalaisten sekä Jeesuksen opetuslasten kanssa, mutta se on petos, sillä RKK ja islam tulevat osallistumaan lopunajassa maailmanlaajuiseen vainoon niin Herran Jeesuksen opetuslapsia kuin juutalaisia vastaan.

Surah 19:
19 he said: "nay, I am only a messenger from thy lord, to announce to thee the gift of a holy son.
20 she said: "how shall I have a son, seeing that no man has touched me, and I am not unchaste?"
21 he said: "so it will be: thy lord saith, ‘that is easy for me: and we wish to appoint him as a sign unto men and a mercy from us’: it is a matter so decreed."
22 so she conceived him, and she retired with him to a remote place.

Koraanissa on jopa kerrottu Marian neitseenä synnyttämisestä.

Su 66:12 and Mary the daughter of ‘Imran, who guarded her chastity; and we breathed into her body of our spirit; and she testified to the truth of the words of her lord and of his revelations, and was one of the devout servants.

Miksi koraani sanoo Allahin (me muodossa) henkäisseen Mariaan henkensä, että Maria todistaisi totuuden sanoja herraltaan ja herran näyistä sekä että Maria oli hurskas palvelija? Katolisuus painottaa Mariaa hurskaana palvelijana sekä ylistää hänen olevan Jumalan äitinä muiden ihmisten yläpuolella erityisessä asemassa. Koraani antaa Marialle aseman, jossa hän Allahin hengessä puhuu totuuden sanoja ja tuo esille Allahin näkyjä. Tämä on kuin suoraan katolisuudesta.

Raamattu puhuu Jumalan käyttävän me muotoa useissa kohdissa VT:ssa kun Hän tekee jotakin. Kolminaisuusoppi on katolisen kirkon kulmakivi ja tärkeä opetus. Miksi koraanikin käyttää muutamissa kohdissa Allahista me muotoa? Moni sanoo, että on kyse majesteetin monikosta, sillä esim. Euroopassa on kuninkaat puhuneet me muodossa sekä majesteettinen monikko on tunnettu myös Kiinassa, Intiassa ja Lähi-idässä. Jos ja kun koraani ja Muhammed uskoi Jumalan olevan yksi, niin eikö olisi silloin ollut järkevää välttää me muotoa, sillä Allah ei ole niin kuin kuningas, vaan ihmisten luoja koraanin mukaan. Koska me muoto löytyy koraanista, niin uskottavin selitys on sille se, että katolinen soluttautuja oli Muhammedia lähellä ja manipuloi Muhammedin niin, että hän kirjoitutti koraaniin Allahin me muodossa ja näin saatiin koraaniin yksi katolinen kädenjälki lisää. Toinen selitys olisi se, että Muhammed olisi poiminut sen luomiskertomuksesta. Marian näkyvä osuus koraanissa sekä hänen katolinen esitystyyli puoltaa sitä, että myös me muoto on katolista vaikutusta koraanissa.

Alberto Rivera sanoi kuinka kardinaali Bea kertoi hänelle siitä millä tavalla katolinen kirkko vaikutti islamin syntyyn. Onko oikein sanoa katolinen kirkko loi islamin tai katolisuus vaikutti islamiin ei ole olennaista, mutta se on olennaista, että katolisuuden vaikutus näkyy koraanissa. Alberto Riveran muutkin kertomukset katolisuuden suunnitelmista ovat toteutuneet, niin siksi myös kertomus katolisuus loi tai vaikutti islamin syntyyn voi myös olla totta. Riveran tietojen mukaan hänelle oli jesuiittana kerrottu kuinka paavi on halunnut tehdä aina Jerusalemista katolisen kaupungin ja hän yritti käyttää siinä apuna muslimeita, mutta suunnitelma meni mönkään.

Jos joku päivä näemme paavin "valtaavan" Jerusalemin siten, että Jerusalemista tulee katolisuudelle merkittävä kaupunki, eli paavi jollakin tavalla vaikuttaa Jerusalemista käsin, niin se tarkoittaa myös sitä, että "väite" katolisuus vaikutti islamin syntyyn on totta, koska nämä molemmat asiat kardinaali Bea oli kertonut Riveralle. Aika näyttää mikä on totuus.

RKK:n ja Islamin konflikti

Vatikaanin suunnitelmien mukaan muslimeja tuettiin valloittamaan Pohjois-Afrikan kansoja. Vatikaanin motiivi oli saada muslimit tuhoamaan juutalaiset sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Suunnitelmaan kuului myös Jerusalemin valloittaminen vatikaanille.

Islam kävi sotaan juutalaisia sekä todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan katolisen kirkon suunnitelman mukaan. Kun muslimit surmasivat juutalaisia ja todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, niin he eivät hyökänneet roomalais-katolisia vastaan.

Kun tuli maksun aika ja vatikaani halusi itselleen Jerusalemin, niin vatikaanin luomus Islam oli kasvanut mahtavaksi voimaksi, joka ei halunnut luopua Jerusalemista eikä toteuttaa katolisen kirkon suunnitelmia. Paavi ja vatikaani oli epäonnistunut suunnitelmassaan, jonka seurauksena syttyi sota ja konflikti vatikaanin ja muslimien välille.

Katolinen kirkko on koko historiansa ajan koittanut paikata tekemäänsä virhettä muslimien kanssa, jonka seurauksena se menetti Jerusalemin muslimeille. Lopun aikana ihmiskunnan viimeisinä päivinä vatikaani rakentaa ekumenian kautta yhteyden takaisin muslimien kanssa koittaen saada suunnitelmansa toteutumaan. Koska Islam on vatikaanin luomus, niin Islam tekee päivien lopulla rauhan katolisuuden kanssa, jossa he julistautuvat yhdessä palvelevansa yhtä ja samaa jumalaa.

Vatikaanin ja muslimien tavoite on sama, eli saada haltuunsa Jerusalem. Siksi he päivien lopulla, ihmiskunnan viimeisinä päivinä tekevät rauhan keskenään vähäksi aikaa, mutta kummankin sydämessä on kuitenkin petos toisiaan kohtaan. Petoksen tähden päivien lopulla valerauhan jälkeen he käyvät taas toistensa kimppuun.

RKK:n kavala luonne

Rooman katolinen kirkko on ollut mukana sorvaamassa islamin uskon oppeja. Miksi katolisen kirkon vaikutuksesta koraaniin tuli opetus, että Allah antoi Israelin maan juutalaisille? Katolinen kirkko halusi salata ja peittää oman osuutensa islamin synnyssä. Koraanissa lukee Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille, koska siten katolinen kirkko halusi kaiken syyn muslimien kontolle. Katolinen kirkko vaikutti Islamin uskontoon ristiriitaisuuksia, että muslimit toimisivat ristiriitaisesti vastoin omaa "pyhää" kirjaansa. Rooman katolisen kirkon valtapyrkimyksiin tämä sopii aivan mainiosti, koska siten se saisi syyn osoittaa muslimien ristiriidat ja vääryydet. Kun muslimit on näytetty syyllisiksi toimien vastoin omaa "pyhää" kirjaansa, niin sen tähden ja sen varjolla RKK ajatteli saavansa Jerusalemin yksin hallintaansa.

On tietenkin sanomatta selvää, että niin Rooman katolisen kirkon kuin Islamin uskonnon taustalla on pimeyden henkivaltojen suunnitelma yrittää tuhota Jumalan työ ja suunnitelmat. Muhammedin ja Islamin uskonnon kautta sielunvihollisen suunnitelma eräs osa toteutuu, jonka päämäärä on saada aikaan konflikti Lähi-idässä, niin että sen seurauksena juutalaisista tehdään konfliktin syntipukki, jonka seurauksena juutalaisilta otettaisiin pois sille kuuluvia maa-alueita. Tähän suunnitelmaan kuuluu maailmanlaajuinen vaino juutalaisia ja todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan.

Maria Islamissa

Muhammed sai neitsyt Mariaa koskevia ilmestyksiä, koska saatanan suunnitelma on saattaa Rooman katolinen kirkko sekä Islam yhteen lopun aikana toteuttamaan saatanallisen päämäärän, eli juutalaisten ja Herran Jeesuksen todellisten opetuslasten tuhoaminen. Tämän tähden Islamin uskonnossa Marialla on suuri rooli ja merkitys, koska Islamin uskonnon taustalla on Babylonialais-roomalais-katolinen henki, joka synnytti Islamin. Tuon seuraavaksi esille roomalais-katolisuuden ja Islamin samankaltaisuuksia todistuksena sille, että Islam on Rooman porttokirkon tytär (Babylonian suuren porton tytär).

Imranin perheen suurassa (Suura 3), tuodaan esille kuinka Marian äiti oli luvannut ja pyhittänyt jumalalle kohdussaan olevan tyttölapsen, eli Marian. Katolinen henki nosti esille Marian syntymän ja sen kuinka Maria oli jo äidin kohdussa Jumalan pyhittämä. Islamin uskonnossa vaikuttaa katolisen Mariologian kunnioitus ja pyhyys, koska sama henkivalta on niin katolisen kirkon kuin Islamin uskonnon takana, joiden päämäärä on sama, eli tuhota juutalaiset ja Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset.

Muslimit rakastavat ja kunnioittavat suuresti Mariaa, sillä koraanissa ei kukaan nainen saa niin paljon huomiota kuin Maria. Koraanissa on jopa Marian suura (Suura 19). Islamin uskossa Marialla on merkittävä rooli ollen esimerkkinä kaikille ihmisille. Katolisessa kirkossa Marialla on myös tärkeä ja merkittävä rooli ollen kirkon kaikkien jäsenten hengellinen äiti.

Yksi ja sama jumala

Koraanissa (Suura 29) on opetus kirjan kansasta, jonka jumala on yksi ja sama jumala kuin muslimien jumala. Muslimit tarkoittavat kirjan kansalla juutalaisia ja kristittyjä. Tämäkin kohta on katolisen kirkon vaikutusta koraaniin, jonka tarkoituksena on saattaa muslimit, juutalaiset sekä katoliset yhteen ekumenian kautta, mutta kuitenkin lopulta katolisten ja muslimien pyrkimys on tuhota juutalaiset ja todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

Vuonna 1985 paavi Johannes Paavali II sanoi, että hän on usein sanonut muslimeille, että heidän (muslimien) jumala ja meidän (katolisten) jumala on yksi ja sama ja me olemme veljiä ja sisaria Aabrahamin uskossa.

Rooman katolisen kirkon uudessa katekismuksessa sanotaan, että pelastussuunnitelma käsittää nekin, jotka tunnustavat Luojan ja niiden joukossa on ennen kaikkea muslimit, jotka tunnustavat pitävänsä kiinni Aabrahamin uskosta ja yhdessä meidän kanssamme palvovat yhtä ainoata laupiasta Jumalaa (841).

On päivän selvää, että Rooman katolinen kirkko ja Islam ovat yhtä ja samaa uskoa, jonka takana on yksi ja sama pimeyden henkivalta. Katolisuus synnytti Islamin ja on ohjannut Islamin uskon oppia siten että he voivat ekumeenisesti olla yhtä päivien lopulla toteuttaen pahuuden suunnitelman juutalaisten ja todellisten Herran Jeesuksen opetuslapsien tuhoamisen.

Kolminaisuus katolisuus ja Islam

Koraanissa sanotaan jumalan (Allah) olevan yksi, mutta siitä huolimatta koraanin jumala ilmoittaa itsensä todella monessa kohdassa monikkomuodossa me.

Suura 50:38:ssa koraanin jumala sanoo, että me loimme taivaat ja maan kuudessa päivässä. Suura 15:21:ssa koraanin jumala sanoo. että me loimme ihmisen savesta ja mudasta. Suura 21:91:ssa koraanin jumala sanoo, että me puhalsimme häneen henkemme ja me teimme hänet ja hänen poikansa merkiksi kaikille kansoille. Koraani on täynnä me muotoa, jolla Allah kutsuu itseään. Koraani opettaa jumalan olevan monikossa.

Katolinen kirkko opettaa Jumalan olevan kolminainen ja koraani opettaa Allahin olevan monikossa. Muslimien on vaikea myöntää tätä, mutta koraanissa on selkeät todisteet Allahin olevan monikollinen. Tämäkin todistaa sen, että katolinen kirkko koulutti ja valmensi Muhammedia tarkoituksena tuhota juutalaiset ja todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Muhammedin kautta koraaniin tuli kuitenkin merkitä ylös katolinen usko ja oppi, joka tulisi yhdistämään katoliset ja muslimit lopun aikana viimeisinä päivinä. Muslimien on todella vaikea uskoa, että katolinen kirkko on synnyttänyt Islamin uskonnon, mutta todisteet tästä ovat kiistattomat ja selkeät.

Islam ja Jeesus

Muslimit uskovat Jeesuksen olleen profeetta, jonka tehtävänä oli tuoda evankeliumi oppaaksi maailman ihmisille. Muslimit uskovat Jeesuksen olleen muslimi, joka tulee takaisin maan päälle ennen viimeistä tuomion päivää, jolloin Jeesus hävittää valhemessiaan.

Lopun aikana Rooman katolinen kirkko ja muslimit löytävät myös yhteyden keskenään Jeesuksen kautta, jonka he tulkitsevat epäraamatullisesti.

Ekumenia

Ekumenian kautta Rooman katolinen kirkko ja Islamin usko löytävät taas toinen toisensa. Rooman kirkko suunnittelee rauhanvälittäjän asemaa juutalaisten ja muslimien välille ja näin kirkko koittaa päästä tavoitteeseensa, eli asettua hallitsemaan Jerusalemia. Vähäksi aikaan Lähi-itään saadaan aikaan valerauha. Lopun aikana, viimeisinä päivinä Venäjä, Kiina ja arabimaat muodostavat sotilasliittouman, joka hyökkää Israeliin ja tässä yhteydessä arabit sotilasliittouman turvin tuhoavat Rooman katolisen kirkon.

Päivien lopulla Herra Jeesus tulee takaisin, jonka seurauksena Israelia vastaan hyökänneet joukot tuhoutuu ja Herra Jeesus asettuu hallitsemaan rauhanruhtinaana Jerusalemissa tuhat vuotta. Vain Herra Jeesus voi tuoda lopullisen rauhan Lähi-itään.

Rakasta muslimeita ja katolisia

Raamattu opettaa, että Herran Jeesuksen opetuslasten tulee rakastaa totuudessa kaikkia ihmisiä, eli lähimmäisen rakkaudella. Minäkin rakastan muslimeita ja katolisia Jumalan rakkaudessa totuudessa. Lähimmäisen rakastamiseen ei kuulu väärien tekojen hyväksyminen eikä synnin tukeminen. Sen tähden olen tuonut esille katolisen kirkon ja muslimien vääriä sekä pahoja tekoja ja motiiveja, jotka ovat tuottaneet paljon kärsimystä monille ihmisille kautta ihmiskunnan historian.

Kirjoitukseni tarkoitus ei ole synnyttää vihaa tai negatiivisuutta katolisia ja muslimeita kohtaan, vaan paljastaa pimeyden ja pahuuden teot sekä tuoda esille Raamatun totuus ja pelastus Herrassa Jeesuksessa. Jos olet katolinen tai muslimi, niin Herra Jeesus rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut ja johdattaa sinut tuntemaan todellisen totuuden.

 

Alkuperäinen ja laajempi versio kirjoituksesta on sivullani osoitteessa:
http://www.kotipetripaavola.com - Israel ja Palestiina konflikti

 

 

 


 

 

 

eXTReMe Tracker