Nature

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta,
ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja. Ef 2:8

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta | SaulusMedia blogi | SaulusMedia | Petri - Youtube

Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei muuta niiden alkuperäistä sisältöä.
Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.
Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä, niin täältä löydät yhteystietoni.

Kirjoitukset


Da Vinci koodin sanoma!
Kirjan sanoma on Magdalan Maria ja pyhä naiseus. Samoin kirja kertoo lukijalleen, että Raamatun antama kuva Jeesuksesta on väärä, sillä Brownin kirjan mukaan Jeesus oli naimisissa Magdalan Marian kanssa, joille syntyi lapsi, joka on historian suurin salaisuus, jota vatikaani kaikella vaikutusvallallaan koittaa varjella ettei tämä salaisuus vuotaisi julkisuuteen ja tuhoaisi katolisen kirkon perustuksia. Kirjassa myös jäljitetään Jeesuksen ja Marian jälkeläisiä (kuninkaallisen veren) omaavia jälkeläisiä. Kirjan sivuilla etsitään myös kuumeisesti Graalia. Nyt on hyvä siirtyä katsomaan mitä Raamattu osoittaa asiasta ja millä perustuksella Dan Brownin esiin tuomat asiat seisovat.

Dokumentti Jeesuksen perhehaudasta!
Elämme aikaa, jolloin monet Raamatun profetiat täyttyvät. Elämme myös ajassa, joka on lähellä Jeesuksen toista tulemusta. Tämän tähden myös hyökkäys Raamatun sanomaa ja Jeesusta vastaan lisääntyy kaikella valheen voimalla, myös nykytekniikkaa avuksi käyttäen. Mutta turhaan maailma koittaa mitätöidä Raamatun kuvauksen Jeesuksesta, sillä Raamatun todistuksen Suunnittelija on rakentanut kaiken iankaikkisille perustuksille, jotka eivät koskaan sorru, vaan pysyvät voimassa iankaikkisesti. Yksi tällainen hyökkäys on James Cameronin tuottama ja Simcha Jacobovicin ohjaama dokumenttiohjelma The Lost Tomb of Jesus sekä kirja nimeltä The Jesus Family Tomb, jonka kirjoittivat Simcha Jacobovici ja Charles Pellegrino. Dokumenttiohjelma ja kirja kertovat samasta aiheesta, Jeesuksen perhehaudasta. Kun tutkimme hiukan tarkemmin tätä uutta "sensaatiota", niin se paljastuu sensaatiohakuiseksi tarinaksi, joka tarinallaan koittaa kumota Raamatun kuvauksen Jeesuksesta, mutta dokumentti osoittautuukin valheelliseksi väärennökseksi.

Harry Potter
Eräs amerikkalainen ystäväni lähetti minulle sähköpostin kautta entisen noidan kirjeen Harry Potter kirjoista. Kun luin tämän kirjeen, niin koin että minun tulee suomentaa se sekä kirjoittaa muutama sananen ilmiöstä nimeltä Harry Potter.Harry Potter kirjojen kautta lapset ja nuoret eksytetään uskomaan, että on olemassa kahdenlaisia velhoja, eli hyviä ja pahoja. Raamatun mukaan kaikenlainen velhous on syntiä ja pahaa, eli ei ole olemassa hyviä velhoja. Potter kirjojen kautta velhoudesta ja okkultiikasta annetaan hyvä ja positiivinen nuorille. Velhous on okkultikkaa, jossa vaikuttaa pahat pimeyden demonivoimat. Harry Potter kirjojen kautta nuorten ihmisten sielunmaailma eksytetään hyväksymään pimeät demonivoimat.

Elokuva Passion of the Christ
Olen itse katsonut katolisen Mel Gibsonin passion of Christ elokuvan, joka sisälsi paljon Raamatulle vieraita aineksia. Elokuvassa näkyy katolisen ilmestysuskon sekä perinteen mukainen kädenjälki. Elokuva keskittyi vain ruoskimiseen sekä ristiinnaulitsemiseen, mutta ei sisältänyt armon evankeliumia eikä pelastussanomaa. Mel Gibson itse myönsi käyttäneensä elokuvassa Anne Catherine Emmerichin näkyjä, joka oli katolinen stigmaatikko sekä katolinen nunna, joka sai joka vuosi Jeesuksen verijäljet kehoonsa. Gibson uskoo, että tämän nunnan näyt ovat Jumalasta, mutta Raamatun oma todistus todistaa Anne Catherine Emmerichin näyt epäraamatullisiksi.

Zeitgeist elokuvan arviointia
Zeitgeist elokuvassa vääristellään Jumalan sanaa (Raamattua). Aion tässä kirjoituksessa tuoda esille sen millä tavalla Zeitgeist elokuva vääristelee Jumalan sanaa.

Zeitgeist Addendum elokuva
Vuonna 2007 ilmestyi nettiin ilmaiselokuva Zeitgeist, joka vääristeli rajulla tavalla Raamatun sanomaa. Vuonna 2008 elokuva sai jatkoa uudella elokuvalla, jonka nimi on Zeitgeist Addendum. Zeitgeist Addendum elokuvassa jatketaan samaa linjaan suhteessa uskontoihin ja Raamattuun kuin ensimmäisessä Zeitgeist elokuvassa. Käyn tässä kirjoituksessa läpi Zeitgeist Addendum elokuvan virheitä ja vääristymiä koskien uskontoa ja Raamattua.

Valheellinen todistus
Jonas Gardell on ruotsalainen kirjailija, joka tutki useiden vuosien ajan historiallista Jeesusta. Hän teki kirjan jonka nimi on Jeesuksesta (Om Jesus). Kirjassaan Gardell tuo esille oman tulkintansa Jeesuksesta. Aion käsitellä Gardellin muutamia ajatuksia Raamatun sanan valossa. Jonas Gardellin tulkinta Jeesuksesta ja Raamatusta on epäraamatullinen.

Sivistyksen käsikirja Raamattu
Tuomas Enbuske toimitti dokumenttiohjelman: Sivistyksen käsikirja Raamattu, jossa hän tuo esille kärjistyneen ivallisesti Raamatun opetuksia. Tuomas Enbuske sanoi, että ohjelmassa kerrotaan kuinka Raamattua tulisi lukea oikein. Dokumentti tuo esille näkökulman kuinka ohjelma kertoo miten Raamattua tulisi ymmärtää oikein. Tämä ohjelman näkökulma on ivallisen piikikäs sekä pilkkaava. Aion tässä kirjoituksessa käydä läpi joitakin Tuomaksen sekä dokumentin esille nostamia asioita Raamatusta. Kun tutkimme Raamatun sanaa, niin huomaamme, että sen opetukset ovat viisautta täynnä. Samalla huomaamme, että Raamattu on Jumalan sanaa.

Videoita

Jerusalemin temppelien alkuperäinen sijainti

Voit vain kuvitella miten poliittinen ja uskonnollinen ajattelu sekä perinteinen kristillinen näkemys mullistuisivat, jos temppelivuori Jerusalemissa ei olisikaan Salomonin ja Herodeksen temppelien alkuperäinen sijaintipaikka. Mitä jos Länsimuuri ei olekaan se rakennelma, minkä traditio sanoo sen olevan?

Luominen vastaan evoluutio debatti


Kristitty kirjailija ja answers in genesis - järjestön presidentti Ken Ham osallistuu suureen luominen vastaan evoluutio debattiin vastassaan ateistinen tiedemies Bill Nye.

Anna rauhalle mahdollisuus video

Dokumenttielokuva uudesta näkökulmasta koskien rauhaa israelilaisten ja palestiinalaisten välillä. 1920 San Remon rauhankonferenssin aiemmin salaiseksi luokiteltu asiakirja tuo esille uuden näkökulman tähän asiaan. Pitkään salassa ollut asiakirja tuo esille juutalaisten ja palestiinalaisten lailliset oikeudet. Elokuvan tekijän mukaan todellinen rauha Israelin ja palestiinalaisten välille voidaan aikaansaada vain palaamalla neuvottelupöytään kunniottaen historiallisia tosiasioita ja kansainvälistä oikeutta. Video kesto 15 min
.

Natsien tuho ja keskitysleirien kauhut
Sivulla on dokumenttielokuvia mm. filmi natsien tuhoutumisesta ja natsien suorittamista julmuuksista keskitysleireissä.

Daavid ja Goljat

Elokuva Daavidista ja Goljatista. (Ei suomenkielen tekstitystä).

Kuningas Daavidin tarina

Elokuva Daavidista ja Goljatista. (Ei suomenkielen tekstitystä).


Alberto Rivera

Dokumenttielokuva ex-jesuiitta Alberto Riverasta kertoo millainen katolinen kirkko on. (Vatikaani murhasi Alberto Riveran myrkyttämällä vuonna 1997). (Ei suomenkielen tekstitystä).


Alberto Riveran todistus

Ex-jesuiitta Alberto Riveran todistus. (Vatikaani murhasi Alberto Riveran myrkyttämällä vuonna 1997). (Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera vatikaani ja islam

Alberto kertoo kuinka vatikaani oli mukana luomassa islamia.
(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera antikristus ja paavi

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera tämän päivän suurin petos

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera Jim Arrabito haastattelu

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera vatikaanin tunnustus

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera hallavan hevosen ratsastaja

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera paavi antikristus valkea hevonen

(Ei suomenkielen tekstitystä).

Alberto Rivera jesuiitta soluttautuminen

(Ei suomenkielen tekstitystä).

 

 

 

 


 

Videot (Petrin puheet)

 
Petri Paavola Youtube-videokanavalla on puheitani ja muutakin:
Petri Paavola Youtube

SaulusMedia sivulla on puheitani sekä muiden puheita:
SaulusMedia
 

Raamatun väärennös
1992 väännös on antikristillinen käännös.

Jumalan rakkaus ristillä

Jeesus pelastaa

Raamatun totuus ja ekumenian eksytys
Raamattutunnit Kitee 13.2.2016

Jumalan rakkaus
Puhe Seinäjoella 11.2.2015


Englanninkielinen tekstitys.

Jumalan sanan luotettava todistus
Raamattutunti Jumalan sanan todistuksen varmuudesta ja luotettavuudesta.

Paimenet ja seurakunta
Raamattutunti paimenet ja seurakunta.

Jumalan tahdon mukainen usko
Raamattutunti Jumalan tahdon mukaisesta uskosta.

Nikon ihmeellinen elämä
Videoelokuva kertoo Nikon elämänmuutoksesta uskoontulon myötä. Elokuvassa esiintyy myös Nikon räväkkä serkku, innokas evolutionisti ja ulkokultainen kirkkovaltuusto ehdokas.

Jumalan rakkaus ja Raamatun totuus
Opetusta Jumalan rakkaudesta ja Raamatun totuudesta.

Alkuperäinen Raamatun kristinusko
Raamatun opetus alkuperäisestä kristinuskosta.

Jooga ja Jeesus
Jooga ja Jeesus eivät sovi yhteen.

Yoga Warning
Englanninkielinen tekstitys.

Väärennetty evankeliumi
Rooman kirkon petoksen evankeliumi.

Rakkauden kaksoiskäsky
Rakkauden kaksoiskäskyn opetus on tärkeä ja syvällinen, että uskova oppisi rakastamaan Jumalaa ja lähimmäisiään niin kuin itseään.

Herran viinitarha
Herran viinitarhan opetus on syvällinen ja moniulotteinen.

Herran Jeesuksen Ies
Pyhä Henki on Herran Jeesuksen Ies.

Jeesuksen hauta
Videolla tuodaan esille dokumenttiohjelman The Lost Tomb of Jesus virheelliset käsitykset. Videolla kerrotaan Raamatun totuus Herran Jeesuksen ruumiillisesta ylösnousemuksesta.

Lopunajan suuntaviivoja
Videolla on puhe, joka käsittelee muutamia lopunajan suuntaviivoja.
Kesto 24.37

Sivistyksen käsikirja
Tässä videossa tuodaan esille Tuomas Enbusken dokumentin "Sivistyksen käsikirja Raamattu" koskevia vääristymiä. Videolla tuodaan esille se mitä Raamattu oikeasti opettaa.
Osa 1 kesto 19.54 min
Osa 2 kesto 18.58 min

Juudaksen evankeliumi
Juudaksen evankeliumi on gnostilainen harhaoppi, ei Raamatun evankeliumi.
Kesto 11.39 min

Torinon käärinliina
Torinon käärinliina ei esitä Raamatun Jeesusta. Raamatun todistus kumoaa väitteet, että Torinon käärinliina esittäisi Raamatun Jeesusta.

Betlehemin tähti
Opetusvideo Betlehemin tähdestä ja Jeesuksen syntymän todellisesta sanomasta.

Herra Jeesus auttaa
Opetusvideo kuinka Herra Jeesus auttaa opetuslapsiaan. Videon kesto 11:43 min.

Kaksi kampanjaa
Kahden kampanjan välinen ero.Paavali ja kuningas Agrippa

Lyhytelokuva Paavalista ja kuningas Agrippasta sekä evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta. Elokuvan kesto 5:35 min.

Lopunajan ihminen
Video lopun ajan ihmisistä. Videon kesto 3:27 min.

Jumala rakastaa sinua
Video Jumalan rakkaudesta ja pelastuksesta Jeesuksen Kristuksen kautta.
Videon kesto 7:04 minMusiikkivideot

Hengellistä musiikkia.

Lopun ajan syntejä: Dogging
Raamattu opettaa lopun ajan ihmiskunnan olevan seksihimojen kyltymättömiä harrastajia, jotka tekevät monenlaista syntiä harrastamalla monenlaista seksiä, joihin yhtenä dogging kuuluu.
Videon kesto 3:54 min

Pako Sobiborista
Elokuva perustuu tositapahtumiin juutalaisten joukkopaosta keskitysleiristä toisen maailmansodan aikana. (Ei suomenkielen tekstitystä).

Apostoli Paavali
Elokuva apostoli Paavalista. (Ei suomenkielen tekstitystä).

 

web maker
eXTReMe Tracker