Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Ateismi vainoaa todellista Raamatun kristinuskoa

Katsoin Youtubesta Toni Torpan pitämän esitelmän Nooan arkista, jonka hän piti Jyväskylän kristillisessä koulussa. Facebookissa Suomen opettajien ja kasvattajien foorumin sivulla nostettiin esille suuren metakan kera Toni Torpan kristillisessä koulussa pitämä esitys. Jyväskylän kristillinen koulu ilmoitti sivullaan, että Torpan pitämä esitys on aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa, jonka seurauksena koulun pyynnöstä videot on poistettu Torpan Youtube-kanavalta. Otin yhteyttä Toniin ja kerroin kirjoittavani tästä aiheesta, koska koin tärkeäksi tuoda esille tiettyjä näkökulmia. Toni Torppa sanoi ettei haluaisi minun kirjoittavan tästä aiheesta, koska hän ei halua aiheuttaa ongelmia Jyväskylän kristilliselle koululle. Ymmärrän Tonin näkemyksen, mutta siitä huolimatta koin, että on todella tärkeää kirjoittaa tästä aiheesta.

Koulu tiedotti Torpan esityksessä olleen luonnontieteellisen opetuksen kanssa ristiriitaista materiaalia. Katsoessani videoita, niin en nähnyt enkä kuullut niissä mitään ristiriitaa todeksi todennettujen luonnontieteellisten havaintojen kanssa. Torpan esitys toki oli ristiriidassa ja vastoin evoluutioteorian mukaista opetusta luonnontieteistä.

Toni Torpan esitys Nooan arkista ja siitä miten eläimet mahtuivat sinne oli todella hyvä ja kehotan kaikkia kristillisiä yhteisöjä ottamaan yhteyttä Toniin ja varaamaan häneltä Nooan arkki esityksen. Tonin videon ehkä suurin ristiriita evoluutioon perustuvan luonnontieteen kanssa oli Tonin kertomat dinosaurukset Nooan arkissa. Dinosaurus löydökset puhuvat nuoren maan kreationismin puolesta eivätkä tue evoluutioteorian mukaista käsitystä siitä että dinosaurukset olisivat eläneet maan päällä useita kymmeniä miljoonia vuosia sitten.

Amerikassa Pohjois-Carolinan osavaltion yliopiston tutkijat julkaisivat 1.12.2015 artikkelin: Tutkijat vahvistavat alkuperäisiä verisuonia 80 miljoonaa vuotta vanhassa fossiilissa. Uusdarvinismin mukaan maaperän kerrostumista löydettyjen dinosaurusten iän täytyy olla yli 65 miljoonaa vuotta. Pohjois-Carolinan yliopiston tutkijat sanoivat eristäneensä verisuonen kaltaisia rakenteita ja alkuperäisiä kudoksia, jotka ovat peräisin noin 80 miljoonaa vuotta vanhasta hadrosauruksen fossiilista. Tutkijat sanoivat ettei kyseessä ole bakteerimassa tai muunlainen näytteen saastuminen, vaan eläimen alkuperäinen kudos.

Dinosaurusfossiilin verisuonet tuhoutuisivat myös hapettomassa tilassa vaikuttavien bakteerien kautta ja vaikka niitäkään ei olisi, niin edes raitaliuos ei säilyttäisi näitä molekyyliketjuja vuosimiljoonia. Uusdarvistinen näkemys 80 miljoonaa vuotta vanhasta dinosaurusfossiilista on huuhaata, sillä tämän fossiililöydöksen ikä voi olla ainoastaan muutaman tuhannen vuoden vanha. Dinosaurusfossiilin alkuperäinen verisuoni löydös kumoaa evoluutioteorian ja todistaa nuoren maan kreationismin ja Raamatun luomisen puolesta.

Jobin kirjan luvussa 40 kerrotaan suuresta dinosauruksesta Behemotista, joka söi ruohoa. Raamatun mukaan kasvisruoka oli ihmisten ja eläinkunnan alkuperäinen ruokavalio. New Scientist nettiartikkeli 17.11.2015 raportoi dinosaurusfossiileista ja löydöksistä Intiasta, jonka mukaan viimeinen suurista dinosauruksista oli syönyt ainakin viittä erilaista ruohokasvia. Raamattu on jo ollut tiedettä edellä vuosituhansia sitten, sillä Jobin kirja on Raamatun vanhimpia kirjoja. Toni Torpan esitys Nooan arkissa olleista dinosauruksista oli yhtä pitävä luonnossa todeksi havaittujen luonnontieteellisten havaintojen kanssa. Torpan esitys ei ollutkaan vastoin totuutta, mutta se oli ristiriidassa evoluutioteorian mukaisen huuhaa tieteen kanssa.

Seuraavaksi kirjoitan yleisellä tasolla siitä mitä Raamattu opettaa ihmiskunnan viimeisistä päivistä ja miten Herran Jeesuksen opetuslasten tulee toimia tulevaisuudessa. Raamatun sanan opetuksen mukaan lopunaikana laittomuus saa täyden vallan, jonka seurauksena monien uskovien usko kylmenee sekä monet uskovat tulevat luopumaan uskostaan, joka voi tapahtua monella eri tavalla. Ateismi, Raamatun sanaa vastaan oleva uskonnollisuus, väärän himon vallassa oleva seksuaalisuus jne. saavat vallan lopunajan yhteiskunnissa ja heidän mukaansa tullaan määrittämään yhteiskunnan arvot ja se mitä saa ja ei saa puhua.

Tämä tarkoittaa sitä, että jumalaton maailma lopunaikana pyrkii pakottamaan myös Herran Jeesuksen opetuslapset hyväksymään jumalattomuuden mukaiset arvot, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että uskovien tulisi luopua uskomasta Raamatun sanan totuuteen ja hyväksyä syntiin ja valheeseen perustuvat näkemykset. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa hyväksyä edes pakon edessä valheeseen perustuvia näkemyksiä ja jos se tarkoittaa sitä, että emme saa julkisesti toimia kristillisenä kouluna, uskovien yhteisönä jne. niin silloin meidän tulee luopua siitä mitä olemme rakentaneet ja miten olemme saaneet julkisesti toimia uskovina ja erilaisina uskonyhteisöinä.

Jos Herran Jeesuksen opetuslapsi haluaa tässä lopunajassa pitää kiinni niistä asioista, joiden kautta hän on saanut julkisesti vaikuttaa erilaisten uskonyhteisöjen ja kristillisiin arvoihin perustuvien toimintojen kautta, niin hän joutuu jo nyt ja tulevaisuudessa tekemään kompromisseja jumalattomien arvojen kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että erilaiset uskonyhteisöt ja kristillisiin arvoihin perustuvat toiminnat joutuvat koko ajan enemmän luopumaan Raamatun totuudesta ja vastaanottamaan yhä enemmän jumalattomuuteen perustuvia arvoja ja näkemyksiä. Jos tälle tielle lähtee, niin se tarkoittaa yhä enemmän uskosta luopumista, joka voi lopulta johtaa kokonaisvaltaiseen uskosta luopumiseen. 

Meidän Herran Jeesuksen opetuslasten tulee pitää kiinni uskosta Raamatun sanan totuuteen, emmekä saa antaa periksi jumalattomuuden valheisiin perustuville arvoille, vaikka se johtaisi siihen, että joudumme lakkauttamaan julkisen toiminnan uskonyhteisöinä tai kristillisiin arvoihin perustuvan toiminnan. Itse asiassa Raamatun profetia täyden laittomuuden valtaan pääsystä tarkoittaa sitä, että uskosta Herraan Jeesukseen Raamatun totuuden mukaisesti tulee kielletty ja rangaistava asia yhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa sitä, että usko Herraan Jeesukseen ja sen ympärillä oleva toiminta siirtyy julkisuudesta maan alle, eli toisin sanoen vainotun maanalaisen seurakunnan toimintaan.

Jos emme Herran Jeesuksen opetuslapsina ymmärrä edellä olevaa ja sitä kuinka Raamatun profetoima maailmanlaajuinen vaino uskovia kohtaan siirtää meidät maanalaisen seurakunnan aikakauteen, ja pyrimme hinnalla millä hyvänsä julkisesti ylläpitämään kristillistä toimintaa, niin silloin jumalattomuus määrittää yhteiskunnan arvot ja pakottaa meidät luopumaan totuuden mukaisesta uskosta Herraan Jeesukseen.

Raamattu sanoo, että maailma on lopunaikana vähän aikaa täyden laittomuuden vallassa. Tämä tarkoittaa sitä, että jumalattomat ihmiset saavat vähän aikaa "juhlia" valheeseen perustuvien arvojen kanssa, mutta heidän juhlintansa tulee päättymään siihen kun Herra Jeesus tulee toisen kerran takaisin, jolloin Hän myös tulee tuomitsemaan kaiken jumalattomuuden maan päällä. Ole luja ja rohkea Herran Jeesuksen opetuslapsena, rakasta jumalattomia lähimmäisiäsi totuudessa, mutta ennen kaikkea rakasta Herraa Jeesusta kaikesta sydämestäsi Jumalan sanan totuuden opetuksen mukaisesti.

Tänään on vielä mahdollisuus vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen. Herran Jeesus vuodatti verensä ja antoi Henkensä kuolemaan Golgatan ristillä syntien anteeksisaamiseksi, jokaiselle joka uskoo Häneen.

 

Petri Paavola 7.11.2019

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
kristillinenkoulu.com
kotipetripaavola.com/evoluution harhaaskelia osa1

 

 

 

 

eXTReMe Tracker