Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Evoluution harha-askelia osa 1:
Dinosauruksen alkuperäinen verisuoni kumoaa evoluutioteorian

 

Amerikassa Pohjois–Carolinan osavaltion yliopiston tutkijat julkaisivat 1.12.2015 artikkelin Researchers Confirm Original Blood Vessels in 80 Million-Year-Old Fossil - Tutkijat vahvistavat alkuperäisiä verisuonia 80 miljoonaa vuotta vanhassa fossiilissa. Tästä tutkimuksesta sanottiin sen olevan ensimmäinen sukupuuttoon kuolleen eläimen suora verisuonten analyysi, joka antaa meille mahdollisuuden tutkia minkälaiset valkuaisaineet ja kudokset voivat säilyä ja miten ne muuttuvat fossiloitumisen seurauksena. Evolutionistit ovat innoissaan sanoen tämän löydöksen avaavan uusia tutkimusväyliä sukupuuttoon kuolleiden eläinten sukulaisuuden tutkimiseen ja voidaksemme tunnistaa merkittäviä valkuaisaineiden muunnelmia ja niiden syntyä kehityslinjoissa. Kun tätä asiaa tutkitaan ja tarkastellaan pintaa syvemmältä, niin dinosauruksen alkuperäinen verisuoni löydös kumoaa evoluutioteorian ja todistaa Raamatun kertoman luomisen olevan totuus elämän synnystä maan päälle.

Uusdarvinistit sanovat elämän kehittyneen alkusolusta ja kerroskivilajit sekä fossiilit toisivat esille sen miten elämä on kehittynyt maan päälle. Heidän teoriansa mukaan maaperän kerrostumat ovat muodostuneet hitaasti ja vähitellen satojen miljoonien vuosien aikana ja jos kerrostumista löydetään dinosauruksen fossiileja, niin niillä täytyy olla ikää yli 65 miljoonaa vuotta.

Tutkijat sanoivat varmistuneensa verisuonien kaltaisten rakenteiden olevan eläimen alkuperäisiä kudoksia, jotka eristettiin n. 80 miljoonaa vuotta vanhasta hadrosauruksen fossiilista. Tutkijoiden mukaan kyseessä ei ole bakteerimassa tai muunlainen näytteen saastuminen, vaan eläimen alkuperäinen kudos. Pohjois-Carolinan yliopiston tutkijat toteavat solujen ja verisuonten kaltaisten rakenteiden kykenevän säilymään vuosimiljoonien ajan.

Jokainen rehellisesti ajatteleva ihminen kykenee ymmärtämään ettei kimmoisuutensa säilyttäneet verisuonet voi säilyä märässä hiekkakivessä, haisevan ja puoliksi mädäntyneen luun sisällä 80 miljoonaa vuotta. Eräs tutkija erotettiin kalifornialaisesta yliopistosta sen jälkeen kun hän julkaisi maallistuneessa tiedelehdessä oikealla tavalla tehdyn tutkimuksen, joka todisti Triceratops dinosauruksen sarven uumenissa olleen sen säilynyttä pehmytkudosta.

Kolme tutkijaa saivat jaetun kemian Nobel palkinnon 7.10.2015. Heidän tutkimuksensa ja ajatuksensa kumosivat uusdarvinismin, jonka mukaan kaikki elollinen aines maan päällä polveutuisi yhdestä alkusolusta. Alkusolu ei pääse kahdentumaan ellei siihen ole esiasennettu monimutkaista kopiointivirheiden korjausjärjestelmää. Biokemiasta perillä olevat ihmiset tietävät ettei soluja voi syntyä itsestään ja DNA:ta voi syntyä vain DNA:n avulla. DNA-koodi kaiken elollisen elämän sisällä todistaa älykkäästä suunnittelusta, eikä DNA:ta voi syntyä itseohjautuvan ja sattumanvaraisen evoluutioteoriaan perustuvan selityksen kautta. DNA-koodi ja sen sisältämä informaatio elämän rakentumiselle sekä sen toiminnoille kumoaa evoluutioteorian ja todistaa Raamatun luomisen todeksi.

Dinosaurusfossiilin kimmoisat verisuonet tuhoutuisivat hapettomassa tilassa vaikuttavien bakteerien kautta ja vaikka niitäkään ei olisi,  edes rautaliuos ei säilyttäisi näitä molekyyliketjuja vuosimiljoonia. Arvioiden mukaan valkuaisaineet eivät voi säilyä kaikkein parhaimmissa ja ihanteellisissa olosuhteissa yli kolmea miljoonaa vuotta. Uusdarvinistinen kerroskivilajien iänmääritys on täysin kumottu, sillä kimmoisia verisuonia sisältävä dinosaurusfossiili ei voi olla 80 miljoonaa vuotta vanha, vaan korkeintaan muutaman tuhannen vuoden ikäinen. Dinosaurusfossiili löydökset sekä niissä oleva alkuperäinen kimmoisa verisuoni kumoavat evoluutioteorian ja todistavat Raamatullisen luomisen puolesta.

Nature

Job 40:
15 ¶ Katso Behemotia, jonka minä loin niinkuin sinutkin; se syö ruohoa niinkuin raavas.
16 katso, sen voima on lanteissa, sen väkevyys vatsalihaksissa.
17 Se ojentaa jäykäksi häntänsä kuin setripuun, sen reisijänteet ovat lujiksi punotut.
18 Sen luut ovat niinkuin vaskiputket, sen nikamat niinkuin raudasta taotut.
19 Se on Jumalan töiden esikoinen;

Raamatun Behemot oli dinosaurus, sillä sen häntää kuvataan kuin setripuuksi ja luut olivat kuin vaskiputket. Minkään muun eläimen häntää ei voi verrata setripuuksi kuin dinosauruksen. Raamatun opetuksen mukaan Behemot (dinosaurus) söi ruohoa.

New Scientist nettiartikkeli 17.11.2005 kertoi dinosaurusfossiileista ja löydöksistä Intiasta, joiden perusteella viimeinen suurista dinosauruksista söi ainakin viittä erilaista ruohokasvia. Raamattu on sen todistanut todeksi jo muutamia tuhansia vuosia sitten, minkä tiede on kyennyt tutkimaan dinosaurusfossiileista vasta viime vuosisadalla sekä nykyään.

Puun pihkasta tehdyt ilmakupla fossiililöydökset ja tutkimukset (Robert Berner of Yale and Gary Landis of the U.S. Geological Survey) osoittavat sen, että maan ilmakehässä on ollut ihmiskunnan alkuhistorian aikana noin 50 prosenttia enemmän happea kuin nykyisin (nykyään 21%). Muiden tutkimuksien mukaan meripihkan ilmakupla fossiililöydökset osoittavat maan ilmakehän paineen olleen paljon suurempi kuin nykyään. Paksumpi ilmakehä alkuhistorian aikana selittää sen, että Pterosaurus lentolisko, jonka siipien väli oli noin 11 metriä kykeni nousemaan lentoon ja lentämään. Nykyisessä ilmakehän ilmapaineessa ei 11 metrin pituisen siipien kärkivälin omaava lentolisko voisi lentää, sillä ilmanpaine ei riitä nostamaan ja pitämään niin isoa eläintä ilmassa.

Alkuhistorian suurempi happipitoisuus sekä ilmanpaine mahdollisti suurten dinosaurusten elämän maan päällä sekä suurten lentoliskojen lentämisen. Raamattu kertoo dinosauruksista, mutta ne eivät suinkaan eläneet maan päällä useita kymmeniä miljoonia vuosia sitten, vaan muutamia tuhansia vuosia sitten, jonka todistaa dinosaurusfossiilin kimmoisa verisuoni löydös sekä Raamatun sanan todistus.

Mikä on Raamatun sanoma Jumalan luomalle ihmiselle?

Mark 1:15 ja sanoi: "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".

2 Tim 2:26 ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

Room 3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla

Matt 25:46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Apt 16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, .......

Room 10:9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Raamattu opettaa ihmisen olevan synnin ja saatanan orja, jonka tähden ihminen jumalattomana on kulkemassa kohti iankaikkista kadotusta. Jumala lähetti Poikansa Herran Jeesuksen maailmaan kuolemaan meidän kaikkien ihmisen puolesta ja tähden, koska Jumala rakastaa sinua ja minua. Jos sinä teet parannuksen (katumus, syntien tunnustaminen ja mielenmuutos) ja uskot Herraan Jeesukseen, niin Jeesus pelastaa sinut ja antaa sinulle kaikki sinun syntisi anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään.

 

 

Linkkisuosituksia:
Luomisen todisteet
Genesis todistaa luomisesta
Ihminen on luomisen tulos
Luominen ja pelastussanoma
Evoluution harha-askelia

 

 

Petri Paavola 26.2.2012

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
seurakuntalainen/dinosauruksen-veri-on-aitoa
news.ncsu.edu/2015/12/schweitzer-vessels
newscientist.com
genesispark.com/early-earth/atmosphere

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker