Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Covid-19 virus ja salaliittoteoriat?

Kun kävin läpi ajankohtaista uutisaineistoa netissä 4.10.2020, niin silmiini osui kaksi vuotta sitten pidetty Clade X simulaatio esitys, jossa tehtiin skenaario, missä USA:n presidentti sairastuu virukseen ja maailman talous horjuu jne. Minä en etsinyt netistä varsinaisesti Covid-19 uutisia, vaan uutisia liittyen Trumpiin ja siitä mitä hänen virukseen sairastumisestaan tiedotetaan ja kerrotaan. Tämä on tausta sille miten päädyin uutisiin Clade X simulaatio esityksestä. Kun katsoin tästä simulaatiosta tehdyn noin 4 min. pituisen videon niin mieleeni nousi uudestaan jo aikaisempi näkemykseni asiasta, että tämä Covid-19 virus on etukäteen suunniteltu ja sen tarkoituksena on pyrkiä asettamaan uusi maailmanjärjestys maan päälle. Tämä saattaa kuulostaa salaliittoteorialta, mutta ei kuitenkaan ole mikään salaliittoteoria hörhöily, vaan todellisuutta, jonka pystyy todistamaan selkeiden asiatodisteiden kautta, joita esitän ja tuon esille tässä kirjoituksessani.

Uskon, että Covid-19 koronavirus on ihan oikeasti olemassa ja se voi olla ihan oikeasti kuolemanvaarallinen vanhoille ihmisille ja tietyistä sairauksista kärsiville ihmisille, kuten myös tavallinen kausi-influenssakin tappaa vanhuksia ja sairaita. Covid-19 koronavirus ei ole kuitenkaan ollut niin vaarallisen tappava kuin aluksi annettiin ymmärtää.

Kirjoitan aluksi lyhyesti Clade X simulaatio esityksestä, joka pidettiin Washington DC:ssä toukokuun 15. päivä, 2018. John Hopkins Center for Health Security isännöi simulaatio esitystä, jonka tarkoituksena oli havainnollistaa korkean tason strategiaa ja päätöksiä sekä politiikkaa Yhdysvalloissa ja maailmassa, joka tarvittaisiin estämään tai vähentämään pandemian seurauksia.

Clade X simulaatio toi esille sen kuinka USA:n presidenttikin sairastui virukseen. Tuon myöhemmin esille todisteet siitä kuinka Covid-19 koronavirusta on tahallisesti levitetty kaikkialle maailmaan ja kuinka kaikki on ollut etukäteen suunniteltua ja käsikirjoitettua.

Clade X simulaatio esitys tai harjoitus toi esille kuinka uusi taudinaiheuttaja (virus) voi johtaa maailmanlaajuiseen katastrofiin. Clade X simulaatio suositteli muun muassa seuraavia toimenpiteitä maailmanlaajuisen pandemian estämiseksi: pitäisi valmistaa uusia rokotteita kuukausien sisällä, ei vuosien päästä; Pitää järjestää vahva ja kestävä globaali terveysjärjestelmä.

Globaali terveysjärjestelmä on askel kohti uutta maailmanjärjestystä ja on jo tietty osa uuden maailmanjärjestyksen toteutumisesta. Raamatun sanan profetia tuo esille kuinka antikristus tulee johtamaan uuden maailmanjärjestyksen mukaista maailmaa, jossa koko maailma on yhden hallinnon ja vallan alaisuudessa, käsittäen tietenkin kaikki elämän osa-alueet, johon kuuluu myös maailmanlaajuinen terveysjärjestelmä. Covid-19 virus on ihmisen tekemä virus, jonka kautta pyritään pääsemään siihen päämäärään, että maan päälle saataisiin uusi maailmanjärjestys, joka tulee olemaan lopulta antikristuksen vallan ja johdon alaisuudessa. Antikristuksen päämääränä on pettää ihmisiä ja pyrkiä tuhoamaan ihmisiä niin paljon kuin mahdollista; saattaen heidät palvomaan luciferia ja monenlaisten asioiden kautta pyrkiä aiheuttamaan ihmisille sairauksia ja kuolemaa.

Elina Hytönen on koonnut sivulleen faktatietoja uusista rokotteista, joita kehitellään. Toivon mukaan et kompastu siihen, että Hytönen kannattaa kiinalaista lääketiedettä, vaan kykenet ymmärtämään sen mitä hän on tuonut esille näistä uusista rokotteista.

Perinteiset rokotteet kuljettavat kehoon antigeeniä, esimerkiksi viruksia, jolloin immuunijärjestelmän pitäisi reagoida alkamalla tuottamaan vasta-aineita sairautta vastaan. Nyt lääketiede on siirtymässä täysin uudenlaisiin rokotteisiin kuten DNA ja RNA-rokotteisiin (mRNA-rokote).

DNA-rokote aiheuttaa geenimuutoksia ja kun isännän genomiin siirtyy ulkopuolista DNA:ta niin se voi aiheuttaa uusia sairauksia sekä vakavia geenimutaatioita.

mRNA-rokote, eli RNA-rokotteen haittoja ovat, että se voi aiheuttaa voimakkaan tulehdustilan, johtaen sisäelinten heikkenemiseen ja lakkaamiseen tai syöpään. RNA-rokotteissa on myös itseään monistavia ja laajentavia rokotteita, jotka monistavat aineita ihmisen kehoon pitkiä ajanjaksoja.

RNA-rokotteiden riskinä on se kuinka kehon omat solut voivat ohjelmoitua hyökkäämään kehon omia soluja vastaan. RNA-rokotteet voivat aiheuttaa nestepöhöä, veren hyytymistä ja tukoksia.

Paljon parjattu lääkäri Antti Heikkilä, joka on kuitenkin monissa asioissa ihan oikeassa on sanonut, että RNA-virusrokote on vaarallinen, koska viruksen RNA on paljolti sama kuin ihmisen RNA. Heikkilän mukaan RNA-rokote voi aiheuttaa immuunijärjestelmän hyökkäyksen elimistön omia soluja vastaan autoimmuunireaktioiden kautta.

Bill Gates, joka on mukana kehittämässä näitä uusia rokotteita on sanonut, että nämä uudet rokotteet sisältävät riskejä ja voivat vaurioittaa 700 000 ihmistä ja näiden vaurioiden takia hallitukset on saatava mukaan vastaamaan näistä rokotteista. Gatesin 700 000 on vain arvio, mutta todellisuudessa uusien rokotteiden aiheuttamat vauriot tulevat olemaan moninkertaisia ja paljon suurempia kuin Gatesin arvio. Ilmestyskirjan luku 18 kertoo kuinka maan mahtavat eksyttävät Babylonin haureuden hengessä lopunaikana ihmisiä lääkemyrkkyjen kautta. Raamatun sanan profetian valossa nämä uudet rokotteet ovat vaarallisia aiheuttaen sairauksia, kuolemaa ja jopa geenimuutoksia. On sanomatta selvää, ettei kenenkään kannata ottaa näitä uusia rokotteita, vaikka niitä tullaan mainostamaan turvallisina ja kaikki asiallinen kritiikki tullaan leimaamaan salaliittoteoria hörhöilyksi, mutta asiallinen kritiikki tämän aiheen ympärillä ei suinkaan ole mitään hörhö salaliittoteoriaa.

Ainakin viisi tulevaa koronavirus-rokote ehdokasta sisältää vuosikymmeniä sitten abortoitujen pienten syntymättömien lasten sikiöstä kehitettyjä solulinjoja. On todella törkeätä ensin murhata ja tappaa syntymättömiä lapsia ja sitten pistää näiden syntymättömien lasten sikiön solulinjoja rokotteisiin. Tällainen rokote ivaa ja pilkkaa Jumalan luomaa ihmistä, sillä ensinnäkin abortti on pienen ihmisen alun murha ja tappo ja sitten tapetun pienen ihmisen alun sikiön solulinjoja siirretään ihmisiin rokotteiden kautta. Minä kutsun tällaisia rokotteita saatanallisiksi rokotteiksi, joissa käytetään abortoitujen syntymättömien lasten sikiön solulinjoja rokotteen sisältämänä aineena.

Anthony Fauci on ollut USA:n presidenttien lääketieteellinen neuvonantaja Ronald Reaganin kaudesta saakka aina Trumpiin asti. Jesuiittojen kouluttama Anthony Fauci sanoi vuoden 2017 tammikuussa, että Trumpin hallituskaudella maailmassa tulee tapahtumaan yllättävä pandemia, jossa kaikkien maiden terveystahot alkavat toimimaan samalla tavalla.

Mistä Fauci voisi tietää etukäteen, että Trumpin hallituskaudella tapahtuisi maailmanlaajuinen pandemia, jossa kaikkien maiden terveystahojen tulisi toimia samalla tavalla? Fauci tiesi tulevan pandemian etukäteen, koska hän kuuluu siihen ryhmään, joka on ollut suunnittelemassa Covid-19 virusta ja sen maailmanlaajuista levittämistä kaikkialle maailmaan.

Lähes kaikkien ja useiden maiden terveystahot ovat toimineet samalla tavalla silläkin tavalla, että kaikkialla on merkitty väärennettyjä Covid-19 kuolemia, jolloin on saatu lukumääräisesti enemmän "tilastoitua Covid-19 kuolemia", kun on merkitty koronakuolemiksi sellaisia kuolemia, joita Covid-19 koronavirus ei ole aiheuttanut. Miksi on toimittu näin? Uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit ovat sanoneet, että maailma tulee hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen ainoastaan tuhon ja kaaoksen kautta ja siksi on pyrittävä aikaansaamaan maailmanlaajuinen tuho ja kaaos. Tätä yritetään nyt tehdä tämän Covid-19 koronaviruksen kautta, joka on ihmisen suunnittelema ja maailmanlaajuisesti levittämä.

Oxfordin yliopiston johtava tutkija ja professori on sanonut ettei koronavirus Covid-19 ehkä alkanutkaan Kiinasta. Jefferson on tuonut esille kuinka Covid-19 koronavirusta on löydetty Espanjasta ja Italiasta ennen Wuhanin tartuntaa ja Brasiliasta viemärivesistä on löydetty jo marraskuussa 2019 Covid-19 virusta, eli  kuukausi ennen kuin virusta havaittiin Wuhanin Kiinassa joulukuussa 2019. Tämä Jeffersonin esille ottama fakta todistaa sen puolesta, että virusta on tahallisesti levitetty kaikkialle maailmaan ja Kiinasta on tehty "syntipukki" taudin leviämiseen, koska joku syntipukki asialle täytyi saada. Kiina on oivallinen syntipukki, koska sen järjestelmä ei ole sopiva uuteen maailmanjärjestykseen ja siksi Kiina lavastettiin syylliseksi Covid-19 virukseen, vaikka todelliset syylliset ovat uuden maailmanjärjestyksen arkkitehtejä.

Kiinan Wuhanin Covid-19 virus taudin sanotaan puhjenneen joskus marraskuussa 2019 ja ensimmäinen potilas havaittiin 1. joulukuuta 2019. Kun Covid-19 virusta on löydetty kahdelta muulta mantereelta jo ennen Wuhanin tapauksia, niin on päivänselvää, että virus oli olemassa jo ennen Wuhanin tapauksia. Maailma on nykyään sillä tavalla globaali, että ihmiset matkustavat kaikkialle ympäri maailmaan, mutta tämäkään ei selitä sitä kuinka Covid-19 virusta oli olemassa jo kahdella mantereella Etelä-Amerikassa ja Euroopassa ennen kuin sitä havaittiin Kiinassa. Jos ja kun Covid-19 olisi alkanut Kiinasta ja kiinalaisista, niin Covid-19 virusta ei voisi olla olemassa muilla mantereilla kuukautta ennen kuin se puhkeaa Kiinassa. Todisteet kertovat sen, että Covid-19 virusta on levitetty tahallisesti kaikkialle maailmaan, jonka myös Anthony Fauci tiesi jo etukäteen vuoden 2017 tammikuussa.

Nobel voittaja Luc Montagnier on ranskalainen virologi, joka sai Nobelin, kun hän johtamansa ryhmän kanssa löysi vuonna 1983 taudinaiheuttaja HIV-viruksen. Montagnierille myönnettiin lääketieteen Nobel palkinto vuonna 2008. Montagnier on sanonut, että osa viruksesta on manipuloitu, sillä osa siitä on lepakosta, johon on lisätty HIV:N sekvenssejä, AIDS virusta. Montagnier sanoo ettei Covid-19 virus ole luonnollinen virus, eikä hän tiedä mitä varten se on tehty. Montagnier sanoo, että ehkä luultavasti he halusivat tehdä rokotteen AIDSia vastaan.

Montagnier sanoo Covid-19 viruksen olevan ihmisen manipuloima ja siinä hän on oikeassa. Montagnier ei sano, että se on varmasti tehty AIDS virusta vastaan, vaan hän epäilee sitä, ja hän sanoi ettei tiedä mitä varten se on tehty. Edellä olevat todisteet kertovat meille, että Covid-19 virus tehtiin ja manipuloitiin sitä tarkoitusta varten, että maailmaan saataisiin aikaan kaaosta, jonka kautta maan päälle pyritään asettamaan uusi maailmanjärjestys.

Kiinalainen tohtori ja virologi Li-Meng Yan on sanonut, että Covid-19 virus on kehitetty Kiinan Wuhanin laboratoriossa. Li-Meng Yan työskentelee Hong-Kongin yliopistossa, ei Wuhanissa. Li-Meng Yanin ulostulo ei todista sitä, että Covid-19 virus olisi alkanut Kiinan Wuhanissa, koska edellä olevat aihetodisteet todistavat sen kuinka Covid-19 virusta on ollut olemassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ennen kuin tautia havaittiin Kiinan Wuhanissa.

Eurooppalaisen hiukkasfysiikkatutkimuksen kattojärjestön Cernin ylläpitämässä tutkimusarkistopalvelussa julkaistiin syyskuussa 2020 vertaisarvioimaton tutkimusraportti. Tämän raportin mukaan viruksella ei olisi luonnollista evoluution sanelemaa alkuperää, sillä Kiinan valtio olisi tehnyt viruksen laboratorio-olosuhteissa Wuhanissa.

Se on totta, että Kiinassa Wuhanin laboratoriossa on kehitelty Covid-19 virusta, mutta Covid-19 virusta ja sen muunnoksia on ollut olemassa jo vuonna 2015 esim. Amerikan laboratorioissa. Cernin ylläpitämän tutkimusarkistopalvelun raportti ei todista Covid-19 viruksen alkaneen Kiinan Wuhanista, koska edellä olevat todisteet tuovat esille kuinka Covid-19 virusta esiintyi Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ennen kuin tauti puhkesi Kiinan Wuhanissa.

Jos tutkit Cernin taustoja, niin näet ja ymmärrät sen olevan mukana uuden maailmanjärjestyksen hankkeessa ja siksi Cernin kautta myös Kiinasta pyritään tekemään syyllinen Covid-19 viruksen leviämiseen, vaikka sen taustalla ovat uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit.

Uskon Raamatun kertoman pedon merkin olevan ihmiseen istutettava jonkinlainen mikrosirun kaltainen järjestelmä ("biotunniste"), ja Raamatun sanan mukaan antikristus on se henkilö, joka tulee laittamaan käytäntöön tämän pedon merkin. En sano, että pedon merkki on hybridi, eli jonkinlainen biotunniste yhdistettynä rokotteeseen, mutta kehityksen kehittyessä sekin voisi olla mahdollista, että jonkinlainen biotunniste voisi sisältää, jonkin tekniikan kautta myös rokotteen, jossa biotunniste ja rokote on yhdistettynä. Raamatun sanan mukaan antikristus ilmestyy maan päälle ja hän laittaa käytäntöön pedon merkin silloin kun koko maailma on yhden hallinnon, eli uuden maailmanjärjestyksen alaisuudessa. Tätä ennen ei mikään ihmiseen istutettava biotunniste tai biotunniste/rokote ole mikään pedon merkki, koska antikristus sen asettaa käytäntöön maan päällä uuden maailmanjärjestyksen vallitessa maan päällä.

En kuitenkaan kehota ketään ottamaan minkäänlaisia biotunnisteita ihonsa alle, enkä kehota ketään rokotuttamaan itseänsä näillä uusilla DNA ja RNA-rokotteilla ja kenties vielä mahdollisia näistäkin uusimmilla rokotteilla, koska ne ovat ihmisille vaarallisia. Nykyään kehitteillä olevat ihmiseen istutettavat biotunnisteet ja rokotukset ovat ennakkovalmisteluja sille lopulliselle pedon merkille, jonka antikristus laittaa käytäntöön maan päällä. Tällä tavalla nämä biotunnisteen kaltaiset systeemit ja uudet rokotukset ovat jo osa antikristillistä järjestystä, joiden tehtävänä on valmistaa ihmiskuntaa ottamaan lopulta pedon merkki, kun antikristus ilmaantuu maan päälle.

Teslan perustaja Elon Musk on käynnistänyt projektin, jossa rakennetaan implantteja, jotka yhdistävät ihmisen aivot tietokoneeseen tekoälyn (keinoäly) kautta. Tässä projektissa neurokirurginen robotti voisi istuttaa elektrodisia säikeitä ihmisen aivoihin. Nämä säikeet kykenisivät havaitsemaan ja tallentamaan aivojen sähköisiä signaaleja ja välittää näitä tietoja ihmiskehon ulkopuolelle. Näin voitaisiin luoda kaistaleveys aivojen ja koneiden välille, jossa aivot yhdistetään ulkoiseen laitteeseen, jossa muodostetaan yhteys aivojen ja tietokoneen välille.

Kun ja jos tällainen järjestelmä luodaan, jossa ihmisen aivot kytketään yhteen keinoälyn kanssa, niin silloin ihmistä voitaisiin todella voimakkaasti ohjata ja manipuloida uskomaan tiettyihin asioihin ja tekemään tiettyjä asioita. Nykytiede haikailee jo kovasti tällaista ihmisen yhdistämistä keinoälyn kanssa ja uuden maailman arkkitehdit varmasti haluaisivat hyödyntää tätä järjestelmää, jonka kautta ihmisiä voitaisiin paremmin hallita ja kontrolloida uuden maailmanjärjestyksen petovaltakunnassa.

Ihmistä ei saisi todellakaan kytkeä yhteen keinoälyn kanssa, sillä se on askel kohti ihmisen orjuuttamista petovaltakunnan kuuliaisiksi kansalaisiksi. Ihmisestä tehtäisiin petovallan orja, jota voitaisiin ohjata ja manipuloida ulkoapäin keinoälyn kautta, niin että hän toteuttaisi ja harjoittaisi elämässään niitä ohjeita, joita petovaltakunta syöttää hänen mieleensä. Tämä ei ole mitään fantasiaa tai pelottelua, sillä tällaisia suunnitelmia on jo olemassa, missä ihmistä yritetään kytkeä keinoälyyn. On sanomatta selvää, ettei ihminen saisi antaa kytkeä itseensä tällaista keinoälyä, vaikka sitä markkinoitaisiin kuinka hyvä asiana, sillä se on osa petovaltakunnan petosta, johon ihmisiä tullaan eksyttämään lopunaikana.

Raamatun opetuksen mukaan ihminen on jumalattomuuden tilassa matkalla kohti iankaikkista kadotusta oman valintansa tähden, koska hän ei usko ja seuraa Herraa Jeesusta. Herra Jeesus kärsi ristillä, vuodattaen verensä ja kuoli ristillä syntien anteeksisaamiseksi. Jos sinä et usko Herraan Jeesukseen, niin sinä voit vielä tehdä parannuksen, eli muuttaa mielesi ja hylätä syntisi ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin Jeesus pelastaa sinut iankaikkiseen elämään, jolloin myös sinulle avautuu ymmärrys siihen petokseen mikä on nyt käynnissä maan päällä, joka tulee johtamaan antikristuksen pedon merkki järjestelmään. Kukaan, joka ottaa pedon merkin ja palvoo petoa ei voi enää pelastua. Jumala tarjoaa jumalattomalle ihmiselle armossaan pelastusta uskon kautta Herraan Jeesukseen nyt kun vielä voit tehdä parannuksen ja uskoa Herraan Jeesukseen.

 

 

Petri Paavola 6.10.2020

Lähteet:
centerforhealthsecurity.org/ our-work/ events/2018 clade x exercise
elinahytonen.fi/ 2020/06/ covid-19-koronarokotteet-ovat-tulossa
newsbreak.com/bill-gates-admits-700000-people-will-be-harmed-or-killed-by-his-covid-19-solution
anttiheikkila.com/ blogi/uutta-tietoa-covid-19sta-sytogeenimyrsky
youtube.com/ Ilmestyskirja farmakeia lopunajan lääkemyrkky
sciencemag.org/news/ 2020/06/ abortion-opponents-protest-covid-19-vaccines-use-fetal-cells
kotipetripaavola.com/ tutkija professorin mukaan koronavirus ei ehka alkanutkaan kiinasta
youtube.com/ Nobel voittaja Luc Montagnier koronavirus on ihmisen manipuloima
dnaindia.com/world/ report-who-very-much-a-part-of-beijing-s-attempt-to-cover-up-wuhan-coronavirus-chinese-virologist-dr-li-meng-yan
tekniikanmaailma.fi/ cernin-yllapitamaan-tietokantaan-tupsahti-yllattaen-tutkimusraportti-jossa-vaitetaan-koronaviruksen-olevan-peraisin-kiinalaisesta-laboratoriosta
dezeen.com/ 2019/07/22/ elon-musk-neuralink-implant-ai-technology 

 

 

 

eXTReMe Tracker