Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Donald Trump ja antikristillinen eksytys osa 2

Kirjoitin aikaisemmin Donald Trumpin antikristillisestä eksytyksestä. Olen ollut rukouksessa tämän asian kanssa ja koin, että tästä aiheesta tulee kirjoittaa toinen osa. Trump toimii hyvin paljon sillä tavalla, että hän esiintyy olevansa jonkin asian tai ihmisten puolella, mutta todellisuudessa hän on heitä vastaan, pettäen heidät petoksen kautta. Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä nousee vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja tehden suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

Trump ei ole antikristus eikä profeetta, mutta hän toimii hyvin samalla tavalla kuin eksyttäjät toimivat. Eksyttäjä lupaa tehdä hyviä asioita ja "tekeekin", mutta hän pettää petoksen kautta niitä ihmisiä, joille hän on luvannut tehdä hyviä asioita. Lopunaikana antikristillinen henki toimii siten, että se esittelee itsensä ihmisille hyväntekijänä, mutta lopulta pettää ja tuhoaa heidät petoksen kautta. Trumpin toiminta sisältää antikristillisiä piirteitä ja monet uskovat ihmiset ovat ihastuneita Trumpista hyvien lupausten ja asioiden tähden, mutta he eivät ymmärrä koko paketin sisältöä ja petosta mitä Trump edustaa. Tästä syystä on todella tärkeätä kirjoittaa tästä asiasta, sillä jos uskova ihminen ihastuu hyviin lupauksiin ja asioihin, mutta ei opi erottamaan ja näkemään petollista valhetta, joka on kytketty koko pakettiin, niin silloin uskovalla on vaara eksyä tukemaan lopunajan antikristillisiä asioita ja päämääriä. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

 

Sisällys:
Alkusanat
Trump ja seksuaalivähemmistöt
Trump ja israelilaiset
Jumalan asettama esivalta
Loppusanat

 

Alkusanat

Painotan ja korostan sitä, että en ole sanonut tai väittänyt Trumpin olevan antikristus, vaan että hän toimii samalla tavalla kuin antikristus. On kaksi eri asiaa, olla antikristus tai toimia hyvin paljon samalla tavalla kuin antikristus. Trump ei ole antikristus, mutta hän toimii hyvin paljon samalla tavalla miten antikristus toimii.

Anti sana tarkoittaa kreikaksi vastaan, jonkin sijaan, puolesta. Kreikankielen sana antikhristos (antikristus - valhemessias) tulee toimimaan siten, että hän lupaa ihmisille hyviä asioita, mutta pettää heidät ja johdattaa heidät tuhon tielle aina iankaikkiseen kadotukseen saakka.

Donald Trumpin toiminnassa näkyy sama toimintatapa kuin antikristuksella, sillä Trump lupaa hyviä asioita ihmisille, mutta lopulta pettää heidät. Trump esiintyy uskovana miehenä sanoen olevansa protestantti ja presbyteeri. Trump esiintyi The Family Summit Leadership 2015 tilaisuudessa, jossa Frank Luntz kysyi Trumpilta onko hän pyytänyt Jumalalta anteeksiantoa. Trump vastasi muun muassa sanoen olevansa protestantti ja presbyteeri ja käyvänsä seurakunnassa ja rakastavansa Jumalaa ja rakastan seurakuntaani. Trump jatkoi vastaamistaan sanoen, että suuri Norman Vincent Peale oli minun pastorini. Luntz toisti kysymyksensä Trumpille, että onko hän koskaan pyytänyt Jumalalta anteeksiantoa. Trump vastasi sanoen, en ole varma olenko, haluan tehdä työn paremmin, en usko niin, jos teen jotakin väärää, niin pyrin tekemään sen oikein, en tuo Jumalaa siihen kuvaan. Trump jatkoi sanoen, että kun menemme seurakuntaan ja kun juon vähän viiniä, joka on ainoa viini jota juon ja kun saan leipäni ja arvelen sen olevan anteeksi pyytämisen muoto ja teen sitä, niin usein kuin mahdollista, koska tunnen itseni puhdistetuksi, ok. Trump sanoi myös tilaisuudessa tekevänsä vääriä asioita.

Jos on todella uskova ihminen ja uskoo Raamatun Jumalaan, niin kuin Trump sanoi uskovansa, niin silloin täytyy myös ymmärtää, että ihmisen on pyydettävä anteeksiantamusta (kyse on syntien anteeksiantamuksesta) Jumalalta. Trump uskoo saavansa synnit anteeksi ehtoollisessa (Herran ateria) osallistumalla viiniin ja leipään. Trump myös sanoi ettei ota Jumala siihen mukaan, jos hän tekee väärin, koska hän pyrkii tekemään asioita oikein. Kun teemme väärin (syntiä), niin meidän tulee tuoda siihen joka kerta Jumala mukaan, tunnustaen syntimme ja tulee ojentautua parannukseen, jos on todellisesti uskova ihminen (Herran Jeesuksen opetuslapsi). Trumpin sanat ja hänen todistuksensa paljastaa sen, että hän uskonnollinen ihminen, mutta ei elävässä uskossa, koska elävässä uskossa oleva ihminen ymmärtää parannuksen synnistä ja syntien anteeksiantamuksen muulloinkin kuin vain ehtoollisen (Herran ateria) aikana.

Kuukausia myöhemmin The Family Summit Leadership 2015 tilaisuudesta Trump oli CNN:n toimittaja Jake Tapperin haastattelussa, jossa Tapper kysyi Trumpilta sanoen, että kuukausia sitten sanoit ettet ole koskaan pyytänyt anteeksi, kadutko tätä kommenttia? Trump vastasi sanoen, en, minulla on hieno suhde Jumalan kanssa, minulla on hieno suhde evankelisten kanssa, haluan olla hyvä, en halua pyytää anteeksi, ja minä olen hyvä, en tee paljon pahoja asioita, yritän olla tekemättä sitä mikä on pahaa, minulla on todella hyvä suhde Jumalan kanssa.

Jumalan armosta pelastettu ihminen, joka on saanut Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta syntinsä anteeksi tuntee ja ymmärtää syntisyytensä sekä tarpeen syntien anteeksisaamiseen uskoon tultuaan sekä langetessaan tekemään syntiä uskovana ollessaan. Edellä olevat Trumpin kommentit paljastavat sen ettei Trump ole todellisessa uskossa Herraan Jeesukseen, vaikka hän väittää olevansa. Trump elää tässäkin suhteessa valheessa ja petoksessa. Syy miksi tuon tämän asian esille johtuu siitä kun jotkut uskovat Amerikassa, Suomessa ja muuallakin maailmassa hehkuttavat Trumpin olevan uskova mies (Herran Jeesuksen opetuslapsi), vaikka asia ei olekaan niin.

Norman Vincent Peale oli positiivisen ajattelun ja menestysteologian airut, eli eksyttäjä. Trumpin mukaan Peale oli hänen pastorinsa. Tässäkin kohden Trump oli mukana valheessa ja petoksessa.

Amerikkalaiset eivät olleet valitsemassa itselleen hengellistä auktoriteettia tai pastoria, vaan presidenttiä. Jokainen ymmärtää sen ettei Amerikan presidentin virka ole hengellisen auktoriteetin tai pastorin virka. Se miksi olen ottanut esille sen, että hän esiintyy uskovana miehenä liittyy siihen kuinka Trump esiintyy jonakin, mitä hän ei ole todellisuudessa ja siten hän pettää ihmisiä petoksen kautta. Trump esiintyi ennen presidentiksi tuloaan uskovana miehenä (Herran Jeesuksen opetuslapsena), mutta hänen oma todistuksensa paljastaa, että hän esiintyy ihmisenä, joka hän ei ole todellisuudessa.

Seuraavaksi käyn läpi muutaman esimerkin kautta millä tavalla Trump toimii petoksen airuena.

Trump ja seksuaalivähemmistöt

Nature

Yllä oleva kuva ei ole kuvamanipulaatio, eikä kuvassa esiinny Trumpin kaksoisolento, vaan itse Donald Trump. Trumpin kädessä oleva lippu on seksuaalivähemmistön tunnus ja lipussa lukee LGBT for Trump (gays, lesbians, bisexuals, transgenders - seksuaalivähemmistöt) (seksuaalivähemmistöt Trumpin puolesta). Trump heilutteli LGBT:n lippua Coloradossa Greeleyssa republikaanipuolueen kokouksessa (30.10. 2016).

Trump sanoi kesäkuun 13. päivä 2016 New Hampshiren osavaltiossa Manchesterissa: Kysykää itseltänne, kuka on todellinen naisten ja seksuaalivähemmistöjen ystävä, Donald Trump tekoineen tai Hillary Clinton sanoineen? Trump jatkoi sanoen: Kerron teille kuka on parempi ystävä ja jonakin päivänä, uskon, että se tulee isosti todistetuksi.

Republikaanisen puolueen kansallisessa kokouksessa (21.7.2016), Donald Trump sanoi seuraavasti: Tulen tekemään kaikkeni voidakseni suojella meidän seksuaalivähemmistöä (LGBT) ulkomaalaisen ideologian väkivallalta ja sorrolta.

Todellisuudessa Trump vastustaa homoutta, joka on tullut selvästi esille hänen presidenttikauden päätöksissään. Raamatun opetuksen mukaan homous on syntiä ja kauhistus Jumalalle, joten on ihan oikein ja Jumalan tahdon mukaista "vastustaa" homoutta, eli homoutta tulee pitää syntinä, eikä homouden syntiä saa tukea ja hyväksyä millään tavalla, mutta ihmisinä homoja tulee rakastaa lähimmäisinään, niin kuin kaikkia muitakin ihmisiä.

Trump on pettänyt seksuaalivähemmistöjen edustajat sanoen olevansa heidän puolellansa, vaikka todellisuudessa hän ei olekaan heidän puolellansa. Trump petti seksuaalivähemmistön edustajat sitä varten, että saisi heidän äänensä presidenttikilvassa. Toisin sanoin sanottuna Trump on valehdellut seksuaalivähemmistön edustajille kalastellen heidän ääniään ja kun hän pääsi presidentiksi, niin hän petti heidät.

Trump sanoi suojelevansa seksuaalivähemmistöjä ulkomaalaisen ideologian väkivallalta ja sorrolta, jolla hän tarkoitti islamia ja islamin terrorismia. Trump vastustaa islamia ja Isisiä (joka on ihan oikein), mutta hän on antanut saman lupauksen koko Amerikan kansalle, joten tässä suhteessa Trump ei luvannut mitään ylimääräistä tai parannuksia seksuaalivähemmistöjen elämään ja oloihin.

Trump on sanonut olevansa seksuaalivähemmistöjen todellinen ystävä, joka tulee isosti todistetusti. Tämäkin on ollut valhe, sillä Trump ei ole tehnyt mitään sellaista, joka olisi "parantanut" seksuaalivähemmistöjen asemaa Amerikassa. Kun trump sanoi olevansa seksuaalivähemmistöjen todellinen ystävä, niin tämän petoksen kautta hän pyrki kalastelemaan heidän ääniään. Trumpin seksuaalivähemmistön lipun heiluttaminen oli myös täydellinen petos, jolla hän pyrki kalastelemaan LGBT-ihmisten ääniä. Yksikään todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei pitelisi käsissään seksuaalivähemmistön lippua, jossa lukisi, että seksuaalivähemmistö on Herran Jeesuksen opetuslapsen puolella, sillä homous on Raamatun opetuksen mukaan syntiä ja Jumalalle kauhistus.

Trump on sanonut olevansa perinteisen avioliiton (mies ja nainen) kannalla. Tämäkään ei ole kuitenkaan toteutunut hänen omassa elämässään, sillä hän on ollut kolme kertaa naimisissa, ja hän teki huorin ensimmäistä vaimoa kohtaan, jonka tähden Trumpin ensimmäinen vaimo jätti hänet. Perinteinen avioliitto on sellainen, joka on elinikäinen liitto ja sitoumus, jossa sitoudutaan elämään puolison kanssa, niin pitkään kun hän elää, rakastaen ja kunnioittaen häntä. Perinteiseen avioliittoon ei kuulu huorin tekeminen ja oman puolison pettäminen.

Trump ja israelilaiset

Donald Trump on sanonut, että Jerusalem on juutalaisten pääkaupunki ja lupasi siirtää Yhdysvaltain suurlähetystön Tel-Avivista Jerusalemiin, joka toteutui. Monet uskovat ihmiset myös Suomessa ovat olleet edellä olevasta todella innoissaan ja Trumpin päälle on sovitettu persialaisen kuninkaan Kooreksen viittaa, joka vanhan liiton aikana Jumalan esille nostamana ja johdattamana salli israelilaisten palata pakkosiirtolaisuudesta Jerusalemiin temppeliä rakentamaan. Kun Trumpin toimia ja lausuntoja tarkastellaan tarkemmin, niin näemme kuinka hänen "hyvien aikeiden" takana oli taas kerran petos.

Trump kannattaa kahden valtion mallia, jossa Israelin valtion sisälle perustettaisiin Palestiinan valtio ja tätä mallia Trump pitää parhaana ratkaisuna rauhan aikaansaamiseksi Lähi-Itään. Trump on sanonut kuinka Israelin täytyy tehdä jotakin hyvää palestiinalaisille vaihtokauppana Jerusalemin pääkaupungiksi tunnustamisen ja suurlähetystön siirron takia. Trump on sanonut, että Israelin tulisi maksaa korkeampaa hintaa rauhan neuvotteluissa palestiinalaisille, sillä palestiinalaisten tulisi saada jotakin hyvää vastineeksi.

Trump vastustaa islamia ja sen terrorismia, mutta siitä huolimatta haluaa tukea kahden valtion mallia, jossa Israelin valtion sisälle syntyisi palestiinalainen valtio ja islamilainen tukikohta terrorismille Israelia vastaan. Trump on valmis antamaan israelilaiset alttiiksi islamin terrorismille, joka on vannonut tuhoavansa Israelin. Trump tietää myös sen, että palestiinalaiset eivät hyväksy kahden valtion mallia, jos he eivät saa haltuunsa Itä-Jerusalemia, josta palestiinalaiset haluavat tehdä Palestiinan pääkaupungin. Palestiinalaiset havittelevat myös itselleen muita alueita Jerusalemista. Tässäkin kohden Trumpin Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi tulee osoittautumaan petokseksi sinä päivänä kun palestiinalaiset saavat Itä-Jerusalemin pääkaupungikseen.

Raamatun opetuksen mukaan Jumala on antanut Israelin maan israelilaisille ja Jumala tuomitsee jokaisen, joka tukee, kannattaa tai osallistuu Israelin maan jakamiseen. Kahden valtion malli on antikristillinen ratkaisu ja antikristillisen hengen tuotos, jonka tarkoituksena on anastaa Israelille kuuluvat maa-alueet sekä Israelin vahingoittaminen. Trumpia ei voi verrata Koorekseen, koska Koores ihan oikeasti teki hyvää israelilaisille, mutta Trump toimii petollisesti kahden valtion mallin hyväksymisen kautta, jonka päämäärä on Israelin vahingoittaminen sille kuuluvien maa-alueiden pois ottamisen kautta. Trump ei ole Jumalan nostama mies israelilaisten hyväksi, vaan Jumalan sallima antikristillisen toiminnan airut, joka Jumalan sallimuksesta eksyttää ja pettää israelilaisia kahden valtion mallin kautta.

Jumalan asettama esivalta

Raamattu opettaa, että tulee olla alamainen sille esivallalle, jonka alamaisena on, sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta, koska ne ovat Jumalan asettamat. Tämä Raamatun kohta ymmärretään usein väärin. Raamattu ei sano, että jokainen maan päällä oleva esivalta johtajineen eri maiden yhteiskunnissa on Jumalan asettama. Raamattu opettaa ja tarkoittaa, että esivaltajärjestys, (että tulee olla esivalta yhteiskunnassa) on Jumalan asettama, mutta Raamattu ei opeta, että jokainen esivalta johtajineen olisi Jumalan asettama. Jumala ei asettanut natseja valtaan 1930-luvulla Saksassa, eikä Stalinia Neuvostoliiton johtoon, eikä Jumala nostanut Idi Aminia valtaan Ugandassa vuonna 1971 jne. Jumalan sallimuksesta edellä olevat tappajat ja kansamurhaajat saivat nousta valtaan, mutta Jumala ei itse asettanut heitä kansojensa johtajiksi. Jumala voi kuitenkin vaikuttaa voimallisesti ja tahdossaan asettaa jonkun ihmisen johtamaan, jotakin kansaa, mutta näin ei kuitenkaan aina automaattisesti tapahdu, jonka edellä olevat esimerkit paljastavat.

Raamattu kehottaa rukoilemaan kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

Väärä oppi esivallasta, jossa automaattisesti Jumala asettaisi kansalleen johtajat tulee olemaan antikristuksen opetus ja keino saada ihmiset ja yhteiskunnat tottelemaan lopunajan uuden maailmanjärjestyksen yhteiskunnan antikristillisiä johtajia. Antikristus ja antikristilliset uuden maailmanjärjestyksen johtajat tulevat vetoamaan Raamatun olkaa Jumalalle alamaiset kohtaan väärällä tavalla painostaen lopunajan ihmiskunnan sokeasti tottelemaan näitä antikristillisen pahuuden vallassa olevia johtajia. Raamattu sanoo, että enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä. Tämän opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi on esivallalle alamainen, kun ja jos esivallan järjestys ei ole Jumalan tahtoa vastaan. Jos esivalta toimii Jumalan tahtoa vastaan, niin silloin uskovan tulee totella enemmän Jumalaa kuin ihmistä. Nykyään jo monet lait ovat antikristillisiä esim. homoavioliitot, jota uskova ihminen ei saa tukea ja kannattaa. Jumala on kansansa turva ja suoja kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa, joten olkaamme nyt tässä hetkessä ja tulevina päivinä kiitollisin ja luottavaisin mielin Jumalaa kohtaan.

Loppusanat

Olen ottanut esille vain muutamia esimerkkejä Donald Trumpin toiminnasta, kuinka hän toimii petollisesti, valehtelee ja pettää ihmisiä. Näitä esimerkkejä riittäisi kuitenkin loputtomiin, mutta kirjoituksessani olevat esimerkit riittäköön osoittamaan sen ettei Donald Trump ole uusi Koores, vaan antikristillinen airut valheen verkkoineen. Donald Trumpin hehkuttaminen on itse asiassa sama asia kuin antaa äänensä ja tukensa niille antikristillisille päämäärille, joita Donald Trump ajaa ja tavoittelee. Huolimatta siitä, että Donald Trump on tehnyt ja kannattanut myös hyviä asioita, niin hänen kahden valtion mallin hyväksyminen todistaa hänet antikristillisen päämäärän juoksupojaksi.

Eräs ikävä piirre tulee vielä esille Trumpista valheen ja petoksen lisäksi, sillä hän hyökkää törkeällä ja töykeällä tavalla niiden kimppuun, jotka ovat ihan asiallisesti arvioineet hänen toimintaansa. Olen huomannut, että sellainen ihminen, joka pitää itseään ylimielisyydessään muita parempana sekä viisaampana ja on ihastunut omaan egoonsa voi toimia juuri tällä tavalla. Siksi hän parjaa ja mustamaalaa kovin sanoin niitä, jotka arvioivat hänen toimintaansa.

Toivon ja rukoilen, että mahdollisimman moni uskova ihminen kykenisi näkemään koko sen paketin mitä Donald Trump edustaa, jolloin he ymmärtävät Trumpin antikristillisen luonteen. Raamattu opettaa laittomuuden pääsevän täyteen valtaan lopunajan maailmassa, joka tarkoittaa Jumalan tahdon syrjäyttämistä synnin suosimisen takia. Jos ei näe ja ymmärrä koko pakettia koskien lopunajan antikristillistä toimintaa, niin silloin voi ajautua kannattamaan antikristillistä toimintaa niiden "hyvien asioiden" tähden mitä antikristillisyys markkinoi lopunajan ihmiskunnalle. Otan lopuksi esille pari esimerkkiä petoksesta, joka pyrkii "hyvien asioiden" kautta harhauttamaan ihmisiä, vaikka kyseessä on petos ja valhe.

Ekumenia sanoo olevansa päämäärä Jeesuksen sanoille että he yhtä (yksi) olisivat. Ekumenia sanoo tavoittelevansa rauhaa maailmassa. Todellisuudessa ekumenia on antikristillinen työkalu, jonka johtoon lopulta nouseva antikristus johdattaa valheen ja petoksen kautta kaikki häneen uskoneet ihmiset iankaikkiseen kadotukseen.

Rooman katolinen kirkko opettaa, että Jeesus sovittaa syntiset Jumalalle, mutta tämän lisäksi he opettavat, että Maria sovittaa syntiset Jumalalle, kiirastulessa kuoleman jälkeen puhdistutaan synneistä, joita ei ole saatu anteeksi maan päällä. Tämän lisäksi katolinen kirkko opettaa messu-uhrin olevan voimakkain sovitusuhri. Katolinen kirkko velvoittaa kirkkonsa jäsenet iankaikkisen pelastuksen menettämisen uhalla uskomaan kaiken minkä kirkko opettaa on se sitten kirjoitettu Raamattuun tai ei. Rooman katolinen kirkko opettaa ihan oikeitakin asioita, mutta kirkossa oleva valhe liittyen pelastukseen mitätöi kaiken sen oikean mitä katolinen kirkko opettaa, koska yhtä aikaa ei voi uskoa totuutta ja valhetta pelastuksesta. Jos ei näe ja ymmärrä tässäkään koko pakettia, niin silloin eksyy luulemaan katolisen kirkon edustavan Raamatun kristinuskoa, vaikka se on todellisuudessa antikristillinen lahko. Trump on sanonut arvostavansa paljon katolista kirkkoa, joka myös todistaa sen, että Trump on antikristillisen hengen airut ja juoksupoika.

Antikristillisen luonteen tuntomerkki on, että se esiintyy olevansa "totuuden ja hyvän" puolella, tuoden esille oikeitakin asioita, mutta valheen ja petoksen kautta mitätöi esille tuomansa "totuuden ja hyvän". Herran Jeesuksen opetuslapsen on kyettävä näkemään koko paketti ettei hän eksyisi kannattamaan antikristillisiä eksytyksiä ja päämääriä. Raamatun opetuksen mukaan emme eksy, jos tunnemme Kirjoitukset (Raamattu) ja Jumalan voiman (Pyhä Henki). Silloin kun Herran Jeesuksen opetuslapsi rakastaa Jeesusta totuudessa, niin hän ei eksy, koska hän Jumalan armosta oppii tunnistamaan saatanan ja pahuuden juonet.

Ilm 12:
10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.
11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.


Linkkisuositus:
kotipetripaavola.com/ donald trump antikristillinen eksytys

 

Petri Paavola 5.1.2019

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
youtube.com/ IXaC0zqPFRM

businessinsider.com/ trump on god i dont like to have to ask for forgiveness
edition.cnn.com/v trump has great realtionship with god
nytimes.com/ donald trumps gay amnesia
nytimes.com/ furious gay rights advocates see trumps true colors
youtube.com/ NAOcfy5J2qw
 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker