Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Donald Trump ja antikristillinen eksytys

Amerikassa ja Suomessa on monia uskovia ihmisiä, jotka kokevat Donald Trumpin olevan Jumalan valittu ase lopunaikoja varten, niin kuin aikoinaan Jumala herätti Persian kuninkaan, Kooreksen, joka salli israelilaisten palata pakkosiirtolaisuudesta Jerusalemiin temppeliä rakentamaan. Varmaankin myös muissa maissa on uskovia, jotka kokevat Jumalan nostaneen Trumpin Amerikan presidentiksi, sitä varten, että Jumala toimisi voimallisesti ja väkevästi Trumpin kautta. Minä olen sitä mieltä, että Trump edustaa antikristillisiä voimia, eikä hän ole Jumalan erikoisvalittu lopunaikoja varten. Mitä Donald Trump ajattelee kahden valtion mallista (Israel-Palestiina) Lähi-idässä? Mitä Donald Trump ajattelee paavi Franciscuksesta ja katolisesta kirkosta? Kun saamme edellä esitettyihin kysymyksiin vastauksia, niin silloin paljastuu Donald Trumpin antikristillinen agenda. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

 

Sisällys:
Jeremiah Johnsonin profetia Trumpista
Jerusalem ja kahden valtion malli
Trump ja paavi - katolisen kirkon kunnioitus
Loppusanat

 

Jeremiah Johnsonin profetia Trumpista

Vuonna 2015 Jeremiah Johnson sai seuraavanlaisen profetian Donald Trumpista:

I was in a time of prayer several weeks ago when God began to speak to me concerning the destiny of Donald Trump in America. The Holy Spirit spoke to me and said, “Trump shall become My trumpet to the American people, for he possesses qualities that are even hard to find in My people these days. Trump does not fear man nor will he allow deception and lies to go unnoticed. I am going to use him to expose darkness and perversion in America like never before, but you must understand that he is like a bull in a china closet. Many will want to throw him away because he will disturb their sense of peace and tranquility, but you must listen through the bantering to discover the truth that I will speak through him. I will use the wealth that I have given him to expose and launch investigations searching for the truth. Just as I raised up Cyrus to fulfill My purposes and plans, so have I raised up Trump to fulfill my purposes and plans prior to the 2016 election. You must listen to the trumpet very closely for he will sound the alarm and many will be blessed because of his compassion and mercy. Though many see the outward pride and arrogance, I have given him the tender heart of a father that wants to lend a helping hand to the poor and the needy, to the foreigner and the stranger.”

Johnson sanoo profetiassaan kuinka Pyhä Henki oli sanonut, että Trumpista tulee minun torveni (trumpetti) amerikkalaisille ihmisille, sillä hänessä on sellaisia ominaisuuksia, joita on jopa vaikea löytää tänä päivänä minun kansastani. Johnsonin profetia sanoo ettei Trump pelkää ihmistä, eikä hän salli petoksen ja valheiden jäädä huomaamatta. Profetian mukaan Jumala tulee käyttämään Trumpia paljastamaan Amerikassa pimeyden ja perversiot tavalla, jota ei ole ennen tehty. Profetiassa sanotaan kuinka Trumpia tulee kuunnella naljailunkin kautta löytääkseen totuuden, sillä Jumala puhuu Trumpin kautta. Profetiassa sanotaan kuinka Jumala käyttää Trumpille antamaansa vaurautta käynnistämään tutkimuksia totuuden löytämisessä. Profetian mukaan niin kuin Jumala nosti Kooreksen täyttämään Jumalan tarkoituksia ja suunnitelmia, niin Jumala nostaa myös Trumpin toteuttamaan Jumalan tarkoituksia ja suunnitelmia. Profetian mukaan trumpettia tulee kuunnella tarkasti, sillä hän puhaltaa hälytyksen ja monet tulevat siunatuiksi Trumpin myötätunnon ja armon kautta. Profetia sanoo, että monet näkevät Trumpista ulkonaisen ylpeyden ja ylimielisyyden, mutta minä (Jumala) olen antanut hänelle lempeän isän sydämen, joka ojentaa auttavan kätensä köyhille ja tarpeessa oleville, ulkomaalaisille ja muukalaisille.

Jeremiah Johnsonin profetia tulee koetella tarkasti, niin kuin kaikki minkä sanotaan olevan Jumalasta. Trumpin elämä ja teot ovat monessa kohdassa ristiriidassa profetian kanssa, vaikka Trump kannattaa myös hyviä asioita.

Trumpin kannattamia hyviä asioita ovat muun muassa abortin vastustaminen, Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi (tunnustus sisältää kuitenkin petoksen siemenen), suurlähetystön siirtäminen Tel-Avivista Jerusalemiin, politiikan korruption esille ottaminen, islamin terrorismin tuomitseminen, kansallisen turvallisuuden lisäämisen ja rikosten ehkäisemisen ohjelma, kansallisen avun myöntäminen Länsi-Sudaniin jne. Trump kannattaa myös monia muita asioita. Trump ei ole kuitenkaan hyvä esimerkki omassa elämässään avioliittojensa puolesta.

Trump on jo vuosikausia esiintynyt julkisuudessa Raamatun Jumalaan uskovana miehenä. Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana erosi Donaldista, koska hän petti Ivanaa Marla Maplesin kanssa. Donald Trump avioitui Marlan kanssa, mutta liitto päättyi eroon. Muutamia vuosia avioeronsa jälkeen Marlasta, Trump avioitui nykyisen kolmannen vaimonsa Melanian kanssa. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei elä haureudessa pettäen vaimoaan, vaan on vaimolleen uskollinen kuolemaansa saakka. Trump on huorintekijä ja avionrikkoja, jonka tähden hän ei ole kovin luotettava ja totuudessa vaeltava ihminen. En ole tuomitsemassa Trumpia, sillä hänen synnin tekonsa, josta hän ei ole tehnyt parannusta tuomitsevat hänet.  Jumala on anteeksi antava Jumala, mutta Hän odottaa parannuksen tekemistä ja synnin hylkäämistä.

Nykyään on monien uskovienkin keskuudessa vallalla "huorinteko-kulttuuri", jossa haureuden tähden hylätään oma aviopuoliso ja otetaan uusi tilalle. Joillakin uskovilla voi olla haureuden tähden jo useampiakin puolisoita. Haureus uskonyhteisöjen sisällä on jo niin yleistä, että enemmistö ei näe siinä enää mitään väärää, että otetaan avioero ja vaihdetaan uusi puoliso vanhan tilalle. Ehkä näin on myös Trumpin kannattajien kohdalla etteivät he enää ymmärrä ja erota haureuden syntiä.

Nykyisin haureuden henki on sokaissut monia Jeesuksen uskoa tunnustavia ihmisiä, että he ovat sanoneet Jumalan kehottaneen heitä jättämään oman aviopuolisonsa ja ottamaan uuden puolison vanhan tilalle. Tällaisessa toiminnassa ei ole kyse Jumalan neuvosta, vaan valheesta, jonka ihminen uskoo himoitessaan haureudessa toista ihmistä. Nykyään myös jotkut julkisesti esillä olevat ihmiset, jotka julistavat Jumalan sanaa ovat eksyneet haureuden hengen vaikutukseen, sillä he ovat haureuden himon kiihkossa hylänneet puolisonsa ja ottaneet uuden tilalle. Raamatun opetuksen mukaan Jumala vihaa hylkäämistä (aviorikos - huoruuden tähden eroaa ja ottaa uuden tilalle) ja haureutta, jonka tähden on selvää ettei Jumala siunaa huoruusliittoja. Daavidin ja Batseban huorinteko ja heidän liittonsa ei kelpaa esikuvaksi sille, että Jumala siunaisi huoruusliitot, sillä he elivät VL:n ajassa ja Daavid otti Batseban vaimokseen sen jälkeen kun Batseban mies kuoli.

Tosin se on kuitenkin tuotava esille, että jos joku on ottanut aviopuolisostaan avioeron haureuden tähden, niin haureuden tähden jätetty on viaton ja syytön avioeroon, eikä hän ole huorintekijä. Huorintekijä on aina se, joka pettää puolisoansa ottaessaan puolisostaan avioeron himoitessaan toista ihmistä. Tämä on aina hyvä muistaa, että avioeron kokenut ei ole aina automaattisesti huorintekijä, vaan hän voi olla myös se, josta on otettu avioero sen tähden kun hänen puolisonsa on haureudessa himoinnut toista ihmistä tai jonkun muun syyn tähden jättänyt puolisonsa.

Jerusalem ja kahden valtion malli

Donald Trump sanoi puheessaan (6.12.2017) Jerusalemin olevan Israelin pääkaupunki ja kuinka Amerikan suurlähetystö tullaan siirtämään Tel-Avivista Jerusalemiin. Puheessaan Trump sanoi myös Amerikan tukevan kahden valtion mallia, jos molemmat osapuolet suostuvat siihen.

CNN julkaisi 27. syyskuuta 2018 artikkelin, jossa YK:n yleiskokouksessa Trump sanoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahulle, että pidän kahden valtion mallista. Trump toisti sanoen: Pidän kahden valtion mallista. Yeah. Se on minkä luulen toimivan parhaiten. ....

Trump on tuonut myös esille, että Israelin täytyy tehdä jotakin hyvää toiselle puolelle (palestiinalaiset) vaihtokauppana Jerusalemin pääkaupungiksi tunnustamisen ja suurlähetystön siirron takia. Koska Trump kannattaa kahden valtion mallia, niin Trumpin tarkoittava hyvä on varmaankin sellaista, missä Israel luovuttaisi maa-alueitaan palestiinalaisille.

Uutismedia Israel Today kirjoitti 6.5.2018 artikkelin, jossa sanotaan kuinka Israelin puolustusministeri Avigdor Liberman olisi saanut yksityiskohtaisia tietoja uudesta Trumpin ehdotuksesta koskien Jerusalemia. Raportin mukaan Trump pyytäisi Israelia luopumaan neljästä arabi kaupunginosasta Itä-Jerusalemissa. Nämä neljä aluetta olisivat Abu Dabis, Isawiya, Shuafat ja Jabl Mukabar, josta tulisi Palestiinan uusi pääkaupunki ja Jerusalemin vanha kaupunki asetettaisiin kansainvälisen tarkkailun alle. Ehdotettu suunnitelma irrottaisi pois joitakin juutalaisia kaupunginosia kuten Pisgat Ze'ev israelilaisten hallitsemasta Jerusalemista. Aika näyttää onko Today Israelin artikkeli uutisankka vai tuleeko se toteutumaan. Se on kuitenkin varmaa, että Trump haluaa Israelin tekevän vastapalveluksen palestiinalaisille Jerusalemin pääkaupungiksi tunnustamisen ja suurlähetystön siirron takia.

Jooel 3:
1 ¶ Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon,
2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani
3 ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.

Trump on sanonut, että Israelin tulee tehdä jotakin hyvää toiselle puolelle. Tällä hän tarkoittaa ehkä jotakin sen kaltaista, että Israel luopuisi joistakin maa-alueistaan ja luovuttaisi ne palestiinalaisten haltuun. Trump on kahden valtion kannalla, jossa palestiinalaisilla olisi oma itsenäinen valtionsa Israelin maan sisällä. Trump kannattaa antikristillistä kahden valtion mallin Israelin maan sisälle. Raamattu sanoo, että lopunaikana Jumala tuomitsee pakanakansoja Israelin maan jakamisen tähden. Trumpin Jerusalemin pääkaupungiksi tunnustaminen ja lähetystön siirtäminen Jerusalemiin olivat Trumpin toimesta antikristillisen petoksen pelinappuloita, jonka vastineeksi Trump haluaa Israelin luovuttavan maa-alueitaan palestiinalaisille, koska Trump kannattaa kahden valtion mallia ja pitää sitä parhaana ratkaisuna. Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi oli kavala petos ja ansa, jonka kautta Trump pyrkii toteuttamaan antikristillisen pahuuden agendan, Israelin maa-alueiden luovuttamisen palestiinalaisten haltuun, jotka ovat vannoneet tuhoavansa Israelin. Kahden valtion malli on tuhon tie, joka tulee johtamaan antikristilliseen petokseen ja Lähi-Idän suursotaan.

Raamatun profetian mukaan lopunaikana Israelin maata tullaan jakamaan ja Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen, joka hyväksyy, kannattaa tai on osallisena Israelin maan jakamisessa. Trump ei todellakaan ole lopunajan Koores, joka oli juutalaisten puolella, vaan Trump on osa lopunajan antikristillistä eksytystä, joka pyrkii anastamaan Israelin maata, jonka Jumala on antanut israelilaisille. Trump toimii Jumalan tuomion alla antikristillisen agendansa tähden, joka pyrkii jakamaan Israelin maan. Jeremiah Johnsonin profetian mukaan petos ja valhe ei jää Trumpilta huomaamatta. Johnsonin profetia oli väärä profetia, sillä Trump ei huomaa sitä millainen antikristillinen ja saatanallinen petos kätkeytyy kahden valtion mallin taakse.

Palestiinan vapautusjärjestö PLO on tuominnut Trumpin lausunnon, jossa Trump sanoi, että Israelin on annettava jotakin vastineeksi palestiinalaisille kun Jerusalem on hoidettu pois pöydältä. Trump on sanonut, että Israelin tulisi maksaa korkeampaa hintaa rauhan neuvotteluissa palestiinalaisille, sillä heidän tulisi saada jotakin hyvää vastineeksi. Palestiinalainen neuvottelija ja PLO:n jäsen Saeb Erekat on sanonut ettei siinä ole mitään pointtia saada Palestiinan valtio ilman Itä-Jerusalemia, Al-Aqsa moskeijaa, pyhän haudan kirkkoa, vanhaa kaupunkia muureineen osana Palestiinan pääkaupunkia. Erekat on sanonut ettei rauhaa tule ilman Palestiinan pääkaupunkia Itä-Jerusalemia, joka perustuu vuoden 1967 rajoihin. Aika näyttää mitä kaikkea Israel joutuu luovuttamaan palestiinalaisille ja minkälainen rooli Trumpilla on siinä.

Trump ja paavi - katolisen kirkon kunnioitus

Donald Trump on tavannut paavi Franciskuksen Vatikaanissa. Vatikaanin tapaamisessa paavi ja Trump keskustelivat muun muassa kansainvälisistä asioista, vaihtaen mielipiteitä rauhan edistämiseen maailmassa poliittisen neuvottelun ja uskontojen välisen dialogin kautta (ekumenia). Paavin tapaamisen jälkeen Trump tviitttasi sanoen,kuinka oli elämänajan kunnia tavata hänen pyhyytensä paavi Franciscus ja kuinka Trump on nyt vakuuttuneempi kuin koskaan pyrkimyksestä rauhaan maailmassa.

Trump on puolustanut paavia katolisen kirkon seksiskandaalikohujen takia. Trump sanoi, että paavi Franciscus on kaikista paras hoitamaan kirkon seksiskandaalia. Trump on sanonut kuinka surullinen tarina katolisen kirkon hyväksikäyttö skandaali on ollut, koska Trump sanoi arvostavansa paljon katolista kirkkoa.

Trump arvostaa paljon katolista kirkkoa, vaikka Raamatun sanan todistaa katolisen kirkon olevan portto, eli uskonnollinen ja antikristillinen järjestelmä, joka eksyttää ihmisiä maan päällä uskonnollisen sanomansa kautta. Trump oli paavin kanssa samaa mieltä uskontojen välisestä dialogista, eli ekumeniasta uskontojen välillä, joka on eksytys. Trump käyttää paavista sanoja hänen pyhyytensä. Trump pitää paavin tapaamista elämänajan kunnia asiana. Trump on tässäkin kohden antikristillisen eksyttäjän roolissa, koska hän arvostaa paavia ja katolista kirkkoa, eksytystä ja valhetta, joka johdattaa ihmisiä iankaikkiseen kadotukseen. Tässäkin kohden Jeremiah Johnsonin profetian sanat paljastuvat vääräksi profetiaksi, sillä profetian mukaan Jumala puhuisi totuutta Trumpin kautta, mutta tämä ei ole kuitenkaan totta todennettujen asioiden valossa. Jeremiah Johnsonin profetian mukaan petos ja valhe ei jää Trumpilta huomaamatta, mutta Trump ei kykene huomaamaan ja ymmärtämään katolisen kirkon petosta ja valhetta.

Donald Trump opiskeli kaksi vuotta jesuiittojen yliopistossa Fordhamissa New Yorkissa. Trump ei valmistunut, eikä suorittanut jesuiitta yliopiston loppututkintoa, mutta opiskeli siellä.

Fordhamin jesuiitta yliopisto esittelee itseään muuan muassa seuraavasti: Katolinen ja jesuiitta identiteetti saa Fordhamin yliopistossa paljon inspiraatiota näistä molemmista rikkaista ja elävistä traditioista. Edistämällä tätä kaksoisperintöä Fordham antaa erikoishuomiota katoliseen traditioon, mutta myös tarjoaa paikan, jossa kaikki uskonnolliset traditiot ovat toistensa kanssa vuorovaikutuksessa. Nämä vuorovaikutukset lisäävät ulottuvuutta ymmärtämään uskoa ja heidän uskomustensa varmuutta. ..... Fordhamin yliopiston akateeminen elämä ja sitoutuminen edustaa selkeästi katolista ja jesuiittojen kiinnostusta ja sitoutumista yleissivistävissä aineissa ja kristillisessä humanistisessa opetuksessa kaikkia opiskelijoita varten

Donald Trump on ollut kaksi vuotta jesuiittojen manipulaation kohteena, jona aikana Trumpille on opetettu katolista traditiota, katolista uskoa ja jesuiittojen opetuksia. Jesuiittojen ja katolinen vaikutus näkyy selkeästi Trumpin elämässä, sillä Trump sanoo arvostavansa paljon katolista kirkkoa. Trumpin vaimo Melania sanoo tunnustautuvansa katoliseen uskoon. Trumpin kaksi lasta ovat opiskelleet jesuiitta yliopistossa sekä monet Trumpin henkilökunnasta. Katolinen kirkko kannattaa kahden valtion mallia, samoin myös Trump kannattaa kahden valtion mallia Israelin valtion sisäpuolelle. Donald trump valitsi Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomariksi Brett Kavanaughin, joka on katolilainen. Brett Kavanaugh on valmistunut Georgetownin jesuiitta koulusta, on opettanut lapsia Washingtonin jesuiitta akatemiassa; on ollut mukana Washingtonin jesuiitta akatemian johtokunnassa; on katolisen kirkon jäsen Washingtonissa (Blessed Sacrament Catholic Church), jossa hän saarnaa; on opettanut Georgetownin jesuiitta yliopistossa; on John Carroll Societyn jäsen. John Carrol oli Amerikan ensimmäinen jesuiitta pappi ja piispa, joka perusti Georgetownin jesuiitta yliopiston.

Jotkut jesuiitat ovat vastustaneet Trumpia, mutta tämä kuuluu pahuuden pelin luonteeseen, että ollaan olevinaan ettei olla kavereita keskenään, mutta ollaan kuitenkin kavereita. Pahuus toimii myös siten, että se on vastustavinaan jotakin, mutta on kuitenkin sen puolella, koska siten toimien vastustuksen kautta saa sympatiapisteitä muilta ja sillä tavalla voidaan myös peitellä omia tekojaan ja aikeitaan, joiden ei haluta paljastuvan. Trumpin valinnat ja toimet kertovat sen kuinka hän on paavin ja jesuiittojen kanssa samassa petoksen rintamassa. Trump on ympäröinyt itsensä katolisuudella sekä jesuiittojen vaikutuksella.

Donald Trump on vahvistanut jesuiittojen vaikutusvaltaa Amerikassa valitsemalla Brett Kavanaughin Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomariksi. Jesuiittojen päämäärä on saada kaikki uskonnot, kirkot, herätysliikkeet sekä tietyt yhteiskunnan tahot tulemaan yhdeksi uudeksi maailmaksi, uudeksi maailman järjestykseksi ekumenian, politiikan, talouden, yhteiskunnan, kulttuurin  ja uskontojen kautta. Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkialle maailmaan, toteuttaakseen päämääränsä uudesta maailmanjärjestyksestä. Donald Trump ei ole Jumalan valittu lopunaikaa varten toteuttamaan Jumalan hyvää tahtoa, vaan Trump on antikristillisten voimien ja vaikutusten alainen, jonka tähden Trump on mukana valmistelemassa uutta maailmanjärjestystä, antikristuksen pahuuden aikakautta, jota katolinen kirkko ja jesuiitat ovat rakentamassa maan päälle.

Norman Vincent Peale oli positiivisen ajattelun ja menestysteologian airut. Donald Trump oli Pealen ystävä ja "opetuslapsi". Trump esiintyy evankelisena protestanttina, mutta hänen toimistaan paistaa läpi menestysteologian iso ego sekä katolilaisuus myönteisyys. Tuon sen vielä esille tässä kohden, että en ole Hillary Clintonin kannattaja, joka on okkultisti ja uuden maailmanjärjestyksen airut. Tarkoitukseni ei ole mustamaalata Trumpia, vaan tuoda esille todennetut faktat, jotka paljastavat Trumpin olevan myös antikristillisten voimien vaikutuksen alaisuudessa.

Loppusanat

Todennettujen tosiasioiden valossa Donald Trump on antikristillisen päämäärän airut, ei mies, jota Jumala käyttäisi Jumalan hyvän tahdon toteuttamisessa. Koen sydämelläni kirjoittaa, että jokainen Herran Jeesuksen opetuslapsi, joka on eksynyt luulemaan Trumpia Jumalan hyvän tahdon toteuttajaksi on erehtynyt Trumpin suhteen. Osa eksyneistä on vilpittömiä, koska he eivät ole tietäneet Trumpin antikristillisistä toimista.

Osa eksyneistä on ollut tietoisia Trumpin kahden valtion mallista, mutta he ovat siitä huolimatta eksyneet luulemaan, että Trump toteuttaisi Jumalan hyvää tahtoa maan päällä. Ne, jotka ovat tienneet Trumpin kahden valtion mallista, mutta siitä huolimatta ovat luulleet hänen olevan Jumalan erikoisase lopunajalle ovat sielullisuuden ja uskonnollisten perinteiden vallassa ja siksi he eivät kyenneet näkemään sitä mitä Trump ihan oikeasti edustaa, vaan he lumoutuivat Trumpin Jerusalem ilmoituksesta.

Antikristillisyys toimii juuri sillä tavalla, että se tuo esille ihan oikean ja Raamatullisen asian, mutta tuo myös sen rinnalle täysin Jumalan tahdon vastaisia asioita, joka kumoaa sen esille tuodun hyvän. Jos uskovan ihmisen hengelliset aistit eivät ole Jumalan armosta harjaantuneet, niin hän on sielullisuuden ja uskonnollisuuden vallassa, jonka tähden hän näkee vain hyvän asian, mutta ei näe kolikon toista puolta, eli syntiä ja antikristillistä toimintaa. Sielullisuus ja uskonnollisuus estää häntä näkemästä koko pakettia ja siksi hän ottaakin vastaan koko paketin, eikä näe siinä sitä syntiä ja antikristillisyyttä, joka tulee sen koko paketin mukana.

Jokainen meistä voi erehtyä, olkaamme toisillemme armollisia. On kuitenkin aivan varmaa, että Jumalan tahto on tehdä parannusta siinä kohden, jos on eksynyt luulemaan Trumpin olevan Jumalan valittu lopunajassa toteuttamaan Jumalan hyvää tahtoa. Jeremiah Johnsonin profetia näyttäytyy ainakin minulle vääränä profetiana, koska Trump edustaa antikristillistä päämäärää, ei Jumalan hyvää tahtoa.

Jos tätä asiaa ei kykene ymmärtämään oikein Raamatun totuuden valossa, niin silloin voi käydä huonosti kun antikristillisyys etenee kovaa vauhtia. En usko Trumpin olevan antikristus, mutta hän toimii samalla tavalla, luvaten ja puhuen hyvistä asioista, jotka kuitenkin sisältävät petoksen ja valheen. Armahtakoon Herra meitä, niin että meillä olisi totuuteen perustuvaa silmävoidetta nähdä asioiden kokonaisuuksia, koko paketti, niin ettemme eksyisi hyväksymään antikristillistä petosta. Kun ja jos Jumalan armosta rakastamme Herraa Jeesusta totuudessa, niin Hän on luvannut pitää meistä huolta, emmekä eksy valheen kavaliin pauloihin. Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta pelastumme Jumalan armosta iankaikkiseen elämään, amen, tule Herra Jeesus.


Linkkisuositukset aiheeseen liittyen:
kotipetripaavola.com/ donald trump antikristillinen eksytys osa 2
kotipetripaavola.com/ jesuiitat
kotipetripaavola.com/ mita trump oikeasti sanoi jerusalemista israelin paakaupunkina
kotipetripaavola.com/ trumpin jerusalemin suunnitelma
 

Petri Paavola 1.1.2019

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
mercurynews.com/ 2018/04/23

kotipetripaavola.com/ mita trump oikeasti sanoi jerusalemista israelin paakaupunkina
cnn.com/ trump two state solution
jpost.com/ Trump backs two state solution I think thats what works best 568062
kotipetripaavola.com/ trumpin jerusalemin suunnitelma
haaretz.com/ palestinians slam trump no deal without jerusalem as capital
catholicherald.co.uk/ trump defends pope franciss handling of the abuse crisis
bbc.com/ news/ world europe 40023725
fordham.edu/ faith and service
fordham.edu/ fordhams catholic and jesuit identity

fordham.edu/ catholic and jesuit in mission and vision
chronicle.com/ Trump The College Years
georgetownvoice.com/ the trump familys ties to georgetown
adventmessenger.org/ jesuits are celebrating president trumps nomination to the supreme court
washingtonpost.com/ melania trump is catholic she confirms after vatican visit

 

 

 


 

 

 

eXTReMe Tracker