Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

 

Elävä fossiili kumoaa opin evoluutioteoriasta

Mediassa on kerrottu kuinka kesällä 2016 Portugalin Algarvessa saatiin saaliiksi dinosaurusten ajalta peräisin oleva elävä fossiili. Saaliiksi saatu "elävä fossiili" oli elossa oleva kaulushai, jonka fossiilisia jäänteitä 80 miljoonan vuoden takaa on tiedemaailman mukaan löydetty aikaisemminkin.

Jos lukija on hereillä ja tarkkasilmäinen omillaan aivoillaan ajatteleva rehellinen ihminen liittyen elävä fossiili uutiseen, niin hän viimeistään tässä vaiheessa ymmärtää ettei evoluutioteoria voi pitää paikkaansa.

Evoluutioteoria opettaa kuinka erilaiset eläinlajit ovat muuttuneet uusiksi lajeiksi pitkän ajan prosessina luonnonvalinnan ja mutaation tehdessä yksinkertaisemmasta lajista monimuotoisemman suuren muuntelukyvyn johdosta.

DNA-tutkimuksen kautta tulee esille kuinka jokaisen ihmissukupolven kautta lisääntyy noin sata mutaatiota, joka tarkoittaa sataa sairautta ja sataa virhettä perimään. DNA-koodinauhaan kertyy virheitä koko ajan, joka aiheuttaa sukupuuttoon kuolemista. Virhekertymän mukaan kaikki eliöt on ohjelmoitu tuhoutumaan, eikä mikään laji voi elää yli 10 000 vuotta tässä maailmassa.

Evoluutioteorian opin mukaan kaulushain olisi pitänyt lajien muuntelussa kehittyä 80 miljoonassa vuodessa parempaan suuntaan, joka olisi johtanut alkuperäisen kaulushain häviämiseen maailmankartalta. Kaulushai ei ole todellisuudessa elävä fossiili 80 miljoonan vuoden takaa, vaan korkeintaan hailaji n. 6000 vuoden takaa.

Genetiikan professori John Sanford on kirjoittanut kirjan: Eliömaailma rappeutuu. Sanford kertoo kirjassaan kuinka ihmiskunnan perimä rappeutuu 1% verran joka sukupolvessa. Teoria ihmiskunnasta, joka olisi elänyt maan päällä satojatuhansia vuosia on väärä ja epätieteellinen, sillä satojentuhansien vuosien aikana ihminen olisi kuollut sukupuuttoon DNA:han kertyneiden vaurioiden ja virheiden tähden. Todellisuus luonnossa todistaa ympärillämme tapahtuvan rappeutumista ja kuolemaa sukupuuton kautta, ei uusia ja kehittyneempiä lajeja.

Psa 102:
25 Muinoin sinä perustit maan, ja taivaat ovat sinun käsialasi.
26 Ne katoavat, mutta sinä pysyt, ne vanhenevat (balah) kaikki kuin vaate; sinä muutat ne, niinkuin vaatteet muutetaan, ja ne muuttuvat.

Psa 102:
25 Of old hast Thou laid the foundation of ha'aretz; and Shomayim is the ma'aseh (work) of Thy hands.
26 They shall perish, but Thou shalt remain; and all of them shall wear out (balah) like a beged (garment); like a vesture shalt Thou change them, and they shall be changed (Orthodox Jewish Bible - OJB)

Hepreankielen sana balah on Psa 102:26:ssa on hepreankielen qal-verbivartalossa, jossa se tarkoittaa kulua loppuun, käyttää loppuun, väsyä, väsyttää, uuvuttaa. Juutalaisten hepreasta englantiin kääntämä OJB käännös kääntää sanan balah englanninkielen sanoilla wear out. Wear out tarkoittaa kulua, kulua loppuun, käyttää loppuun, väsyä, väsyttää, uuvuttaa. Raamatun alkuteksti todistaa, että Jumalan luomat asiat kuluvat loppuun ja muuttavat muotoaan.

Raamattu sanoo koko luomakunnan olevan alistettu katoavaisuuden alaisuuteen ollen turmeluksen orjuudessa (Room 8:30). Syntiinlankeemus on koskettanut koko luomakuntaa, jonka seurauksena esimerkiksi eliömaailma rappeutuu DNA:han kertyneiden virheiden takia. Raamatun sanan todistuksen mukaan kaikki ympärillämme rappeutuu, eikä kehity uusiksi ja paremmiksi lajeiksi ja tämän todistaa todeksi myös ympärillämme oleva todellisuus. Tämän tähden ihmiskunnan perimä rappeutuu, eikä maailmassa synny täysin uusia lajeja evoluution seurauksena, koska oppi evoluutiosta on ainoastaan oppi ja teoria, joka voidaan löytää ihmisten kirjoittamista oppikirjoista, mutta sitä ei tapahdu luonnossa ja todellisuudessa.

DNA-tutkimus DNA:n virheperimästä vahvistaa Raamatun sanan opetuksen todeksi, sillä Raamattu on sanonut jo tuhansia vuosia sitten, että luomakunta rappeutuu. Lajien sisällä tapahtuva muuntelu on Jumalan sallimaa, mutta tällainen muuntelu ei synnytä täysin uusia lajeja. Ilman eläinlajien sisäistä muuntelukykyä eläinlajien sukupuutto olisi pitemmällä kuin mitä se on nykyään. Oppi evoluutioteoriasta on epätieteellinen ja väärä oppi, jonka jokaisen rehellisyyttä arvostavan ihmisen tulisi hylätä.

Ainoa kestävä oppi elämän synnystä maan päälle löytyy Raamatusta. Jumala sanoo sanassaan luoneensa ihmisen maan tomusta ja Jumalan puhaltaneen ihmiseen elämän hengen, jolloin ihmisestä tuli elävä sielu.

Mistä voimme tietää maailman ja ihmiskunnan olevan ainoastaan noin 6000 vuotta vanha? Kun tutkimme Aadamin sukuluetteloita ja Raamatun vuosiluku vihjeitä, niin laskelmat osoittavat noin 6000 vuoden aikaa luomisesta tähän nykyiseen päivään. Emme tiedä täsmällisen tarkkaa aikaa päivälleen ja minuutilleen, mutta Raamatun laskelmien perusteella päädymme noin 6000 vuoteen ihmiskunnan synnystä.

Raamattu kertoo luomisen päivien olleen yhden vuorokauden mittaisia. Jumala loi kuudessa päivässä taivaan, maan, kasvillisuuden, eläimet ja ihmisen jne. Aadam, eli ihminen luotiin kuudentena päivänä, jota edelsi viisi luomisen päivää. Raamatun sanan todistuksen mukaan maailman ja ihmiskunnan luominen tapahtuivat hyvin samanaikaisesti, sillä maa on vain muutamia päiviä ihmistä vanhempi. Raamatun todistus maan ja ihmisen luomisesta on noin 6000 vuotta sitten. Eliömaailman rappeutuminen DNA:han kertyneiden virheiden takia tukee Raamatun sanan todistusta noin 6000 vuodesta ihmisen luomisesta, ei evoluutioteorian miljoonia ja satojatuhansia vuosia.

Raamattu sanoo Jumalan asettaneen seitsenpäiväisen viikon luomisjärjestyksen mukaan, sillä luomispäiviä oli kuusi ja sen päälle yksi lepopäivä. Jumalan asettama viikkojärjestys kuuden luomisen päivän ja yhden lepopäivän perusteella kumoaa valheellisen opetuksen, jonka mukaan Jumala olisi luonut pitkällä aikavälillä (miljoonia ja satojatuhansia vuosia) taivaat, maan, eläimet ja ihmiset jne.

Mikä on Raamatun sanan tärkein sanoma ihmiselle, eli sinulle lukijani, joka et usko Raamatun Jumalaan? Jumala rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut. Raamatun sanan opetuksen mukaan syntiinlankeemuksen tähden ihmiskunta on synnin ja saatanan orjuudessa, jonka seuraus on iankaikkinen kadotus. Herra Jeesus kärsi ja vuodatti verensä sekä kuoli Golgatan ristillä syntien anteeksisaamiseksi, jonka todisteeksi Jeesus nousi kuolleista Isän oikealle puolelle. Jos sinä tunnustat syntisyytesi Jumalalle ja kadut syntejäsi sekä uskot Jeesuksen Herraksi ja Pelastajaksi, niin sinä saat Jumalan armosta syntisi anteeksi, Pyhän Hengen voiman sydämeesi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään Jumalan luona Uudessa Jerusalemissa.

 


Petri Paavola 13.11.2017

Lähteet:
iltalehti.fi/ulkomaat/201711102200523439
is.fi/ulkomaat/art-2000005445212
kotipetripaavola.com/aikaadamistaJeesukseen

 

 

 

eXTReMe Tracker