Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

 

Huumeet lopunajan maailmassa

Global Drug Survey on julkistanut vuosittaisen tutkimuksensa tulokset. Tutkimuksessa pyrittiin selvittämään laaja läpileikkaus globaalista päihteiden käytöstä, käyttötavoista ja trendeistä sekä missä määrin päihteitä käyttäneet ihmiset ovat hakeutuneet sairaalahoitoon vuoden 2016 aikana. Tutkimuksen mukaan psilosybiinisienet olisivat huumausaineista vähiten vaarallisia.

Tutkijat toivat esille kuinka tutkimuksen tulokset viittaavat siihen, että nykyisiä huumausainelainsäädäntöjä pitäisi uudistaa. Tutkijat totesivat: “Hyvin valmistellut lait auttavat ihmisiä löytämään oikean tasapainon huumeiden käytön kanssa. Ihmiset väärinkäyttävät psykedeelejä harvoin, eivätkä jää niihin koukkuun. Heidän täytyy kuitenkin tietää, miten huumeita käytetään turvallisesti.”

Yhdysvaltain lääkevirasto FDA on asettanut bilehuumeena tunnetun ekstaasin potentiaalisten läpimurtohoitojen listalle. Tänä vuonna USA:n Kalifornian osavaltiossa on päätetty, että ensi vuonna voidaan äänestää psilosybiinisienten dekriminalisaatiosta. Kansalaisaloite ehdottaa luopumista rangaistuksista koskien taikasienten (psilosybiinisieni) hallussapitoa, käyttämistä ja myymistä. Kalifornialainen politiikko Kevin Saunders, joka on aloitteen takana sanoo taikasienten dekriminalisaatiota luonnolliseksi jatkumoksi marihuanan laillistamisen jälkeen.

Psykedeelejä kuten LSD ja psilosybiinisieni on alettu nykyään tutkimaan siinä mielessä, että saataisiin esille niiden hyötyjä masennuksen hoitoon, psyykkisiin häiriöihin sekä alkoholiriippuvuuteen.

Nykyinen perinteisiä arvoja romuttava yhteiskunta tekee siinäkin raskaan ja kalliin virheen kun se hyväksyy, sallii ja laillistaa huumeiden käyttämisen. Huumeita ovat sellaiset kemikaalit tai kasvit, jotka päihdyttävät ja tuottavat harhoja keskushermostovaikutukseen, joka tarkoittaa huumepäihtymystä, eli aivojen myrkytystilaa (lääketiede on ennen määritellyt huumeen käyttämisen aivojen myrkytystilana). Nykyinen sokeuden vallassa oleva yhteiskunta sallii ihmisten aivojen myrkyttämisen kemiallisen tai kasviperäisen huumeen kautta. On sanomatta selvää, että aivojen myrkyttäminen keskushermoston toimintaa vääristävillä aineilla ei ole kenellekään ihmiselle hyödyksi ja avuksi, vaan aiheuttaa suurta tuhoa ja on todella vaarallista ihmiselle.

Kun nykyinen sokeutunut yhteiskunta ja sen päättäjät uudistavat lakeja ja sallivat ja laillistavat aivoja myrkyttävien huumeiden käytön, niin on selvää, että monenlaiset psyykeen ja mielenterveysongelmat tulevat lisääntymään, joita huumeiden käyttö aiheuttaa. Kun huumeita laillistetaan, niin sen seurauksena pikku hiljaa tai nopeammassa tahdissa voi myös tapahtua yhä kovempien aineiden laillistamista, joka entisestään lisäisi ongelmia ihmisten elämään.

Kun huumeilla aletaan korvaamaan alkoholiriippuvuutta, niin siinä ei tapahdu mitään muuta kuin, että toinen päihtymystä aiheuttava aine korvaa alkoholin käytön. En voi muuta kuin ihmetellä kuinka sokeita ihmiset voivat olla salliessaan ihmisten aivojen myrkyttämisen. Mikä on tämän kaiken sokeuden takana? Raamattu antaa tähän ainoan oikean vastauksen:

Ilm 9:
20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Ilmestyskirjan luvussa 9 ja jakeessa 21 oleva velhouksistaan sana on alkutekstissä farmakeia, joka tarkoittaa lääkkeiden huumaavaa käyttämistä, huumaavien aineiden käyttämistä, myrkkyä, myrkyttäminen, noituus, taikuus, velhous (noituus, jonka kautta harjoitetaan epäjumalanpalvelusta).

Nykyinen maailma alkaa olemaan yhä enemmän New-Agen ajattelun lumoissa, joka johdattaa ihmisiä etsimään jumalisuutta sekä henkisiä arvoja kaikkialta muualta paitsi ei Raamatun totuudesta ja todellisesta uskosta Herraan Jeesukseen. Ilmestyskirja sanoo lopunajan ihmisten olevan eksytettyjä palvomaan riivaajahenkiä, jossa erilaisten valheuskomusten kautta uskotaan jumaluuksiin, henkioppaisiin jne. jotka ovat todellisuudessa pahan riivaajahenkiä.

Pahuuden riivaajahenget eksyttävät lopunajan ihmisiä käyttämään huumeita, eli myrkyttämään aivonsa aineilla, joiden kautta ihminen saa kosketuksen henkimaailmaan ja alkaa näkemään erilaisia asioita henkimaailmasta, joita pidetään harhanäkyinä ja mielenterveysongelmina, vaikka ne ovat todellisia kokemuksia, joiden kautta riivaajahenget pyrkivät tuhoamaan ihmisiä.

Farmakeia sana tarkoittaa myös myrkkyä ja myrkyttämistä, joten Raamattu, eli Jumalan sana kertoo tarkasti sen kuinka lopunajan ihmiset todellakin myrkyttävät aivonsa huumaavien aineiden kautta, joka on tapahtunut tosiasia, jota myös nykyinen lääketiede on tukemassa.

Muinaisessa maailmassa pakanalliset epäjumalanpalvelijat olivat yhteydessä henkimaailmaan (riivaajahenget) huumaavien aineiden käyttämisen kautta. On tunnettu tosiasia, että huumaavien aineiden käyttämisen kautta ihmisen mieli avautuu tietoisuuden tasolle, jossa ihminen saa suoran yhteyden henkimaailmaan, henkioppaisiin.

Enemmistö huumeiden käyttäjistä nähdessään näkyjä tai harhoja eivät ymmärrä, että nämä näyt ja harhat ovat todellisuudessa henkimaailman aiheuttamia vääristymiä sekä näkyjä henkimaailmaan. Huumeet ovat paljon vaarallisempia kuin mitä aikaisempina vuosina tehdyt luotettavat ja faktoihin perustuvat tutkimukset ovat osoittaneet niiden haitoista, koska huumeet (kemialliset ja kasviperäiset) ovat portti ja yhteys henkimaailmaan (riivaajahenget).

Kun ihmisten masennusta ja psyykkisiä häiriöitä "hoidetaan" huumeilla, niin on selvää ettei ihminen parane, vaan riivaajahenkien vaikuttamien vääristymien kautta voi mennä entistä huonompaan suuntaan tai voi kokea valheeseen perustuvaa ja vääristynyttä olotilaa, joka näyttäytyy hyvänä olotilana, mutta ei anna pysyvää hyvää olotilaa ilman huumeiden vaikutusta. Huumeiden aikaansaama "hyvä olotila" on samanlainen ansa kuin alkoholistilla, joka kokee alussa alkoholin käytön "positiivisena" ja "voimaannuttamana" asiana, joka kuitenkin lopulta tuhoaa ja tekee ihmisestä ihmisraunion.

Monet ihmiset puolustavat huumeiden käyttämistä sanoen huumeiden sisältävän parantavia ainesosia. Raamatussa Jumala sanoo huumaavien aineiden olevan myrkkyä ja niiden käyttämisen olevan syntiä, josta tulee tehdä parannus.

Lopunajan ihmiskunta on eksytetty ja sokeutunut riivaajahenkien petokseen uskomisen kautta, jonka seurauksena synnin laittomuuden vallassa oleva yhteiskunta laillistaa ihmisten aivojen myrkyttämisen huumeiden kautta. Sinä, joka olet jumalaton ihminen, ilman uskoa Herraan Jeesukseen, niin sinä olet riivaajahenkien synnin petoksen uhri. Tilanteesi ja tilasi tähden olet matkalla kohti iankaikkista kadotusta.

Sinulla on myös pelastumisen mahdollisuus. Jos teet parannuksen ja tunnustat syntisi Jumalalle ja uskot Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään. Herran Jeesuksen sovitusveri ja ristin kuoleman kautta tapahtuva lunastus ja pelastus luetaan Jumalan armosta sen ihmisen hyväksi, joka tekee parannuksen ja uskoo Herraan Jeesukseen. Tänään voi olla sinun pelastuksesi päivä.

Linkkisuosituksia:
Kannabis ja Raamattu
Kannabiksen haittavaikutukset
Petri Paavola 13.9.2017

Lähteet:
tekniikanmaailma.fi/taikasienet
tekniikanmaailma.fi/tiede
yths.fi/huumeet

 

 

 

eXTReMe Tracker