Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Israelin ja arabiemiraattien sopimus rauhasta

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti 13.8.2020 Israelin tekevän presidentti Trumpin avulla rauhansopimuksen Yhdistyneiden arabiemiirikunnan (YAE) kanssa. Rauhansopimus on nimeltään Abraham Accord. Monet ihmiset pitävät tätä rauhansopimusta todella merkittävänä askeleena kohti laajempaa Lähi-idän rauhaa. Raamatun sanan totuuden avulla näemme ettei tämä rauhansopimus tule johtamaan todelliseen rauhaan Lähi-idässä. Presidentti Trump ei ole todellinen rauhantekijä tai rauhanlähettiläs, sillä hän on osallisena petoksessa. Islaminuskoiset muslimimaat ovat vannoneet etteivät ne tee koskaan todellista rauhaa Israelin kanssa, koska heidän päämääränsä on tuhota Israel ja hävittää se lopullisesti pois maailmankartalta.

Islaminuskon ideologia toimii siten, että muslimimaiden tekemä "rauha" Israelin kanssa ei ole koskaan rauha, vaan aina aselepo, jonka aikana muslimit pyrkivät vahvistumaan lyödäkseen Israelin lopullisesti. Moni ihminen ja uskoa tunnustava kristittykin on joko unohtanut tai ei tiedä muslimien ideologiaa, jonka mukaan Israelin kanssa tehty "rauha" on aina aselepo, ei rauha, sillä he eivät voi, eivätkä saa tehdä rauhaa Israelin kanssa, koska heidät on velvoitettu pyrkimykseen ja päämäärään, joka on Israelin lopullinen tuhoaminen. Jos Trump ymmärtäisi muslimien ideologian ja päämäärän koskien Israelia, niin hän tuskin pyrkisi tekemään rauhaa, joka perustuu petokseen. Koska Trump on kuitenkin voimakkaasti mukana luomassa "rauhaa" Lähi-itään, niin hän on myös petoksen airut.

Tässä kirjoituksessani käsittelen Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välistä rauhansopimusta ja siihen liittyviä asioita ja kuinka ortodoksijuutalaiset rabbit suhtautuvat siihen. Tuon myös esille Jumalan sanan totuutta koskien tätä aihetta. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

 

 

 

Sisällys:
Sopimuksen asialista ja päämäärä
Rauhansopimus ja kolmas temppeli Jerusalemiin
Miten rauhansopimus tulee vaikuttamaan päätökseen rakentaa kolmas temppeli Jerusalemiin?

 

 

 

Sopimuksen asialista ja päämäärä

Presidentti Donald Trump, Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja Abu Dhabin kruununprinssi sheikki Mohammed bin Zayed Al Nahyan sopivat sopimuksesta puhelimitse. Sopimus on määrä allekirjoittaa lähiviikkoina. Sopimusta koskevassa lausunnossa sanotaan, että Israel ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat allekirjoittavat kahdenvälisen sopimuksen koskien turvallisuutta, turismia, suoria lentoja, investointeja, televiestintää, teknologiaa, terveydenhuoltoa, suurlähetystöjä, kulttuuria, energiaa ja ympäristöä.

Rauhansopimus on nimeltään Abraham Accord, sillä rauhansopimuksen tekijät sanoivat Aabrahamin olevan kolmen uskonnon isä, juutalaisuuden, islamin ja kristinuskon. Rauhansopimuksen asialistalla oli paljon erilaisia asioita koskien rauhansopimusta, mutta sen ydin on tuoda uskontojen välinen rauha Lähi-itään. Tämän rauhan avulla juutalaiset saisivat rakentaa kolmannen temppelin Jerusalemiin. Valheeseen perustuvan sopimuksen eräs päämäärä on kolmannen temppelin rakentaminen Jerusalemiin. Tätä ei ole suoraan sanottu, mutta se on kuitenkin koko sopimuksen tavoite ja päämäärä. Kirjoitan tästä seuraavaksi enemmän ja perusteellisemmin.

Rauhansopimus ja kolmas temppeli Jerusalemiin

Breaking Israel News kirjoitti (14.8.2020) artikkelin: The Prophetic Implications of the Israel-UAE Agreement (Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien profeetalliset vaikutukset). Artikkelissa tuotiin esille kuinka tämä on merkittävä rauhansopimus, joka voi avata tulevia sopimuksia myös muiden arabimaiden kanssa. Artikkelin kirjoittaja Adam Eliyahu Berkowitz sanoi tämän poliittisen kehityksen olevan Raamatullisin termein sanottuna Ismaelin ja Jaakobin kohtaaminen, sillä Raamatussa kaikessa on kyse veljesten yhteen tulemisesta.

Berkowitzin mukaan olemme todellisesti näkemässä veljesten Ismaelin ja Jaakobin yhteen tulemisen nykyisessä maailmassa. Berkowitz selitti kuinka olemme näkemässä sen välirikon korjaantumisen mikä tapahtui Raamatussa.

Rabbi Tuly Weisz sanoi kuinka meidän hengellisten ihmisten tulisi ensimmäisenä nähdä ja tunnistaa, että tämä (rauhansopimus) on tullut Jumalalta. Rabbi Weiszin mukaan meidän tulee nyt rukoilla, että Jumala ohjaa sitä tapaa miten tämä tapahtuu, sillä tämä tosiaankin johtaa turvallisuuteen. Rabbi Weiz sanoi, että tämä on jotakin, joka lopulta tuo Messiaan lähemmäksi, ja tiedämme kun Messias tulee, niin lopulta Israel saa rauhan.

Berkowitz kertoi kuinka aikaisemmin tänä vuonna Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat sallineet juutalaisten ympärileikkauksen. Berkowitzin mukaan tämä on Raamatun käsky, joka yhdistää Iisakin ja Ismaelin yhä tänä päivänä, sillä ympärileikkauksen salliminen helpotti yhdistämään nämä kaksi maata, joka on johtanut tähän sopimukseen.

Berkowitz sanoi arabien väittävän tarjoavansa rauhaa, mutta he eivät voi tarjota sitä mitä heillä ei ole. Berkowitzin mukaan Israel voi tarjota rauhan arabimaailmalle, sillä arabimaailma on sodassa keskenään. Berkowitz toi esille, että jos voimme tavoittaa heitä, tehdä rauha yhden kansan kanssa kerrallaan, voimme tuoda Ismaelille rauhan. Berkowitz sanoi, että me siunaamme heitä rauhalla ja sitten arabit saavat rauhan keskenään.

Berkowitz sanoi kuinka kunigas Daavid osti temppelivuoren, mutta ei heti välittömästi aloittanut rakentamaan temppeliä. Berkowitz totesi ettei temppeliä rakennettu kuin vasta Salomonin aikaa, koska Salomon oli rauha. Berkowitzin mukaan Israel on käynyt läpi Daavidin sota ja soturi aikakauden, me taistelimme omat sotamme, me saavutimme temppelivuoren. Berkowitz sanoi, että jos haluamme siirtyä seuraavaan vaiheeseen temppelin rakentamisessa, niin sen täytyy olla Salomonin vaihe rauhan tekemisessä.

Kun olen lukenut tätä aihetta, niin olen tullut siihen johtopäätökseen, että Israel pyrkii rauhaan arabimaiden kanssa ja kun ja jos he saavat "rauhan" arabien kanssa, niin se johtaa kolmannen temppelin rakentamiseen Jerusalemiin.

Presidentti Trump piti tiedotustilaisuuden koskien Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välistä rauhansopimusta. Katsoin tiedostustilaisuuden videon ja videolta näkyy kuinka tässä tiedotustilaisuudessa oli mukana Trumpin hallinnon väkeä, joista en tunnistanut kaikkia henkilöitä. Trump sanoi, että tämä sopimus on merkittävä askel kohti turvallisempaa, menestyvämpää ja enemmän rauhaa tuovaa Lähi-itää. Trump uskoo sopimuksen synnyttyä useamman arabimaan tulevan tekemään tulevaisuudessa rauhan Israelin kanssa.

Trump sanoi puheessa kuinka tämä sopimus tulee sallimaan kaikille muslimille maailmassa suuremman pääsyn Israelin historiallisille paikoille, joita muslimit ovat halunneet nähdä, ja että he voisivat rukoilla rauhanomaisesti Al-Aqsa moskeijassa, joka on heille erityinen paikka.

Trump kertoi kuinka hänen ensimmäinen vierailu presidenttinä oli Saudi-Arabiaan toukokuussa 2017. Trump sanoi, että hänen puheensa vuonna 2017 kokosi yhteen 54:n maan muslimijohtajat. Trump sanoi puheessaan muslimijohtajille, että Lähi-idän ongelmat saadaan ratkaistua kun ihmiset kaikista uskoista (uskonnot) tulevat yhteen taistelemaan ääri-islamia vastaan.

Trump pyysi Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välisessä tiedotustilaisuudessa Amerikan suurlähettiläs David Friedmania selittämään, miksi tätä sopimusta kutsutaan nimellä Abraham Accord. Friedman sanoi Aabrahamin olevan kaikkien kolmen suuren uskonnon isä, kristillisen uskon, muslimi uskon ja juutalaisen uskon. Friedman sanoi ettei kukaan muu voi paremmin symbolisoida ykseyden (yksimielisyys) mahdollisuutta näiden kolmen suuren uskon keskuudessa kuin Aabraham. Friedman totesi, että siksi sopimuksen nimeksi on annettu tämä nimi.

Trumpin tiedotustilaisuudessa puhui eräs henkilö, jonka henkilöllisyyttä en tiedä, (lisään sen jos saan myöhemmin selville) ja hän sanoi kuinka tämä on historiallinen päätös ja se on rauha, joka on kaunis asia ja se on jotakin, jota jokaisen maan tulisi juhlia.

Presidentti Trump pyysi tiedotustilaisuudessa Jared Kushneria sanomaan muutaman sanan. Kushner kiitti Trumpia hänen johtajuudestansa koskien tätä historiallista rauhan ponnistusta. Kushner sanoi kuinka tätä saavutusta ei olisi voinut kukaan muu saavuttaa. Kushner totesi, että tämä hyödyttää Lähi-idän aluetta ja koko maailmaa, ja Lähi-idän alueen muslimeita, juutalaisia ja kristittyjä. Kushner sanoi kuinka tämä sopimus mahdollistaa lennot Abu Dhabin ja Tel Avivin välillä, ja muslimit ovat tervetulleita Israeliin ja tämä luo paremman uskojen välisen keskustelun, ja on valtava askel kohti rauhaa maailmassa, Amerikalle, Israelille ja Abu Dhabille.

Trump sanoi tiedotustilaisuudessa, että tulemme näkemään erittäin jännittäviä asioita, jotka koskevat palestiinalaisia, ja luulen, että se tulee tapahtumaan jossakin vaiheessa, sillä siinä on paljon järkeä heille, joten antaa sen tapahtua palestiinalaisten maalla israelilaisten toimesta.

Valkoisen talon lehdistösihteeri Kayleigh McEnany piti lehdistötilaisuuden 13.8.2020. Jared Kushner oli mukana myös tässä tilaisuudessa. Tässä tilaisuudessa Jared Kushner sanoi kuinka presidentti Trump sai aikaan sen, että Israel hyväksyi kahden valtion mallin palestiinalaisten kanssa. Jared Kushner sanoi valkoisen talon lehdistösihteerin lehdistötilaisuudessa myös seuraavasti:

Eräs ääriuskovaisten suurimpia tekosyitä mitä he käyttävät on seuraavan sukupolven radikalisoiminen moskeijassa - Al-Aqsa moskeijassa, sanoen sen olevan uhattuna ja sen faktan etteivät muslimit voi rukoilla siellä. Tämä sopimus (Israelin ja UAE:n) sallii lennot Dubaista ja Abu Dhabista Tel Aviviin, joka sallii muslimeille todellisen pääsyn tulemaan Israeliin rauhanomaisesti ja tulemaan rukoilemaan moskeijaan kuinka säännöllisesti ja sopivasti he itse haluavat. Tämä on suuri läpimurto. Kun ihmiset menevät sinne ja rukoilevat ja näkevät sen olevan sallittua, niin he jakavat sen ystävilleen, jakavat kokemuksiaan, jakavat kuviaan Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissa ja ihmiset kaikkialla maailmassa näkevät, että moskeija on turvassa, ja että ihmiset ovat sinne tervetulleita.

Kansallinen turvallisuusneuvonantaja Robert O'Brien sanoi valkoisen talon lehdistösihteerin lehdistötilaisuudessa muun muassa seuraavasti:

Tästä sopimuksesta (Israelin ja UAE:n) tulee ilmaantumaan valtavia mahdollisuuksia. Jared puhui ajatuksen arabi- ja muslimi pyhiinvaeltajista, jotka menevät Al-Aqsa moskeijaan, menevät ylös vuorelle (temppelivuori) ja he saavat mahdollisuuden rukoilla rauhassa Israelin maalla. Kuten tiedätte, presidentti (Trump) on tehnyt uskonnollisesta vapaudesta, erityisesti uskonnollisesta vapaudesta Lähi-idässä keskipisteen, hänen politiikkansa keskipisteen. Tämä on suuri askel kohti sen ajatuksen toteutumista, että kolme suurta uskontoa, jotka ovat tulleet pyhään kaupunkiin (Jerusalem) - kristinusko, juutalaisuus ja islam - voivat rukoilla ja olla rauhanomaisessa vuorovaikutuksessa tässä kauniissa Jerusalemin kaupungissa. ..... Ja me uskomme myös, että tämä voi johtaa suureen sopimukseen Palestiinan kansan kanssa - sillä se on kansa, jota Yhdysvaltain presidentti Trump ei ole unohtanut. Ja hän on tukenut kahden valtion ratkaisua. Hän haluaa nähdä Palestiinan kansan menestyksekkäästi omassa maassaan. Ja perusta siihen on tehty, joten uskon, että työskentelemme kovasti sen eteen tulevina kuukausina ja vuonna. ... Tämä on suuri päivä Yhdistyneiden arabiemiirikunnan kansalle, ja suuri päivä Israelille, ja heidän johtajilleen. Ja tämä on myös suuri päivä Amerikalle, sillä meillä on se rooli, joka meillä perinteisesti on maailmassa, tulla ja neuvotella vaikeissa tilanteissa ja saavuttaa rauha ja saavuttaa menestys ystävillemme ja lähimmäisillemme.

Miten rauhansopimus tulee vaikuttamaan päätökseen rakentaa kolmas temppeli Jerusalemiin?

Käyn ensin läpi Breaking Israel News median kommentointia lävitse ja sen jälkeen kirjoitan miten rauhansopimus pyrkii raivaamaan  tietä kolmannen temppelin rakentamiseen Jerusalemiin.

Adam Eliyahu Berkowitz Breaking Israel Newsista sanoi, että Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välinen rauhansopimus Ismaelin (arabikansat) ja Jaakobin (Israelin kansa) kohtaamisesta ja heidän yhteen tulemisesta, ja kuinka välirikko heidän välillään tulee korjaantumaan.

1 Moos 16:
11 Herran enkeli jatkoi: "Sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja annat hänelle nimeksi Ismael, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi.
12 Hänestä tulee mies kuin villiaasi: Hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on asuva kasvokkain veljiensä kanssa." Jumalan Kansan Raamattu

1 Moos 25:
16 Nämä ovat Ismaelin pojat ja nämä heidän nimensä heidän kyliensä ja leiripaikkojensa mukaan, kaksitoista ruhtinasta heimokuntineen.
17 Ja tämä on Ismaelin elinvuosien luku: sata kolmekymmentä seitsemän vuotta; ja hän vaipui kuolemaan ja tuli otetuksi heimonsa tykö.
18 Ja he asuivat Havilasta aina Suuriin asti, joka on Egyptistä itään päin Assyriaan mentäessä. Hän kävi kaikkien veljiensä kimppuun.

Ismaelista ovat polveutuneet arabikansat maan päälle. Raamattu kertoo Ismaelin olleen mies, joka oli kuin villiaasi, sillä hän oli kaikkia vastaan ja kaikki olivat häntä vastaan ja hän kävi kaikkien veljiensä kimppuun. Arabikansat ja varsinkin muslimit ovat toimineet täsmälleen samoin miten Ismael toimi ja vaikutti. Arabimuslimi kansat, jotka haluavat noudattaa Muhammedin uskoa ja oppeja ovat julistaneet pyhän sodan juutalaisia vastaan ja pyrkivät tuhoamaan ja hävittämään Israelin pois maailmankartalta. Arabimuslimit, jotka seuraavat Muhammedin uskoa eivät tule koskaan tekemään todellista rauhaa Israelin kanssa.

Islamin laki ei salli rauhansopimuksia muslimien ja ei-muslimien välille. Islam sallii ainoastaan väliaikaisen aselevon (hudna), joka kestää korkeintaan kymmenen vuotta. Hudna ei-muslimin kanssa on aina vain väliaikainen tauko sodassa vihollista vastaan. Koraanin opetuksen mukaan muslimin on taisteltava jihadissa Allahin tähden vääräuskoisia vastaan, niin kauan kunnes he hyväksyvät islaminuskon. Muslimimaailma on koko ajan sotatilassa vääräuskoisia vastaan, silloinkin kun he eivät taistele aseellisesti vääräuskoisia vastaan. Koraania ja Muhammedia uskovalle muslimille "rauhanaika" on todellisuudessa tulitauon aikakausi, jonka aikana pitää valmistautua uuteen taisteluun vääräuskoisia vastaan.

Koraania ja Muhammedin opetuksia uskovien muslimien kaikki "rauhansopimukset" ovat petosta, sillä niiden tarkoitus ei ole pysyvä rauha. Koraania ja Muhammedia uskovalle muslimille pysyvä rauha on tullut vasta sitten kun tietty maa ja lopulta koko maailma on alistettu Islamin vallan alle. Trumpin hallinto ei tule onnistumaan siinä kun se yrittää poistaa radikalisoitumisen islaminuskoisilta mailta, koska islaminuskon radikalisoituminen on heillä veren perintönä, jota heidän tulee noudattaa. Jos muslimi tai joku muslimiyhteisö tai muslimimaa ei noudata islaminuskon jihadin sotaisia pyrkimyksiä, niin radikalisoituneet muslimit taistelevat heitä vastaan ja pyrkivät pakolla tekemään heistä ääriuskovaisia, jonka päämäärä on radikalisoituminen ja jihadin sotaisan luonteen omaksuminen vääräuskoisia vastaan. Tätä monet ortodoksijuutalaiset rabbit eivät enää ymmärrä ja siksi islam tuleekin pettämään heidät.

Rabbi Tuly Weisz sanoi kuinka Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välinen rauhansopimus on tullut Jumalalta ja vain hengellinen ihminen voi nähdä ja ymmärtää tämän. Rabbi Weisz sanoi tämän sopimuksen johtavan lähemmäs Messiasta.

1 Tess 5:
2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään," silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Jumalan profeetallinen sana lopunajasta vähän ennen Herran Jeesuksen tulemusta kertoo kuinka ihmiset sanovat silloin, että nyt on rauha, ei mitään hätää. Tämä rauha on valherauha, joka huipentuu siihen kun antikristus saa aikaan "rauhan", joka on kuitenkin valherauha ja petosta. Koska Rabbi Weisz ei ole uudestisyntynyt ja Jumalan armosta pelastettu uskon kautta Messias Jeesukseen, niin hän ei ymmärrä sitä, että Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välinen rauhansopimus ei ole Jumalasta lähtöisin, vaan se on saatanasta lähtöisin ja sen tarkoituksena on valmistella lopullista valherauhaa maan päälle, jonka pääarkkitehti maan päällä on antikristus. Tällaiset valheeseen perustuvat valherauhan julistukset johtavat lähemmäs antikristuksen tulemista ja ilmestymistä.

Breakin Israel Newsin reportteri Adan Eliyahu Berkowitz sanoi kuinka Daavid ei rakentanut temppeliä, koska rauhan mies Salomon sai rakentaa temppelin Jerusalemiin. Berkowitz on tässä ihan oikeassa, sillä Daavidin sotien tähden Jumala ei sallinut hänen rakentaa temppeliä, niin siksi hänen poikansa Salomo sai rakentaa Herralle temppelin Jerusalemiin.

Berkowitz sanoi, että jos haluamme siirtyä seuraavaan vaiheeseen temppelin rakentamisessa, niin sen pitää olla Salomonin vaihe rauhan tekemisessä.

1 Kor 3:16 Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?

Ef 2:
13 mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä.
14 ¶ Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden,
15 kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan,
16 ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden.
17 Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat;
18 sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö.

Herra Jeesus on verensä ja sovitustyönsä kautta saanut aikaan todellisen rauhan Jumalan ja ihmisen kanssa, joka on katunut ja tunnustanut syntinsä ja uskonut Jeesuksen olevan Messias, Pelastaja ja Herra. Todellista rauhaa ei saa aikaan kukaan muu kuin Herra Jeesus. Tässä Uuden Liiton aikakaudessa Herran Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeleitä, jossa asuu Jumala ja Hänen rauhansa.

Berkowitz ei halua uskoa Herraa Jeesukseen (hän on sanonut sen monta kertaa) ja on siksi Jumalan armon ja pelastuksen ulkopuolella eikä hän sen tähden ymmärrä, että Messias Jeesuksen tekemän rauhan kautta Jumala on itse rakentanut temppelinsä jokaisen Herran Jeesuksen opetuslapsen sisimpään ja he ovat Jumalan temppeli.

Hebr 10:
8 Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt," vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,
9 sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.

Hebr 7:
21 mutta tämä hänestä vannotulla valalla, sen asettamana, joka hänelle sanoi: "Herra on vannonut eikä ole katuva: ‘Sinä olet pappi iankaikkisesti’" -
22 niin on myös se liitto parempi, jonka takaajaksi Jeesus on tullut.

Messias Jeesus poisti ensimmäisen, eli vanhan liiton järjestyksen ja asetti verensä ja sovitustyönsä kautta Uuden ja paremman Liiton. Uuden Liiton aikakaudessa ei tarvita enää ihmisten käsien kautta tehtyä temppeliä, koska Messias Jeesuksen sovitustyö on kumonnut vanhan liiton ja sen temppelijärjestyksen, koska Uuden Liiton aikakaudessa Herran Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeli. Raamatun sanan profetia kertoo, että Jerusalemiin tullaan vielä rakentamaan ns. kolmas temppeli, mutta se on Jumalan sallimus, ei Jumalan tahto. Jerusalemin kolmas temppeli on kapinahanke Jumalaa vastaan.

Seuraavaksi käsittelen sitä miten tämä Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välinen rauhansopimus ja tulevat rauhansopimukset Lähi-idässä Israelin ja arabimuslimimaiden kanssa tulevat vaikuttamaan päätökseen rakentaa kolmas temppeli Jerusalemiin.

Trump sanoi tiedotustilaisuudessaan kuinka tämä sopimus (Israelin ja YAE:n välinen sopimus) oli merkittävä askel kohti turvallisempaa, menestyvämpää ja enemmän rauhaa tuovaa Lähi-itää. Hän myös uskoi sopimuksen johtavan tulevaisuudessa siihen, että yhä useampi maa tulee tekemään rauhan Israelin kanssa. Kuten on jo tullut aiemmin esille, niin koraania ja Muhammedia uskovat muslimit eivät tule tekemään rauhaa Israelin kanssa ja heidän tekemänsä rauha ei ole rauha, vaan tulitauko.

Trumpin mukaan tämä sopimus tulee sallimaan kaikille muslimeille suuremman pääsyn rukoilemaan rauhanomaisesti Al-Aqsa moskeijaan Jerusalemin temppelivuorelle. Trumpin tavoite on rauhaomainen uskon harjoittaminen Jerusalemissa ja temppelivuorella, jota ei voi todellisesti tapahtua ilman uskoa herraan Jeesukseen, mutta valherauha kyllä tullaan tekemään.

Trumpin ensimmäinen ulkomaan matka presidenttinä suuntautui Saudi-Arabiaan, jossa hän puhui useille muslimijohtajille taistelusta ääri-islamia vastaan. Kun ja jos ääri-islam saataisiin kuriin, niin silloin ei ole enää mitään estettä Jerusalemin kolmannen temppelin rakentamiselle ja kaikkien kolmen uskonnon tulee elää rauhassa keskenään, että temppelihanke toteutuisi. Tämä on Trumpin politiikan tavoite.

Saudi-Arabian hallussa ovat kaksi islamin uskon pyhää paikkaa Mekka ja Medina. Temppelivuoren moskeijat ovat Jordanian hallussa. Sanotaan, että Saudi-Arabia haluaisi haltuunsa kaikki kolme islamin pyhintä paikkaa. Jos näin kävisi, niin Saudi-arabian kanssa olisi paljon helpompaa aloittaa neuvottelut kolmannen temppelin rakentamisesta temppelivuorelle kuin Jordanian kanssa. Trump allekirjoitti Saudi-Arabian kanssa 110 miljardin dollarin arvosta puolustukseen liittyvää aseistusta. Tosin tuskin tuo 110 miljardia tulee toteutumaan kokonaisuudessaan. Trumpin hallinnon mukaan Saudi-Arabialle annettava sotilaallinen tuki on Iranin uhkaa vastaan. Oliko tämä asekauppa vaihtokauppaa Jerusalemin temppelistä, se jää nähtäväksi? Israel on käynyt keskusteluja Saudi-Arabian kanssa liittyen temppelivuoreen. Israel ja Trump ovat toimillaan pyrkineet saamaan Lähi-itään sellaisen asetelman, että Israel voisi rakentaa kolmannen temppelin Jerusalemiin temppelivuorelle. Jumalan sanan profetian mukaan Jerusalemiin tullaan rakentamaan kolmas temppeli ja tulevat päivät näyttävät miten se tulee tapahtumaan.

Trumpin hallinto suunnittelee myyvänsä hävittäjiä ja kehittyneitä aseistettuja droneja Yhdistyneelle arabiemiirikunnalle. Kongressi ja Israel voivat vastustaa tätä Trumpin aikomusta. Trumpin hallinnon virkamiehet kiistävät uutiset, joiden mukaan asemyynti arabiemiirikunnalle olisi palkkio siitä kun arabiemiirikunnat tunnustavat Israelin ja tekevät rauhan Israelin kanssa. Amerikan Israelin suurlähettiläs David Friedman sanoi, että arabiemiirikunnalle myydyt aseet olisivat hyödyllisiä Iranin uhkaa vastaan. Tulevat päivät näyttävät tuleeko tästä asekaupasta mitään arabiemiirikunnan kanssa, mutta sellainen suunnitelma Trumpin hallinnolla kuitenkin on.

Presidentti Trump tarjoaa "rauhaa" arabeille aseistamalla heitä Iranin uhkaa vastaan. Kun tiedämme ettei yksikään arabimuslimimaa voi tehdä pysyvää rauhaa Israelin kanssa, niin silloin ymmärrämme, että kun Trump aseistaa arabeja, niin näitä aseita tullaan käyttämään Israelia vastaan sen päivän jälkeen kun maailmalle paljastuu, että kyseessä on ollut koko ajan valherauha.

Raamatun profetian sana (katso linkeistä Raamattu ja lopunajan katastrofit) kertoo profeetta Hesekielin kautta mitkä maat tulevat hyökkäämään Israelia vastaan lopunaikana ihmiskunnan viimeisinä päivinä. Tämä kansojen hyökkäys tulee tapahtumaan lopunajan valherauhan aikana. Kun katsomme niitä maa-alueita, joita Hesekiel kuvaa, niin sen perusteella pystymme sanomaan keitä nämä hyökkääjät ovat, jotka ovat suurella todennäköisyydellä: Venäjä, joitakin entisiä neuvostotasavallan maita, Kiina, Iran, mahdollisesti myös Irak, Sudan, Libya, Egypti, Turkki, Armenia, Georgia. Sakarjan kirjan luku 12 sanoo, että lopunajan kansojen hyökkäyksessä Israelin ympärillä olevat kansat hyökkäävät Israelia ja Jerusalemia vastaan.

Israelin ympärillä olevat maat ovat nykyään Libanon, Syyria, Jordania, Irak, Saudi-Arabia ja Egypti, jotka myös hyökkäävät Israelia vastaan. Arabiemiirikunnat on Saudi-Arabian rajanaapuri. Hyökkääjien joukossa on myös todennäköisesti muitakin muslimimaita, jotka eivät sijaitse Israelin lähellä.

Jumalan sanan profetian edessä ymmärrämme, että Trump toimii Israelia vastaan, vaikka esiintyykin Israelin ystävänä. Trumpin hallinnon ja muiden USA:n presidenttien (Obama jne.) asekaupat arabien kanssa tulevat johtamaan siihen, että näitä aseita tullaan käyttämään Israelia vastaan. Trumpin ensimmäinen ulkomaan vierailu oli Saudi-Arabiaan, jossa Trump teki asekauppaa saudien kanssa. Jos katsot asiaa Raamatun sanan profetian valossa, niin miltä Trumpin ensimmäinen ulkomaan vierailu Saudi-Arabiaan ja asekauppa näyttää? Se näyttää ja osoittaa sen kuinka Trump aseistaa arabeja, jotka tekevät valherauhan Israelin kanssa ja pyrkivät sitten tuhoamaan Israelin, osittain Trumpinkin myymillä aseilla. Trump on mukana lopunajan petoksessa monella tavalla.

Maailma luulee, että islaminuskoisia maita voidaan kouluttaa pois radikaali islamista. Tämä on kuitenkin juoni ja petos, sillä valherauhaan kuuluu se, että arabimuslimimaa teeskentelee olevansa maltillinen muslimimaa, joka olisi länsimaalaistunut, mutta sydämessään he ovat sitoutuneet islamin jihadiin. Tämän maailma tulee näkemään ikävällä tavalla kun nämä arabimaat tulevat hyökkäämään Israelia ja Jerusalemia vastaan lopunaikana, tämän maailman aikakauden ihmiskunnan viimeisinä päivinä.

Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välisessä tiedotustilaisuudessa Amerikan suurlähettiläs David Friedman sanoi kuinka Abraham Accord sopimuksen nimi on siksi nimetty Aabrhamin mukaan, koska hän kaikkein parhaiten symbolisoi ykseyden mahdollisuutta kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin välillä. Abraham Accord sopimuksen ydin on saada aikaan uskontojen välinen rauha, joka tulee mahdollistamaan myös Jerusalemin kolmannen temppelin rakentamisen.

Trump sanoi tiedotustilaisuudessa, että tulemme näkemään erittäin jännittäviä asioita, jotka koskevat palestiinalaisia, ja luulen, että se tulee tapahtumaan jossakin vaiheessa, sillä siinä on paljon järkeä heille, joten antaa sen tapahtua palestiinalaisten maalla israelilaisten toimesta. Onko tämä jännittävä asia lisää maa-alueita palestiinalaisille vastineeksi siitä, että juutalaiset saavat rakentaa kolmannen temppelin Jerusalemin temppelivuorelle vai koskeeko tämä jotakin muuta? Tämän aika tulee näyttämään, mitä Trump tarkoitti tuolla edellä olevalla jännittävällä asialla.

Valkoisen talon lehdistösihteeri Kayleigh McEnanyn pitämässä lehdistötilaisuudessa Jared Kushner sanoi kuinka se oli Trumpin ansiota, että Israel hyväksyi kahden valtion mallin palestiinalaisten kanssa.

Jooel 3:2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.

Raamattu sanoo Israelin maan olevan Jumalan maa ja Jumala tuomitsee jokaisen ihmisen, joka on joko jakanut Israelin maata tai hyväksynyt Israelin maan jakamisen. Israelin maan jakaminen, johon Trump on syyllistynyt on sielunvihollisen ja pahuuden työtä, jonka tähden Trump on Jumalan tuomion alla. Trump julisti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, mutta samalla hän oli suunnittelemassa Israelin maan jakamista palestiinalaisten haltuun. Trump on antikristillisen hengen airut ei Jumalan äänitorvi, eikä Jumalan tekojen airut.

Kansallinen turvallisuusneuvonantaja Robert O'Brien sanoi valkoisen talon lehdistösihteerin lehdistötilaisuudessa kuinka arabi- ja muslimipyhäinvaeltajat tulevat saamaan mahdollisuuden rukoilla rauhassa Israelin maalla (temppelivuorella). Trumpin hallinnon päämäärä on uskonnollinen rauha Jerusalemissa ja luulen heillä olevan sellaisen ajatuksen, että jos yhden uskonnon harjoittajat saavat rauhassa rukoilla temppelivuorella, niin silloin kaikkien muidenkin pitäisi saada. Tämä tarkoittaa sitä, että juutalaisten pitäisi saada rukoilla temppelissään temppelivuorella, koska muslimeillakin on oikeus rukoilla temppelivuorella moskeijassaan.

Robert O'Brien sanoi, että presidentti Trump on tehnyt erityisesti uskonnollisesta vapaudesta Lähi-idässä, hänen politiikkansa keskipisteen. Trumpin politiikka uskonnollinen vapaus Lähi-idässä johtaa automaattisesti siihen, että hänen politiikkansa kulkee kohti Jerusalemin kolmannen temppelin rakentamista. Jos Trumpin valtakaudella ei aloiteta Jerusalemin kolmannen temppelin rakentamista, niin siitä huolimatta Lähi-idän "rauhanneuvottelut" kulkevat sitä päivää kohti kun Jerusalemiin aletaan rakentamaan kolmatta temppeliä.

Robert O'Brien sanoi, kolmen suuren uskonnon kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin tulisi rukoilla rauhanomaisesti ja elää keskinäisessä vuorovaikutuksessa Jerusalemin pyhässä kaupungissa. Luulen ja ajattelen, että tämä rauhanomaisuus ja vuorovaikutus sisältää myös sen ajatuksen, että juutalaisten pitäisi saada rukoilla Jerusalemin kolmannessa temppelissä temppelivuorella.

Kesäkuun 26. päivä vuonna 2015 Vatikaani ilmoitti allekirjoittaneensa sopimuksen Palestiinan valtion kanssa. Tässä sopimuksessa Vatikaani toi esille muun muassa sen, että kahden valtion mallista pitäisi tulla todellisuutta mahdollisimman pian.

Donald Trump ja Vatikaani ajaa täsmälleen samaa asiaa, Israelin maan jakamista, joka on asia, jonka Jumala tuomitsee. Olen huolissani seurannut sitä kuinka jotkut Herra Jeesuksen opetuslapset suitsuttavat Trumpin aikaansaannoksia ja pyrkimyksiä Lähi-idän rauhan suhteen. Mitään todellista rauhaa ei tulla saamaan aikaan Lähi-itään juutalaisten ja arabimuslimien kesken, juutalaisuuden ja islamin välille. Jokainen "rauhansopimus" Israelin ja arabimuslimien välillä on petos ja lopulta ihmiskunnan viimeisinä päivinä kansat hyökkäävät Israelia ja Jerusalemia vastaan ja arabimuslimit ovat tämän hyökkäyksen eturintamassa.

Olen todella huolissani sellaisista Herran Jeesuksen opetuslapsista, jotka eivät ymmärrä Trumpin toimivan valheenhengen ja petoksen airueena. Kun ja jos nämä uskovat ihmiset hyväksyvät Trumpin "rauhan hankkeet" Lähi-idässä, jotka ovat kuitenkin petosta, niin miten nämä uskovat voivat selviytyä olematta uskomasta antikristuksen valheita kun hän ilmestyy. Jos jo nyt uskot antikristilliseen ja saatanalliseen petokseen rauhasta Lähi-idässä ja tuet sitä, niin miten voit selvitä antikristuksen valheista, jotka tulevat olemaan paljon ovelampia kuin Trumpin osallisuus petokseen ja valheeseen.

Uskomalla Raamatun totuuteen kykenet näkemään asioiden oikean tilan ja pystyt erottamaan pahan hyvästä, vaikka paha markkinoisi itseään hyvänä asiana. Me olemme kaikki vajavaisia ja erehtyväisiä ihmisiä, mutta Jumalan armosta Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta Jumalan armosta pelastettuina voimme ja kykenemme näkemään ja ymmärtämään totuuden, jolloin me myös ymmärrämme sen, että Trump ei ole Jumalan asialla, vaan sielunvihollisen juoksupoika. Kiitos, kunnia ja ylistys Herralle Jeesukselle, joka vuodatti verensä meidän syntiemme tähden ja lunasti meidät itselleen verensä ja sovitustyönsä kautta, kun olemme katuneet ja tunnustaneet syntimme ja uskoneet Herraan Jeesukseen. Kiitos, kunnia ja ylistys Herralle Jeesukselle, iankaikkisesta lunastuksesta, sovituksesta ja pelastuksesta.

 

Petri Paavola 22.8.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
breakingisraelnews.com/ the-prophetic-implications-of-the-israel-uae-agreement
youtube.com/Trump announces "historical peace agreement" between Israel, United Arab Emirates
kotipetripaavola.com/ islam mita lannen tulee tietaa
aljazeera.com/news/ 2017/05/ trump-arrives-saudi-arabia-foreign-trip
whitehouse.gov/ articles/ president-trump-king-salman-sign-arms-deal
nytimes.com/ 2020/08/19/ world/ middleeast/ trump-netanyahu-israel-uae
kotipetripaavola.com/ Raamattu ja lopunajan katastrofit


 


 

 

 

eXTReMe Tracker