Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Jihadistinen terroristiteko

Turussa tapahtui (18.8.2017) Suomen ensimmäinen jihadistipohjainen terroristiteko, jonka tekijänä oli ääri-islamin jihadismin kannattaja. Iskussa kuoli kaksi henkilöä ja kahdeksan loukkaantui. Terroristiteon kuolonuhrien omaisille sekä iskussa loukkaantuneille ja heidän omaisilleen syvin osanottoni.

Tapauksesta on monenlaista mielipidettä ja kannanottoa, mutta kaikkein oleellisin ja murheellisin tieto on jätetty kokonaan kertomatta. Pyrin käsittelemään Turun terroristi-iskua laajemmasta näkökulmasta käsin pureutuen jihadismin juuriin ja taustaan.

Islamilainen traditio kertoo kuinka Muhammed joutui Mekassa salamurhasuunnitelman kohteeksi, jonka takia hän muutti Yatribiin (Medina). Muhammedin pako Mekasta Medinaan synnytti islamilaisen käsitteen hijrah (hegira, hejira), joka tarkoittaa muuttamista ja matkaa johon sisältyy pyrkimys islaminuskon levittämiseen alueille ja maihin mihin muslimit muuttavat. Tämän päivän turvapaikanhakijoiden maahanmuutto islamilaisista maista sisältää monessa tapauksessa (ei kaikissa) ajatuksen hijrahista ja jihadmaahanmuutosta, jonka pyrkimyksenä on levittää Islamin uskoa sekä vallata maa-alueita Islamin vallan alle.

Islamin sharia-lain mukaan maailma on jakaantunut kahteen alueeseen, Islamin (rauhan) taloon  (Dar al-Islam) ja sodan taloon (Dar al-harb). Islamilaisen käsityksen mukaan kaikki pakanamaat (ei-muslimit) kuuluvat sodan talo alueeseen, joita vastaan tulee käydä sotaa niin kauan kunnes jokainen pakanamaa on alistettu Islamin vallan alle.

Islamin uskon mukaan muslimit odottavat Mahdia (Islamin "Messias"), joka ennallistaa kalifaatin ja puhtaan islamilaisen uskon, joka johtaa koko maailman alistumiseen Islamin uskon alaisuuteen. Islamilaisen uskon ja käsityksen mukaan viimeisten päivien taisteluissa kaikki maailman pakanamaat pyritään alistamaan Islamin vallan alle. Islamilaisen käsityksen mukaan mahdi on viimeinen kalifi, joka toimii ikään kuin Allahin sijaishallitsijana maan päällä saattaen loppuun uuden islamilaisen maailmanjärjestyksen maan päälle.

Jihadismi on sisäänrakennettu Islamin uskoon, sillä Muhammed levitti islaminuskoa aggressiivisesti sodan ja jihadmaahanmuuton kautta. Tämän tähden jokainen muslimi, joka on uskollinen Muhammedille, koraanin opetuksille sekä Islamin perimätiedolle (hadith) sitoutuu jihadismiin, eli taistelemaan ja tappamaan pakanoita niin kauan kunnes koko maailma on alistettu Islamin vallan alle.

Turussa tapahtunut terroristi-isku ei tule jäämään Suomen ainoaksi jihadistiseksi terrori-iskuksi, sillä niitä tulee aivan varmasti tapahtumaan lisää. Suomessa on paljon radikalisoituneita jihadistisia islamisteja, joilla on yhteyksiä islamilaisiin terroristijärjestöihin. Suomesta on lähtenyt eniten jihadisteja taistelemaan Isisin riveihin suhteessa muslimien määrään maassa. Tämä surullinen ja ikävä tilastollinen fakta tulee lähipäivinä ja vuosina konkretisoitumaan uusina jihadistisina terrori-iskuina Suomessa.

Turun jihadistinen terroristi-isku ei ollut yksittäinen yksinäisen suden isku tai mielenterveyshäiriöistä kärsivän turhautuneen ihmisen veriteko, vaan islamilaisen jihadismin mukainen teko, jonka pyrkimys on kauhun ja terrorin avulla valloittaa ei-muslimimaat Islamin vallan alle. Jihad merkitsee kirjaimellisesti kamppailla. Islamin perimätiedossa (hadith) on noin 100 jihadia koskevaa esimerkkiä Muhammedin elämästä, joista jokaisessa Muhammediin liittyvä jihad käsite liittyy miekan käyttöön, sotaan tai aseelliseen taisteluun. Muhammed on jokaisen muslimin roolimalli myös koskien jihadismia.

On olemassa ihan oikeasti rauhaa rakastavia muslimeita, eikä jokainen muslimi ole terroristi. Yleistäminen on aina väärin. Todennettujen todisteiden valossa on kuitenkin ilmiselvää, että jos muslimi seuraa kaikessa Muhammedin esimerkkiä, niin hänestä tulee jihadisti.

Islamilainen jihadismi on erittäin vaarallista, koska ihminen ei enää arvosta ja kunnioita elämää, vaan ihailee kuolemaa ja väkivaltaa Allahin tähden. Muslimille on kunnia-asia kuolla marttyyrina taistelussa "vääräuskoisia" vastaan.

Islaminusko esiintyy kahdessa erilaisessa paketissa, puhutaan maltillisista ja rauhaa rakastavista muslimeista sekä jihadistisesta ääri-islamista. Islaminuskossa on käsite al-taqiyya, jonka mukaan muslimilla on oikeus harrastaa sallittua valehtelemista ehkäistäkseen vahinkoa, joka tapahtuu Islamille. Muslimi saa suojella Islamia valheen kautta.

Länsimaalaiset yhteiskunnat ovat voimattomia islamilaista jihadismia vastaan, sillä kuka tahansa jihadisti voi tekeytyä maltilliseksi ja rauhaa rakastavaksi muslimiksi al-taqiyyan kautta. Kun ja jos jihadisti tekeytyy maltilliseksi muslimiksi tai hänen profiilinsa on maltillinen muslimi ja hän muuttaa Suomeen tai johonkin muuhun maahan turvapaikanhakijana tai joistakin muista syistä, niin hänen kauttaan tapahtuvaa terroristi-iskua on mahdotonta estää.

En pyri kirjoituksellani lietsomaan vastakkainasettelua muslimien ja suomalaisten välille, vaan pyrin ihan aidosti tuomaan esille sen kuinka kaikessa Muhammedia seuraavien muslimien keskuudessa jihadismi on heille elämäntapa sekä sydämen sitoumus.

Koska Suomi ja länsimaat eivät kykene täysin estämään islamilaisen jihadismin terroristi-iskuja, niin se tarkoittaa, että jokainen meistä suomalaisista ja länsimaalaisista on potentiaalinen terroristi-iskun uhri, joko kuolinuhri tai iskussa vammoja saanut uhri. En halua pelotella ketään, mutta islamilainen jihadistinen maailmanvalloitus pyrkimys terroristi-isku uhreineen on todennettu tosiasia. Islam ei tule koskaan saamaan valtaansa koko maailmaa, mutta siitä huolimatta islamilainen jihadismi yrittää sitä, koska se on islamilainen jihadistinen uskomus.

Tulevaisuudessa voi myös käydä niin, että koska viranomaiset ovat voimattomia estämään terroristi-iskuja, niin jotkut suomalaiset nousevat kaduille oman käden oikeuden kautta puolustamaan suomalaisia ja taistelemaan jihadisteja vastaan. Koska jihadistit voivat olla vaikeasti tunnistettavissa, niin viattomat maahanmuuttajat saattavat joutua kärsimään sekä voi syntyä aseellisia yhteydenottoja ja väkivaltaisia vastakkainasettelua suomalaisten ja maahanmuuttajien kesken.

En kannata väkivaltaa, enkä sotaa, enkä kehota ketään väkivaltaiseen ratkaisuun, mutta viranomaisten voimattomuus jihadismin edessä voi eskaloitua todella pahaan väkivallan kierteeseen suomalaisten ja maahanmuuttajien välillä.

Tulemme kohtamaan tulevaisuudessa levottomia ja pelottavia asioita islamilaisen jihadismin kautta. On kuitenkin olemassa yksi toimiva ratkaisu islamilaista jihadismia vastaan. Raamattu sanoo koko maailmaan ihmisten olevan synnin ja saatanan orjuudessa, jonka tähden ihminen oman valintansa tähden päätyy iankaikkiseen kadotukseen ellei hän usko Herraan Jeesukseen. Herra Jeesus kärsi ja kuoli ristillä syntien anteeksisaamiseksi, jonka todisteeksi Hän nousi kuolleista Isänsä oikealle puolelle.

Raamatun evankeliumi Herrassa Jeesuksessa tarjoaa ihmiselle mahdollisuutta pelastua, jos hän tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen. Kun ja jos ihminen uskoo Herraan Jeesukseen, niin Jeesuksen veri tuo puhdistuksen synneistä ja syntien anteeksiantamuksen sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään.

Tiedän sen ettei kaikki ihmiset halua uskoa Herraan Jeesukseen, sillä moni ihminen pitää Raamatun ilmoitusta satukirjana. Raamattu on kuitenkin totta ja Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle siitäkin huolimatta, että monet ihmiset eivät usko sen olevan Jumalan sanaa ja totta.

Matteuksen evankeliumissa luvussa 24 Herra Jeesus sanoi ennen Hänen toista tulemustaan kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunnan (valtio) nousevan valtakuntaa vastaan. Matt 24 luvussa oleva kansa sana tarkoittaa alkutekstin mukaan kansanheimoja ja etnisiä ryhmiä, joka tarkoittaa valtioiden sisällä käytäviä taisteluja eri kansanheimojen ja etnisten ryhmien välillä. On hyvin paljon mahdollista, että esim. länsimaissa alkuperäinen valtaväestö ja jihadistiset muslimit ajautuvat väkivaltaiseen yhteydenottoon. Herran Jeesuksen sanojen mukaan valtioiden sisällä käytävät taistelut kansanheimojen kesken tulevat johtamaan valtioiden välisiin sotiin ja lopulta suursotaan.

Matteuksen evankeliumin luvussa 24 alkutekstin mukaan Herra Jeesus sanoi ruttotautien (kulkutauti) esiintyvän monissa paikoissa maailmassa. Vaikka lääketiede on kehittynyt huimasti, niin siitä huolimalta nousee uusia tauteja, joista jotkut ovat tappavia sekä vanhat taudit heräävät eloon, joista jotkut muuntautuvat hengenvaarallisiksi ja tappaviksi taudeiksi.

Matteuksen evankeliumissa luvussa 24 Herra Jeesus puhui maanjäristyksistä, jotka tulevat tapahtumaan monin paikoin maailmassa. Herran Jeesuksen mukaan kaikki edellä olevat asiat ovat kuin synnytystuskia, jotka lisääntyvät ja voimistuvat tullen koko ajan pahemmiksi.

Joku voi sanoa, että historiassa on aina ollut edellä lueteltuja asioita, mutta Herra Jeesus sanoi niiden esiintyvän yhtäaikaisesti lisääntyen ja muuttuen pahemmiksi. Herra Jeesus jätti meille edellä olevien merkkien lisäksi yhden merkin, joka tulee tapahtumaan edellä olevien merkkien jälkimainingeissa, joka on maailmanlaajuinen vaino Hänen opetuslapsiansa vastaan totuuden tähden. Samaan aikaan monet uskovat tulevat luopumaan uskosta ja muutenkin jumalattomuus ja synti rehottaa monien ihmisten keskellä, jotka puhuvat Raamatun asioista (mm. jo nykyään luterilaisen kirkon monet työntekijät tukevat avoimesti monenlaisia syntejä).

Kun alat nähdä kaikkien edellä lueteltujen Herran Jeesuksen esille nostamien merkkien toteutumista, niiin siitä tiedät Jeesuksen tulemuksen olevan oven edessä sekä Raamatun olevan totisesti Jumalan sanan totuus. Herra Jeesus sanoi opetuslapsilleen (tarkoittaen kaikkien historian aikakausien uskovia), että kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä. Herran Jeesuksen opetuslapsella ei ole mitään hätää, mutta sinulla on, joka et usko Häneen. Katso, nyt voi otollinen aika, katso, nyt voi olla sinun pelastuksesi päivä, jos teet parannuksen ja uskot Herraan Jeesukseen.

 Petri Paavola 25.8.2017

Lähteet:
iltalehti.fi/alan-salehzadeh
is.fi/kotimaa
Väärä suvaitsevaisuus petos

Islam mitä lännen tulee tietää

 

 

 

eXTReMe Tracker