Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Jooga ja idän uskonnot

Kaikkien erilaisten joogasuuntauksien syvin ja olennaisin päämäärä on henkinen kasvu, jooga ei ole siis pelkkää fyysistä harjoittelua. Jooga perustuu itämaisten uskontojen mukaiseen henkisen kasvun opetukseen. Jooga kehitettiin keinoksi, jonka kautta pyritään vapautumaan jälleensyntymisen, eli reinkarnaation loputtomasta kierteestä. Sanottakoon tähän kohtaan se että hindulaisuuden jälleensyntymisoppi on valheellinen opetus ihmisen henkisestä kasvusta.

Joogan henkisen kasvun päämääränä on päästä moksaan (moksha - hindu nirvana), eli valaistumiseen. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen kautta ihminen yhdistyy maailmankaikkeuden henkeen (Brahman) ja vapautuu jälleensyntymän ketjusta. Tämän jälkeen ymmärrät sen miksi joogaajat säännöllisesti joogaavat ja toistavat yhä uudestaan joogaliikkeita ja meditaatiota, sillä he koittavat päästä jälleensyntymisen kiertokulusta. Osa joogaajista ymmärtää tämän, koska he ovat joogan henkisen kasvun myötä sitoutuneet hindulaisuuden opetuksiin. Osa joogaajista on tästä tietämättömiä, mutta pimeyden henkivaltojen tarkoitus on eksyttää myös heidät uskomaan valheelliseen jälleensyntymisoppiin ja pyrkimään vapautumaan sen kiertokulusta joogan avulla.

Tosiasia on se että jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin fyysinen, koska jooga luotiin alunperin henkistä kasvua varten, joka johtaa valaistumiseen ja jälleensyntymisestä vapautumiseen. Vaikka et tätä uskoisi, niin se on kuitenkin historiallinen tosiasia ja joogan kautta vaikuttavat henkivallat ohjaavat ihmisiä juuri tähän joogan alkuperäiseen päämäärään, eli valaistumisen kautta vapautumaan jälleensyntymisestä sekä maailmankaikkeuden hengen (saatanalliset henget) kanssa yhtymiseen.

Joogan harrastaja pyrkii siis koko ajan kovan ruumiillisen harjoituksen sekä henkisten harjoitteiden kautta ansaitsemaan oman vapautumisensa tästä synnin vallan alla olevasta maailmasta. Ikävä kyllä tämä vapautuminen on saatanallinen valhe, joka johdattaa ihmisen iankaikkiseen kadotukseen. Tästä tulee esille uskonnon luonne, joka vaatii koko ajan ponnistelemaan ja tekemään enemmän tekoja, että voi vapautua tai pelastua. Jooga perustuu uskontoon ja opettaa uskontoa, vaikka monet joogaajat koittavat väittää, että jooga ei ole uskontoa. Tosiasiat puhuvat sen puolesta, että joogan kautta ihminen harjoittaa hindulaisuuden uskontoa, koska joogan henkinen kasvu on hindulaisuuden opetuksen mukaista oppia, eli suoraan sanoen hindulaista uskontoa.

Hindulaisuuden mukaan hyvin harva saavuttaa valaistumisen. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa joogan kautta henkisen kasvun tiellä olevista joogaa ihan turhan takia, eli ei koskaan voi saavuttaa sen lopullista päämäärää. Joogan meditaation kautta valaistumisen oppi on muutenkin valheellinen opetus, sillä totuus on että sen kautta saadaan yhteys pahuuden henkivaltoihin. Raamatun opetuksen mukaan, jokainen joka uskoo Herraan Jeesukseen ja haluaa pysyä uskossa saa Jumalan armosta Herran Jeesuksen sovitustyön tähden osallisuuden iankaikkisesta elämästä. Joogan kautta teet töitä turhan takia, sillä joogan henkinen kasvu johtaa lopulta iankaikkiseen kadotukseen. Herran Jeesuksen kautta voit vain oikeasti päästä perille todelliseen Jumalan valtakuntaan.

Universaali henki. Jokainen joogasuuntaus opettaa henkisestä kasvusta johon kuuluu meditaatio sekä kundaliinivoima. Kundaliinivoima on pahojen henkien valhevoimaa ja energiaa, jonka kautta demonit eksyttävät ihmisiä luulemaan, että he ovat saaneet yhteyden universaalin hyvään henkeen. Tosiasia on että kundaliinivoiman kautta joogan harrastaja saa yhteyden pahuuden henkivaltoihin.

Kundaliinivoima nousee selkärankaa pitkin seitsemänteen chakraan asti, jolloin voi alkaa valaistuminen. Joogan opetus seitsemästä chakrasta ja kundaliinvoimasta on hindulaisuuden opetus. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen avulla saadaan yhteys universaaliin henkeen (Brahman). Joogan henkinen opetus on täsmälleen sama kuin hindulaisuuden. Hindulaisuuden universaali henki on saatanan henki. Kaikkien erilaisten joogasuuntausten perimmäinen tarkoitus on henkisen kasvun kautta yhdistyä maailmankaikkeuden hengen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että joogan kautta ihminen saa yhteyden saatanallisiin henkivaltoihin, jotka eksyttävät ihmisen täydelliseen pimeyteen.

Jooga-asentojen, hengitysharjoitusten, meditaation sekä kundaliinivoiman kautta ihminen voi myös kokea ruumiissaan henkivaltojen voimaa (energiaa, käärmevoimaa), joka voi ilmetä mm. seuraavilla tavoilla: vapina, kouristus, väkivaltaisen näköinen oman ruumiin ravistelu sekä erilaiset oudot liikkeet ja ruumiin vääntelyt. Tämän takia joogan harjoitteissa on myös omituisia ja epäluonnollisen näköisiä fyysisiä asentoja. Pahuuden henkivaltojen tarkoitus on saada ihminen vääristyneeseen tilaan, niin henkisesti kuin fyysisesti, koska pahat henkivallat haluavat tuhota ihmisen.

Kundaliinin vaaralliset vaikutukset. Hindulaisuus tuntee myös kundaliinivoimien vaaralliset vaikutukset. He opettavat, että jos kundaliini herätetään ihmisessä huonosti, niin sen seurauksia voivat olla hulluus, mielisairaus, sairaus tai jopa kuolema. Joogan kautta voi myös tapahtua samoja asioita, koska on kyse samasta asiasta, eli saatanallisen voiman vaikutuksesta ihmiseen.

Pahuuden henkivallat ovat pahoja ja Raamatun opetuksen mukaan ne voivat tekeytyä hyvän palvelijoiksi, mutta eivät tee hyvää, vaan pahaa tuhoten ja tappaen. Tästä syystä demonihenget voivat aluksi antaa ikään kuin hyviä vaikutuksia, mutta he kuitenkin lopuilta tuhoavat ihmisen. Kun ihminen antautuu tekemisiin saatanallisen kundaliinivoiman kanssa, niin sen seurauksena hän voi sairastua johonkin sairauteen, menettää järkensä, saada mielenterveysongelmia, kuolla demonin vaikutuksesta sekä ikävä kyllä lopulta ihminen joutuu iankaikkiseen kadotukseen.

Pimeyden henkivallat ovat olemassa ja niiden päämäärä on tuhota ihminen kaikella tavalla. Tuon esille erään oman kokemukseni joka kertoo pahojen henkien olemassaolosta hyvin konkreettisella tavalla. Heräsin eräänä yönä vuonna 1991 ja olin täysin valveilla kun tämä tapahtui, tämä ei siis ole uni eikä mikään hallusinaatio, vaan täysin tietoinen tila. Vuoteen jalkopäässä oli kolme pyöreää valopalloa, joilla oli kasvot, jotka hymyilivät minulle.

Valopallot alkoivat hitaasti liikkua minua kohti ja niiden kasvot muuttuivat raivoisiksi, jotka olivat täynnä vihaa minua kohtaan. Tunsin kauhean pahan olon sisälläni, ahdistuksen sekä ihan kuin olisin menettämässä järkeni. Huusin avuksi Herraa Jeesusta ja käskin demoneita väistymään Herran Jeesuksen nimessä. Ne väistyvät ja hävisivät pois.

Nämä valopallot kasvoineen olivat demoneja ja näyttäytyivät minulle aluksi ikään kuin ystävällisinä ja sitten he muuttuivat täydelliseen vihamielisyyteen. Juuri tällä tavalla pahat henkivallat toimivat ne ovat aluksi ystävällisiä ja tekevät ikään kuin hyvää, mutta sitten he näyttävät todellisen pahan luonteensa ja pyrkivät tuhoamaan ihmisen.

Kyselin Herralta, että miksi Hän salli minulle näin ahdistavan ja pelottavan kokemuksen. Jumala vastasi minulle sanoen, että minun tehtäväni on julistaa evankeliumia sekä julistaa Jumalan sanaa, siksi Hän salli minulle tämän kokemuksen, että ymmärtäisin kuinka suuren vihan voimalla saatana vihaa ihmisiä. Minä en saisi koskaan unohtaa sitä kuinka suurella vihalla saatana vihaa ihmisiä ja kuinka suurella rakkaudella Jumala rakastaa ihmisiä Herran Jeesuksen kautta.

Tämän tähden olen myös kirjoittanut tämän kirjoituksen joogasta ja sen taustalla vaikuttavasta saatanan petoksesta. Jos olet tekemisissä kundaliinvoiman kanssa, niin kehotan sinua tekemään parannuksen ja uskomaan Herraan Jeesukseen, sillä Hän on ainoa joka voi vapauttaa sinut saatanallisen kundaliinivoiman vaikutuksesta.

Lopunajan synnit

Ilm 9:21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Ilmestyskirjan yhdeksännen luvun jakeessa kaksikymmentäyksi kerrotaan neljästä synnistä, jotka vaikuttavat todella voimakkaasti lopunajan ihmiskunnassa. Velhouksistaan sana on kreikaksi farmakeia, joka tarkoittaa noituus. Farmakeia sanalla on myös muita merkityksiä jotka ovat huumaavien aineiden käyttö sekä niiden jakaminen, myrkyttäminen, epäjumalanpalveluksessa käytettävä noituus sekä farmakeian kielikuvallinen merkitys on epäjumalanpalveluksen petos ja viettelys.

Jumalan sana opettaa, että noituuden kautta ollaan yhteydessä demonihenkiin. Huumaavien aineiden kautta ihminen kykenee avaamaan tietoisuuden taajuudelle, jossa hän saa yhteyden henkimaailmaan, eli yhteyden demonihenkiin:

2 Aik 33:6 Myös pani hän poikansa kulkemaan tulen läpi Ben-Hinnomin laaksossa, ennusteli merkeistä, harjoitti noituutta ja velhoutta ja hankki itsellensä vainaja- ja tietäjähenkien manaajia; hän teki paljon sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, ja vihoitti hänet.

Lopunaikana ihmiskunta on noituuden synnin vallassa, jonka kautta pimeyden demonihenget eksyttävät ihmisiä. Ihmiset ovat joogan, meditaation ja kundaliinivoiman kautta yhteydessä demonihenkien kanssa. Pahuuden henkivallat viettelevät ja johdattavat ihmisiä joogan henkisen kasvun harjoitteiden kautta petoksen tielle.

Ihmiset luulevat olevansa tekemisissä hyvän energian kanssa joogan kautta, mutta todellisuudessa sielunvihollisen vallat ja voimat pettävät ja eksyttävät heitä. Kun ihminen on tarpeeksi kauan tekemisissä demonihengen kanssa, niin se tuo mukanaan monenlaisia ongelmia, joista eräs on mielenterveysongelmat, joihin usein liittyy demonien antamat voimakkaat pelottavat ja ahdistavat kokemukset, päänsärky, näyt ja unet. Joogan harrastajien keskuudessa edellä kuvatut asiat ovat yleisiä.

Kun ihminen menee tarpeeksi pitkälle pahan henkimaailman kanssa, niin demonit alkavat näyttäytymään ihmiselle erilaisissa hahmoissa ja antavat ihmiselle outoja kokemuksia. Kohtaaminen demonien kanssa voi aiheuttaa väsyneen ja sairaan tuntuisen olotilan sekä mielialan ahdistusta, pelkotiloja jne. Joogan harrastajien keskuudessa on paljon edellä mainittuja kokemuksia.

Hyvin usein joogan harrastaja voi kokea jonkun näkymättömän läsnäolon. Tämä läsnäolo johtuu siitä kun olet avautunut joogan henkisyyden kautta demonihengille, niin he haluavat pitää sinuun yhteyttä ja lopulta tuhota sinut.

Demonit toimivat niin, että he antavat usein ensin miellyttäviä ja positiivisia kokemuksia ja kun he ovat petoksen kautta saaneet ihmisen ansaan ja omaan koukkuunsa, niin sen jälkeen demonit alkavat järjestelmällisesti tuhota ihmistä. Siksi monet joogan harrastajat ovat kokeneet joogan henkisyyden ikävät varjopuolet. Tämä ei useinkaan tapahdu alussa, vaan sen jälkeen kun olet ylittänyt tietyn rajan ja antautunut pahojen henkien ohjaukseen ja johdatukseen.

On tunnettu tosiasia, että joogan kundaliinivoiman harjoittamisen kautta monet ihmiset ovat kokeneet samankaltaisen tilan kuin huumetrippi, joka on aiheutunut huumeiden käytöstä, jossa huumeidenkäyttäjä näkee näkyjä on muissa maailmoissa. Joogan kundaliinivoimien kautta monet ihmiset ovat kokeneet erittäin negatiivisia ja ahdistavia "huumetrippejä".

Edellä oleva johtuu siitä, että kuten huumeilla ja muilla päihdyttävillä aineilla voi saada yhteyden henkimaailmaan, niin siksi myös joogan kundaliinivoima voi aiheuttaa hyvin samankaltaisia kokemuksia ihmisen mielenalueella. Tämän myös todistaa kreikankielen UT:ssa oleva sana farmakeia, jonka eräitä merkityksiä ovat huumaavien aineiden käyttö ja noituus, joka tarkoittaa että huumaavien aineiden kautta kyetään vaikuttamaan ihmisen mieleen, niin että kykenee olemaan yhteydessä pahojen henkien kanssa.

Herra Jeesus haluaa pelastaa sinut ja voi vapauttaa sinut demonien painostavasta läsnäolosta, joka olet ajautunut joogan henkisen kasvun tielle.


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker