Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Katolilaisten pappien satanistinen pedofilia


Jos joku sanoisi sinulle, että katolisen kirkon sisällä osa papistosta (ei kaikki papit) ovat mukana satanismissa ja harjoittavat satanistisia rituaaleja, niin sinä et varmaan uskoisi sellaisen olevan mahdollista. Todennäköisesti sanoisit tällaisen tarinan olevan salaliittoteoriaa tai katolisen kirkon mustamaalaamista. Yhdysvalloissa tehty tuore raportti katolisen kirkon pappien lapsiin kohdistuneista seksuaalisista hyväksikäytöistä todistaa sen todeksi, että osa katolisen kirkon papistosta on sekaantunut satanismiin. Jos osaa lukea oikein ja ymmärtää oikein sen mitä raportissa esiintyvät raskauttavat todisteet katolisten pappien kauhistuttavista toimista kertovat, niin silloin satanismin harjoittaminen, joidenkin katolisten pappien toimesta osoittautuu kauhistuttavaksi tosiasiaksi. Kaikki katoliset papit eivät ole mukana satanismin harjoittamisessa, mutta osa on. Tämä on tärkeä täsmennys, sillä yleistäminen on aina väärin, koska yleistäminen on syyttömien panettelua, luoden ikävän varjon heidän ylleen, antamalla valheellisen kuvan syyttömästä ihmisestä. Haluan vielä huomauttaa ja varoittaa lukijaa, että kirjoitukseni sisältää erittäin vastenmielistä tietoa, jota oli vaikea kirjoittaa ylös, sillä asia on niin kauhistuttava, että sitä oli vaikea kirjoittaa.

 

Edesmennyt vatikaanin sisäpiirissä ollut jesuiitta Martin Malachi on kertonut kuinka vatikaanissa oli okkultistinen salaliitto, jossa harjoitettiin saatanallisia rituaaleja, jotka oli omistettu luciferille.

 

Edellä oleva kuulostaa salaliittoteorialta sellaiselle, joka ei ole tutkinut sitä mitä kaikkea katolinen kirkko pitää sisällään. Yhdysvalloissa Pennsylvanian alueella on tehty tuore 900-sivuinen raportti katolisen kirkon pappien lasten seksuaalisista hyväksikäyttämisistä. Raportin mukaan yli 300 katolilaista pappia on epäiltyinä yli 1000 lapsen seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä. Raportin mukaan todellinen lasten uhrimäärä on tuhansissa. Papit raiskasivat pieniä poikia ja tyttöjä. Raiskauksia salattiin vuosikymmeniä ja kirkon monsignoreja, piispoja ja kardinaaleja suojeltiin, joista osa on saanut jopa ylennyksiä kirkon hierarkiassa.

 

Raportissa kerrotaan kuinka katolisen kirkon sisällä on aikaisemmin ollut muita raportteja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta ei koskaan raporttia tässä laajuudessaan. Raportti sanoo kuinka aikaisemmat tarinat ovat tapahtuneet jossakin muualla, kaukana muualla, mutta nyt me tiedämme totuuden, tätä tapahtuu kaikkialla kirkossa.

 

Raportin mukaan papiston harjoittamaa pitkää luetteloa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä oli vaikea lukea. Monet katoliset papit ja johtajat käyttivät seksuaalisesti hyväkseen poikia, tyttöjä, teinejä ja esimurrosikäisiä lapsia. Joitakin lapsiuhreja oli juotettu humalaan sekä hipelöity ja pahoinpidelty ja käytetty seksuaalisesti hyväksi.

 

Raportin mukaan eräs pappi aiheutti 17-vuotiaan tytön raskaaksi tulemisen ja meni tytön kanssa naimisiin väärennetyllä dokumentilla ja erosi tytöstä muutaman kuukauden päästä. Pappi sai kuitenkin jatkaa papin työtään; Eräs pappi käytti seksuaalisesti hyväkseen saman perheen viittä siskosta, ottaen talteen kotiinsa tyttöjen virtsaa, kuukautisverta ja häpykarvoja; Eräs pappi raiskasi sairaalassa olleen 7-vuotiaan tytön, joka oli toipumassa nielurisa leikkauksesta; Eräs pappi oli harjoittanut sadomasokistisia toimintoja useita poikia kohtaan; Eräs pappi, joka oli raiskannut ja käyttänyt seksuaalisesti hyväksi poikaa pyysi kirkolta apua ja sai palvella pappina kirkossa monia vuosina; Eräs pappi, joka oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen useita poikia sai kirkolta suosituksen Disney Worldissa työskentelemiseen; Eräs pappi, joka käytti seksuaalisesti hyväkseen lapsia todettiin HIV-positiiviseksi. Tässä oli otettu esille vain pieni otos pappien tekemistä kauhistuttavista teoista lapsia kohtaan.

 

Satanismissa on rituaaleja, joissa juodaan virtsaa, verta ja erityisen haluttua on kuukautisveri. Koska katolisen papin kotoa löytyi seksuaalisesti hyväksikäytettyjen lasten virtsaa ja kuukautisverta, niin se todistaa selkeän yhteyden satanismiin ja satanistisiin rituaaleihin. Tavallinen ihminen ei säilytä kodissaan ihmisen virtsaa ja kuukautisverta, mutta satanisti voi säilyttää. Jos ei näe asian yhteyttä, niin silloin voi olla kyseessä niin sanottu puusilmä ilmiö. Puusilmä ilmiö tarkoittaa sitä, ettei halua nähdä selkeästi dokumentoituja tosiasioita, vaan on ikään kuin sokea totuudelle.

 

Satanistisissa rituaaleissa harrastetaan myös raiskauksia, jopa lasten raiskaamisia ja seksuaalista hyväksikäyttöä sekä väkivallan tekemiselle uhrille. Katolisen kirkon sisällä oleva todella laaja papiston pedofilian harjoittamisen eräs syistä on satanismi tiettyjen pappien keskuudessa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että jokainen katolisen kirkon pedofiilipappi on satanisti, mutta osa heistä on. Olemassa olevat todisteet viittaavat selkeästi, että asianlaita on ikävä kyllä näin.

 

Tuoreen raportin mukaan neljän papin muodostama ryhmä käytti lapsia hyväksi seksuaalisesti sekä pahoinpiteli lapsia. Papit olivat pakottaneet yhden lapsista seisomaan sängyllä alasti ja hänen tuli poseerata niin kuin Jeesus oli ristillä. Raportin tieto paljastaa myös satanistisesta toiminnasta, jossa pilkataan ja ivataan Jeesusta. Satanismiin kuuluu myös seksuaalinen hyväksikäyttö, pahoinpitely ja Jeesuksen pilkkaaminen. Raamattu ei kehota raiskaamaan lapsia, pahoinpitelemään lapsia ja pilkkaamaan Jeesusta. Koska nämä papit raiskasivat lapsia, pahoinpitelivät lapsia ja pilkkasivat Jeesusta, niin se todistaa heidän harrastaneen satanistisia rituaaleja.

 

Edesmennyt jesuiitta Martin Malachi on antanut eläessään ihan oikeata tietoa, kun hän kertoi vatikaanissa suoritetuista saatanallisista rituaaleista. Tiedän muitakin tapauksia katolisen kirkon sisällä, jotka ovat todistaneet samaa kuin Malachi katolisen kirkon sisällä olevista saatanallisista rituaaleista. Nämä totuuden puhujat pyritään vaientamaan, heitä on paneteltu ja erotettu kirkosta, mutta siitä huolimatta tämä karmea kirkon sisällä harjoitettu satanismi on tullut esille monenlaisin todistein. Muistutan vielä siitä etteivät kaikki katolisen kirkon papit ole mukana satanismissa, mutta osa on.

 

Nykyinen paavi Franciscus on astunut julkisuuteen pahoittelemalla tapahtunutta pedofiliaa Pennsylvaniassa ja että väärinkäyttäjät ja vääryyden sallineet tahot pitää saattaa vastuuseen teoistaan. Syyttäjän mukaan vain kahta pappia vastaan on voitu nostaa syytteet, koska suurin osa raportoiduista hyväksikäytöistä ovat vanhentuneita. Paavi sanoi asian olevan traaginen kauheus, joka tuhoaa viattomien elämän.

 

Katolisen kirkon ja syyttäjän toimet ovat riittämättömiä ja puutteellisia syyllisten saamiseksi oikeuden eteen. Seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneiden lasten elämä on tuhoutunut ja osa kärsii vakavista traumoista ja mielenterveysongelmista, osa alkoholisoitunut ja osa on ajautunut käyttämään huumeita. Lapsen raiskaaminen ja pahoinpiteleminen on kauhistuttava teko, joka jättää pysyvän trauman ja jäljen hänen sydämeensä.

 

Yhdysvalloissa on kaiken kaikkiaan noin 5 700-10 000 katolilaista pappia ollut syytteessä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta vain muutamaa sataa pappia kohtaan on onnistuttu nostamaan syyte. Katolinen kirkko on iso yhteisö, jonka omaisuus yhteisönä on maailman suurimpia, ellei suurin. Katolisen kirkon sisällä on laaja hyvä veli verkosto, joka on taannut sen, että seksuaalirikoksia lapsia kohtaan tehneitä pappeja ei ole aina helppo saada oikeuden eteen ja tuomittavaksi rikostensa tähden.

 

Katolisen kirkon pappien keskuudessa tapahtuva pedofilia on maailmanlaajuista ja jatkunut satoja vuosia aina tähän päivään saakka. Uhrien lukumäärää ei kukaan pysty sanomaan koko laajuudessaan, mutta on selvää, että satojen vuosien aikana harjoitettu pedofilia katolisen kirkon sisällä nostaa uhrien määrän todella suureksi. Paavin "kauniit puheet" pedofilian kitkemiseksi eivät kykene toteutumaan katolisen kirkon hyvä veli verkoston vuoksi, vaan tämä ongelma on ja pysyy kirkossa, koska kirkon luonne on vääristynyt ja väärä. Katolisessa kirkossa on tiedetty pedofilian ongelma jo satoja vuosia, mutta asialle ei ole tehty mitään muuta kuin peitelty ja salattu sekä maksettu rahalla kirkon vauraasta kassasta uhreja ja heidän omaisiaan hiljaisiksi. Nyt kun asiasta on jääty kiinni, niin asiaa pahoitellaan, mutta kuinka aitoa täm pahoittelu on? Seuraava esimerkki antaa kysymykseen vastauksen:

 

Jos joku tietäisi jonkin rikoksen tapahtuneen ja tapahtuvan koko ajan, mutta pyrkisi kaikin tavoin salaamaan ja peittelemään sitä sekä maksamaan asiasta tietäviä hiljaiseksi rahan avulla ja vasta sen jälkeen kun hän jää kiinni ja asia avataan julkisesti kaiken kansan kuullen, niin hän vasta sen jälkeen pahoittelee asiaa. Tällainen pahoittelu ei ole rehellistä, sillä jos hän ei olisi jäänyt kiinni, niin hän yhä edelleen jatkaisi salailua ja peittelyä. Paavi ja katolinen kirkko on toiminut täsmälleen samoin mitä edellä kuvasin, ja siksi se on kokonaisuudessaan pahuutta edustava instituutio, joka on pukeutunut hyvyyden asuun.

 

En sano ja tarkoita sitä, että kaikki katolisen kirkon jäsenet ovat olleet mukana salaamassa ja peittelemässä pappien harjoittamaa pedofiliaa, koska kaikki katolilaiset eivät ole siihen syyllisiä. Katolisen kirkon ylin johto piispoja (ainakin osa heistä) myöten on syyllinen pedofilian salailuun ja peittelyyn, joka tarkoittaa sitä, että kirkon johto piispoja myöten on osallinen pedofilian pahuuden harjoittamiseen, lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttämiseen ja pahoinpitelemiseen, mikä on yksi kauheimmista pahuuden teoista, mitä maan päällä voidaan tehdä.

 

Myöhemmin tänään tehty kirjoitus:
Pahuuden olemus

 

Petri Paavola 17.8.2018

 

 

edition.cnn.com
mtv.fi/uutiset

is.fi/ulkomaat

 

 

 

eXTReMe Tracker