Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Koronavirus tutkimus paljastaa koronaviruksen olevan ihmisen tekemä ja manipuloima
 

Intialaisten tutkijoiden tekemä tutkimus koronaviruksesta paljastaa sen, että koronavirus on ihmisen tekemä ja manipuloima virus. Intialaiset tutkijat eivät käytä sanoja ihmistekoinen virus tutkimuksessaan, mutta heidän tutkimustuloksista käy selvästi ilmi, että tässä koronavirus covid-19:ssa (2019-nCoV) on outoja ainesosia, jotka eivät luonnollisesti kuulu koronavirusten perheeseen. Intialaisten tekemän tutkimuksen tarkempi tutkiminen on saanut jotkut lääketieteen ammattilaiset vakuuttuneiksi siitä, että koronavirus on ihmisen suunnittelema. Tosin on paljon sellaisia lääketieteen ammattilaisia, jotka eivät usko koronaviruksen olevan ihmisen suunnittelema siitäkään huolimatta, että intialaisten tutkijoiden tutkimus paljasti sen, että koronavirus covid-19 on rakenteeltaan erilainen kuin muut koronavirus perheen virukset, koska covid-19 sisältää identtisiä samankaltaisuuksia HIV-1 aminohappo jäänteiden ja keskeisten proteiini rakenteiden kanssa, jonka alkuperä ei ole luonnollinen covid-19 viruksen kanssa.

Intialaiset tutkijat sanoivat löytäneensä covid-19 viruksen proteiinista neljä uutta lisäystä “GTNGTKR” (IS1), “HKNNKS” (IS2), “GDSSSG” (IS3) ja “QTNSPRRA” (IS4). Tutkijoiden yllätykseksi nämä lisäykset eivät puuttuneet vain SARS:n S proteiinista, mutta ne puuttuivat myös kaikista muista koronavirus perheen viruksista. Tutkijat sanoivat tämän olevan yllättävää, sillä heidän mukaansa on varsin epätodennäköistä, että virus luonnollisella tavalla olisi saanut aikaan lyhyessä ajassa sellaiset ainutlaatuiset lisäykset.

Intialaisten tutkijoiden mukaan nämä neljä lisäystä ovat löytyneet kaikista saatavilla olevista Wuhanin 2019-nCov tapauksista (ihmisistä analysoitu), mutta näitä neljää koronavirus lisäystä ei löydetty sellaisista 2019-nCoV viruksista, joiden isäntä oli lepakko (lepakoista analysoitu).

Intialaiset tutkijat sanoivat, ettei näitä neljää lisäystä ei ole muissa koronavirus perheen viruksissa ja viruksen genomialue näissä lisäyksissä erottaa sen muista koronaviruksista. Intialaisten tutkijoiden mukaan yllättävästi nämä lisäykset olivat yhtäpitäviä ihmisen immuunipuolustusjärjestelmän kanssa (HIV-1). Intialaisten tutkijoiden mukaan nämä oudot uudet lisäykset 2019-nCoV viruksessa ovat todennäköisesti sellaisia etteivät ne synny sattumanvaraisesti (on epätodennäköistä että sellaisia voisi syntyä).

Intialaisten tutkimustulosta vastaan on hyökätty monin tavoin. On sanottu, että he ovat vetäytyneet tuloksista (tämä on totta, katso siihen selvitys linkistä onko koronavirus luonnollinen vai ihmisen manipuloima), on sanottu ettei se perustu luotettaviin tutkimuksiin jne. Kun tutkit intialaisten tutkijoiden tutkimustuloksia ihan sen kuuluisan maalaisjärjenkäytön kautta, niin ymmärrät, että koronavirus covid-19 ei ole luonnollinen eläinperäinen virus, vaan se on ihmisen manipuloima virus. Eläinperäiset influenssa virukset ja ihmisperäiset kausi-influenssa virukset ovat kaikista vaarallisimpia lapsille, sairaille ja vanhuksille. Koronavirus covid-19 ei ole ollut vaarallinen lapsille, sillä tilastojen mukaan kaikkein eniten kuolleita on ollut vanhuksissa ja sairaissa ihmisissä, mutta lapsikuolleisuus on harvinaista. Koronavirus covid-19 sairastuttaa tilastojen mukaan lapsia pääsääntöisesti lievästi. Tutkijat ovatkin todenneet, että koronavirus covid-10 säästää salaperäisesti lapsia, mutta tappaa vanhuksia. Jos koronavirus covid-19 olisi luonnollinen eläinperäinen virus, niin sen pitäisi olla paljon vaarallisempi lapsille, mitä se ei kuitenkaan ole ollut.

Minä uskon, että koronavirus covid-19 on ihmistekoinen ja ihmisen manipuloima virus, joka ei ole päässyt vahingossa karkuun Wuhanin mikrobiolaboratoriosta, vaan se on tahallaan laitettu liikenteeseen Kiinan Wuhanista ja kiinalaisista koitetaan tehdä syyllisiä. Itse uskon, että uuden maailman järjestyksen arkkitehdit, eli illuminaatit ovat koronavirus covid-19 takana ja he ovat jollakin tavalla levittäneet viruksen liikkeelle aloittaen sen tarttumisen Wuhanista, niin että "syyllisiä" olisivat kiinalaiset. Niinkin voi käydä, että Kiina tulee vielä "tunnustamaan", että virus on päässyt heiltä karkuun Wuhanista, mutta jos näin tulee käymään, niin kiinalaiset tekevät sen illuminaatin painostuksen tähden.

Olen tehnyt noin 16 minuutin pituisen videon, jossa käyn läpi todisteita illuminaatin uuden maailmanjärjestyksen aikomuksista ja heidän yhteydestään koronavirukseen. Olen myös puhunut samasta aiheesta puolentoista tunnin mittaisen puheen. Löydät molemmat videot linkkien lähdeluettelosta.

Miksi olisi tärkeää ymmärtää, että koronavirus covid-19 on ihmisen tekemä ja manipuloima? Siksi, koska Raamattu profetoi, että lopunaikana tämä maailma tulee yhdistymään siten, että ilman tiettyä merkkiä (pedon merkki - ihmiseen istutettava jonkinlainen biotunniste) ei kukaan maan päällä oleva ihminen voi ostaa ja myydä, tästä merkistä kieltäytyvät ainoastaan todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset. Koronavirus ja sen johdosta tehdyt maailmanlaajuiset toimenpiteet ovat esivalmistelua uutta tulevaa maailmanjärjestystä varten, joka tulee lopulta johtamaan Raamatun Ilmestyskirjan ilmoittamaan pedon merkki järjestelmään.

Tarkoitukseni ei ole synnyttää toivottomuutta ja ahdistusta, vaan kertoa, että ihmisellä on ainoastaan turva ja suoja Herrassa Jeesuksessa kaikkea sitä pahuutta vastaan mitä lopunajan ihmiskunta tulee kokemaan. Jos tunnustat syntisi Jumalalle ja uskot Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi ja pelastuksen iankaikkiseen elämään. Sinä, joka olet todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi, niin sinulla on turva ja suoja Jumalassa, sinulla ei ole mitään hätää, Jeesus tulee pian.

Ps. Olen kopioinut intialaisten tutkimuksen omalle sivulleni ja löydät sen heti ensimmäisenä lähdelinkeistäni, mutta voit löytää sen myös monista lähteistä netistä.

Linkki aiheeseen:
Onko koronavirus luonnollinen virus vai ihmisen manipuloima?

 

Petri Paavola 27.3.2020

Lähteet:
kotipetripaavola.com/ coronavirus-2020-01-30-927871-full-pdf
Koronavirus ja uusi maailmanjärjestys (puolitoista tuntia)
Koronavirus askel kohti uutta maailmanjärjestystä (16 min)
 

 

 

 





eXTReMe Tracker