Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Onko koronavirus luonnollinen virus vai ihmisen manipuloima?
 

Internetissä kiertää koronaviruksesta tietoa, jossa toiset sanovat sen olevan luonnollinen virus ja toiset sanovat sen olevan ihmisen manipuloima virus. Asia tulee ilmi siitä miten se käyttäytyy, sillä luonnollinen eläinperäinen influessa virus ja ihmisperäinen kausi-influenssa virukset ovat vaarallisia lapsille, sairaille ja vanhuksille. Amerikkalainen Centers for Diseases Control and Prevention (CDC) sanoo, että eläinperäiset virus (influenssa jne.) ovat erittäin vaarallisia ja jopa kuolettavia alle 5-vuotiaille lapsille, yli 65-vuotiaille, heikosta immuunijärjestelmästä kärsiville ja raskaana oleville naisille. Maailmanlaajuinen koronavirus Data on osoittanut, että koronavirus on lievä lapsille ja lapsikuolleisuus on harvinaista. Jos koronavirus olisi luonnollinen eläinperäinen virus, niin Datassa tulisi näkyä selvä osuus alle 5-vuotiaden kuolinluvuissa, mutta sellaisia ei ole. Tämä jo yksistään todistaa sen, että koronavirus covid-19 on ihmisen manipuloima virus, koska todellinen eläinperäinen koronavirus on vaarallinen alle 5-vuotiaille.

YLE on julkaissut artikkelin: Koronaviruksen rna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa (26.3.2020). YLE:n artikkelin lähteenä on käytetty sciencenews.com sivulla olevaa artikkelia: No, the coronavirus wasn't made in a lab. A genetic analysis shows it's from nature. YLE ei tuonut esille kokonaan sitä mitä sciencenews toi julki. Tämä oli varmasti tarkoituksellista YLE:ltä, sillä onhan se monesti muutenkin tukenut valtamedioiden valheuutisia (toki YLE:llä on myös paljon ihan oikeita uutisia).

Sciencenews toi esille ettei koronavirus ole ihmisen tekemä, vaan on peräisin muurahaiskarhusta, jota kutsutaan muurahaiskävyksi, joka olisi todiste ettei koronavirus ole lähtöisin laboratoriosta, vaan luonnosta. Sciencenews artikkelin mukaan ryhmä evoluutiobiologeja ja virologeja useista maista tutki koronvirusta covid-19. Tutkijat sanoivat, että SARS-CoV-2 (covid-19) eroaa ainesosiltaan muista aikaisemmin tunnetuista viruksista, joten he olivat löytäneet tuntemattoman luonnossa tavattavan viruksen.

Tutkijat olivat sitä mieltä, että geneettinen data osoitti kiistattomasti ettei SARS-CoV-2 (covid-19) ole peräisin mistään aikaisemmista viruksista. Eräs tutkijoista Kristian Anderson sanoi kuinka hänkin oli skeptinen sen suhteen oliko virus luonnollinen, koska se oli niin muista poikkeava. Anderson ajatteli, että tällainen virus voisi muodostua laboratoriossa, jossa virukset voivat saavuttaa mutaatiota kopioituessaan monta kertaa. Anderson sanoi, että luonnossa viruksilla on joitakin näitä mutaatioita ja ne voisivat poistua luonnollisen valinnan kautta, mutta voisivat pysyä elossa laboratoriossa, jossa jopa heikon viruksen ei tarvitse taistella kovasti pysyäkseen hengissä. 

Edellä Anderson kertoi (paljasti), että koronavirus covid-19 voisi olla sellainen, jonka pystyisi tekemään laboratoriossa. Andersonin olisi kannattanut pysyä skeptisyydessä ja tutkia asiaa puolueettomasti, niin hän olisi kyennyt näkemään sen, että koronavirus covid-19 on ihmisen manipuloima.

Anderson ja tutkijat päätyivät vertaamaan koronavirusta covid-19 muihin luonnosta löydettyihin koronaviruksiin kuten lepakoihin ja muurahaiskäpyyn. Tutkijat päätyivät siihen, että covid-19 koronavirus voisi olla sekoitus lepakon ja muurahaiskävyn viruksia. Tutkijat sanoivat, että lepakon ja muurahaiskävyn virukset ovat paras todiste sille, että virus on luonnollinen. Tutkijat sanoivat myös, että he eivät ole vieläkään varmoja siitä, mikä eläin oli se lähde, jonka kautta siirtyminen on tapahtunut ihmiseen.

Kristian Anderson myönsi, että tällaisen viruksen voisi tehdä laboratoriossa, he eivät kuitenkaan halunneet myöntää sitä, vaikka he tunnustivat ettei covid-19 ole peräisin mistään aikaisemmin tunnetusta viruksesta, niin he kehittivät ja keksivät sellaisen teorian, jossa he sanoivat sen olevan sekoitus lepakon ja muurahaiskävyn viruksia. Voi olla myös niin, että heillä oli jo alussa se lähtökohta, että he uskoivat viruksen olevan luonnollinen, koska tietyt tahot toitottavat sitä ettei totuus paljastuisi sen oikeasta alkuperästä, joka on laboratoriossa.

Kirjoitin tänään aikaisemmin kirjoituksen intialaisten tekemästä tutkimuksesta, jossa he sanoivat, että koronavirus covid-19 on erilainen kuin muut koronavirus perheen virukset ja ettei sen alkuperä ole luonnollinen covid-19 viruksen kanssa. Intialaiset tutkijat sanoivat löytäneensä covid-19 viruksen proteiinista neljä lisäystä, jotka puuttuvat myös kaikista muista koronavirus perheen viruksista. Intialaisten tutkijoiden mukaan nämä oudot uudet lisäykset 2019-nCoV viruksessa ovat todennäköisesti sellaisia etteivät ne synny sattumanvaraisesti (on epätodennäköistä että sellaisia voisi syntyä luonnollisesti).

Intialaisten tutkijoiden tutkimus on vedetty pois, sillä eräs tutkijoista sanoi ettei heidän tarkoituksenaan ollut ruokkia salaliittoteorioita, eivätkä he esittäneet sellaista väitettä. Tekijät sanovat tarkistavansa dokumentin ja uudelleen analysoivansa sen ennen kuin julkaisevat sen uudestaan.

Intialaiset tutkijat tekivät rehellisen analyysin, joka sisälsi samoja aineksia kuin Kristian Andersonin epäilyt, joka tunnusti, että tällaisen viruksen voisi tehdä laboratoriossa. Tosin Anderson kollegoineen oli sitä mieltä, ettei sitä voisi tehdä laboratoriossa, mutta hän kuitenkin myönsi, että sellainen olisi mahdollista. Intialaisten tutkijoiden vetäytyminen johtuu varmaankin siitä, koska se astui vallassa olevan käsityksen varpaille (vallassa olevan valheellisen käsityksen). Voi olla niin, että valtakoneisto pelästyttää intialaiset tutkijat siten, että heidän uusin versionsa noudattaakin vahvasti nykyistä luonnollisen viruksen ajatusta, joka on virheellinen ajatus.

Kehotan jokaista lukijaa ottamaan huomioon yhden todella tärkeän todisteen, joka osoittaa covid-19 viruksen olevan ihmisen manipuloima. Luonnollinen eläinperäinen virus, jonka covid-19 koronaviruksen sanotaan olevan tulisi käyttäytyä luonnollisen viruksen tavoin ja olla vaarallisen tappava alle 5-vuotiaille lapsille, yli 65-vuotiaille, heikosta immuunijärjestelmästä kärsiville ja raskaana oleville naisille. Maailmanlaajuinen Data näyttää ettei covid-19 ole ollut vaarallisen tappava alle 5-vuotiaille lapsille. Miksi näin, miksi covid-19 ei käyttäydy luonnollisen eläinperäisen viruksen tavoin? Koska ihminen on manipuloinut sitä ja syyn siihen löydät lähteiden videolinkeistä.

Linkki aiheeseen:
kotipetripaavola.com/ koronavirus tutkimus paljastaa koronaviruksen olevan ihmisen tekema ja manipuloima

 

Petri Paavola 27.3.2020

Lähteet:
cdc.gov/onehealth/ basics/ zoonotic-diseases
yle.fi/uutiset/3-11276930
sciencenews.org/article/ coronavirus-covid-19-not-human-made-lab-genetic-analysis-nature
biorxiv.org/content/ 10-1101/ 2020-01-30-927871v1.full.pdf
Koronavirus ja uusi maailmanjärjestys (video puolitoista tuntia)
Koronavirus askel kohti uutta maailmanjärjestystä (video 16 min)

 

 

 

eXTReMe Tracker