Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta | SaulusMedia | Petri - Youtube    

Lähi-idän petos osa 2

Kirjoitin aikaisemmin kuinka länsimainen media uskoo toistuvasti palestiinalaisten propagandan ja valheen, jonka tarkoituksena on vääristellä Lähi-idän tapahtumia sekä saada Israel näyttämään syylliseltä koko maailman edessä. Kirjoitin aikaisemmassa kirjoituksessa islaminuskon al-taqiyya käsitteestä, joka antaa muslimille "oikeuden" suojella islamia valheen kautta. Lähi-idän petos osassa kaksi tuon esille selkeät todisteet siitä kuinka ja millä tavalla al-taqiyyaa toimii käytännössä, tarkoituksenaan valheen kautta pyrkiä tuhoamaan Israel. On hyvä tuoda esille ja muistuttaa etteivät kaikki palestiinalaiset ja muslimit ole osallisia Lähi-idän petokseen.

Mahmoud Habbash on Palestiinan presidentti Mahmoud Abbasin uskonnollisten asian neuvonantaja. Lokakuun 13. päivä, 2016, Habbash osallistui Palestiinan ja Israelin uskonnollisten johtajien kokoukseen. Habbash muiden osallistujien kanssa julisti edistävänsä rauhaa Palestiinan ja Israelin välillä.

Mahmoud Habbash (27.4.2018 Palestine TV) sanoi:

Minä puhun teille mitä Gazassa tapahtuu, jossa pelataan uhkapeliä naisten ja lasten hengillä, sodassa jolla ei ole mitään tekemistä Palestiinan kanssa. He puhuivat - kuten me teimme - rauhanomaisesta vastarinnasta. Miksi Hamas uhraa lapsia? Te lähetätte heidät kohtaamaan kuolemansa, kohtaamalla miehittäjien sotilaita. Teettekö sen Palestiinan puolesta? Ehdottomasti ette! Palestiinalla ei tarvetta siihen. Palestiinalla ei mitään osaa siihen. Uskonnolla ei ole mitään osaa siihen. Eilen, kuulin yhden heidän saatanoistaan - kirotun saatanan, joka kutsuu itseään Muftiksi. Kuulin hänen sanovan tämän olevan suurimman Jihadin. Vakavastiko? Lähettämällä lapsia kuolemaan tai menettämään raajojaan, kun johtajanne viettävät hyvää aikaa? Heidän ainoa tehtävänsä on nyt käydä hautajaisissa surevissa teltoissa - loppujen lopuksi, he eivät ole heidän omia lapsiaan. Gazan ihmiset ovat omaa lihaamme ja vertamme. Rakkaat ja rakastetut Gazan ihmiset, älkää kuunnelko noita uhkapelureita. Pitäkää kaikki toimintanne rauhallisena. Älkää totelko noita omaa agendaa ajavia vastuuttomia uhkapelureita, jotka haluavat keksiä itsensä uudestaan veren kautta

Tammikuun 29. päivä, 2010, Habbash syytti juutalaisia ja sanoi heidän olevan Allahin vihollisia. Hän sanoi Israel-Palestiina konfliktin olevan enemmin uskonnollinen kuin poliittinen, sillä meidän yhteinen vihollinen (juutalaiset) on enemmän uskon asia kuin asia joka liittyisi miehitykseen ja maahan. Habbash sanoi islamin profeetan sanoneen: "Taistelkaa juutalaisia vastaan ja tappakaa heitä". Habbash sanoi maan tulevan vapautetuksi vain Jihadin kautta.

Tammikuun 13. päivä, 2014, Habbash sanoi Palestiinan hallinnon TV:ssä, kuinka Jihad tulee suunnata kohti Jerusalemia, ei Syyriaa.

Marraskuun 6. päivä, 2014, Habbash sanoi Palestiinan hallinnon TV:ssä, että sodan harjoittaminen Jihadissa Al-Aqsan puolesta on henkilökohtainen velvollisuus.

Marraskuun 7. päivä, 2014, Habbash sanoi saarnassaan Ramallahissa, kuinka taistelu ja sota Jerusalemissa on viimeinen vaihe, jonka jälkeen lippumme liehuu Jerusalemin minareettien yllä, sen kirkkojen yllä, sen kupolien yllä, sen kukkuloiden yllä, sen vuorien yllä, sen kujilla ja sen kodeissa.

Habbash sanoi (7.11.2014 Palestine TV) Israelin olevan Islamin profeettojen vihollisia ja Jerusalemin olevan kokonaan palestiinalaisten maata, jonka puolesta tulee taistella ja puolustaa sitä.

Mahmoud Habbashin puheet ja lausunnot ovat ristiriidassa keskenään, sillä hän puhuu rauhan puolesta Israelin ja Palestiinalaisten välillä, mutta samaan aikaan kehottaa palestiinalaisia taistelemaan Israelia vastaan ja surmaamaan jihadin kautta israelilaisia. Miksi hän toimii näin? Habbash käyttää al-taqiyyaa, jonka turvin hän saa "oikeuden" valehdella olevansa rauhan puolesta Lähi-idässä, mutta todellisuudessa hän kannattaa Israelin tuhoamista.

Habbash sanoi ettei uskonnolla ole osaa taisteluun, mutta hän myös sanoi Israel-Palestiina konfliktin olevan enemmän uskonnollinen kuin poliittinen asia ja usko liittyy siihen enemmän kuin miehitys ja maa-alueet. Tämä ristiriita tarkoittaa sitä, että hän valehteli sanoessaan ettei uskonnolla ole mitään osaa tähän konfliktiin. Habbash käytti kovaa kieltä Hamasia vastaan, mutta hän teki sen valheen kautta harhauttaakseen länsimaita, sillä todellisuudessa hän kannustaa palestiinalaisia tappamaan israelilaisia.

Länsimainen puusilmäinen media menee aina samaan lankaan, sillä he uskovat palestiinalaisten valheen ja propagandan, jonka kautta Israelista tehdään paha poika ja syyllinen, vaikka palestiinalaiset islaminuskon varjolla pyrkivät tuhoamaan Israelin.

Habbashin puheista paljastuu karmea totuus, sillä Hamas lähettää tarkoituksella palestiinalaisia lapsia konfliktin keskelle ihmiskilviksi, jonka suojassa Hamas pyrkii aiheuttamaan tuhoa Israelille. Hamas tietää Israelin puolustavan omiaan ja sekasortoisessa tilanteessa viattomia siviilejä ja lapsia tulee kuolemaan, jonka tarkoituksena on saada maailman sympatia Palestiinan puolelle Israelia vastaan. Voiko enää olla katalampaa ja pirullisempaa suunnitelmaa kuin lähettää omia lapsiaan varmaan kuolemaan ja syyttää siitä Israelia, joka puolustaa omaa kansaansa terroristeja vastaan?

En kannata sotaa, enkä tappamista. Tuon esille kuitenkin yhden asian ja kysymyksen, jota kannattaa ajatella ja pohtia. Kun palestiinalaiset pyrkivät viattomien siviilien ja lasten, eli ihmiskilpien kautta tuottamaan kuolettavaa tuhoa israelilaisille, niin tulisiko Israelin palestiinalaisten ihmiskilpien takia antaa tuhota oma kansansa sekä hyväksyä Israelin kansan pois pyyhkiminen maailman kartalta, joka on Hamasin ja Palestiinan lopullinen päämäärä? Jos olet rehellinen, niin silloin tiedät sen mikä on oikea vastaus kysymykseeni.

Toistan sen etten kannata sotaa, enkä tappamista, mutta Hamas pirullisilla toimillaan tekee sen mahdottomaksi ettei Israel kykene välttämään viattomien siviiliuhrien kuolemia, vaikka Israel pyrkii tekemään kaikkensa välttääkseen viattomien siviiliuhrien tappamista.

Jos länsimainen media raportoisi totuudenmukaisesti Lähi-idän tapahtumista, ja kuinka Hamas sekä islaminuskon al-taqiyyaa noudattavat muslimit pyrkivät tuhoamaan kokonaan ja lopullisesti Israelin, niin Israelin toimet kyettäisiin näkemään oikeassa valossa ja mittasuhteessa. Israel ei ole virheetön valtio, sillä sekin on tehnyt virheitä Lähi-idän konflikteissa, mutta on aina pyrkinyt tekemään kaiken mahdollisimman huolellisesti ja hyvin pyrkiessään puolustautumaan terrorismia vastaan, joka pyrkii hävittämään ja tuhoamaan Israelin kokonaan pois maan päältä.

Arvaukseni on ettei mikään muu maa maailmassa olisi kyennyt hoitamaan Israelia paremmin jatkuvaa konfliktia, jossa Israel joutuu puolustautumaan vihollista vastaan, joka pyrkii täydellisesti tuhoamaan Israelin. Jos länsimainen valtamedia näkisi asian oikeassa valossa, niin se voisi muuttaa palestiinalaisten toimia sodassa Israelia vastaan sekä saada palestiinalaiset luopumaan oman kansansa lasten ja viattomien siviilien lähettämisestä varmaan kuolemaan. Länsimaisen valtamedian tulisi mennä itseensä ja lopettaa valheuutisten suoltaminen Lähi-idästä, koska se ruokkii ja innostaa Hamasia pyrkimään toteuttamaan päämääränsä, Israelin lopullisen tuhoamisen keinoja kaihtamatta, jopa uhraamalla kuolemaan kansansa lapsia.

Osa 1: kotipetripaavola.com/lahiidanpetosPetri Paavola 19.5.2018

Lähteet:
youtube.com/watch?v=f8TrqlK8TH0
memri.org/tv/pa-friday-sermon-mahoud-habbash-hamas
memri.org/reports/contradictory-statements-abbas-advisor
 

 

web maker
eXTReMe Tracker