Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

 

Laittomuuden vallankumous ja maailman muuttaminen

Kirjoitin 23.10.2015 nettisivulleni kirjoituksen nimeltään: sukupuolineutraalin avioliiton pimeä tausta. Kirjoituksessani kaksi vuotta sitten toin esille kuinka LGBT-liikkeen (lesbot, homot, biseksuaalit, transihmiset) päämäärä on koko maailman muuttaminen siten, että vähemmistön erilaisuuden tulee hallita maailmaa. LGBT-liike pyrkii muuttamaan maailman, niin että normaali sukupuolisuus tulee muuttaa ja seksuaalivähemmistön erilaisuus määrittelee uudet arvot yhteiskuntaan ja sitä kautta kontrolloi koko yhteiskuntaa.

Ymmärrän sen, että moni ajatteli minun olevan salaliittoteoriitikko, homofobiikko, rasisti ihmisvihaaja jne. kun toin esille kirjoituksessani seksuaalivähemmistön agendan maailmanlaajuisesta vallankumouksesta ja maailman muuttamisesta.

Kun aikaa on kulunut pari vuotta, niin näemme ettei kyse ole mistään salaliittoteoriasta, vaan todellisesta faktasta. Vuonna 2016 opetushallitus toi esille kuinka sukupuolen jatkuva mainitseminen antaa lapselle ylikorostuneen käsityksen sukupuolen merkityksestä. Suomen kouluissa ei tulisi puhua tytöistä ja pojista, vaan lapsia tulisi puhutella nimillä. Oppaan mukaan sukupuolitietoisia yhteiskunnallisia ja kulttuurisia rakenteita tulee purkaa. Tällainen ehdotus on LGBT-liikkeen aikaansaamaa yhteiskunnan manipulointia.

Nykyään myös halutaan purkaa perinteiset ammattinimikkeet kuten lakimies, palomies jne. koska ne antavat viestin sukupuolesta ja koska yhteiskunta haluaa sukupuolettomaan yhteiskuntaan, niin tällaiset ammattinimikkeet tulisi vaihtaa. Tämäkin on kaikki LGBT-liikkeen aikaansaamaa manipulointia yhteiskunnassa.

Äskettäin uutisoitiin kuinka Suomessa on mies ensimmäistä kertaa raskaana ja synnyttää lapsen. Tällainen uutisointi on valheellista uutisointia, koska kyseinen "mies" on syntynyt naiseksi ja on käynyt läpi "sukupuolen korjausprosessin". Todellisuudessa mies ei synnytä, sillä naisesta "mieheksi" muuttunut henkilö pysyy aina naisena, sillä hänen kehonsa tuottaa luonnollisesti naishormonia ja hän näyttää "mieheltä" vain sen tähden, koska hän syö jatkuvasti mieshormonia. Kyseessä on valheilluusio, että nainen voisi ihan oikeasti muuttua mieheksi.

Kyseinen "mies" kykenee synnyttämään siksi, koska hän on ihan oikeasti nainen ja koska hän keskeytti mieshormonihoitonsa, niin siksi hänen oli mahdollista tulla raskaaksi, sillä hänen kehonsa aito naishormonitoiminta mahdollisti raskauden.

Miehen raskaaksi tuleminen on valheellista uutisointia ja LGBT-liikkeen manipulointia yhteiskunnassa, jonka tarkoitus on muuttaa perinteistä sukupuolisuutta yhteiskunnassa siten, että LGBT-agenda hallitsisi ja pyrkii harjoittamaan kontrollia yhteiskunnassa LGBT-liikkeen arvojen pohjalta.

Viime päivinä on myös noussut puheenaiheeksi henkilötunnusten uusiminen kaikille Suomen kansalaisille, johon olisi monta syytä esimerkiksi se ettei henkilön sukupuoli näkyisi tunnuksessa, sillä transsukupuoliset ihmiset ovat kokeneet ongelmallisena sen etteivät henkilötunnukset vastaa heidän "uutta sukupuoltansa". LGBT-liike on päässyt manipuloimaan tätäkin valmisteilla olevaa uudistushanketta. Liikennemerkitkin muuttuvat sukupuolineutraaleiksi.

LGBT-liikkeen manipulaatio vaikuttaa negatiivisesti monella tavalla, mutta nostan esille kaksi tärkeää negatiivista tekijää, jotka näkyvät erittäin negatiivisesti yhteiskunnassa. Ensimmäinen on luonnollisen ja perinteisen sukupuolisuuden muuttaminen, jossa seksuaalivähemmistön erilaisuus määrittää yhteiskunnan arvot täysin uusiksi. Tämä johtaa enenevässä määrin seksuaalisen identiteetin rikkoutumiseen, joka johtaa mielenterveysongelmien ja seksuaalisen moraalittomuuden lisääntymiseen.

Toinen negatiivinen asia on jokaisen veroja maksavan ihmisen lisäkustannuksiin osallistuminen, sillä sukupuolisuuden hävittämisestä aiheutuu valtava määrä rahallisia kuluja kun monet asiat laitetaan uusiksi. Niiden kustantaminen maksaa valtavan määrän rahaa. Henkilötunnusten uusiminen, uudet opetusmateriaalit ja kaiken muun uusiksi laittaminen yhteiskunnassa maksaa rahaa ja paljon. LGBT-liikkeen maailman valloitus ja maailman muuttaminen tulee näkymään veronmaksajien kukkaroissa kun nämä uudistukset tulevat konkretisoitumaan. Ihmiset ovat jo nyt tässä vaikeassa taloudellisessa tilanteessa rahallisesti tiukoilla ja joutuvat yhä tiukemmalle joutuessaan LGBT-liikkeen uuden maailman maksumiehiksi.

Raamattu sanoo maailman ajautuvan lopunaikana täyden laittomuuden valtaan, joka tarkoittaa sitä että Jumalan asettama luonnollinen ja totuuteen perustuva järjestys sekä moraalikäsitys muutetaan luonnonvastaiseksi sekä asetetaan vääryyden vallan alaisuuteen. On sanomatta selvää, että ihmiset tulevat monin tavoin kärsimään lopunajan laittomuudesta, joka on pukeutunut lailliseen järjestykseen, mutta edustaa kuitenkin laittomuutta. Sellainenkin ihminen tulee kärsimään kuka rakentaa tai hyväksyy laittomuuden järjestyksen, sillä tässä kohdin ei ole olemassa voittajia, vaan ainoastaan häviäjiä.

Maailman muuttaminen laittomuuden valtaan kaikilla sen eri alueilla on osallisuutta sekä yhdistymistä antikristillisen hengen kanssa, joka tulee huipentumaan valhemessiaan esiin tulemiseen kaiken valheen voimalla tunnustekojen ja ihmeiden kautta.

Ainoa oikea ratkaisu on vastaanottaa Jumalan pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen, kun on tunnistanut tehneensä syntiä Jumalaa vastaan. Herra Jumala on todellinen Lain Asettaja, sillä Hän on Kaikkivaltias Jumala, taivaan ja maan Luoja.

Lopuksi haluan sanoa, että Herran Jeesuksen opetuslapsena rakastan jokaista ihmistä lähimmäisenäni, ihan jokaista, niitäkin jotka rakentavat laittomuuden järjestystä ja niitä, jotka hyväksyvät laittomuuden järjestyksen. Kunnioitan esivaltaa, mutta Raamatun opetuksen mukaan Jumalaa tulee totella enemmän kuin ihmistä ja varsinkin silloin jos ihminen lainsäädännön asetusten kautta rikkoo ja pyrkii kumoamaan Jumalan Lain asetuksen ja järjestyksen.

PS. Kirjoitukseni ei ole vihapuhe, rasismia ja syrjintää vähemmistöjä kohtaan, vaan todennettua faktaa, joka on tapahtumassa ja tapahtuu yhteiskunnassa ja tulee johtamaan suureen katastrofiin. Lopulta on kyse ihmisen iankaikkisuudesta, ei vain siitä miten elää tässä maailmassa. Kirjoituksestani saa olla eri mieltä jos siltä tuntuu. Olen kirjoittanut kirjoitukseni hyvää tarkoittaen sen ymmärryksen mukaan mikä minulla on lähimmäisen ihmisen parhaaksi.

 Petri Paavola 9.10.2017

Lähteet:
kotipetripaavola.com
iltalehti.fi/uutiset/2016101822479376

kaleva.fi/uutiset/kotimaa
ts.fi/uutiset/kotimaa/3684087
is.fi/kotimaa/art-2000005412811

 

 

 

eXTReMe Tracker