Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Luterilainen kirkko ja Helsinki Pride

Helsinki Pride -yhteisö (entinen HeSeta ry) järjestää Helsinki Pride -viikon 24.6-30.6.2019. Tapahtuma on saanut paljon julkisuutta, sillä Suomen Luterilainen kirkko on ilmoittautunut tapahtuman yhteistyökumppaniksi. Yhteistyökumppaneiden joukossa on myös pitkä lista tunnettuja suomalaisia yrityksiä. Ennen kuin tapahtuma on edes alkanut, niin luterilaisen kirkon mukaan tuleminen on jo aikaan saanut julkisen kohun. Tuon kirjoituksessani esiin vähemmän esillä olleita asioita Setan todellisista motiiveista sekä siitä mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuuden harjoittamisesta sekä ihmisenä olemisesta.

Helsinki Pride -yhteisö kertoo nettisivuillaan olevansa ihmisoikeuksien puolella, jossa kaikki yhteiskunnassa ja lainsäädännön edessä voisivat olla tasavertaisia seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Helsinki Pride -yhteisö ilmoittaa murtavansa syrjiviä rakenteita.

Yllä oleva Helsinki Pride -yhteisön ilmoitus on osittainen valheellinen, sillä jos ihminen haluaisi luopua esim. homoseksuaalisuudestaan, kun hän kokee sen vääränä itselleen, niin tällaisessa tapauksessa Helsinki Pride -yhteisö ei enää haluakaan auttaa, vaan suhtautuminen muuttuu negatiiviseksi tai jopa hyvinkin vihamieliseksi. Tältä osin Helsinki Pride -yhteisö antaa itsestään valheellisen kuvan.

Raamattu sanoo niin VT:n kuin UT:n puolella, että homoseksuaalisuus on häpeällinen himo ja synti. Uuden Liiton puolella kirjoitettu roomalaiskirje luvussa 1 sanoo niin lesbouden kuin homouden olevan häpeällinen himo (synti). Roomalaiskirjeen 1 luvussa jakeissa 26, 27 on alkutekstissä sana khresis, joka tarkoittaa käyttö, kanssakäyminen, sukupuoliyhdyntä ja seksuaalinen käyttäytyminen. Roomalaiskirjeen 1 luvussa khersis sanaa käytetään kuvaamaan luonnonvastaista seksuaalista kanssakäymistä. Raamatun opetus myös UT:ssa on selkeä, jonka mukaan homoseksuaalisuus on syntiä ja Jumalan tahdon vastainen asia.

Jumalan sana sanoo, että meidän tulee rakastaa kaikkia ihmisiä lähimmäisinämme ja jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä, mutta evankeliumi kutsuu jokaista ihmistä hylkäämään syntejään ja uskomaan Herraan Jeesukseen Raamatun sanan totuuden mukaisesti. Homoseksuaalisuus on eräs synneistä, joka tulisi hylätä, niin kuin valehteleminen, varastaminen, ahneus, juoppous, haureus, ylpeys, katkeruus, kateus, tappamiset jne. Raamatun sanan mukaan lähimmäisen rakastamisen tulee noudattaa Jumalan sanan totuutta. Synnin sanominen synniksi on totuuden puhumista ei tuomion julistamista, sillä vain Jumalalla on oikeus lopulta viimeisenä tuomiopäivänä tuomita ihminen iankaikkiseen kadotukseen tai armahtaa. Jumala armahtaa vain sellaisen ihmisen, joka tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo. Uskovasta ihmisestä ei tule tässä ajassa täydellistä, mutta hän saa Jumalalta voimaa hylätä syntejä sekä oppii ojentautumaan totuudessa yhä enemmän uskossa kasvamisen myötä.

Monet homoseksualistit itse sanovat, että homoudella ja pedofilialla on yhteys keskenään. Esimerkiksi tunnettu homoaktivisti ja homojen oikeuksien liikkeen historioitsija David Thorstad on sanonut, että homoseksuaalisuudella ja pedofilialla on luonnollinen ja kiistaton yhteys keskenään. Nykyään maailmalla, jotkut homoaktivistit ovat sanoneet, että lasten ja nuorten seksuaalisuus tulisi hyväksyä, jonka tähden jotkut aktivistit ovat esittäneet, että seksin suojaikärajaa ei tarvittaisi ollenkaan. Sexpon Tommi Paalanen on sanonut, että seksin suojaikärajaa voisi laskea jopa 14 vuoteen.

Homoseksuaalisuuden synnin hyväksyminen voi myös johtaa siihen, että seksin suojaikärajoja lasketaan ja näin homoseksualistit voivat vapaammin pyrkiä toteuttamaan seksuaalisia perversioitaan yhä nuorempien ja lastenkin kanssa. Tulevaisuus ei lupaa hyvää tässä suhteessa, sillä yhä useampi lapsi ja nuori pyritään totuttamaan seksuaalisiin perversioihin.

Raamattu sanoo Jumalan luoneen miehen ja naisen Jumalan kuvaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että transsukupuolisuus on kapinaa Jumalaa vastaan ja toisin sanoin sanottuna syntiä, jos ihminen ei hyväksy syntymässä lahjaksi saamaansa sukupuolta, vaan haluaa "vaihtaa" sen vastakkaiseen sukupuoleen kuin mihin hän on syntynyt. 

Suomen luterilainen kirkko on yhteistyökumppanina tulevassa Helsinki Pride -viikossa. Luterilainen kirkko esiintyy Raamatun "auktoriteettina" opettamalla Suomen kansalle mitä Jumala sanoo ja opettaa sanassaan. Koska luterilainen kirkko opettaa myös tässä homoseksuaalisuus asiassa vastoin Raamatun sanaa ja mennyt jo pitkälle luopumuksen tiellä, niin kehotan kaikkia todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia eroamaan luterilaisesta kirkosta ja etsimään itselleen Jumalan johdatuksessa Raamatun sanan totuuteen perustuvaa seurakunta yhteyttä. Kehotan luterilaisen kirkon sisällä olevia herätysliikkeiden jäseniä, jotka näkevät homouden syntinä myös eroamaan luterilaisesta kirkosta ja järjestäytymään Raamatun sanan totuuden mukaiselle perustukselle. Suomen luterilainen kirkko on homomyönteisyydellään ja muulla synnin tekemisellä ja suosimisella Jumalan tuomion alaisena ja merkit ovat selkeät ettei se aio kirkkona ja yhteisönä tehdä parannusta, vaan ajautuu koko ajan yhä syvemmälle synnin suosimiseen. Tästäkin syystä jokaisen Herran Jeesuksen opetuslapsen tulisi erota Suomen luterilaisesta kirkosta.

Luterilaisen kirkon twiitin mukaan myös arkkipiispa on on hyväksynyt kirkkohallituksen päätöksen osallistua Helsinki Pride -viikkoon yhteistyökumppanina. Kotimaa-lehti 29.6.2018 artikkelin tapahtumasta, jossa Helsingin tuomiokirkon portailla otettiin yhteiskuvia "naimisiin" menneistä samaa sukupuolta olevista nais- ja miespareista. Arkkipiispa Tapio Luoma lähetti näille pareille oman viestinsä, jossa Luoma onnitteli näitä pareja ja toivotti heille "Jumalan siunausta" ja Jumalan hyvää johdatusta.

Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa tuodaan selkeästi esille, että homoseksuaalisuus on häpeällinen synti. Samassa luvussa Raamattu sanoo, että ne jotka tietävät Jumalan vanhurskaan säädöksen ja tekevät senkaltaista ovat ansainneet kuoleman (iankaikkinen kadotus), eikä ainoastaan he, jotka eivät niitä tee, mutta osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. Raamatun sanan todistuksen mukaan arkkipiispa Luoma ja muut homouden hyväksyvät ihmiset ovat ansainneet itselleen kuoleman (iankaikkinen kadotus) elleivät tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen Jumalan sanan totuuden mukaisesti.

On todella sääli, että hyvin harvat kuten Päivi Räsänen uskaltavat enää julkisesti sanoa homoseksuaalisuuden olevan häpeällinen synti ja Jumalan tahdon vastainen teko. Jos Suomessa olisi enemmän rohkeita Jumalan miehiä ja naisia, jotka uskaltaisivat kertoa Jumalan armon evankeliumia totuuden mukaisesti, niin ihmisillä olisi mahdollisuus tunnustaa syntinsä ja vastaanottaa syntien anteeksiantamus uskon kautta Herraan Jeesukseen. Pelastus on Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön ansio ja Jumalan lahja, joka annetaan jokaiselle Jumalan armosta, joka tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen.

 

 

 

Petri Paavola 19.6.2019

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
iltalehti.fi
is.fi/kotimaa
mtvuutiset.fi
seurakuntalainen.fi
kotimaa24.fi
evl.fi/uutishuone
pride.fi/ meista/yhdistys
cairn-int.info/ the ages of consent gay activism and
kotipetripaavola.com/ sexpon asiantunti ja elainseksi
kotimaa24.fi/artikkeli/helsingin-tuomikirkon-portailla-otettiin-historiallinen-yhteiskuva-me-ollaan-naimisissa/

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker