Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Magneettimedia ja antisemitismi

Minulla on ollut pitkään sydämelläni ja ajatuksena kirjoittaa magneettimedian antisemitismistä. Jotenkin se on aina jäänyt tekemättä. Tämä kirjoitus olisi pitänyt kirjoittaa kauan aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Magneettimedia harjoittaa törkeää antisemitismiä demonisoimalla koko Israelin kansaa sekä julkaisemalla artikkeleita, joissa kiistetään tai väheksytään toisen maailmansodan aikana tehtyä juutalaisten kansamurhaa (holokausti).

On todella uskomatonta ja röyhkeätä väittää ettei holokaustia olisi tapahtunut tai että holokaustia on liioiteltu ja todellisuudessa sellaista ei ole tapahtunut, tai että todellisuudessa juutalaisia olisi tapettu paljon vähemmän kuin 6 miljoonaa.

Holokaustin todisteet ovat kaikkein nähtävissä ja löydettävissä jos on vain halua ja tahtoa nähdä asia totuuden valossa. Natsien oma todistus todistaa holokaustin tapahtuneen sekä sen että juutalaisten tuhoaminen oli natsien päämäärä.

Adolf Hitler puhui Berliinissä tammikuun 30. päivä vuonna 1942, sanoen sodan seurauksen olevan juutalaisten täydellinen hävittäminen. Natsit tottelivat sokeasti johtajaansa ja pyrkivät toteuttamaan juutalaisten hävittämisen ja tuhoamisen Euroopasta, jonka seurauksena he tappoivat n. 6 miljoonaa juutalaista.

Heinrich Himmler SS:n ja Gestapon päällikkö sanoi lokakuun 4. päivä vuonna 1943, kuinka natsien suunnitelma on juutalaisten eliminoiminen ja tuhoaminen. Samassa puheessa Himmler sanoi natsien ottaneen pois juutalaisilta heidän rikkautensa ja toimittaneensa nämä rikkaudet valtiolle (natsihallinto). Natsit ryöstivät juutalaisten omaisuuden sekä pyrkivät tuhoamaan heidät ja toteuttivat pyrkimyksensä saaden aikaan hirvittävän ja kauhistuttavan holokaustin, jonka seurauksena natsihallinto murhasi n. 6 miljoonaa juutalaista. Natsien oma todistus hirvittävän holokaustin toteuttamisesta kumoaa holokaustin kieltäjien tai vähättelijöiden kaikki argumentit.

Kun aikoinani tutkin holokaustin kieltäjien väitteitä ja "todisteita", niin samaan aikaan silmiini pisti natsihallinnon edustajien jälkeenjääneitä tallennettuja lausuntoja ja varsinkin sellaisia lausuntoja, jotka oli sanottu ennen sodan loppumista, eli silloin kun natsit olivat vielä voimissaan. Natsit ovat itse lausunnoissaan myöntäneet holokaustin lähes tulkoon siinä laajuudessaan miten se kaikki tapahtui mm. juutalaisten koko omaisuuden ryöstämisestä sekä pyrkimyksenään Euroopan juutalaisten tuhoaminen. Natsien oman suun todistus kumoaa täydellisesti holokaustin kieltämisen ja vähättelyn. Kyse on todistuksista ja tallenteista, joita ei ole peukaloitu esim. filmitallenteista ja äänitallenteista, joista osa on natsien itsensä tallentamia.

Magneettimedia levittää törkeää antisemitismiä sekä valheita koskien juutalaisuutta. Raamatun sanan todistuksen mukaan antisemitismin harjoittajat ja sitä tukevat tahot tulevat aina siitä itse kärsimään sekä jotkut heistä jopa tuhoutuvat. Natsihallinto Saksassa harjoitti antisemitismiä ja pyrki hävittämään ja tuhoamaan Euroopan juutalaiset, mutta lopulta kävi niin, että natsihallinto koki täydellisen tuhon pyrkiessään tuhoamaan Israelin, joka on Raamatun opetuksen mukaan Jumalan silmäterä.

Raamattu sanoo Jumalan löytäneen Israelin autiosta erämaasta ja Jumala otti Israelin suojaansa ja hoitoonsa varjellen Israelia kuin silmäteräänsä. Israel ei ole ollut puhdas kuin pulmunen, mutta Jumalan lupaukset ja huolenpito Israelia kohtaan tulee kestämään loppuun saakka, eikä Jumala hylkää Israelia, vaan tulee pelastamaan lopulta koko Israelin kolmasosan, joka jää jäljelle lopunaikana. Jumala ei siunaa Israelin eikä pakanoiden syntejä, mutta on luvannut pelastaa Israelin sekä siunata Israelia pelastuksen armolla.

Minä sain yhteydenoton magneettimedialta vuonna 2015. Magneettimedia halusi julkaista kirjoitukseni homoseksuaalisuuden synty, johon suostuin sillä ehdolla, että kirjoitus julkaistaisiin kokonaisuudessaan. Kirjoitukseni homoseksuaalisuudesta sisälsi myös pelastuksen evankeliumin. Kun magneettimedia lähestyi minua, niin rukoilin asiaa, sillä en aluksi ollut ollenkaan innostunut siitä, että kirjoitukseni olisi antisemitismiä tukevassa mediassa.

Kun aikani asiaa pohdin ja rukoilin, niin päädyin siihen, että koska maallinen mediajulkaisu oli valmis julkaisemaan kirjoituksen, joka sisältää evankeliumin pelastussanoman ja jos jollakin tavoin kirjoitukseni sekä ajatusmaailmani kykenisi muuttamaan magneettimedian julkaisijoita ja lukijoita sekä saisi heitä ajattelemaan ja ehkä muuttamaan kantaansa, niin kirjoitukseni voisi olla hyödyksi "saastan" keskellä. Päädyin lopulta pitkin hampain siihen lopputulokseen, että sallin magneettimedian julkaista kirjoitukseni kokonaisuudessaan.

Magneettimedia on myös julkaissut 2015 kaksi kirjoitustani:
sukupuolineutraali avioliitto lapset
moraalinrappio.html#13

Magneettimedian sivuilta pääsee hakutoiminto linkin kautta (kirjoittamalla Petri Paavola) suoraan minun kirjoitukseeni ja klikkaamalla magneettimedian sivulla olevaa linkkiä sivulleni, niin sitä kautta voi lukea sen mitä minä olen kirjoittanut, ettei sekoita minun kirjoitustani jonkun toisen kirjoittamaksi.

En ole magneettimedian julkaisemissa kirjoituksissani enkä muissakaan kirjoituksissani kotisivuillani kirjoittanut Israel vastaisia kirjoituksia, vaan päinvastoin tuomitsen antisemitismin sivuillani sekä kehotan lukijoitani siunaamaan Israelia, että Jumalan tahto tapahtuisi Israelin kohdalla ja Jumalan lupaama koko Israelin pelastus täyttyisi lopunajassa.

Tuomitsen kaiken antisemitismin sen kaikissa muodoissa, enkä kannata magneettimedian antisemitististä linjaa, vaan pidän sitä törkeän valheellisena. Tänä päivänä toimisin eri tavalla, enkä enää myöntäisi lupaani magneettimedialle kirjoituksieni julkaisemiseen. Ihmisenä olemisessa on se hyvä puoli, että virheistä voi ottaa opiksi ja synneistä saa tehdä parannusta.

Magneettimedia on julkaissut hyviäkin kirjoituksia esimerkiksi liittyen terveyteen ja ruoka-aineisiin, mutta magneettimedian antisemitismi tekee magneettimediasta ainakin siltä osin valheellisen tiedon levittämisen median, jonka teksti koskien antisemitismiä voidaan luokitella journalistiseksi saastaksi ja valheeksi. Kaikesta kirjoittamastani huolimatta rakastan myös antisemitistejä lähimmäisen rakkaudella sekä toivon ja rukoilen heille mielenmuutosta ja pelastumista uskon kautta Herraan Jeesukseen.

 Petri Paavola 11.10.2017

 

Lähteet:
der-ewige-jude/hitler

Hitler-Speech-1942.01.30
himmler-heinrich/posen/oct-04-43

 

 

 

 

eXTReMe Tracker