Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Palestiinalainen "Messias" ja Palestiinan valtio

Raamatun punainen lanka on pelastus ja syntien anteeksisaaminen uskon kautta Herraan Jeesukseen, joka on vuodattanut verensä ja kuollut syntiemme tähden sekä ylösnoussut kuolleista. Raamattu kertoo myös kuinka synti ja valhe pyrkii luomaan oman "totuutensa", joka perustuu valheeseen, jonka kautta pyritään vääristämään todellinen totuus. Eräs tällainen valheellinen "totuus" on väite, että Raamatun Jeesus olisi palestiinalainen eikä juutalainen. Väittämä, joka sanoo Raamatun Jeesuksen olevan palestiinalainen on absurdi ja naurettava. Varmastikin moni ihminen ajattelee tällaisen väitteen olevan niin naurettava ettei siitä kannattaisi edes kirjoittaa. On kuitenkin syytä kirjoittaa tästä, sillä jos valheen antaa rauhassa levitä ja jos kukaan ei oikaise sitä, niin valhe voi aivopestä ja manipuloida ihmisiä samalla tavalla kuin 1930-40 Natsi-Saksassa tapahtui. Toinen valhe ja vääristymä on käsite Palestiinan arabimuslimien valtio Israelin maalla, joka on väkisin synnytetty käsite, jolla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa Lähi-idän historiassa.

Tawfiq Tirawi on palestiinalaisten johtohahmoja ja Fatahin keskuskomitean jäsen. Tirawi sanoi viime vuoden lopulla joulun aikaan, että islamilaisen tradition mukaan Jeesus on taivaassa palkittuna 72:lla neitsyellä, sillä Hän oli ensimmäinen palestiinalainen ja islamilainen marttyyri. 

Ramallahin alueen kuvernööri Laila Ghannam sanoi seuraavasti: Koko Palestiinan kansa viettää joulua, koska olemme ylpeitä siitä, että Jeesus on palestiinalainen. Official PA daily Al-Hayat Al-Jadida, Dec. 24, 2019 mataer

Muwaffaq Matar Fatahin jäsen ja PA Daily median kolumnisti on kirjoittanut: Jos jonkun pitäisi voittaa Nobelin rauhanpalkinto joka vuosi ikuisesti, niin se olisi palestiinalainen Jeesus Marian Poika, joka syntyi Betlehemissä. .... Palestiinalainen Jeesus Marian Poika oli uhri. Official PA daily Al-Hayat Al-Jadida, Dec. 26, 2019

Palestiinalainen uskonnollinen johtohahmo Mufti Muhammad Hussein on sanonut Jeesuksen olleen muslimi, joka saarnasi islamia. Mufti Muhammad Hussein on sanonut seuraavasti: Puhumme katkeamattomasta islamin profeettojen ketjusta, Aadamista Muhammadiin. Se on katkeamaton ketju kutsuen yksijumalaisuuteen ja islamin missioniin. .. Profeetat olivat kaikki samaa islamin uskontoa. ... Jeesus syntyi tässä maassa. Hän eli tässä maassa. Tiedämme Hänen syntyneen Bethelemissä. .. Hän asui myös Nasaretissa ja muutti Jerusalemiin. Hän oli korkea-arvoinen palestiinalainen. ... Me kunniotamme Jeesusta, me uskomme Häneen muslimi profeettana, kuten uskomme profeetta Muhammadiin.

Palestiinan johtaja ja presidentti Mahmoud Abbas on sanonut: Joulu on kansallis-uskonnollinen juhla, eikä vain uskonnollinen juhla. Kaikille palestiinalaisille tämä on meidän juhlamme, siksi me juhlimme sitä. Palestiinan johto käy kirkossa joulumessussa. .. Se on meidän velvollisuutemme, koska kuten kerroin se on uskonnollinen juhla meidän kristitylle kansalle ja se on myös kansallinen juhla meille kaikille. Official PA TV News, Dec. 28, 2019

Vuonna 2013 Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas sanoi Jeesuksen olevan palestiinalainen toivon lähettiläs.

Raamatun opetuksen mukaan ja juutalaisen historian todistuksen mukaan Raamatun Jeesus oli juutalainen, ei palestiinalainen. Uusi Testamentti kertoo Jeesuksen olleen juutalainen Messias, joka vuodatti verensä Golgatan ristillä syntien anteeksisaamiseksi ja pelastukseksi synnin ja saatanan vallasta uskon kautta Häneen.

Paavi Franciscus piti vuonna 2014 ulkoilma messun Bethelemin Manger Squarella valtavan seinämaalauksen edessä. Seinämaalauksessa Joosefin päässä on palestiinalaisten päähine (huivi) ja Jeesus on puettu palestiinalaisen päähineen asuun, idän viisaat miehet katolilaiseen kardinaalin asuun sekä seinämaalauksessa näkyy myös mies katolisen munkin asussa ja nainen katolisen nunnan asussa. Tämä seinämaalaus on vastoin Raamatun kuvausta, koska Joosef ja Jeesus olivat juutalaisia, idän viisaat miehet eivät olleet katolisia kardinaaleja, eikä paikalla ollut katolilaisia munkkeja ja nunnia.

Rooman katolinen kirkko näki päivän valon 300-luvulla ja katolisen kirkon virallinen olemassaolo alkoi 390-luvulla. Islaminusko syntyi 600-luvulla. Jeesuksen syntymän aikaan ei ollut vielä olemassakaan paavia ja katolista kirkkoa, eikä palestiinalaisia arabimuslimeja.

 
Raamattu kieltää Jumalankuvan tekemisen. Bethelemin Manger Squaren
seinämaalaus on surkea väärennös lihaksi tulleen Jumalan (Jeesus)
syntymästä.

Bethelemin Manger Squaren seinämaalaus on palestiinan arabimuslimien ja katolisen kirkon propagandaa sekä vääristynyt kuvaus Jeesuksesta. Manger Squaren valheellinen seinämaalaus kertoo meille sen kuinka ekumenian kautta katolinen kirkko ja islaminusko ovat löytäneet keskinäisen yhteyden, joka tulee huipentumaan antikristuksen ilmestymiseen maan päälle, jonka niin katoliset kuin muslimit huutavat omaksi ja yhteiseksi messiaaksensa.

Tässä kohden on syytä tuoda esille väkisin synnytetty käsite Palestiinan valtio ja palestiinalaiset, jolla tarkoitetaan Israelin valtion sisällä asuvia arabimuslimeita. Palestiinalaiset yrittävät kirjoittaa historiaa uudelleen, mutta historiaa vääristellen, sillä historiassa ei ole ollut valtiota nimeltä Palestiinaa ennen kuin se on nyt väkisin synnytetty, eikä Jeesus ollut palestiinalainen, vaan juutalainen.

On olemassa väärään tietoon perustuva valhe, jonka mukaan muinaiset filistealaiset olisivat olleet Palestiinan arabeja, ja sen tähden Israel, joka on muinainen Palestiina kuuluisi Palestiinan arabeille. Monien tutkijoiden mukaan filistealaiset ovat olleet Egeanmeren kansaa, jotka ovat kulkeutuneet todennäköisesti Kreikasta tai Kreikkaan kuuluvalta Kreetan alueelta Lähi-itään. Raamattu sanoo 1 Moos 10:14:ssa että filistealaiset ovat alunperin olleet kasluhilaisia, jotka ovat olleet egyptiläisiä. Samassa Raamatun jakeessa puhutan kaftorilaisista, joka tarkoittaa kreetalaisia. Kaikkein todennäköisintä on, että Lähi-idän muinaiset filistealaiset ovat olleet egyptiläisiä ja kreetalaisia.

Sana filistealaiset on Raamatussa monikossa pelisthim, joka tulee sanasta pelisthi ja tarkoittaa muukalaisia ja maahanmuuttajaa. Filistealaiset eivät olleet Israelin maan alueella ollut alkuperäiskansa, vaan Egyptistä ja Kreetalta tulleita valloittajia ja maahanmuuttajia.  Muinaisilla filistealaisilla ei ollut etnistä ja historiallista yhteyttä muslimiarabien kanssa. Historia kumoaa väitteen, joka sanoo Israelin alueella olevien muslimiarabien olevan muinaisten filistealaisten jälkeläisiä.

Roomalaisten suorittaessa juutalaista kansanmurhaa muinaisessa Israelin maassa vuonna 70 jKr. niin roomalaiset julistivat ettei Israelia enää ole ja siksi maata kutsuttakoon Palestiinaksi. Roomalaisten julistuksesta huolimatta historiassa ei ole ollut Palestiinan valtion käsitettä ennen kuin se on nyt nykyään väkisin synnytetty. Roomalaiset nimittivät Israelin maa-aluetta Palestiinaksi, mutta eivät perustaneet sinne Palestiina nimistä valtiota.

Vuoden 70 jKr. ajan jälkeen Israelin maa on ollut roomalaisten, bysanttilaisten, arabien, seljukkien, ristiretkeläisten, ammelukkien, turkkilaisen ottomaanien ja brittiläisen mandaattihallinnon alaisuudessa. Vuonna 1948 juutalaiset saivat takaisin oman muinaisen ja historiallisen kotimaansa. Kuuden päivän sodan (1967) seurauksena arabit hävisivät sodan Israelia vastaan, jonka jälkeen arabit alkoivat voimakkaasti korostamaan Palestiinan valtio ja Palestiinan arabi käsitteitä.

Jordanian kuningas Abdullahin mukaan Palestiinassa asuvat arabit ja jordanialaiset olivat yksi kansa. Kuningas Abdullah vuonna 1950 kielsi Palestiina sanan käytön virallisissa dokumenteissa. Tämä historiallinen fakta ja yksityiskohta paljastaa sen ettei monien arabien keskuudessa ole ollut halukkuutta Palestiinan valtion syntymiseen Lähi-idän alueelle ennen vuotta 1967.

Arabi historioitsija Abd Al-Ghani sanat todistavat myös sen, että Palestiinan valtio käsite on väkisin synnytetty käsite. Al-Ghadin mukaan ennen Balfourin julistusta 1917 ottomaanien (muslimihallinto) hallinnon (1517-1917) päättyessä ei ollut olemassa nykyajan Palestiinan poliittisia rajoja, eikä silloin ollut olemassa palestiinalaisia sellaisella poliittisella identiteetillä kuin nykyään on. Al-Ghanin mukaan Palestiinan hallinnolliset alueet sisälsivät Jordanian ja Länsi-Libanonin ja kun kaikki alueen ihmiset vapautettiin turkkilaisten ottomaanien vallasta, niin heidät välittömästi siirrettiin brittiläisen mandaattihallinnon alaisuuteen, eikä heille muodostunut mandaattihallinnon alaisuudessa palestiinalaisen kansan poliittista identiteettiä.

Arabi historioitsijan lausunto tarkoittaa sitä, että poliittisen Palestiinan kansan identiteetti kehitettiin myöhemmin, Israelin itsenäistymisen aikoina. Palestiinan kansan poliittinen identiteetti on kehitetty sitä varten, että arabit saisivat lyömäaseen, jonka kautta he pyrkivät tuhoamaan juutalaisen kansan ja hävittämään Israelin pois maailmankartalta.

Historia todistaa, että myös juutalaiset käyttivät nimitystä Palestiina. Vuonna 1932, juutalainen Gershon Agron perusti The Palestine Post sanomalehden. Vuonna 1950, lehden nimeksi tuli The Jerusalem Post.

Vuonna 1936, juutalaisen Bronislaw Hubermanin johdolla perustettiin Palestiinan sinfoniaorkesteri. Vuonna 1948, orkesterin nimeksi tuli Israelin filharmoninen orkesteri.

Vuonna 1923, juutalainen Pinhas Rutenberg perusti Palestiinan sähköyhtiön. Israelin itsenäistymisen jälkeen yhtiö otti käyttöön uuden nimen Israelin sähköyhtiö.

Edellä olevat esimerkit juutalaisten omistuksessa olevasta sanomalehdestä, orkesterista ja sähköyhtiöstä todistavat sen, että nimitys Palestiina oli yleisesti käytössä kaikilla ihmisillä, jotka asuivat tuolla alueella. Tämä myös todistaa sen, että oli kyse Palestiina nimisestä maa-alueesta, ei erityisestä palestiinalaisesta kansasta, vaan maa-alueesta, jolla asui sekä juutalaisia ja arabeja.

Brittiläisen Peel komission syyrialainen arabijäsen ja johtaja Auni Bey Abdul-Hadi, joka oli Palestiinassa vaikuttanut poliitikko on sanonut 1937: Sellaista maata (valtio) ei ole kuin Palestiina. Palestiina on sionistien keksimä termi. Raamatussa ei ole Palestiinaa. Meidän maamme on ollut vuosisatojen ajan osa Syyriaa. Palestiina on vieras meille. Sionistit ovat keksineet sen.

Syyrialaisen merkittävän poliittisen arabin lausunto vuodelta 1937 paljastaa sen kuinka Palestiinan valtio käsitettä ei ole ollut alunperin olemassa, eikä arabeilla ole ollut alunperin aikomustakaan perustaa Palestiinan valtiota. Poliittinen Palestiinan arabivaltio käsite on arabien keinotekoinen ja petokseen sekä valheeseen perustuva käsite, jonka kautta he pyrkivät tuhoamaan Israelin ja juutalaisen kansan.

Brittiläisen Kuninkaallisen Komission raportti vuodelta 1913 kertoi Palestiinan maa-alueen olleen lähes autiomaata lännessä merta kohti ja kuinka Palestiinan lapsikuolleisuus oli korkea ja oli paljon hylättyjä ja raunioituneita kyliä. Palestiinan alue oli vähälukuinen ja taloudellisesti pysähtyneessä tilassa, kunnes ensimmäiset juutalaiset pioneerit 1880 saapuivat rakentamaan uudelleen juutalaista maata. Raportin mukaan Palestiinan maa jäi pyhäksi maaksi ja uskonnollisesti ja historiallisesti se liitetään Raamattuun ja juutalaisen kansan historiaan. Raportin mukaan juutalaisten aikaansaama edistys alueella johti suurilukuiseen siirtolaisten lisääntymiseen juutalaisten ja arabien keskuudessa.

Ihmiskunnan historia liittää Palestiina nimisen maa-alueen juutalaisen kansan historiaan, koska se on todellisuudessa Israelin maa, juutalaisten maa. Arabimuslimit ovat vääristäneet tämän historiallisen totuuden päämääränään Israelin tuhoaminen. Petos on saanut aikaan sen, että suuri osa ihmiskuntaa valheellisesti uskoo "palestiinalaisen" arabimuslimi identiteetin olevan Israelin maan alkuperäinen väestö.

Historiallinen oikea tieto kertoo meille sen kuinka käsite Palestiinan valtio on Lähi-idän arabimuslimien lähiajan luomus, jonka tarkoitus on varastaa itselleen juutalaisten maa sekä tuhota Israel lopullisesti ja täydellisesti. Tietenkään kaikki arabit eivät ole osallisia tähän petokseen ja väkivaltaiseen terrorismiin Israelia vastaan, mutta monet ovat. Tarkoitukseni ei ole syrjiä tai mustamaalata arabimuslimeita, vaan tuoda esille totuus Israelin maasta ja kenelle se on alunperin kuulunut ja pitäisi kuulua vielä tänä päivänäkin. Israelin maa kuuluu juutalaiselle kansalle.

 

 

 

Petri Paavola 8.1.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
kotipetripaavola.com/ palestiinamyyttijapetos
foxnews.com/world/palestine-leader-jesus-islamic-martyr-christmas
ynetnews.com/articles
palwatch.org/page/17144
 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker