Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Palestiina myytti ja petos

Jos tunnet Lähi-idän historiaa ja tutustut siihen mitä ihan oikeasti on tapahtunut, niin silloin tulet huomaamaan kuinka käsite Palestiinan valtio on myytti ja petos, jonka tarkoituksena on valheen kautta saada Israel näyttämään syylliseltä Lähi-idän konfliktiin. Suuri osa länsimaiden mediasta kuten myös valtaosa suomalaisesta mediasta on eksynyt petoksen takia näkemään Lähi-idän tapahtumat täysin väärässä valossa. Asiat ovat todellisuudessa ihan eri tavalla kuinka valtamedia uskottelee asioiden olevan Lähi-idässä.

Juutalaisten uudelleen asuttaminen muinaiseen kotimaahansa Israeliin käynnisti myyttisen operaatio Palestiinan valtion käsitteen, joka ponnisti kaiken maailman tietoisuuteen tyhjästä. Historiassa ei ole olemassa Palestiinan kieltä. Historiassa ei ole ollut olemassa palestiinalaista kulttuuria, joka eroaisi muista arabikulttuureista. Historiassa ennen vuotta 1988 ei ole koskaan ollut olemassa valtiota nimeltä Palestiina, eikä palestiinalaisia hallitsemassa Palestiinaa. Miksi tänä päivänä puhutaan Palestiinasta ja palestiinalaisista?

 

Sisällys:
Palestiinalainen identiteetti on petoksen työkalu
Palestiinan ilmestyminen maailmanhistoriaan
Sopimukset Palestiinan maa-alueista
Kuuden päivän sota
Jerusalemia, Palestiinaa ja palestiinalaisia ei mainita kertaakaan koraanissa
Juutalaiset ja arabit sekä nimi Palestiina 1930-luvulla
Ihmiskunnan historia liittää Palestiinan maa-alueen juutalaisen kansan historiaan
Totuus miehityksistä ja aluevaltauksista
Juutalaiset ostivat laillisesti asuinkelvottomia maa-alueita ylihintaan
Oslon rauhansopimus
Miten sinä suhtaudut historiallisiin tosiasioihin?

 

 

Palestiinalainen identiteetti on petoksen työkalu

Arabiamerikkalainen Joseph Farah, jonka suku on Syyriasta ja Libanonista on sanonut Palestiinan valtio ja palestiinalaisen identiteetin keksityn yhtäkkiä Israelin voittaessa kuuden päivän sodan vuonna 1967. Joseph Farah on myös sanonut kuinka Lähi-idässä arabien hallussa on 99 prosenttia maa-alasta ja loput on Israelin hallinnassa, mutta se on arabien mielestä liikaa, sillä he haluavat Lähi-idän hallintaansa kokonaan (sata prosenttisesti) ja tästä on kyse tänä päivänä, kun Israelin maalla taistellaan, sillä ei ole väliä kuinka monta maa-alueen myönnytystä Israel tekee, se ei riitä arabeille.

Edesmennyt PLO:n sotilaskomentaja ja PLO:n johtokunnan jäsen Zuhair Muhsin on sanonut: Jordanialaisten, palestiinalaisten, syyrialaisten ja libanonilaisten välillä ei ole eroja. Me olemme kaikki yhtä kansaa. Poliittisten syiden takia korostamme palestiinalaista identiteettiä. Erillisen palestiinalaisen identiteetin olemassaolo toimii vain taktisena tarkoituksena. Palestiinan valtion perustaminen on uusi työkalu jatkuvassa taistelussa Israelia vastaan.

Joseph Farahin ja Zuhair Muhsin lausunnot vastaavat kysymykseen, miksi tänä päivänä puhutaan Palestiinasta ja palestiinalaisista? Toisin sanoen arabit käyttävät Palestiinan valtio ja palestiinalaiset käsitettä pyrkimyksenään tuhota Israelin kansan. Puusilmäinen länsimedia unohtaa arabien taktisen tarkoituksen ja eksyy uskomaan Palestiina propagandaa, jossa Israelista tehdään iso paha poika ja palestiinalaiset esitetään vääryyttä kärsineinä uhreina, vaikka asia on todellisuudessa toisin päin.

Palestiinan ilmestyminen maailmanhistoriaan

Joseph Farah on sanonut Palestiinan olevan yhtä todellinen kuin mikä-mikä-maa (Peter Panin mielikuvitusmaailma). Farah osui asian ytimeen, kun asiaa tutkitaan historian valossa. Palestiina sanan johdannainen ilmestyi ensi kerran historiaan kun antiikin Kreikan historioitsija Herodotus (n. 484-425 eKr.) kutsui  Tel-Avivin, Jaffan ja Gazan alueita nimellä Palaistin, jotka filistealaiset valloittivat 1100-luvulla. Filistealaisten hallussa olivat myös Askelon, Ashdod, Ekron ja Gat.

Usein kuultu väite on, että filistealaiset olivat arabeja (Palestiinan arabeja), jonka vuoksi Israel (Palestiina) kuuluu historiallisesti Palestiinan arabeille. Filistealaiset olivat Egeanmeren kansaa, jotka olivat kulkeutuneet todennäköisesti Kreikan (monien tutkijoiden mukaan Kreetalta) alueilta Lähi-itään. Filistealaiset (pelistim) sana tarkoittaa maahanmuuttajaa, joka kertoo myös sen etteivät he olleet alueen alkuperäisiä asukkaita, vaan muualta tulleita valloittajia. Filistealaisilla ei ollut yhteyttä etnisesti, kielellisesti tai historiallisesti arabien kanssa. Historia todistaa etteivät filistealaiset olleet arabeja, joka kumoaa väitteen, että arabit olisivat filistealaisten jälkeläisiä.

Roomalaiset suorittivat juutalaista kansanmurhaa 70 jKr. juutalaisten maalla muinaisessa Israelissa. Suorittaessaan kansanmurhaa roomalaiset julistivat ettei Israelia enää ole, joten kutsuttakoon maata Palestiinaksi. Roomalaisten julistuksesta huolimatta historiassa ei ollut koskaan Palestiinan valtiota ja palestiinalaisten omaa hallintoa ennen vuotta 1988.

Vuoden 70 jKr. Israelin maa on ollut roomalaisten, bysanttilaisten, arabien, seljukkien, ristiretkeläisten, ammelukkien, turkkilaisen ottomaanien ja brittiläisen mandaattihallinnon alaisuudessa. Vuonna 1948 juutalaiset saivat takaisin oman muinaisen ja historiallisen kotimaansa. Kuuden päivän sodan (1967) seurauksena arabit hävisivät sodan Israelia vastaan, jonka jälkeen arabit alkoivat voimakkaasti korostamaan Palestiinan valtio ja Palestiinan arabi käsitteitä.

Jordanian kuningas Abdullah piti Palestiinassa asuvia arabeja ja jordanialaisia yhtenä kansana ja vuonna 1950 kielsi Palestiina sanan käytön virallisissa dokumenteissa. Abdullahin asenne Palestiinaa kohtaan paljastaa sen ettei monien arabien keskuudessa ollut halukkuutta Palestiinan valtion syntymiseen ennen vuotta 1967.

Arabi historioitsija Abd Al-Ghani on sanonut, että ennen Balfourin julistusta 1917, kun ottomaanien hallinto (1517-1917) päättyi, niin silloin ei ollut olemassa nykyajan Palestiinan poliittisia rajoja, eikä silloin ollut olemassa palestiinalaisia sellaisella poliittisella identiteetillä kuin nykyisin on.  Abd Al-Ghani on sanonut myös, että Palestiinan hallinnolliset alueet ulottuivat itään ja länteen sisältäen Jordanian ja Länsi-Libanonin ja kun kaikki alueen ihmiset vapautettiin turkkilaisen ottomaanien vallasta, niin heidät siirrettiin välittömästi brittiläisen mandaattihallinnon alaisuuteen, eikä heille muodostunut mandaattihallinnon alaisuudessa palestiinalaisen kansan poliittista identiteettiä.

Arabi historioitsijan lausunto tarkoittaa sitä, että poliittisen Palestiinan kansan identiteetti kehitettiin myöhemmin, Israelin itsenäistymisen aikoina. Palestiinan kansan poliittinen identiteetti on kehitetty sitä varten, että arabit saisivat lyömäaseen, jonka kautta he pyrkivät tuhoamaan juutalaisen kansan ja hävittämään Israelin pois maailmankartalta.

Kuten historia todistaa, niin roomalaisten käyttöön ottama sana Palestiina ei ole ollut koskaan omana valtionaan Lähi-idässä. Roomalaisten 70 jKr. valtaamaa Israelin maa-alueita alettiin kutsumaan nimellä Palestiina, joka oli vuoden 70 jKr. jälkeen monien erilaisten hallintojen alaisena, mutta ei itsenäisenä Palestiinan valtiona. Marraskuussa 1988, Palestiinan kansallisneuvoston PLO:n lainsäädäntöelin julisti Palestiinan valtion perustamisesta. Kuukautta myöhemmin Egypti ja Jordan sekä monet muut maat tunnustivat hyväksyvänsä Palestiinan valtion syntymisen. Vuonna 1967, arabien hävitessä sodan Israelia vastaan keksittiin ja kehitettiin palestiinalainen identiteetti ja Palestiinan valtio, jonka terroristijärjestö julisti valtioksi 1988.

Arabit kehittivät ja loivat Palestiina kysymyksen sitä varten, että heillä olisi syy toteuttaa päämääränsä, joka on Israelin täydellinen tuhoaminen. On hyvä muistaa ja ymmärtää, että vuonna 70 jKr. roomalaiset vallattuaan Israelin maan antoivat Israelin maa-alueelle nimen Palestiina, mutta silloinkaan ei syntynyt Palestiinan valtiota Lähi-itään, vaan Palestiina niminen maa-alue, joka oli monien erilaisten ryhmittymien hallinnassa ennen vuotta 1948, mutta näiden ryhmittymien hallinnan alla ei ollut milloinkaan olemassa Palestiinan valtiota eikä Palestiinan valtiota ollut olemassa ennen vuotta 70 jKr. jolloin roomalaiset valtasivat Israelin maan ja Jerusalemin.

Sopimukset Palestiinan maa-alueista

Vuonna 1917, Iso-Britannia, joka hallinnoi Palestiinan aluetta julkaisi Balfourin julistuksen, juutalaisten kansallisen kodin (oma maa) perustamisesta Palestiinaan. Vuonna 1922, Iso-Britannia myönsi Transjordanialle lähes 80% Palestiinasta. Brittiläisen mandaattihallinnon toimeksiannosta Jordan kattoi suurimman osan Palestiinasta. Arabit eivät hyväksyneet Balfourin julistusta. Vuosien 1936- 39 välisenä aikana arabit kapinoivat Palestiinan alueella, jonka seurauksena brittiläisten hallinto ehdotti juutalaisen ja arabi valtioiden muodostamista. Ehdotuksena olisi pienen juutalaisvaltion perustaminen Galileaan ja kaistale merialuetta sekä brittiläinen erillisalue Jerusalemista Jaffaan. Juutalaisvaltio olisi saanut alle 1/5 alueesta ja loput Palestiinan alueista olisi jäänyt arabeilla. Arabit vastustivat ehdotusta.

Vuonna 1947, YK perusti YK:n Palestiinan erikoiskomitean (valiokunta) ratkaistakseen Palestiina kysymyksen. Ehdotettiin Palestiinan jakamista kahteen eri valtioon, yksi arabeille ja yksi juutalaisille. Jerusalem-Betlehemin alue jäisi kansainvälisen hallinnon alaisuuteen ja muut maa-alueet jaettaisiin arabien ja juutalaisten kesken omiksi valtioiksi. Juutalaiset hyväksyivät osittain ehdotuksen, mutta arabi johtajat hylkäsivät sen.

YK:n ehdotuksen jälkeen arabien ja juutalaisten välille puhkesi sota. Aluksi arabit olivat niskan päällä, mutta sitten sota kääntyi juutalaisten eduksi. Kun britit alkoivat poistumaan alueelta, niin 14. toukokuuta 1948 Israel julistautui itsenäiseksi valtioksi. Seuraavana päivänä USA:n silloin presidentti Harry Truman tunnusti Israelin itsenäiseksi valtioksi. Israelin itsenäisyyden julistuksen jälkeen heti seuraavana päivänä Egypti, Syyria, Jordania, Libanon ja Irak hyökkäsivät Israelin kimppuun. Israel selviytyi sodasta voittajana.

Kuuden päivän sota

Vuonna 1967, Egypti sulki Tiraninsalmen kansainvälisen vesireitin Israelin laivoilta. Egypti saartoi Akabanlahden ja Eilatin sataman. Egyptin presidentti Gamal Abdel Nasser sanoi arabien olevan tarvittaessa valmiita taistelemaan ja tuhoamaan Israelin. Israel ilmoitti Suezin sodan (1949) jälkeen, että Tirananinsalmen uudestaan sulkeminen olisi yhtä kuin sodanjulistus Israelia vastaan.

Arabit provosoivat Israelia sulkemalla uudestaan Tiraninsalmen vesireitin Israelin laivoilta. Selkkauksen johdosta arabien sotajoukot olivat noin 17 km:n päässä Israelin rannikosta. Arabien tavoite oli katkaista Israel kahteen osaan ja ilman hyökkäystäkin arabit voisivat tukahduttaa ja näännyttää Israelin talouden sulkemalla Tiraninsalmen vesireitin. Israelin ilmavoimat tekivät yllätyshyökkäyksen Egyptin lentotukikohteisiin 5.6.1967. Syyria, Jordania ja Irak liittyivät sotaan Israelia vastaan Egyptiltä saatujen väärien tietojen kannustamina. Israel voitti sodan kuudessa päivässä.

Moni sanoo Israelin olevan syyllinen sotaan, mutta totuus on toisenlainen. Arabit ilmoittivat tavoitteekseen Israelin tuhoamisen ja poistamisen lopullisesti maailmankartalta. Arabimaat uhkasivat katkaista Israelin kahtia sekä sulkivat Tiraninsalmen ja kymmenessä päivässä Israelin talous olisi romahtanut, murtaen myös Israelin asevoimat, jonka seurauksena arabit olisivat tuhonneet Israelin ja poistaneet sen lopullisesti maailmankartalta. Israel taisteli oman olemassaolonsa puolesta. Jos Israel ei olisi iskenyt ensin, vaan jäänyt odottamaan, niin arabien saarto olisi onnistunut ja Israel olisi hävinnyt sodan ja arabit olisivat pyrkineet toteuttamaan koko Israelin täydellisen tuhoamisen. En kannata sotaa, mutta inhimillisesti ajateltuna ilman Israelin sotatoimia arabit olisivat pyrkineet tuhoamaan lopullisesti Israelin.

Egyptin Tiraninsalmen sulkeminen ja arabien Israelin saartaminen, Israelin kahtia katkaisemiseksi oli ensimmäinen sodanjulistus arabeilta ja jos Israel ei olisi vastannut tähän sotilaallisesti, niin arabit olisivat pyrkineet toteuttamaan uhkauksensa, Israelin täydellisen tuhoamisen.

Jerusalemia, Palestiinaa ja palestiinalaisia ei mainita kertaakaan koraanissa

Arabit sanovat Jerusalemin kuuluvan heille, josta on todisteena Al Aqsa moskeija ja kalliomoskeija, edustaen islaminuskon kolmanneksi tärkeimpiä pyhiä paikkoja. Muslimien uskomuksen mukaan ei-muslimi ei voi hallita sellaista paikkaa, joka on islaminuskon pyhä paikka. Tämän syyn tähden koraania uskovat muslimit eivät voi koskaan antaa periksi siitä, että Jerusalem olisi juutalaisten kaupunki. Edellä olevat islaminuskon uskomukset eivät perustu faktoihin, sillä koraanissa sanotaan Allahin antaneen Israelin maan juutalaisille (koraani 5:20-21; 10:90,93; 17:104), eikä koraanissa ole yhtään kertaan mainittu Jerusalemin kaupunkia.

Käsite Jerusalem islaminuskon pyhänä paikkana on samalla keinotekoisesti synnytetty kuin käsite arabien Palestiinan valtio Israelin maaperällä. Molemmat keinotekoiset ja valheeseen perustuvat väitteet ja käsitteet on luotu vain sitä varten, että arabit voisivat toteuttaa päämääränsä, joka on Israelin täydellinen tuhoaminen. Koraani paljastaa myös sen, että arabien Palestiinan valtio hanke ja Jerusalem islaminuskon pyhänä paikkana on jälkeenpäin kehitetty, sillä alunperin Lähi-idässä ei ollut olemassa arabien palestiinalaista valtiota, eikä koraanissa ole mitään mainintaa Jerusalemista. On myös hyvä ymmärtää ja tietää ettei koraanissa ole yhtään kertaa mainittu sanoja Palestiina tai palestiinalaiset. Tämäkin todistaa sen kuinka arabit ovat keinotekoisesti luoneet Palestiina käsitteen pyrkimyksenään Israelin tuhoaminen.

Juutalaiset ja arabit sekä nimi Palestiina 1930-luvulla

Kuten on aiemmin tullut ilmi niin historiassa ennen vuotta 1988 Lähi-idässä ei ole ollut valtiota nimeltä Palestiina. Historiassa roomalaiset antoivat Israelin maa-alueelle nimen Palestiina.

Historia todistaa, että myös juutalaiset käyttivät nimitystä Palestiina. Vuonna 1932, juutalainen Gershon Agron perusti The Palestine Post sanomalehden. Vuonna 1950, lehden nimeksi tuli The Jerusalem Post.

Vuonna 1936, juutalaisen Bronislaw Hubermanin johdolla perustettiin Palestiinan sinfoniaorkesteri. Vuonna 1948, orkesterin nimeksi tuli Israelin filharmoninen orkesteri.

Vuonna 1923, juutalainen Pinhas Rutenberg perusti Palestiinan sähköyhtiön. Israelin itsenäistymisen jälkeen yhtiö otti käyttöön uuden nimen Israelin sähköyhtiö.

Edellä olevat esimerkit juutalaisten omistuksessa olevasta sanomalehdestä, orkesterista ja sähköyhtiöstä todistavat sen, että nimitys Palestiina oli yleisesti käytössä kaikilla ihmisillä, jotka asuivat tuolla alueella. Tämä myös todistaa sen, että oli kyse Palestiina nimisestä maa-alueesta, ei erityisestä palestiinalaisesta kansasta, vaan maa-alueesta, jolla asui sekä juutalaisia ja arabeja.

Brittiläisen Peel komission syyrialainen arabijäsen ja johtaja Auni Bey Abdul-Hadi, joka oli Palestiinassa vaikuttanut poliitikko on sanonut 1937: Sellaista maata (valtio) ei ole kuin Palestiina. Palestiina on sionistien keksimä termi. Raamatussa ei ole Palestiinaa. Meidän maamme on ollut vuosisatojen ajan osa Syyriaa. Palestiina on vieras meille. Sionistit ovat keksineet sen.

Syyrialaisen merkittävän poliittisen arabin lausunto vuodelta 1937 paljastaa sen kuinka Palestiinan valtio käsitettä ei ole ollut alunperin olemassa, eikä arabeilla ole ollut alunperin aikomustakaan perustaa Palestiinan valtiota. Poliittinen Palestiinan arabivaltio käsite on arabien keinotekoinen ja petokseen sekä valheeseen perustuva perustuva valhe, jonka kautta he pyrkivät tuhoamaan Israelin ja juutalaisen kansan.

Ihmiskunnan historia liittää Palestiinan maa-alueen juutalaisen kansan historiaan

Vuonna 1913, Brittiläisen Kuninkaallisen Komission raportin mukaan Palestiinan maa-alue oli lähes autiomaata länsipuolella kohti merta, Palestiinan lapsikuolleisuus oli korkea oli paljon hyljättyjä ja raunioituneita kyliä jne. Raportin mukaan Palestiinan alue oli vähälukuinen ja taloudellisesti pysähtyneessä tilassa, kunnes ensimmäiset sionisti pioneerit 1880 saapuivat rakentamaan uudelleen juutalaista maata. Raportti sanoi Palestiinan maan jääneen pyhäksi maaksi, uskonnollisena ja historiallisena ihmiskunnan tietoisuudessa, liittäen sen Raamattuun ja juutalaisen kansan historiaan. Raportti kertoi kuinka juutalaisten aikaansaama edistys johti suureen siirtolaisten lisääntymiseen juutalaisten ja arabien keskuudessa.

Ihmiskunnan historia on liittänyt Palestiina nimisen maa-alueen juutalaisen kansan historiaan. Tämä historiallinen totuus on vääristetty arabien toimesta, jotka pyrkivät lopullisesti tuhoamaan Israelin. On todella pyöristyttävää, että tämä historiallinen totuus on vääristynyt petoksen vuoksi, johon suurin osa ihmiskuntaa uskoo tänä päivänä.

Totuus miehityksistä ja aluevaltauksista

Israelin sanotaan olevan miehittäjä, joka laittomasti miehittää Gazaa ja Länsirantaa. Kun asiaa tutkitaan pintaa syvemmältä historian ja viime vuosisadan sopimusten valossa koskien Israelin maa-alueita, niin asia on eri tavalla kuin yleisesti uskotellaan ja luullaan. Balfourin julistuksen (1917) mukaan juutalaiset saivat takaisin oman historiallisen kotinsa maa-alueineen, johon kuuluivat myös Gaza ja Länsiranta. San Remon kokouksessa 24.4.1920 silloinen Kansainliitto (YK:n edeltäjä) hyväksyi Balfourin julistuksen ja mandaattialueen rajat.

Israelin itsenäisyysjulistuksen jälkeen 1948 arabivaltiot hyökkäsivät Israelin kimppuun, vaikka he eivät onnistuneet aikeissaan tuhota Israel, niin Jordania miehitti Länsirannan sekä Itä-Jerusalemin. Egypti otti hallintaansa Gazan ja Syyria valtasi Golanin kukkulat. Jordania, Egypti ja Syyria pitivät hallussaan laittomasti alueita, jotka kansainvälisten sopimusten mukaan kuuluivat Israelille. Vuonna 1967, kuuden päivän sodan aikana, kun arabit hyökkäsivät Israelin kimppuun, niin Israel otti hallintaansa Länsirannan, Gazan, Golanin kukkulat ja Itä-Jerusalemin, jotka ovat historiasta asti kuuluneet juutalaisille, jonka myös kansainväliset sopimukset hyväksyivät. Israel ei ottanut takaisin hallintaansa Gazaa, Itä-Jerusalemia, Länsirantaa ja Golanin kukkuloita Palestiinan valtiolta, vaan Jordanialta, Egyptiltä ja Syyrialta. Tämä on hyvä tietää ja ymmärtää, koska yhä uudelleen toistetaan sellaista valheellista väitettä, että Israel olisi vallanut palestiinalaisilta heidän valtionsa ja maa-alueensa. Historiassa ei ollut edes olemassa Palestiinan valtiota ennen vuotta 1988, kun terroristijärjestö julisti Palestiinan valtion syntyneeksi.

Arabivaltioille kuuden päivän sodan aloittamisen motiivi ja päämäärä ei ollut Palestiinan valtion perustaminen, vaan Israelin tuhoaminen. Edellä oleva historiallinen katsaus asettaa syytöksen Israelista laittomana miehittäjänä täysin uuteen valoon. Totuuden valossa Jordania, Egypti ja Syyria olivat laittomia miehittäjiä ja sodan seurauksena Israel otti takaisin itselleen kuuluvat alueet.

Kun Jordania miehitti Länsirantaa ja Itä-Jerusalemin, niin se kieltäytyi noudattamasta sitoumuksia ja sopimuksia, jonka seurauksena jordanialaiset estivät juutalaisten pääsyn pyhille paikoille, kulttuurisiin kohteisiin ja juutalaiselle hautausmaalle. Juutalaisia estettiin menemästä vanhaan kaupunkiin sekä heiltä kiellettiin pääsy itkumuurille. Vanhan kaupungin juutalaiskortteleita tuhottiin, juutalaisten synagogia tuhottiin sekä häpäistiin ja tuhansia hautakiviä tuhottiin juutalaisella hautausmaalla. Jordanialaiset ympäröivät valtaamiansa alueita piikkilangoin, betonisin estein sekä muureilla. Jordanian sotilaat ampuivat usein kohti juutalaisten hallussa olevaa Jerusalemia. Monet kansainväliset yhteisöt pitivät Jordanian toimia Länsirannalla laittomina.

Kun Syyria miehitti Golanin kukkuloita, niin se käytti aluetta sotilaallisessa tarkoituksessa ampuen kohti israelilaisia siviileitä. Israelilaisten lapset olivat alueen läheisyydessä pakotettuja nukkumaan pommisuojan turvassa.

Historian valossa on selvää, että Lähi-idän arabien päämäärä on Israelin tuhoaminen. Historian todistuksen edessä Israel "miehittäjänä" näyttäytyy aivan uudessa valossa. Tosiasiassa arabit miehittivät Israelin alueita ja kun arabien aloittaman sodan kautta Israel otti itselleen takaisin omat alueensa, niin puusilmäinen media sekä suuri yleisö on tehnyt Israelista miehittäjän ja ison pahan pojan, vaikka totuus on päinvastainen.

Kun arabit miehittivät vuosina 1948-1967 Länsirantaa, Itä-Jerusalemia, Gazaa ja Golanin kukkuloita, niin miehityksen päämäärä oli pyrkiä aiheuttamaan mahdollisimman paljon kuolemaa ja tuhoa israelilaisille. Nykyään arabit toimivat saman päämäärän mukaisesti, sillä he pyrkivät toistuvasti esim. Gazan ja Länsirannan alueilta tekemään kuolettavia iskuja israelilaisten keskuuteen. Jos kyse olisi puhtaasti palestiinalaisen arabivaltion luomisesta Lähi-itään, niin arabit eivät pyrkisi jatkuvasti Israelin tuhoamiseen, vaan käyttäisivät kaiken aikansa ja tarmonsa Palestiinan arabien elinolosuhteiden parantamiseen sekä rauhanomaisesti perustamaan Palestiinan valtiota.

Jatkuva väkivaltainen ja kuolemaa kylvävä arabien historia Palestiinan alueella asettaa myös Israelin toimet ihan uuteen valoon. Israel pyrkii suojelemaan omia kansalaisiaan omalla maallaan ja jos se antaa vähänkin periksi arabeille, niin Israel suostuisi oman kansansa surmaamiseen, koska se on arabien päämäärä. Mikään valtio tai kansa ei halua kohdata kansanmurhaa ja siksi Israel joutuu jatkuvasti hankalaan tilanteeseen kun se puolustaa itseään vastustajaa vastaan, jonka päämäärä on Israelin lopullinen tuhoaminen.

Puusilmäinen media ja suuri yleisö ei tee asiaa Israelille helpommaksi, koska puusilmäisyys vääristää Lähi-idän tapahtumat tehden raivoisasta hyökkääjästä syyttömän ja Israelista syyllisen, joka puolustaa maataan ja kansaa kavalaa hyökkääjää vastaan. Israel ei ole aina onnistunut oikealla tavalla äärimmäisen hankalassa konfliktissa ja tehnyt virheitä, mutta siitä huolimatta se on kaiken aikaa pyrkinyt suojelemaan kansaansa sekä tekemään mahdollisimman vähän vahinkoa Palestiinan siviileille. Arabiterroristit pyrkivät kaikin keinoin surmaamaan mahdollisimman monta juutalaista, mukaan lukien siviilejä. Ei jokainen arabi ole terroristi Lähi-idässä, mutta esim. lähihistorian tapahtumat todistavat arabiterrorismin olevan pääsyy alueen konflikteihin.

Juutalaiset ostivat laillisesti asuinkelvottomia maa-alueita ylihintaan

Usein esitetty väite, että Israel on varastanut palestiinalaisten maan on täyttä valhetta. Ennen vuotta 1948 juutalaiset ostivat Palestiinan alueilta arabeilta maata. On huomionarvoista, että arabit myivät vapaaehtoisesti maa-alueita juutalaisille, jotka olivat asuinkelvottomia, sillä juutalaisten ostamat maa-alueet olivat suoalueita, viljelemätöntä maata ja autiomaata. Esimerkiksi vuonna 1944 Palestiinan alueella juutalaiset maksoivat arabeille 1000-1100 dollaria hehtaarilta maa-alueista, jotka olivat asuinkelvottomat. Vertailun vuoksi esim. USA:ssa Iowassa hyvästä ja rikkaasta maaperästä maksettiin vain noin 110 dollaria hehtaarilta.

Arabien syytökset siitä, että juutalaiset olisivat varastaneet tai huijanneet maata arabeilta Palestiinan alueilta ovat täyttä valhetta. Historian todisteiden valossa arabit hyötyivät maakaupoista kiskomalla röyhkeätä ylihintaa asuin- ja käyttökelvottomista maista, jotka juutalaiset saivat kukoistamaan.

Oslon rauhansopimus

Vuonna 1993, alkoi rauhanneuvottelut israelilaisten ja palestiinalaisten välillä, jossa PLO:n johtaja Jasser Arafat lähetti kirjeen  Israelin pääministeri Jitzhak Rabinille. Arafat muun muassa lupasi kirjeessään:

- Israelin oikeus olemassaoloon ja rauhaan sekä turvallisuuteen tunnustetaan
- Hyväksytään YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmat 242 ja 338
- Sitoudutaan konfliktin rauhanomaiseen ratkaisuun
- Luovutaan terrorismin ja muun väkivallan käytöstä
- Ottaa vastuun kaikista PLO:n toimista, varmistaa niiden noudattamisen sekä    ehkäisee rikkomuksia ja rankaisee sopimuksen rikkojia
- Vahvistaa sen, että ne PLO:n artiklat, jotka kieltävät Israelin olemassaolon oikeuden eivät ole enää voimassa

Kun arabit saivat haltuunsa Gazan ja Länsirannan, niin mitä on tapahtunut? Ovatko Palestiinan arabit pitäneet lupauksensa? Arabit eivät ole pitäneet kiinni rauhansopimuksesta, eivätkä ole pyrkineet luomaan Palestiinan rauhanomaista valtiota, vaan ovat Oslon rauhansopimuksen jälkeen tehneet satoja terroristi-iskuja Israelia vastaan.

Israel on joutunut kohtaaman jatkuvasti arabien petoksen, joka on purkautunut väkivaltaisena ja kuolemaa kylvävänä terrorismina. Siitä huolimatta suurin osa länsimediaa ja yleisöä näkee Israelin pahana poikana ja arabit uhreina. Miten ja kuinka tulee toimia sellaisten tahojen kanssa, jotka toistuvasti juonittelevat, pettävät ja valehtelevat sinulle pyrkimyksenään tuhota ja hävittää sinut lopullisesti pois maan päältä?

Israelin toiminta Lähi-idässä ei ole aina onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta se on kuitenkin pyrkinyt tekemään parhaansa suojellessaan kansaansa kuolemaa kylvävää jatkuvaa terrorismia vastaan. Kuinka hyvin joku muu valtio olisi onnistunut vastaavassa tilanteessa, kun ja jos sitä vastaan hyökkäävät terroristit käyttävät suojanaan ihmiskilpiä, viattomia siviilejä ja jopa lapsia?

Miten sinä suhtaudut historiallisiin tosiasioihin?

Kaiken historiallisen tiedon valossa näemme sen kuinka käsite Palestiinan valtio on Lähi-idän arabien luomus, jonka pyrkimyksenä on varastaa itselleen juutalaisten maa sekä Israelin lopullinen ja täydellinen tuhoaminen.

Kaikki arabit eivät ole osallisia petokseen ja väkivaltaiseen terrorismiin Israelia vastaan, mutta monet heistä ovat ja sen todistaa lukuisat ja toistuvat terroriteot, joiden takana on Palestiinan arabeja (sekä muita arabeja). Tarkoitukseni ei ole syrjiä tai mustamaalata arabeja, vaan tuoda esille historiallinen totuus Lähi-idän konfliktista, joka yleisesti esitetään väärässä valossa petokseen uskomisen takia.

Lähi-idän konfliktin aikana israelilaiset eivät ole aina onnistuneet toimimaan oikein, mutta he kuitenkin pyrkivät toimimaan sen mukaan mikä on oikein koskien Israelin maata ja juutalaisen kansan oikeutta asua omassa historiallisessa ja muinaisessa kotimaassaan, joka on laillisesti heidän maansa.

Lähi-idän kokonaispinta-ala on noin 9 000 000 km² ja Israelin pinta-ala on noin 20 770 km². Israelin maa on pikkuruinen ja pieni piste Lähi-idässä, mutta siitä huolimatta arabit haluavat koko Lähi-idän itselleen. Enää ei ole kyse ihmisen ahneudesta, vaan kyltymättömästä vihasta, jonka ainoa päämäärä on Israelin tuhoaminen.

Miten sinä suhtaudut historiallisiin tosiasioihin? Muuttaako tosiasiat mielipidettäsi Lähi-idän tapahtumista vai uskotko siitä huolimatta petokseen koskien Lähi-itää ja myyttiä Palestiinalaisesta valtiosta? Annatko tukesi terroristijärjestön itsenäisyyden julistuksen puolesta koskien Palestiinan valtiota? Keinotekoinen ja petokseen perustuva Palestiinan valtio Lähi-idässä tulee olemaan tulevaisuudessa syy suursodan puhkeamiseen Lähi-idässä.

San 12:19 Totuuden huulet pysyvät iäti, mutta valheen kieli vain tuokion.

 Petri Paavola 29.5.2018

Lähteet:
wnd.com/ 2000/10/1696
jewishvirtuallibrary.org/ origin-of-quot-palestine-quot
britannica.com/place/ Palestine
science.co.il/ israel-history/ Palestine-history
jewishvirtuallibrary.org/ the-philistines
jewishvirtuallibrary.org/ jordanian-annexation-of-the-west-bank-april-1950
jewishvirtuallibrary.org/ history-and-overview-of-the-golan-heights
mitchellbard.com/ articles/ refugees3.html
en.mida.org.il/ 2017/11/09/ arab-historian-admits-no-palestinian-people
mythsandfacts.org/ conflict/ mandate_for_palestine/mandate_for_palestine
israeladvocacy.net/ knowledge/the-truth-of-how-israel-was-created
thinkingout sidetheblog/ 2012/03/ mufti-admitted-arabs-sold-land-to-jews
web.nli.org.il/sites/ JPress/ English/Pages/Palestine-Post
jewishvirtuallibrary.org/ gershon-agron
jewishvirtuallibrary.org/ the-palestine-symphony-orchestra
jewishvirtuallibrary.org/ palestine-electric-company
imninalu.net/ myths-pals
jewishvirtuallibrary.org/ history-and-overview-of-israel-palestinian-negotiations
jewishvirtuallibrary.org/ major-palestinian-terror-attacks-since-oslo

 

 

 

eXTReMe Tracker