Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta | SaulusMedia | Petri - Youtube    

Palestiinan johtajan valhe

Palestiinan johtaja Mahmoud Abbas on sanonut holokaustin tapahtuneen juutalaisten sosiaalisen käyttäytymisen takia. Muutamaa päivää myöhemmin Abbas sanoi, jos lausuntoni loukkasi juutalaisen uskon ihmisiä, niin pyydän heiltä anteeksi. Oliko Abbasin anteeksipyyntö aito vai näytelmää? Islamin uskonopin mukaan muslimi saa valehdella ei-muslimille, sillä muslimi saa suojella islamia valheen kautta. Hyvin todennäköistä on ettei Abbasin anteeksipyyntö ole aito, sillä hän on tunnetusti holokaustin kieltäjä siinä laajuudessaan, jossa holokausti tapahtui. Sekin tulee ymmärtää, että Abbasilla on "islamin uskonopin suoma oikeus" valehdella ei-muslimeille.

Kirjassaan The Other Aspect: The Secret Ties Between the Nazis and the Leadership of the Zionist Movement, Abbas kirjoitti holokaustissa kuolleiden juutalaisten lukumäärän olevan vähemmän kuin yksi miljoona. Abbasin juutalaisten kuolonuhrien lukumäärä perustuu valheeseen, jonka perustana on holokaustin kieltäminen siinä laajuudessa, jossa se tapahtui.

Jewishvirtuallibrary.org tilaston mukaan vuonna 1939 juutalaisten väkiluku maailmassa oli 16,728,000 ja vuonna 1945 juutalaisten väkiluku oli 11,000, 000. Kuudessa vuodessa toisen maailmansodan aikaana juutalaisten väkimäärä maailmassa väheni lähes 6 miljoonalla ihmisellä, joka on sama lukema kuin holokaustissa kuolleiksi ilmoitettujen juutalaisten lukumäärä. Tämä todistaa n. 6 miljoonan juutalaisen kuolleen holokaustissa.  Vuonna 2016 tilaston mukaan maailmassa oli 14,410,700 juutalaista, joka on pienempi määrä kuin vuonna 1939. Vieläkään juutalaisten lukumäärässä ei ole päästy vuoden 1939 lukuihin ja holokaustista on ehtinyt kulua jo 70 vuotta. Tilastollisen laskelman mukaan juutalaisia pitäisi olla paljon enemmän maailmassa tällä hetkellä kuin heitä oli vuonna 1939. Tämäkin kiistaton todiste todistaa sen, että natsien suorittamassa holokaustissa tapettiin n. 6 miljoonaa juutalaista.

Yläpuolella on Mahmoud Abbasin hyväksymä Palestiinan kartta, jossa Palestiinan valtio on kokonaan korvannut Israelin valtion. Palestiinan johtajat kuten Mahmoud Abbas sanovat hyväksyvänsä kahden valtion mallin Lähi-itään (Palestiina ja Israel jakavat keskenään Israelin maan). Todellisuudessa Palestiinan johto tavoittelee itselleen yhden valtion mallia, jossa Palestiina korvaisi Israelin valtion.

 

Yläpuolella on Fatahin uusi logo, jossa on kuvattuna kalliomoskeija Jerusalemin temppelivuorella, kahleissa oleva valkea kyyhkynen, avain symbolisoimassa Palestiinan pakolaisten ja jälkeläisten oikeutta palata "maahansa". Fatahin logossa lukee valtio ja voitto. Fatahin logossa on Israelin valtio rajat korvattu Palestiinan maan rajoilla, jossa Palestiina on kokonaan korvannut Israelin valtion. Fatah (Harekat at-Tahrir al-Wataniyyeh al-Falastiniyyeh) on Palestiinan kansallisen vapautuksen liike. Mahmoud Abbas on Fatahin johtohahmo ja Fatah tavoittelee jihadia valloittamisen kautta.

 

Yläpuolella on Fatahin lippu, jossa on kranaatti ja aseet ristikkäin Israelin valtion rajojen yllä, joka on merkitty Palestiinan väreillä.

Jokainen, joka uskoo palestiinalaisten tyytyvän kahden valtion mallin ratkaisuun Lähi-idässä on uskonut pirulliseen valheeseen. Palestiinan johdon pyrkimykset Israelin valtion tuhoamiseen ja hävittämiseen on selkeästi näkyvissä. Fatah on tuonut esille saman päämäärän kuin mikä on Hamasilla, Israelin valtion lopullinen tuhoaminen. Palestiinalaisten hyväksyntä kahden valtion mallille on valheellinen petos.

Palestiinalaiset sanovat olevansa kanaanilaisten jälkeläisiä, jonka tähden heillä on oikeus Palestiinan maahan (Israelin valtio). Edellä oleva väite on valhe, sillä vuonna 2017 tehtyjen DNA-tutkimusten perusteella Libanonin arabit (eivät palestiinalaiset) ovat varsin todennäköisesti kanaanilaisten jälkeläisiä.

Raamattu sanoo Jumalan antaneen Israelin maan juutalaisille. Raamattu myös sanoo kuinka lopunaikana Israelin maata tullaan jakamaan, jonka tähden Jumala tulee tuomitsemaan tahot, jotka ovat jakaneet Israelin maata (Jumalan maa). Raamattu myös sanoo profetian sanan (Sakarja luku 12 kirjoitettu n. 2500 vuotta sitten) kuinka ihmiskunnan viimeisinä aikoina Jerusalem tulee juovuttavaksi maljaksi sen ympärille oleville kansoille (arabit) ja monet kansakunnat mukaan lukien Jerusalemin ympärillä olevat kansat (arabit) kokoontuvat sotimaan Israelia vastaan, mutta hyökkääjät tulevat tuhoutumaan täysin. Jerusalem ja Israelin maa kuuluvat juutalaisille ja he saavat sen lopulta omakseen Jumalan lupauksen mukaan.

Kuinka Raamattu kykenee noin 2500 vuotta sitten kirjoitetun profetian kautta kertomaan täsmällisen tarkasti Lähi-idän tapahtumat; Israelin maan jakamisen sekä tulevan suursodan Lähi-idässä? Siksi, koska Raamattu on Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle, jonka tärkein sanoma pelastuminen synnin ja saatanan orjuudesta sekä iankaikkiselta kadotukselta iankaikkiseen elämään uskon kautta Herraan Jeesukseen, Herran Jeesuksen veren ja kuoleman tähden, jonka todisteeksi Hän nousi ylös, Jeesus elää. Petri Paavola 16.5.2018

Lähteet:
newsweek.com/mahmoud-abbas-holocaust-jewish-social-behavior-and-money-lending-906569
jewishweek.timesofisrael.com/abbas-apologizes-if-people-were-offended-by-his-speech-blaming-holocaust-on-the-jews/
israeltoday.co.il/Default.aspx?tabid=178&nid=33906
kotipetripaavola.com/holokaustinkieltajienvalhe
cohav.org/palestine-according-to-abbas
timesofisrael.com/new-fatah-logo-eliminates-israel
jewishvirtuallibrary.org/myths-and-facts-exclusives

 

eXTReMe Tracker