Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Holokaustin kieltäjien valhe

Nykyaikana yhä useampi ihminen on eksynyt luulemaan ettei juutalaisten kansanmurhaa (holokausti) olisi tapahtunut. Jotkut ihmiset vähättelevät holokaustia sanoen ettei sitä ole tapahtunut siinä laajuudessaan miten historian dokumentit ovat sen esittäneet. Holokaustin kieltäjät esittävät valtavan määrän valheeseen perustuvaa tietoa, jonka kautta he koittavat kumota juutalaisten kansanmurhan toisen maailmansodan aikana.

Holokaustin kieltäjien väitteiden kumoamiseen ei tarvita kilometrien pituisia kirjoituksia. Tästä syystä tuon esille muutaman todisteen, jotka kumoavat täydellisesti holokaustin kieltäjien väitteet. Suomessa holokaustin kieltäjänä toimii erityisen voimakkaasti magneettimedia.com, joka julkaisee törkeää antisemitismiä. Itse ajattelen magneettimedian olevan media, joka julkaisee journalistista saastaa koskien holokaustia.

Ihme ja kumma, mutta juutalaisiakin holokaustin kieltäjiä on olemassa. Juutalainen professori ja filosofi Roger Dommergue oli revisionisti, eli holokaustin kieltäjä. Dommerguen mukaan holokausti on täydellinen väärennös. Dommergue on sanonut, että eräs tärkein ja huomattavin juutalaisten amerikkalainen sanomalehti on kertonut, että vuonna 1942 miehitetyssä Euroopassa asui 3,300,000 miljoonaa juutalaista, ja siksi kuutta miljoonaa juutalaista ei ole voitu tappaa, kun heitä oli Euroopassa vain n. 3 miljoonaa.

Moni holokaustin kieltäjä tarttuu tähän väitteeseen ja valheeseen, jonka mukaan miehitetyssä Euroopassa olisi asunut 1942 vain kolme miljoonaa juutalaista ja tällä valheeseen perustuvalla argumentilla he koittavat kumota holokaustin, eli natsihallinnon suorittaman murhaoperaation n. 6 miljoonan juutalaisten kansamurhan.

Natsien antisemitistinen propagandaelokuvan Der Ewige Jude (Ikuinen juutalainen) julkaisupäivämäärä oli 28 marraskuuta 1940. Der Ewige Jude elokuvassa sanottiin Richard Wagnerin sanoneen, että juutalainen on demoni, joka on ihmiskunnan turmeltumisen takana. Elokuvassa näytettiin juutalaisia ja sanottiin, että elokuvan kuvaama kuvaus juutalaisista todistaa Wagnerin sanat oikeiksi.

Der Ewige Jude elokuvassa oli kuvattu Adolf Hitlerin puhetta, jossa hän puhui juutalaisen rodun tuhoamisesta Euroopasta. Natsien Der Ewige Jude elokuva on vainoharhaista ja erittäin törkeää antisemitismiä, toisin sanoin sanottuna propagandistista saastaa elokuvan alusta loppuun saakka.

Der Ewige Jude elokuvan mukaan Puolassa asui lähes 4 miljoonaa juutalaista, joka oli eräs harvoista elokuvan sisältämistä todellisista faktoista. Natsihallinto kertoi omassa propagandaelokuvassaan, että juutalaisia oli Puolassa 1930-luvun lopulla ja 1940 alussa yksistään lähes neljä miljoonaa. Roger Dommerguen esittämä 3 miljoonaa juutalaisen lukumäärä Euroopassa 1942 on perätön ja valheellinen informaatio.

1940 Puolassa oli yksistään lähes neljä miljoona juutalaista ja kun siihen lasketaan kaikki Euroopassa asuneet juutalaiset, niin juutalaisten lukumäärä Euroopassa oli n. 9,5 miljoonaa. Juutalaisten omien laskelmien mukaan vuonna 1933 Euroopassa asui n. 9,5 miljoonaa juutalaista. 1930-40 luvuilla Euroopassa asui paljon enemmän juutalaisia kuin mitä Dommergue väitti. Dommerguen tietolähde on joko erehtynyt tai sitten sitä on törkeästi vääristelty.

Lukemia ja arvioita holokaustin juutalaisuhreista voidaan aina esittää sekä vääristellä, mutta totuus ja valhe paljastuvat aina jollakin tavalla. Seuraavaksi esitän todisteen, joka puoltaa sitä, että juutalaisuhrien lukumäärä holokaustissa oli n. 6 miljoonaa.

Jewishvirtuallibrary.org tilaston mukaan vuonna 1939 juutalaisten väkiluku maailmassa oli 16,728,000 ja vuonna 1945 juutalaisten väkiluku oli 11,000,000. Kun erotuksen laskee juutalaisten väkimäärän laskusta vuodesta 1939 vuoteen 1945, niin saadaan lukema 5,728,000 juutalaista, joka on lähes 6 miljoonaa, eli sama lukema, joka ilmoitetaan holokaustin juutalaisuhreiksi. Vuonna 2016 tilaston mukaan maailmassa oli 14,410,700 juutalaista.

On arvioita, että oikea luku juutalaisten holokaustin uhrien lukumäärästä voisi olla n. 4,5-5,5 miljoonaa. Kukaan ei tiedä varmuudella oikeaa lukua, mutta jewishvirtuallibraryn tilasto puhuu sen puolesta, että uhrien lukumäärä olisi lähempänä 6 miljoonaa. Pidän hyvin todennäköisenä että juutalaisten tekemä tilasto on kaikkein lähimpänä totuutta.

Tilastot eivät ole tarkkoja, koska jokainen maa ei kirjaa ylös juutalaisia, mutta tilasto on kuitenkin oikeansuuntainen. Se mikä on huomionarvoista, niin vieläkään ei ole päästy ihan vuoden 1939 lukuihin juutalaisten lukumäärässä. Holokaustin tapahtumat tapahtuivat vähän yli 70 vuotta sitten ja koska juutalaisten lukumäärä ei ole vieläkään saavuttanut ihan samaa määrää kuin vuonna 1939, niin se ikävä kyllä kertoo ja todistaa holokaustin miljoonien uhrien puolesta (n. 6 miljoonaa). 

Vuonna 1939 juutalaisten määrä oli maailmassa n. 15-16 miljoonaa ja nyt vähän yli 70 vuotta myöhemmin noin 14 miljoonaa, joka todistaa holokaustin n. 6 miljoonan juutalaisuhrin lukumäärän oikeansuuntaiseksi. Jos holokaustia ei olisi ollenkaan tapahtunut tai lukumäärä olisi todella pieni verrattuna 6 miljoonaan, niin tilastollisesti juutalaisia tulisi olla nyt tällä hetkellä paljon enemmän kuin vuonna 1939, mutta näin ei kuitenkaan ole. Ainoa syy tähän on holokaustin aikana suoritettu juutalaisten kansanmurha, jonka tähden tilastollinen väestön lukumäärän nousu ei ole päässyt tapahtumaan. Holokausti, eli natsihallinnon suorittama 6 miljoonan juutalaisen kansanmurha on ikävä ja kauhistuttava historiallinen fakta.

Holokaustin kieltäjät elävät täydellisen valheen ja vainoharhan vallassa. Natsit ovat itse kertoneet juutalaisten joukkotuhosta omissa dokumenteissaan. Tätä ei voi kukaan kiistää, sillä todisteet tästä ovat selkeät. Esimerkiksi Heinrich Himmler puhui natseille Puolassa (Posen) vuonna 1943 sanoen juutalaisten evakuoinnista, juutalaisten joukkotuhosta, jonka mukaan juutalaiset tuhotaan, joka on osa natsien suunnitelmaa, juutalaisten eliminoiminen, juutalaisten tuhoaminen. Adolf Hitler sanoi Berliinissä tammikuun 30. päivä vuonna 1942, että sodan seuraus tulee olemaan juutalaisten täydellinen tuhoaminen.

Natsien oma todistus todistaa heidät syyllisiksi holokaustiin, juutalaisten kansanmurhaan toisen maailmansodan aikana. Jokainen holokaustin kieltäjä tai vähättelijä on eksynyt uskomaan törkeää valhetta, uskoessaan ettei holokaustia ole ollut tai ettei holokaustia ole ollut siinä laajuudessaan mitä historia siitä todistaa.

Toivon, että jokainen holokaustin kieltäjä tulisi järkiinsä ja hylkäisi valheellisen vainoharhan ja hyväksyisi holokaustin sellaisenaan miten se on ihan oikeasti tapahtunut historiassa. En vihaa holokaustin kieltäjiä, enkä hyökkää holokaustin kieltäjiä vastaan, vaan halusin ainoastaan tuoda esiin todisteita siitä, että kauhistuttava holokausti, juutalaisten kansanmurha Euroopassa toisen maailmansodan aikana on historiallinen tosiasia. Holokausti, eli juutalaisten kansanmurha, jonka natsihallinto toteutti oli hirvittävä ja kauhistuttava rikos ihmisyyttä vastaan.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Magneettimedia antisemitismi
Hitler antisemitismi Mein Kampf
Natsi okkultismiPetri Paavola 14.10.2017

Lähteet:
Roger_Dommergue

youtube.com/SP2D9ycvEAE
Der-Ewige-Jude-1940
europe-before-the-holocaust-map
jewish-population-of-the-world
link.springer.com
Heinrich-Himmler-Posen-1943
der-ewige-jude/hitler
Hitler-Speech-1942.01.30
himmler-heinrich/posen/oct-04-43

 

 

 

eXTReMe Tracker