Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Raamattu ja muukalaiset

Jumalan tuomio ja sallimus sekä armo ja pelastus

Kun tutkimme Raamattua, niin Jumala on tuominnut ihmisiä ja kansakuntia erilaisten keinojen kautta. Eräs tällainen keino on sallia vihollisen vallata ja alistaa kansa viholliskansan ikeen alle.

Suomi ja Eurooppa on hylännyt ja koko ajan hylkäämässä kristilliset arvot, joka on tuonut heille hengellisiä ja maallisia siunauksia. Jumalan tuomio käy yli maanpiirin ja Jumalan tuomiot kulkevat Hänen aikataulunsa mukaisesti koskien kansojen tuomioita. En kirjoita seuraavissa lauseissa esittämiäni asioita profeetallisesti, vaan oman arvioni mukaan siitä mitä Suomelle voi tapahtua. Suomi voi joutua osittain Venäjän miehittämäksi tai sitten tulevina päivinä islamisaatio valtaa alueita ja osia Suomesta islamin alaisuuteen (he pyrkivät valtaamaan koko maan). Arvioni voi olla väärä, enkä ole ehdottoman varma siitä miten asiat tulevat menemään Suomen maassa, mutta sen tiedän, että jollakin tavalla Suomi kohtaa Jumalan tuomiot synnin kapinansa tähden.

Jos Venäjä miehittäisi Suomen (osia Suomesta), niin mahdollisia syitä siihen voi olla jos Suomi liittyisi Natoon, Suomi vastustaa yhdessä muiden länsimaiden kanssa Venäjää, Venäjä tarvitsee Suomen maa-alueita turvakseen tulevassa suursodassa, jonka keskipiste ja kriisipesäke on Lähi-idässä. Eri vaihtoehtojen mukaan; Jumala sallisi Venäjän miehittää Suomea, koska Suomi ei halua olla puolueeton maa, vaan Nato-jäsenyyden kautta on valmistautunut sotaan; Venäjä tarvitsee Suomen maa-alueita lopunajan suursodan takia.

Suomen päättäjät ovat oman sinisilmäisyyden ja puusilmäisyyden sekä väärän ja valheellisuuteen perustuvan suvaitsevaisuuden takia antaneet islamisaatiolle jalansijaa ja kasvualustaa Suomessa. Jos jihadistit onnistuisivat valtamaan maa-alueita Suomesta islamin vallan alle, niin se olisi Suomen päättäjien vika, koska he ovat sinisilmäisyydessään antautuneet petoksen uhreiksi.

On tärkeätä huomata, että jos Jumalan tuomio tulee edellä kerrotuin tavoin, niin se tulee Suomen tekemien väärien valintojen kautta. Arvio Venäjän mahdollisesta miehityksestä tai islamisaation valtaan pyrkiminen Suomessa eivät ole tuulesta tai hatusta temmattuja arvioita, vaan hyvin mahdollista toteutuvia asioita kun otetaan huomioon nykyiset tapahtumat maailmassa.

Eräs näkökulma on myös tärkeä tuoda esille. Se miten kansakunta suhtautuu Israeliin ratkaisee myös sen joutuuko se Jumalan tuomion alle. Jumala on sanassaan ilmoittanut Israelin olevan Jumalan silmäterä, jonka kautta koko maailma saa siunauksen, sillä Messias (Pelastaja Jeesus) syntyy Israelin kansan keskuudessa, jonka kautta kaikilla ihmisillä on mahdollisuus pelastua. Raamatussa on lupaus ettei Israelin kansa tule tuhoutumaan sekä että se ihminen perii siunauksen, joka rukoilee rauhaa Jerusalemille (Jumalan rauhaa Israelille). Jos Suomi kansakuntana siunaisi Israelia, niin se säästyisi monelta ahdistukselta ja vaivalta, mutta jos Suomi kansakuntana käy Israelia vastaan, niin Suomea kohtaa Jumalan tuomio. Minä en uhkaile ja pelottele, vaan kerron sen mikä on totta ja minkä historia todistaa todeksi. Kaikki, jotka ovat nousseet Israelia vastaan ovat kokeneet tappion ja häviön tästä esimerkkeinä lähihistoriasta Natsi-Saksa sekä Lähi-idän arabimaat.

Sak 12:
2 Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.
3 Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.
4 Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella.

Raamatun profeetallisen sanan mukaan lopunaikana kansakunnat hyökkäävät Israelia vastaan lopunajan suursodassa, mutta Jumala pelastaa Israelin ja aiheuttaa sen että Israelia vastaan hyökänneet  kansakunnat tulevat kokemaan tappion ja häviön.

Joh 3:
16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

Raamatun opetuksen mukaan ihmisen elämän päämäärä ja tarkoitus olisi suostua elämään Kaikkivaltiaan Jumalan tahdon mukaista elämää, sillä Hän on kaikkien ihmisten Luoja, joka ainoana tietää ja ymmärtää mitä me todella tarvitsemme ja mitä varten me olemme olemassa. Raamattu sanoo ihmisen (kaikkien ihmisten) olevan synnin orjana matkalla kohti iankaikkista kadotusta, mutta jos hän katuu ja tunnustaa syntinsä, niin Jumala armossaan ja rakkaudessaan antaa hänelle hänen syntinsä anteeksi sekä pelastaa hänet uskon kautta Herraan Jeesukseen.
 

 

Petri Paavola 17.9.2015

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker