Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Ruotsin kirkko ja sukupuolineutraali Jumala

Ruotsin kirkon jumalanpalvelusvaliokunnan puheenjohtaja Sofija Pedersen Videke pyrki oikomaan mediaan levinneitä tulkintoja, joiden mukaan Ruotsin kirkko luopuisi kokonaan Herra ja han-sanoista ja alkaisi käyttämään sukupuolineutraalisuutta korostavaa hän-sanaa hen.

Se on totta, ettei Ruotsin kirkko ala ainakaan vielä käyttämään sukupuolineutraalia sanaa hen. Ruotsin kirkon uusi kirkkokäsikirja kuitenkin ohjeistaa, että Herra sanan tai maskuliinisen han-persoonapronomin sijaan Jumalasta tulee entistä useammin käyttää yksinkertaista ja sukupuolineutraalia nimitystä Jumala (Gud).

Ruotsin kirkkokin on mennyt mukaan sukupuolineutraalisuuden propagandan manipulaatioon. Pedersen Videke sanoo Jumalan olevan suurempi kuin sukupuoli, sillä ihmisillä on sukupuoli, mutta Jumala on sukupuolten ulkopuolella.  Raamatun Kaikkivaltias Jumala on sukupuolten ulkopuolella, sillä Hän ei ole ihminen, mutta sanansa ilmoituksessa (Raamattu) Hän ilmoittaa itseään maskuliinisilla sanoilla kuten Isä ja Herra. Tämän lisäksi hepreankielen Jumala sana (Elohim) on maskuliini. Jumala (Elohim) sana on Raamatun ensimmäinen sana, jolla kuvataan Jumalaa ja se esiintyy heti Raamatun ensimmäisen luvun ensimmäisessä jakeessa.

Raamattu puhuu miehen kupeista lähtevästä siemenestä (joka siirtyy naisen kohtuun), eli Raamattu kertoo elämän alun ja syntymisen lähtevän ja alkavan miehestä, josta se siirtyy naisen kohtuun. Jumala ei ole ihminen, eikä kumpaakaan sukupuolta, mutta Jumalan oma valinta puhua itsestään maskuliinissa johtuu varmaankin siitä kun Raamatun mukaan isän siemen saa aikaan elämän alkuun laittamisen. Jumala (Isä) on itse kaiken elollisen elämän alkuunpanija ja siksi Hän kuvaa itseään maskuliinissa, vaikka Jumala ei olekaan mies tai nainen.

Ruotsin kirkon pyrkimys käyttää yhä useammin Jumalasta sukupuolineutraalia nimitystä ruotsinkielen mukaan on kapinaa Jumalaa vastaan sekä jopa Jumalan pilkkaamista, koska Jumala itse kuvaa itsensä maskuliinisena. Ihmisellä ei ole lupa muuttaa missään kohtaa Jumalan sanan totuutta. Todellisuudessa alkukielen mukaan Jumala sana on maskuliini, ei sukupuolineutraali sana. Ihmisen tulisi tyytyä siihen mitä Jumala itse ilmoittaa sanassaan itsestään ja kaikesta muustakin.

Voiko Suomen kirkko (luterilainen) seurata Ruotsin esimerkkiä sukupuolineutraalista Jumalasta? Valitettavasti voi. Ei ehkä heti, mutta ajan kanssa. Suomen luterilaisen kirkon johto on irtaantunut täysin Raamatun sanan totuudesta, jonka tähden se on kykenevä menemään mukaan kaikenlaiseen hullutukseen sekä synnin suosimiseen mitä nykyaika tarjoaa kaikin tavoin ja yhä enemmän.

Minkä takia sukupuolineutraali ideologia on vallannut nykyiset yhteiskunnat, niin että useat tahot pyrkivät kannattamaan sukupuolineutraalia käytäntöä?

Vastaus yllä olevaan kysymykseen on se, että LGBT-liikkeen (lesbot, homot, biseksuaalit, transihmiset) päämääränä on ollut koko maailman muuttaminen siten, että vähemmistön erilaisuuden tulee hallita ja kontrolloida maailmaa. LGBT-liikkeen agendan mukaan maailmaa tulee muuttaa siten, että seksuaalivähemmistön erilaisuus määrittelee uudet arvot yhteiskuntaan ja sitä kautta hallitsee koko yhteiskuntaa. LGBT-liike on harhauttanut yhteiskuntia puhuen alussa tasa-arvosta sekä ihmisoikeuksista, kun heillä on koko ajan ollut agendana romuttaa perinteiset arvot. Monet seksuaalivähemmistön edustajat myöntävät sen ettei ole kyse pelkästään tasa-arvosta, vaan koko maailman muuttamisesta.

Nykyiset yhteiskunnat ovat olleet LGBT-liikkeen propagandan manipulaation kohteina, jonka seurauksena he ovat sokeutuneet tosiasioille ja hyväksyneet sellaisen tien ja polun, joka johtaa sellaisiin muutoksiin yhteiskunnassa, jossa seksuaalivähemmistö määrittelee kaiken uusiksi liittyen ihmisyyteen ja seksuaalisuuteen. Näin laaja-alainen uudistus tulee taloudellisesti kalliiksi yhteiskunnalle sekä heikentää moraalia ja suistaa yhteiskuntia moraalisen rappion tielle.

Tämä nykyinen sokeuden valta ja sen lisääntyminen sokeuttaa ihmisiä niin pahoin etteivät he enää tiedä kuka on mies tai nainen jne. Mikä enää voi auttaa tässä hulluudessa ja sokeudessa? Ainoa apu on uskon kautta Herraan Jeesukseen pelastuminen, sillä kun ihminen Jumalan armosta saa yhteyden Luojaansa, niin se tervehdyttää ja eheyttää ihmismielen, jonka seurauksena ihminen alkaa ymmärtämään asioita, niin kuin todellisuus kertoo ja viestittää miten asiat ovat ihan oikeasti.

 


Petri Paavola 27.11.2017

Lähteet:
hs.fi/ulkomaat/art-2000005463641
kotipetripaavola.com/sukupuolineutraalinavioliitonpimeatausta

 

 

website statistics

eXTReMe Tracker