Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sahaja jooga

Intialaisen opettajan Sri Mataji Nirmala Devin mukaan Sahaja (sisäsyntyinen) Jooga (yhteys) on kokemus itseoivalluksesta. Seuraavaksi tuon esille mitä Sahaja Jooga opettaa.

Sahaja Jooga ei ole joogan tai henkisyyden laji, koska se on henkisyyden ydin. Sahaja Jooga ei ole uskonto, vaan uskonnon ydinkokemus. Henkisen yhteyden (itseoivallus) saavuttaminen tapahtuu spontaanisti valaistuneen opettajan tai hänen oppilaansa kautta. Pyrkimys on todelliseen muutokseen ja kokemukseen ulkopuolisen opettajan avulla. Opettaja on ytimeltään sama kuin ihminen itse. Etsijä ei ole tästä ytimestä eli hengestä tietoinen, mutta ”valaistunut” opettaja on.

Sahaja Joogan päämäärä henkisen voiman heräämisestä, jonka kautta ihminen voi yhdistyä kaikkialla olevaan jumaluuteen, eli henkeen. Sahaja Joogan antaminen tai siitä opettaminen on aina maksutonta ja jooga on avointa aivan kaikille.

Joogan yhteyden ydin on kundaliinienergia. Kundaliini on maailmankaikkeuden äitivoiman puhdas halun heijastuma. Kundaliinin kautta voi saada ainoan halun, joka johtaa onneen. Kundaliini eli äitivoiman tarkoitus on tulla ihmisen tietoisuuteen ja yhdistää hänet hänen omaan henkeensä sekä kaikkeuteen. Kundaliinivoima sijaitsee ristiluussa, joka on pyhän hengen voiman paikka ihmisessä.

Suosittujen sekä suhteellisen uusien jooga- ja meditaatiolajien juuri ja ydin on henkisyys, joka on vanha ja ikuinen. Tästä ovat puhuneet kaikki muinaiset henkiset opettajat kuten Lao Tse, Buddha, Mahavira, Muhammed, Kristus, Krishna, Sankaracharya, Sri Sai Baba, Sri Ramana Maharsi ja intialainen Shri Mataji Nirmala Devi.

Näiden suurten henkisten opettajien ydinsanoma on ollut kaikialla lähes sama: ”Kohtele muita kuten haluaisi itseäsi kohdeltavan. Anna anteeksi, käänny henkesi/kaikkeuden puoleen, hiljenny ja ole nöyrä suuremman kokonaisuuden edessä.”

Elämän tarkoitus on palata yksinkertaisuuteen eli hiljaisuuteen. Hiljaisuudesta asiat ja ideat nousevat puhtaina esiin niin, etteivät ne aiheuta ihmiselle tyypillistä kaaosta ja tuhoa. Tämä on kaikkien ihmisten syntymäoikeus ja on aina ollutkin, mutta tietämättömyys on erottanut meidät omasta itsestämme.

Henkiset gurut. Sana tai käsite guru tulee kahdesta äänteestä GU ja RU. GU tarkoittaa sitä joka luo tai antaa illuusion, eli vaikutelman että yksi (henki) on monta. RU on se joka hävittää illuusion, eli poistaa kuvitelman mielestä ja paljastaa kaiken olevan yhden ja saman tietoisuuden sisällä tapahtuvaa hahmojen luomista.

Gurut eli henjkiset opettajat ovat joko syntyneet tilaan, jossa he eivät ole koskaan kadottaneet ykseyden tilaa tai sitten he ovat läpikäyneet minuuden hävittämisen prosessin luopuen mielen sisällöstä ja aistisidonnaisuudesta ja sulautuneet takaisin puhtaaseen tietoisuuteen, josta kaikki muoto saa alkunsa.

Henkiset gurut ja opettajat ovat kaikkialla opettaneet ja puhuneet lähes samojen sanojen kautta hengestä ja valaistumisesta. Heille kaikille on ollut yhteistä täydellinen luopuminen kaikesta mikä koskee ihmisen tilaa, anteliasuutta, vaatimattomuutta, siveyttä ja puhtautta.

Pyhä henki, pyhä äitiys. Sri Ramana Maharsi lainaus: Raamatussa esiintyvä lause: ”Olkaa Hiljaa ja Tietäkää, että Minä olen Jumala” tarkoittaa, että ihmisen mielen pitää tulla takaisin hiljaisuuteen ja sen kautta Itse (eli Korkeampi Itse) on tuo Jumala.

Tätä alkuperäistä luovaa voimaa kutsutaan universumin äidiksi, joka synnyttää kaikki muodot itsestään. Luova voima heijastuu ihmisessä inspiraationa tai intuitiona. Voiman syvempi ja alkuperäinen muoto on nimeltään kundaliini, joka kaikkeuden puolisona heijastelee ihmiselämän kahta puolta; nainen ja mies. Suuressa osassa maapallon henkisyyttä tunnetaan sekä feminiiniset että maskuliiniset jumalaiset voimat..

Kristinuskosta tieto kaikkeuden luonteesta katosi ja uskontoja haluttiin hallita ja niitä alettiin käyttää vallan välineinä. Näin tieto pyhästä äitiydestä katosi ja kristinuskossa aiemmin esiintynyt naisellinen voima korvattiin abstraktilla käsitteellä ”Pyhä Henki”. Alun perin Pyhä Henki oli vanhoissa lähteissä nimeltään RUAH (myös pyhä tuli), joka sanana oli feminiininen eli naisellinen, mutta kreikkalaisiin käännöksiin se siirtyi nimellä Pneuma ja näin se muuttui neutriksi ja vähitellen tieto siitä kadotettiin.

Neljä askelta. Sahaja Joogan opetus siitä kuinka kundaliini herätetään ja saadaan neljällä askeleella itseoivallus koostuu seuraavista askeleista:

1. Kengät jalasta pois. Pidä kädet sylissä kämmenpuolet kohti Shri Matajin kuvaa. Katsele kuvaa muutama minuutti. Jos haluat voit sulkea silmäsi. Sitten tulee kehotus kokemaan viileää tuulahdusta tai hieman kuumuutta käsissä.

2. Taivuta päätä hiukan eteenpäin ja aseta oikea käsi voimakkaasti pään päälle. Pyörittele päänahkaa hitaasti seitsemän kertaa kellonsuuntaan, sano samalla hiljaa mielessäsi "Shri Mataji, ole hyvä ja anna minulle itseoivallukseni". Tämä tehdään joka pyöräytyksellä, eli seitsemän kertaa.

3. Pidä oikeaa kättä pään yläpuolella n. 10 cm:n korkeudella pää eteenpäin taivutettuna ja kokeile myös vasemmalla kädellä.

4. Nyt sinun pitäisi tuntea viileä tuuli pääsi yläpuolella. Ajatuksesi ovat kaikonneet. Sinun pitää vielä pyytää ja sanoa "Shri Mataji, ole hyvä ja vahvista joogaani".

Raamatun opetus ja Sahaja Jooga

San 3:5 Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.

Sahaja Jooga opettaa olevansa itseoivalluksen kokemuksen tie. Itse asiassa Sahaja Joogan itseoivallus ei ole ihmisen omaa itseoivallusta, sillä meditaation kautta pimeyden henkivallat puhuvat ihmiselle tekeytyen ihmisen omaksi ajatteluksi ja näin ihminen luulee demonien puhetta sydämessään oman mielensä ääneksi. Pahat henkivallat ovat kautta koko historian tekeytyneet milloin jumalaksi, milloin omantunnon ääneksi tai itseoivallukseksi jne. eksyttäessään ihmistä pois Raamatun totuudesta.

2 Tim 2:
24 Mutta Herran palvelijan ei sovi riidellä, vaan hänen tulee olla lempeä kaikkia kohtaan, kyetä opettamaan ja pahaa kärsimään;
25 hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26 ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

Sahaja Joogan opetuksen mukaan se ei ole joogan tai henkisyyden laji, vaan henkisyyden ydin; sekä se ei ole uskonto, vaan uskonnon ydinkokemus.

Sahaja Jooga on enemmän kuin uskonto, koska sen sanotaan olevan uskonnon ydinkokemus. Tämä tarkoittaa sitä, että joogan kautta ihminen pääsee syvällisesti kokemaan uskontojen opetukset ja nimenomaan itämaisten uskontojen opetukset. Itämaisista uskonnoista puuttuu Herran Jeesuksen sovitustyö ja syntien anteeksiantamus Hänen kauttansa. Tämä tarkoittaa sitä, että jooga eksyttää ihmisiä itämaisten uskontojen oppien kautta pois pelastuksesta.

Sahaja Joogan opetuksen mukaan henkisen eli itseoivalluksen saavuttaminen tapahtuu spontaanisti valaistuneen opettajan tai hänen oppilaansa kautta.

Todellisuudessa Sahaja Joogan kautta demonit toimivat meditaation kautta ihmisen henkisinä oppaina. Demonien tarkoitus on eksyttää ihminen uskomaan valheita siitä että hän on hyvä ja valaistunut, vaikka todellisuudessa hän on täysin synnin ja valheen vankeudessa.

Joogassa etsijä ei ole tietoinen sitä ulkopuolinen taho ohjaa häntä, mutta ”valaistunut” opettaja on.

Tämä tarkoittaa sitä, että saatanan valhehenget ovat ovat meditaation ja kundaliinivoiman, eli pahuuden hengen kautta vanginneet ihmisen synnin ja valheen orjuuteen, jossa ihmiselle syötetään koko ajan enemmän valheita.

Sahaja Joogan päämäärä oli henkisyyden herääminen, jonka avulla ihminen yhdistyy kaikkialla olevaan jumaluuteen, eli henkeen.

Tämä tarkoittaa tosiasiassa sitä, että meditaation ja pahuuden hengen kautta ihminen yhdistetään suureen valhemaailmaan, jossa ihmiselle syötetään koko ajan enemmän ja enemmän valheita.

Äitivoima. Sahaja Jooga opettaa sen ytimen olevan kundaliinienergiassa, joka on maailmankaikkeuden äitivoima, joka on ainoa halu onneen.

Ilm 17:
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".

Raamattu opettaa, että Babyloniassa saatana eksytti ihmisiä taivaan kuningatar opin kautta, jossa äiti Semiras oli taivaan kuningatar. Paha saatana vääristää aina totuuden päinvastaiseksi. Jumala sanoo olevansa Kaikkivaltias Isä Jumala, siksi Babyloniassa saatana eksytti ihmisiä taivaan kuningatar opilla, josta äidistä tehtiin jumalallinen hahmo.

Babyloniasta äiti uskonto levisi kaikkialle maailmaan ja siksi monien uskontojen opetus perustuu jumalattariin sekä äitivoimaan. Raamattu opettaa, että lopun aikana viimeisinä päivinä maan päällä vaikuttaa äiti (jumalatar) uskonto, joka on kaikkien muiden uskontojen äiti, eli alkulähde ja alkuperä. Ilmestyskirjan 17 luku ja 5 jae sanoo, että Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti vaikuttaa maan päällä viimeisinä päivinä. Portto tarkoittaa Raamatun kielessä kahta asiaa; naista joka elää huoruudessa sekä uskonnollista hauretta, jossa ihmiset palvovat epäjumalaa Jumalan sijasta, kuten Jeremia 2 opettaa.

Babyloniassa alkoi äiti jumalatar uskonto maailman ensimmäisenä uskontoa vedenpaisumuksen jälkeen, eli saatanan eksytys, jossa hän muuttaa totuuden valheeksi. Raamatun opetuksen mukaan maailma tulee eksymään samaan epäjumalanpalvelukseen, joka alkoi aikoinaan Babyloniassa. Babylonian jumalatar uskonto on synnyttänyt kaikki muut uskonnot, jotka ovat Babylonian jumalatar uskonnon tyttäriä, eli he ovat syntyneet samasta lähteestä, siksi he palaavat toistensa luo ja löytävät toisensa viimeisinä päivinä. Ekumenian kautta saatanalliset henkivallat tuovat kaikki uskonnot yhteen, jonka kautta he kaikki yhdessä pyrkivät eksyttämään ihmiskuntaa viimeisinä päivinä.

Joogan kautta saatana eksyttää ihmisiä uskomaan äitivoimaan, eli kundaliinienergiaan, joka on demonisten pahojen henkien valhevoimaa. Jooga ja sen meditaatio ja kundaliinivoima on siis osa lopun ajan eksytystä, jossa ihmiskunta eksytetään palvomaan ja uskomaan äiti jumalattariin, kuten myös tapahtui Babyloniassa, jossa ihmiskunta yhdessä ykseyden kautta uskoi tavaan kuningatar oppiin.

Päivien lopulla viimeisinä päivinä saatana eksyttää taas ihmiskunnan yhteyteen ja ykseyteen, jossa ihmiset palvovat äiti jumalattaria ja äitivoimaa. Joogassa on tämä sama opetus yhteydestä ja ykseydestä, joka saavutetaan joogan, meditaation ja kundaliinivoiman kautta. Jooga on siten selvästi osa lopunajan eksytystä, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä ikivanhojen valheiden kautta.

Valhe pyhä henki. Sahaja Jooga opettaa, että kundaliini, eli äitivoiman tarkoituksena on tulla ihmisen tietoisuuteen ja yhdistää hänet hänen omaan henkeensä sekä kaikkeuteen. Sahaja Joogan mukaan kundaliinivoima sijaitsee ristiluussa, joka on pyhän hengen voiman paikka ihmisessä.

1 Joh 2:
7 ¶ Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

1 Joh 4:
2 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;
3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

Joogan henkinen opetus ei usko Herran Jeesuksen olevan Messias (Kristus). Messias tarkoittaa Jumalan ainoaa pelastustietä syntien anteeksiantamukseen, eikä Jumalan luokse ole mitään muuta tietä kuin Herran Jeesuksen kautta. Joogan henkinen opetus on Raamatun opetuksen mukaan antikristuksen hengestä syntynyttä, eli pimeyden henkivaltojen eksytystä, koska se ei tunnusta Herraa Jeesusta Messiaaksi, joka ainoastaan voi pelastaa, antaa ihmiselle synnit anteeksi, Pyhän Hengen ihmisen sydämeen sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään.

Joidenkin uskovien väärä opetus että Pyhä Henki toimii vain ihmisen hengen kanssa on demoninen itämaisten uskontojen opetus, sillä joogan opetus joka perustuu itämaisiin uskontojen opettaa, että ihmisessä oleva oma henki pyrkii sielunyhteyteen maailmankaikkeuden hengen ja sielun kanssa.

Pahuuden henkivallat opettavat, että kundaliinivoima yhdistää ihmisen hänen omaan henkeensä sekä maailmankaikkeuden hengen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kundaliinivoima, eli demonivoima eksyttää ihmistä luulemaan, että demonien syöttämät ajatukset hänen mieleensä on hänen omia ajatuksiaan, jotka sitten yhdistyvät demonien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että demoniset henkivallat ohjaavat ja eksyttävät ihmistä, kun ihminen luulee hänen olevan itseoivalluksen tilassa, jossa hänen omat ajatukset johdattavat häntä, vaikka demoniset henkivallat syöttävät valheellisia ajatuksia hänen mieleensä ja ohjaavat häntä koko ajan syvemmälle valhemaailmaan.

Kun joogan harrastaja on edennyt tarpeeksi pitkälle kundaliinivoimassa ja meditaatiossa, niin hän voi kokea joskus sen kuinka hän ei ole enää ikään kuin itsensä oma, vaan joku ohjaa häntä. Tämän ohjauksen takana on demonihenget. Jumala kutsuu sinua parannukseen joogan tieltä, sillä sen tien kautta pahuuden henkivallat eksyttävät sinua iankaikkiseen kadotukseen.

Henkisten gurujen valheet. Kaikki gurut opettavat, että joogan ja meditaation juuri ja ydin on henkisyys. Täten ei ole olemassa joogaa ilman henkisyyden harjoittamista, jonka opetus rakentuu itämaisten uskontojen opetuksien varaan. Toisin sanone joogan kautta levitetään itämaisia uskontoja ja niiden oppeja monen sitä huomaamatta.

Pikku hiljaa joogan harrastaja alkaa kuitenkin kiinnostua henkisyydestä ja itämaisten uskontojen opetuksista. Joogassa ei siis ole kyse pelkästään fyysisistä harjoituksista, toisin sanoen jooga ei ole jumppaa eikä voimistelua.

Joogan gurujen henkinen ydinsanoma on lähes sama kaikilla: ”Kohtele muita kuten haluaisi itseäsi kohdeltavan. Anna anteeksi, käänny henkesi/kaikkeuden puoleen, hiljenny ja ole nöyrä suuremman kokonaisuuden edessä.” Tästä puuttuu kuitenkin usko Raamatun totuuteen ja Herraan Jeesukseen Messiaana, joka voi yksin antaa syntejä anteeksi.

Henkiset jooga gurut opettavat, että Jeesus puhui ja opetti joogan henkisyydestä kuten muutkin gurut. Tämä on kuitenkin valhepuhetta, sillä Herra Jeesus ei opettanut mitään joogasta, eikä henkisyydestä joka on jooga opetuksen mukainen.

Joogan henkiset gurut ja opettajat opettavat, että elämän tarkoitus on palata yksinkertaisuuteen eli hiljaisuuteen. Gurujen mukaan hiljaisuudesta asiat ja ideat nousevat puhtaina esiin siten, etteivät ne aiheuta ihmiselle tyypillistä kaaosta ja tuhoa. Gurujen mukaan tämä on kaikkien ihmisten syntymäoikeus ja on aina ollutkin, mutta tietämättömyys on erottanut meidät omasta itsestämme.

Pahat henkivallat ohjaavat ihmistä kundaliinivoiman ja meditaation kautta mielen tyhjentymiseen ja hiljaisuuteen, että ihminen löytäisi oman itsensä ja hänen puhtaat ajatukset. Itse asiassa pahuuden henkivallat johdattelevat ihmisen joogan, kundaliinivoiman ja meditaation kautta tyhjentämään mielensä ja hiljaisuuteen, että pahuuden henkivallat voivat puhua ja ohjata heidän ajatusmaailmaansa valheiden ja petoksen kautta. Pahuuden henkivallat tekeytyvät ihmisen omaksi hengeksi, jonka kautta pahuuden henkivallat syöttävät valheajatuksiaan ihmisen mieleen.

Pyhä Henki asuu. Sahaja Jooga opettaa, että kundaliinivoima sijaitsee ristiluussa, joka on pyhän hengen voiman paikka ihmisessä. Edellä oleva lausunto on harhaoppia ja väärää opetusta.

Room 5:5 mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.

2 Tim 1:14 Säilytä se hyvä, mikä sinulle on uskottu, Pyhän Hengen kautta, joka meissä asuu.

1 Tess 5:23 Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.

Raamattu opettaa, että Pyhä Henki asuu Herran Jeesuksen opetuslapsissa ja pyhittää hänen koko henkensä, sielunsa ja ruumiinsa. Pyhä Henki asuu koko ihmisessä, ei ristiluussa.

Joogan henkinen opetus opettaa pyhästä hengestä, koska saatana eksyttää ihmisiä sanoen pahuuden voimaa Pyhäksi Hengeksi, jota se ei tietenkään ole.

2 Tess 2:
7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Pahan saatanan pyrkimys on tekeytyä Pyhäksi Hengeksi ja valhevoiman kautta eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa. Pahuuden henkivaltojen kautta toimii yliluonnolliset eksyttäväiset valhevoimat, joiden kautta tapahtuu ihmeitä ja tunnustekoja.

Pahuuden henkivaltojen kautta tapahtuu esimerkiksi ihmeparantumisia erilaisista sairauksista. Monissa tällaisissa tapauksissa voi tapahtua siten että aluksi ihminen paranee sairaudestaan, mutta myöhemmin sairastuu uudestaan sekä jopa vielä pahemmin kuin aikaisemmin. Silloin kun pahuuden hengen energia koskettaa ihmisen ruumista, niin aluksi voi tuntua hyvältä, mutta lopulta pahuuden energia tuhoaa ihmisen.

Henkivallat toimivat hyvin usein edellä kuvatulla tavalla. Natsi-Saksan monet johtajat (lukuun ottaen myös Hitler) olivat okkultisteja ja siten kosketuksissa pahuuden henkivaltojen kanssa. Aluksi natsit rakensivat Saksaan hyvinvointia ja toivoa, mutta lopulta he ajoivat Saksan täydellisen tuhon partaalle. Tällainen toimintatapa on demonisten pahuuden henkivaltojen toimintatapa.

Pahuuden henkivaltojen päämäärä on tuhota valheen ja synnin kautta ihminen iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus antaa syntinsä tunnustavalle synnit anteeksi sekä katkaisee pahuuden siteet ihmisen sydämestä.

Henkiset gurut ja opettajat ovat kaikkialla opettaneet ja puhuneet lähes samojen sanojen kautta valheen hengestä ja valaistumisesta. Heille kaikille on ollut yhteistä täydellinen luopuminen kaikesta mikä koskee ihmisen tilaa, anteliaisuutta, vaatimattomuutta, siveyttä ja puhtautta.

Anteliaisuus, vaatimattomuus, siveys ja puhtaus ilman Raamatun Jumalan Hengen totuutta ja rakkautta Herrassa Jeesuksessa on kuin kaunis ulkonainen kuori, jonka sisin on täynnä mätää. Jumalan silmien edessä asia on juuri näin, siksi vain Herra Jeesus voi pelastaa ihmisen ja antaa hänen sydämeensä todellisen puhtauden, siveyden, vaatimattomuuden sekä anteliaisuuden.

Pyhä äitiys. Joogan henkinen opetus opettaa alkuperäisen luovan voiman olevan universumin äiti. Joogan henkinen opetus hyökkää Raamatun uskoa vastaan sanomalla, että kristinuskosta on kadonnut tieto kaikkeuden luonteesta, kun uskontoja alettiin hallita ja käyttää vallanvälineinä.

Barbelo oli gnostilaisen opetuksen mukaan jumalatar, joka loi Sophia jumalattaren. Sophia jumalatar oli gnostilaisen teologian mukaan neitseellinen jumaluus, joka synnytti Jahve jumalan, josta tuli heprealaisten (Israel) jumala.

Gnostilainen käsitys ajatteli, että Barbelo oli maailmankaikkeuden korkein jumaluus, joka loi kaikki muut alemmat jumaluudet, jotka sitten loivat maailman. Tämän uskomuksen mukaan alempi jumala loi maailman. Barbelon sanottiin olevan maailmankaikkeuden kohtu, josta kaikki muu on saanut alkunsa. Barbelon sanottiin olevan voima luomisen takana, joka edustaa hedelmällisyyttä ja syntymistä. Barbelon sanottiin olevan androgyyni (kolmas sukupuoli), joka on äiti ja isä, koska hän paritteli itsensä kanssa. Barbelon sanottiin myös parittelevan niiden kanssa, jotka rakastavat häntä ja Barbelon kautta kaikki pysyy voimassa. Barbelon sanottiin olevan kohtu, joka antaa kaikille muodon, joka myös synnytti valon, joka loisteliaasti loistaa.

Gnostilaisuus ja joogan henkinen opetus opettaa samaa valheellista äiti jumalatar oppia, koska he ovat maan porttoja (uskontoja), jota kauhistuksen äiti (saatanallinen eksytys) eksyttää, kuten ilmestyskirjan luku viisi opettaa. Pyhä äitiys oppi tulee Babyloniasta, eli pimeyden päämajasta.

Todellinen usko Herraan Jeesukseen ei ole uskontoa, vaan uskoa Raamatun Isä Jumalaan. Rooman katolinen kirkko ei edusta Raamatullista uskoa, vaan Jumalan seurakunnan valhejärjestelmää. Sitä ei saa sekoittaa yhteen Raamatullisen uskon kanssa, koska sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Todellinen usko Raamatun Jumalaan ja todellinen kristinusko ei ole kadottanut yhteyttä ja tietoa Jumalasta ja totuudesta, vaan ylläpitää sitä Pyhän Hengen voiman kautta Raamatun opetuksen mukaisesti.

Neljä askelta. Sahaja Joogan opetus siitä miten kundaliini herätetään ja kuinka saadaan neljällä askeleella itseoivallus koostuu seuraavista askeleista:

1. Kengät jalasta pois. Pidä kädet sylissä kämmenpuolet kohti Shri Matajin kuvaa. Katsele kuvaa muutama minuutti. Jos haluat voit sulkea silmäsi. Sitten tulee kehotus kokemaan viileää tuulahdusta tai hieman kuumuutta käsissä.

2. Taivuta päätä hiukan eteenpäin ja aseta oikea käsi voimakkaasti pään päälle. Pyörittele päänahkaa hitaasti seitsemän kertaa kellonsuuntaan, sano samalla hiljaa mielessäsi "Shri Mataji, ole hyvä ja anna minulle itseoivallukseni". Tämä tehdään joka pyöräytyksellä, eli seitsemän kertaa.

3. Pidä oikeaa kättä pään yläpuolella n. 10 cm:n korkeudella pää eteenpäin taivutettuna ja kokeile myös vasemmalla kädellä.

4. Nyt sinun pitäisi tuntea viileä tuuli pääsi yläpuolella. Ajatuksesi ovat kaikonneet. Sinun pitää vielä pyytää ja sanoa "Shri Mataji, ole hyvä ja vahvista joogaani".

Demonihenget operoivat materian kautta käyttäen paljon mm. "pyhiä kuvia", jotka toimivat pahuuden henkien kanavina. Pahojen henkien toiminalle on tyypillistä tietyt ilmiöt kuten ilmeneekö lämpöä (kädestä), onko auraa pään päällä (valo pään päällä), onko kihelmöintiä, vapisevatko kädet onko yleensä voitelun tuntua, tulee etsiä kuumuutta ja joidenkin kehon jäsenten jäykkyyttä, vapinaa ja tärinää, kaatumista hengen voiman alla, vahvoja sähkövirtoja, ihon rypistymistä, liikkeitä ihon alla, valoisuutta kasvoissa, raskasta hengitystä, vaikerointia, ähkyilyä ja sitä, että ihminen joutuu transsiin.

Pahuuden henkivallat pistävät ihmiset hokemaan mantroja yhä uudelleen ja uudelleen. Pahuuden henkivallat koittavat tyhjentää ihmisen mielen, että saisivat hänet valtaansa. Samoin pahuuden henkivallat käyttävät pyytämään gurujen nimien kautta asioita, koska tämän ajatuksen takana on demonit, niin siksi he toimivat aina tietyissä nimissä. Tällä tavalla he matkivat Jumalan todellisia ihmeitä, jotka tapahtuvat Herran Jeesuksen nimen kautta.

Matt 7:
21 ¶ Ei jokainen, joka sanoo minulle: ‘Herra, Herra!’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: ‘Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?’
23 Ja silloin minä lausun heille julki: ‘Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät’.

Joogan henkisen eksytyksen kautta voidaan jopa käyttää Jeesus nimeä ja ihmeitä voi myös siten tapahtua, mutta ne ovat valhevoimaa, koska Jeesus nimi yhdistetään valheeseen ja niin pimeyden valhehenget eksyttävät ihmisiä.

Monet joogan henkiset harjoittajat tulevat kokemaan ikävän yllätyksen astuessaan kerran Raamatun Jumalan eteen kun heille paljastuu, että he ovat olleet valhehenkien kanssa tekemisissä.

Jos olet kiinni joogan henkisessä kasvussa, niin Herra Jeesus kutsuu sinua pelastukseen ja haluaa antaa sinulle syntisi anteeksi.


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769


  

 

 

 

eXTReMe Tracker