Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

 

Soini Juudaksen ja petoksen tiellä

En ole poliittinen ihminen, enkä kuulu mihinkään poliittiseen puolueeseen, enkä aio koskaan liittyä minkään puolueen jäseneksi. Seuraan kuitenkin yhteiskunnassa tapahtuvia ajankohtaisia asioita. Timo Soinin tempaus loikata ulos perustamastaan puolueesta (perusti yhdessä Raimo Vistbackan, Urpo Leppäsen ja Kari J. Bärlundin kanssa), jota Soini johti vuodesta 1997 vuoden 2017 kesäkuun alkuun asti on uutinen ja tapahtumaketju, jota ei voi sivuuttaa, koska se sisältää petoksen siemenen.

Painotan sitä ettei minulla ole henkilökohtaisesti ketään vastaan, enkä esim. edusta kaikessa samaa arvomaailmaa kuin Jussi Halla-aho, enkä ole perussuomalaisten äänenkannattaja. Kirjoitan tämän kirjoituksen niihin asioihin perustuen mitkä ovat todennetusti tapahtuneet. Minulla ei ole myöskään mitään Timo Soinia vastaan, vaan kirjoitan sen mukaan miten ymmärrän ja näen asioiden tapahtuneen olemassa olevan todennetun tiedon valossa.

Lännen Median toimittaja Lauri Nurmi kirjoitti 3.6.2017 artikkelin, jossa hän toi esille kuinka hallituksessa olisi suunnitelma Jussi Halla-ahon voiton varalle. Jos Halla-aho voittaisi, niin soinilaiset muodostaisivat oman eduskuntaryhmän. Lauri Nurmen artikkelin mukaan (3.6.2017) perussuomalaisista irtautuva ryhmä Halla-ahon voittaessa koostuisi ainakin noin 20 kansanedustajasta, jolloin Sipilän hallitus voisi helposti jatkaa työskentelyään, sillä koossa olisi valmis enemmistöhallitus.

Kun Timo Soini sai tietoonsa Lauri Nurmen artikkelin, niin Soini kirjoitti samana päivänä (3.6.2017) plokiinsa kirjoituksen nimeltään: Juudas meni ja hirtti itsensä. Soini kirjoitti ajatuksen siitä, että hän loikkaisi perustamastaan puolueesta olevan mieletön. Soini sanoi sen olevan Juudas, ei Soini, joka meni ja hirtti itsensä. Soini kirjoitti järjen valon jättävän herkimmät, jolla hän viittasi loikkaus puheisiin. Soini kirjoitti pitävänsä loikkareita luusereina. Soini kirjoitti, että nykyisen valemedian aikakautena hänen on pakko ottaa kantaa tähän valheeseen, joka leviää ja jota levitetään sosiaalisessa mediassa ruton lailla. Soini sanoi Hesarin häpäisseen itsensä Lännen Median megafonina toimiessaan sekä samaan lätäkköön lähti rypemään myös Suomen Tietotoimisto. Soini Päätti kirjoituksensa sanoen: Valhe aseena on alhaisin astalo.

Perussuomalaisten Jyväskylän puoluekokouksessa Jussi Halla-aho valittiin 10.6-2017 puolueen puheenjohtajaksi. 13.6.2017 perustettiin uusi suomalainen eduskuntaryhmä Uusi vaihtoehto, jonka muodostivat 20 perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronnutta kansanedustajaa (joukossa mukana myös Timo Soini). Myöhemmin samana päivänä myös kaksi muuta perussuomalaisten kansanedustajaa erosivat perussuomalaisten ryhmästä, mutta vain toinen heistä liittyi mukaan Uusi vaihtoehto ryhmään.

Lauri Nurmen tiedot eivät olleetkaan valhetta, vaan totta, koska juuri niin kävi kuin Lauri Nurmi oli kirjoittanut aikaisemmin, eli vähän yli viikko ennen perussuomalaisten puoluekokousta. Timo Soini on ilmitulleiden todisteiden valossa ja omien sanojensa todisteiden valossa pettäjä Juudas ja loikkari sekä samalla "luuseri", sillä Soinihan pitää loikkareita luusereina.

Lauri Nurmen artikkelin tarkka toteutuminen tarkoittaa sitä, että uusi perussuomalaisista loikkareista koostuva eduskuntaryhmä on ollut suunnitelmissa, jos Jussi Halla-aho voittaisi perussuomalaisten puheenjohtajuuden. Tämä tarkoittaa sitä, että politiikan vallanhuipulla pelataan likaista peliä sekä ollaan valmiita elämään valheessa.

Timo Soini on antanut halla-aholaisten toimia perussuomalaisissa ja hyötynyt heistä jopa niin paljon, että ilman halla-aholaisia ei olisi koskaan syntynyt jytkyä, eikä asemaa Suomen toiseksi suurimpana puolueena vuoden 2015 eduskunta vaaleissa. Halla-aholaisten tuomat äänet ovat kelvanneet Soinille, mutta Soinille ei kelpaa Jussi Halla-ahon puheenjohtajuus, jonka hän saavutti demokraattisella vaalituloksella. Soini ilmoitti itse luopuvansa puheenjohtajuudesta, jonka seurauksena Halla-aholle avautui mahdollisuus päästä puheenjohtajaksi, joka sitten myös toteutui.

Soinin toimintaa voidaan pitää halpamaisena. Soinin puheet oman kodin kaappaamisesta, joka johti loikkaamiseen ovat pötypuhetta, sillä perussuomalaisia ei kaapattu. Soini on antanut halla-aholaisten toimia perussuomalaisissa, koska Soini on hyötynyt heistä. Soini on itse syyllinen siihen, että halla-aholaiset pääsivät kiinni vallankahvaan perussuomalaisissa.

Soini ja hänen loikkari kumppaninsa esiintyivät perussuomalaisten puoluekokouksessa Halla-ahon valinnan jälkeen, niin kuin kaikki olisi hyvin ja nyt mentäisiin yhdessä eteenpäin uuden puheenjohtajan johdolla. Kaikki olikin teatteria ja hämäystä, sillä uusi suunnitelma oli jo valmiina "tappion" varalta. Soinilaisilta katala ja ruma temppu, joka kertoo heidän arvoistaan ja siitä kuinka valheessa ja petoksessa eläminen ei hetkauta yhtään loikkarin sydäntä. Tällainen kertoo ihmisen luonteesta paljon ja ikävä kyllä todella negatiivisesti.

Soinia ei miellytä halla-aholainen politiikka ja koska hän ymmärsi joutuvansa sivuun kokonaan perussuomalaisten vallankahvasta, niin hän päätti loikata pois perustamastaan puolueesta ja käyttäytyi kuin uhmakas pikkupoika, joka ajatteli ettei leiki niiden kanssa, jotka ei ole samaa mieltä hänen kanssaan. Timo Soini olisi voinut edelleen vaikuttaa perussuomalaisiin Sampo Terhon kautta, niin luulen Soini arvelleen, mutta koska näin ei käynyt ja Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi, niin Soini päätti tehdä Juudakset ja pettää oman puolueensa. Tämä kaikki on johtanut Sininen tulevaisuus puolueen perustamisaikeisiin.

Timo Soini kirjoitti 14.6.2017 blokikirjoituksen antaa padan porista, jonka Soini päätti kahdella lauseella: Pientä kunnioitusta. Käenpojat. Soinin käytös on ilkeämielistä sekä törkeää. Kun Timo ei saanut tahtoansa läpi perussuomalaisissa, niin ihmisistä, jotka olivat hyödyllisiä ja tarpeellisia Timon tavoitteille on tullut nyt "käenpoikia", kun Timo menetti otteensa puolueenjohtoon sekä itse laatimiinsa pelisääntöihin. Käenpoika on pesän valtaaja. Käenpoika vertaus ei kuitenkaan ole tähän kohtaan sopiva, koska Timo on tarvinnut ja hyötynyt halla-aholaisista, joita ilman Timo Soinin perussuomalaiset olisivat jääneet pikkupuolueeksi muutaman prosentin kannatukseen.

On todella ilkeätä ja rumaa käytöstä syyttää pesän valtaajiksi ja käenpojiksi ihmisiä, jotka ovat olleet avainasemassa, että perussuomalaisista tuli suurpuolue. Soini on pettänyt puolueensa ja ollut osallinen valehteluun, jonka Lauri Nurmen artikkeli 3.6.2017 todistaa. Soini on poliittinen broileri ja ihmettelen suuresti, jos kansa vielä luottaa mieheen, joka on pettänyt oman puolueensa sekä kiukuttelee kuin uhmakas lapsi, joka ei saa omaa tahtoansa läpi. Samoin ihmettelen, jos Soinin mukana loikanneilla loikkareilla on vielä edessään poliittista tulevaisuutta, sillä pettäjä on niin pitkään pettäjä, kun hän pyytää anteeksi ja parantaa tapansa sekä osoittautuu luottamuksen arvoiseksi.

Jos Halla-ahon ajama politiikka pelottaa Soinia, niin paras ratkaisu olisi ollut, että loikkarit olisivat jääneet tasapainottamaan perussuomalaisten harjoittamaa politiikkaa, mutta loikkarit jättivät puolueen ja ovat myös osasyyllisiä siihen, jos perussuomalaiset radikalisoituisivat. Jäämällä perussuomalaisiin olisi voitu vaikuttaa puolueen linjauksiin ja suuntaan. Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi oli puolueen kentän enemmistön demokraattinen päätös, joka kertoi sen ettei puolueen kenttäväki ollut tyytyväinen puolueen hallitustaipaleeseen, vaan halusi muutoksia.  Loikkareiden olisi pitänyt kunnioittaa demokraatista päätöstä ja hyväksyä suunnanmuutos, vaikka se olisi tarkoittanut hallituksesta pois jäämistä.

Matias Turkkila Perussuomalainen-lehden päätoimittaja oli Susanna Päivärinnan haastattelussa 14.6.2017 ( Sensuroimaton Päivärinta). Turkkila toi haastattelussa esille ettei loikkausta olisi voitu toteuttaa ilman Timo Soinia ja että operaatio oli Soinin johtama. Turkkila sanoi, että loikkaamista oli pohdittu etukäteen muiden hallituspuolueiden kanssa, joka on ilmiselvää ja aika rajua. Turkkila kertoi haastattelussa perustaja-syndroomasta ja että kun perustaja on rakentanut jotakin ja tulee aika luopua siitä, niin perustaja-syndrooma ennustaa, että perustaja haluaa pitää kaiken päätöksenteon itsellään. Turkkila sanoi, että vaikka perussuomalaisilla on ollut erilaisia valtainstituutioita, niin Timo Soini on istunut kaikkien pöytien päässä, ollen se taho, jolta kaikki kysytään. Matias Turkkilan havainnot ovat oikeanlaisia Timo Soinista, joka luo Soinin ylle ikävän varjon.

Timo Soini esiintyy uskon miehenä ja siteeraa mielellään Raamattua. Timo Soini teki Juudakset ja petti puolueensa, eikä mennyt itseensä ja muuttanut suuntaa, kun puolue demokraattisesti äänesti soinilaista linjaa vastaan. Raamattu sanoo Jeesuksen sovittaneen Häneen uskovien ihmisten synnit, että he saisivat syntinsä anteeksi sekä osallisuuden uskosta, johon kuuluu rehellisyys ja rakkaus totuuteen. Juudas ei ollut Jeesuksen puolella, vaan Jeesusta vastaan, pettäen Jeesuksen. Juudaksella oli omanlaisensa näkemys siitä mihin suuntaan asioita tulisi ajaa ja millaisilla keinoilla tavoitteisiin päästään. Kun Juudas ymmärsi ettei hänen edustamansa linja käy yksiin Jeesuksen kanssa, eikä Juudas saa omaa tahtoansa lävitse, niin Juudas pettyi ja kavalsi Jeesuksen. Minä näen, koen ja ymmärrän kaiken todennetun tiedon valossa, että Timo Soini toimi kuin Juudas omaa puoluettansa vastaan, koska Timon tahto ei tapahtunut. Valhe aseena on alhaisin astalo ja oman pesän pettäminen mitä alhaisin teko.


Linkkisuosituksia poliittisen päättämisen manipuloinnista:
Ristiriita ja petos
Ristiriita ja petos osa 2

Ristiriita ja petos osa 3

Ristiriita ja petos osa 4
Ristiriita ja petos osa 5


Petri Paavola 21.6.2017

Lähteet:
kaleva.fi/uutiset
timosoini.fi
iltv-paivarinta

 

 

 

eXTReMe Tracker