Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Uskonnollinen terrorismi

 

Yhdysvalloissa Floridan Orlandossa tapahtui 12.6.2016 terroristi-isku, kun aseistautunut mies ampui kuoliaaksi 50 ihmistä sukupuolivähemmistölle suunnatussa Pulse-yökerhossa. Afganistanilaistaustainen 29-vuotias Omar Mateen oli terrori-iskun tekijä, joka kuoli iskussa poliisin SWAT-joukkojen ampumana. Isisin uutistoimisto Amaqin mukaan islamistijärjestö Isis otti vastuun iskusta ilmoittaen, että Isis järjestön jäsen toteutti iskun. On tietenkin selvää, että tällainen raakalaismainen ja hirvittävä terroriteko on tuomittava teko.

Orlandon verilöyly johdattaa ajatuksia moneen suuntaan, joista eräs vakavimmista on se kuinka yökerho surma oli rikos ihmisyyttä vastaan, sillä kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta tässä maailmanajassa riistää toisen ihmisen henkeä ei sen tähden, että hän on homoseksuaali, eikä minkään muunkaan syyn takia. Toisen ihmisen surmaaminen on vakava rikos, joka osoittaa sen ettei ihmisen elämää ja koskemattomuutta kunnioiteta. Orlandon yökerhossa tapahtunut vähemmistöseksuaalisten ihmisten surma on paheksuttava ja tuomittava teko.

Koska Orlandon tapauksessa homoseksuaalit joutuivat äärimmäisen pahuuden ja terrorin kohteeksi, niin on välttämätöntä käsitellä homoseksuaalisuutta myös tässä kirjoituksessa, että viha ja inho homoseksuaaleja kohtaan vähenisi ja loppuisi. Homoseksuaalisuuden taustat ja niiden aiheuttamat ongelmat itse homoseksuaaleille on asia, josta pitäisi enemmän puhua nykyisessä yhteiskunnassa. Vihanlietsonta, aggressiivisuus sekä homoseksuaaleihin kohdistuneet veriteot ovat väärä ja tuomittava tapa reagoida homoseksualismiin. Tuon kirjoituksessani esille erilaisia ajatuksia homoseksuaalisuuteen liittyen, joista ei haluta puhua ja joista pyritään vaikenemaan tyystin. Jos asioista uskallettaisiin puhua niiden oikeilla nimillä ja ongelmat uskalletaisiin kohdata oikealla tavalla, niin se vähentäisi vihamielistä suhtautumista homoseksuaalisuuteen ja homoseksuaalisuuden ongelmiin uskallettaisiin puuttua oikealla tavalla.

 

Sisällys:
Sharia-laki
Vihanlietsonta ja vihapuhe
Jumala ja kuolemanrangaistus
Vaiettuja asioita homoseksuaalisuudesta
Pahuuden salliminen oman asian takia
Ongelmien ratkaisu

 

Sharia-laki

Miksi ääri-islamistijärjestö Isis haluaa surmata homoseksuaaleja? Islamin sharia-lain mukaan homoseksuaalisuuden harjoittamisesta tulee rangaista kuolemalla. Isis noudattaa sharia-lakia ja toimeenpanee sharia-lakien rangaistuksia siellä missä heillä on vaikutusvaltaa sekä Isis rankaisee terroristitekojen kautta niitä, jotka toimivat sharia-lakia vastaan. Islamin uskossa usko ja politiikka ovat yhtä, joka toteutetaan sharia-lain kautta. Kaikki muslimit eivät harjoita sharia-lakia, mutta osa heistä harjoittaa kuten Isis. Eivätkä kaikki muslimit kannata terrorismia, mutta osa heistä kannattaa terrorismia.

Nykyisen maahanmuuton kautta Eurooppaan ja myös Suomeen tulee myös ääri-islamistijärjestöjen kannattajia sekä terroristeja turvapaikanhakijoiksi ja pakolaisiksi naamioituen. Eurooppa on saanut jo kokea islamilaisen äärijärjestön terrorismin kuoleman kylvön terroristi-iskujen kautta. Suomessa voi koska tahansa tapahtua islamilaisen äärijärjestön terroristi-isku homoseksuaaleja, poliitikkoja tai ketä tahansa suomalaista kohtaan. Sharia-lakien noudattamisen vaatimus kasvaa koko ajan enemmän siellä missä muslimien lukumäärä lisääntyy. Suomen holtiton, väärä ja sinisilmäinen maahanmuuttopolitiikka antaa edellytykset sille, että tulevina päivinä Suomessa tapahtuu islamilaisia terroristitekoja. On tietenkin selvää ettei sharia-laki ratkaise homoseksualismia, eikä kykene lopettamaan homoseksuaalisuuden harjoittamista.

Jos ja kun Suomessa tapahtuu islamilaisen äärijärjestön terroristi-isku, niin maahanmuuttopolitiikasta vastuussa olevat päättäjät ja tahot ovat siitä vastuussa, koska he ovat tietoisina sallineet massamaahanmuuttoa tiedostaen sen, että siitä aiheutuu ongelmia. Toki suurimmassa vastuussa ovat itse terroriteon aiheuttajat, mutta maahanmuutto ja sen hyväksikäyttäminen ovat mahdollistaneet tehokkaammin terrori-iskun suunnittelun ja toteuttamisen. Siksi maahanmuutosta päättäneet päättäjät ja tahot ovat myös vastuussa jos jotakin tällaista tulee tapahtumaan Suomessa turvapaikan hakijoiden tai pakolaisiksi naamioituneiden terroristien toteuttaessa terroristi-iskun.

Vihanlietsonta ja vihapuhe

Setan uutiskirjeessä lokakuussa 2013 tuotiin esille kuinka vihapuheeseen pitää puuttua lietsomatta ennakkoluuloja. Uutiskirjeessä kerrottiin kuinka Ylen Ajankohtaisen kakkosen Islam-ilta 29.10 herätti keskustelua siitä miten islamissa suhtaudutaan homouteen. Ohjelmassa esiintynyt Abbas Bahmanpour totesi asiaa kysyttäessä, että sharia-lain mukaan julkisesta homoseksuaalisesta aktista islamissa tuomitaan kuolemaan.

Mitä enemmän Suomi islamisoituu, niin sitä enemmän oikeus sharia-lain noudattamiseen kasvaa Suomessa. Suomi vastustaa kuolemantuomion täytäntöönpanoa ja siksi Suomen pitäisi kyllin selkeästi tuoda esille se ettei sharia-laki missään muodossa kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan. Suomalaisen yhteiskunnan pitäisi karkottaa Suomesta pois jokainen ääri-islamilaisenjärjestöön kuuluva muslimi ilman että hän on edes tehnyt vielä minkäänlaista terrori- tai muuta rikollista tekoa. Viestin pitäisi olla selvä ettei väkivaltaisen islamilaisen äärijärjestön jäsenet ole tervetulleita suomalaiseen yhteiskuntaa, joka perustuu täysin erilaisille arvoille kuin mitä sharia-laki edustaa.

Joku voi ajatella, että onpa radikaali armoton ja kova linja. Vastaan, että onko viisasta sallia ja ottaa Suomeen sellaista ainesta, joiden päämäärä on tuhota suomalainen yhteiskunta ja asettaa sen tilalle sharia-laki? Vastaukseni pitäisi osoittaa sen ettei ole kovinkaan viisasta päästää Suomeen ihmisiä, joiden ainoa päämäärä on suomalaisen yhteiskunnan tuhoaminen. Jos neuvoa ja ohjetta ei noudateta, niin silloin Suomi sallii Suomen tuhoa aikovien päästä maahamme.

Setan uutiskirjeen mukaan onneksi vain hyvin harva ihminen haluaa tai ajaa sharia-lakia Suomeen tai muuallekaan. Uutiskirje sanoo sharia-lain vaatimuksen Islam-illassa olleen yksittäisen ihmisen näkemys. Uutiskirjeestä tuodaan selkeästi sellainen kuva ja ymmärrys, että sharia-lakia ei saa yleistää olevan muslimien tavallista ja yleistä ajattelua, vaan harvinainen ja vain muutamien muslimien ajatus.

Seta erehtyy antaessaan ymmärtää sharia-lain olevan vain harvan muslimin mielipide ja ajatus. Sharia-laki on islamilainen laki, johon jokaisen islamilaisen maan lakien tulisi perustua, koska sharia-laki on kaikkialla oleva velvoittava islamilainen laki. Sharia-lakiin uskovat muslimit vaativat sharia-lain noudattamista muslimeille myös niissä maissa, jotka eivät ole muslimimaita, mutta joissa asuu muslimeita. Mitä suuremmaksi muslimien lukumäärä kasvaa, niin sitä enemmän lisääntyy myös vaatimus sharia-lakien noudattamiseen myös maissa, jotka eivät ole muslimimaita. 

Setan uutiskirjeessä sanotaan ettei Islamilla tai muilla uskonnoilla saa pelotella, eikä homojen oikeuksia saa valjastaa vihan lietsontaan muslimeja vastaan. Setan uutiskirjeen mukaan (lokakuu 2013) Suomessa ja Euroopassa poliittiset liikkeet, jotka rajoittavat ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta ovat suurempi uhka seksuaalivähemmistöille kuin Islam.

Tässäkin Seta erehtyy, koska silloin kuin Islam toimii kuten islamilaisen yhteiskunnan tulisi toimia, niin siihen kuulu sharia-lain noudattaminen, joka ei ole suopea homoseksuaalisuudelle. Islam ja sharia-laki on suurin uhka homoseksuaalien oikeudelle elää tässä maailmassa, koska sharia-lain mukaan homoseksuaalisuuden harjoittaminen tulee rangaista kuolemalla. Kun ja jos Suomeen tulee koko ajan lisää muslimeita, niin vaatimus oikeuteen harjoittaa sharia-lakia lisääntyy ja kasvaa. Jos setalaiset eläisivät maassa, missä sharia-laki on voimassa ja jossa rangaistaan kuolemalla homoseksuaalisuudesta, niin aivan varmasti he pitäisivät Islamia suurimpana uhkalle homoseksuaaleille.

Toki se tulee muistaa ettei kaikissa islamistisissa maissa sharia-laki ole voimassa eivätkä kaikki muslimit kannata sharia-lakia, mutta siitä huolimatta se on islamilainen laki, jota Islamin mukaan jokaisen muslimin tulisi noudattaa. Ylen Ajankohtaisen kakkosen Islam-illassa esille tuotu ajatus sharia-laista ja homoseksuaalien kuolemalla rankaisemisesta on vihapuhetta, koska se loukkaa demokratiaa ja kristillisiä arvoja, jotka ovat vielä kuitenkin suomalaisen yhteiskunnan perustuksia, vaikkakin kristillisiä arvoja poljetaan maahan ja pyritään hävittämään koko ajan enemmän suomalaisesta yhteiskunnasta.

Vihapuhe on Euroopan neuvoston ministerikomitean mukaan sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen. Sharia-laki on länsimaalaisen oikeuskäsityksen mukaan vihapuhetta, koska se määrää kuolemanrangaistuksen homoseksuaaleille homoseksuaalisuuden harjoittamisesta. Media ja päättäjät huutavat kovaan ääneen ettei se suvaitse vihapuhetta, mutta media ja päättäjät eivät uskalla julkisesti sanoa sharia-lain olevan vihapuhetta, jonka länsimaalainen oikeuskäsitys tuomitsee. Pelko leimautumisesta suvaitsemattomaksi estää mediaa ja päättäjiä tuomitsemasta sharia-lakia vihapuheeksi. Tämän lisäksi myös pelkuruus aiheuttaa sen ettei sharia-lain uskalleta sanoa olevan vihapuhetta, mutta suomalaisessa yhteiskunnassa moni sellainenkin puhe tuomitaan vihapuheeksi, joka ei ole vihapuhetta.

Jumala ja kuolemanrangaistus

Orlandon ampujan isä Seddique Mir Mateen oli syvästi pahoillaan poikansa teosta, mutta jatkoi sanoen Jumalan rankaisevan homoseksuaaleja. Islamissa (ei kaikkialla) on vielä nykyäänkin olemassa kuolemanrangaistuksia, joita asetetaan käytäntöön.

Vanhan Liiton aikana Jumala määräsi tietyistä rikkomuksista (synnit) kuolemanrangaistuksen, joihin myös homoseksuaalisuus kuului. Kuolemanrangaistukset määrättiin sellaisista rikkomuksista, jotka olivat erittäin tuhoisia koko yhteiskunnalle ja yksilöihmisille. Kuolemanrangaistuksen tarkoituksena oli suojella ja varjella israelilaisia, etteivät he olisi tehneet mitään sellaista, jolla olisi ollut tuhoisat seuraukset yhteiskunnalle ja yksilöihmiselle. Miksi Jumala salli kuolemanrangaistuksen Vanhan Liiton aikana, mutta ei enää Uuden Liiton ajassa? Herran Jeesuksen sovitustyö poisti maalliset kuolemanrangaistukset ja Vanhan Liiton aikainen maailma oli sen verran erilainen kuin aika mitä elämme, jonka tähden Jumala salli kuolemanrangaistuksen. Itse ymmärrän ja ajattelen Jumalan kansalla olleen Vanhan Liiton aikana huonommat lähtökohdat siveellisen ja oikeudenmukaisen elämän toteuttamiseen kuin Uuden Liiton ajassa ja siksi Jumala salli kuolemanrangaistuksen turvaksi ja suojaksi pahuutta vastaan.

Seuraavat havainnolliset esimerkit kertovat meille siitä kuinka kuolemanrangaistus Vanhan Liiton aikana oli asetettu suojelemaan ihmistä:

Jos tiedät jonkun aikovan surmata toisen henkilön ja sitä kautta aiheuttavan paljon pahaa ja kärsimystä monille ihmisille ja ettei surma-aikeissa oleva ole halukas muuttamaan mieltään, niin surmaamisesta tai tappamisesta säädetty kuolemanrangaistus saattaisi estää monen kohdalla aikomuksen surmata toinen ihminen.  Rakkaus tekee sen, että se pyrkii kaikin tavoin estämään toisen ihmisen surmaamisen. Jos tiedät jonkun asian harjoittamisen johtavan ihmisen kuolemaan, joka ei kuitenkaan usko sen johtavan kuolemaan ja haluaisit hänen lopettavan sellaisen asian harjoittamisen, joka johtaa hänen kuolemaansa, niin eräs tehokas keino estää sen asian harjoittaminen on määrätä sen asian harjoittamisesta kuolemanrangaistus. Rakkaus pyrkii kaikin tavoin estämään ihmisen tuhoutumisen ja kuoleman.

Jos sinulle joku rakas henkilö tekisi jotakin sellaista mikä voisi vahingoittaa häntä ja monia, jopa sellaisella tavalla, että se voi johtaa kärsimyksiin ja kuolemaan. Sinä varmaankin ajattelisit mitä voisit tehdä estääksesi kärsimykset ja kuolemanvaaran. Jos todella syvällisesti rakastaisit henkilöä, joka elämänvalintojensa takia elää kuolemanvaarassa tunnistamatta sitä itse, niin suuren rakkautesi tähden voisit säätää kuolemanrangaistuksen niiden tekojen tekemisestä toivoen, että kuolemanrangaistus pysäyttäisi hänet. Kun Jumala sääti kuolemanrangaistuksen Vanhan Liiton aikana, niin sen takia Hän teki sen, koska Hän rakastaa ihmisiä eikä halua kenenkään joutuvan kärsimään tai ennenaikaiseen kuolemaan pahojen tekojen takia. Siksi Hän sääti pelotteeksi sekä suojaksi kuolemanrangaistuksen etteivät ihmiset tekisi itselleen tai toisilleen pahaa.

Kun Jumala määräsi kuolemanrangaistuksen Vanhan Liiton aikana, niin sen tarkoitus oli suojella ja varjella ihmisiä pahuudelta ja pahoilta teoilta. Kuolemanrangaistuksella tiedetään olevan varjeleva vaikutus. Etelä-Afrikassa murhien määrä on lisääntynyt merkittävästi sen jälkeen kun 1996 kuolemanrangaistus poistettiin. Varmasti on monenlaista tilastollista asiaa myös tämänkin asian tiimoilta ja erilaisia tuloksia, mutta Etelä-Afrikassa kuolemanrangaistuksen poistamisella on selvä syy-yhteys murha määrien lisääntymiseen.

En tietenkään kannata kuolemanrangaistuksen käyttöönottamista enkä hyväksy kuolemanrangaistuksia tässä maailmanajassa missä nykyään elämme. Painotan vielä sitä etten kannata kuolemanrangaistuksia ettei kukaan ymmärtäisi minua väärin, sillä toin esille sen ajatuksen mikä oli ja on Vanhan Liiton aikaisen kuolemanrangaistuksen takana, eli elämän suojeleminen ja pahojen tekojen estäminen. Orlandon tapauksessa surman tehnyt otti ohjat omiin käsiinsä sekä suoritti terroriteon ja ihmisten tappamisen vastoin nykyistä oikeuskäsitettä (suurimmassa osassa maailmaa), johon ei kuulu kuolemanrangaistuksen langettaminen ja täytäntöönpano.

Israelin koko kansa sitoutui hyväksymään kuolemanrangaistukset Vanhan Liiton aikakautena, mutta kuolemanrangaistus koski vain oman kansan jäseniä, eivätkä he saaneet mennä muiden kansojen pariin ja langettaa tai panna käytäntöön muille kansoille kuolemanrangaistuksia, jotka oli määrätty Israelin kansalle. Raamatun opetuksen mukaan Uusi Liitto Herran Jeesuksen sovitustyön perustana poisti kuolemanrangaistuksen käyttämisen rankaisukeinona Raamatun Jumalan kansalta. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki maanpäälliset kuolemanrangaistukset, joita on toteutettu Herran Jeesuksen kuoleman jälkeen eivät ole olleet Jumalan tahdon mukaisia, koska noin 2000 vuotta sitten Jumala kumosi maallisen kuolemanrangaistuksen harjoittamisen.

Vanhan Liiton aikainen maailma oli erilainen kuin se maailma missä me nyt elämme ja koska kuolemanrangaistus on poistettu Raamatun Jumalan toimesta, niin Hänen nimissään tehty kuolemanrangaistuksen langettaminen ja täytäntöönpano ei ole Jumalan tahdon mukaista tässä Uuden Liiton ajassa, jota elämme. Herran Jeesuksen uhrikuolema poisti maallisen kuolemanrangaistuksen eikä silloin kenelläkään ihmisellä tai ihmisryhmällä ole oikeutta langettaa tai panna täytäntöön kuolemanrangaistusta minkään syyn tähden tässä nykyisessä maailmanajassa. Uskonnollinen terrorismi väärinkäyttää Jumalan nimeä pyrkien oikeuttamaan terrorismin. Orlandon homoseksuaalien joukkosurma oli kauhistuttava rikos ja teko, jota ei voi mikään uskonnollinen opetus tai käytäntö millään tavalla puolustella tässä nykyisessä maailmanajassa.

Kuolemanrangaistus ehkäisee ihmisten pahoja tekoja, mutta ei kokonaan poista niitä, sillä aina on olemassa sellaisia ihmisiä, jotka tekevät pahoja tekoja huolimatta siitä kuinka kovia rangaistukset ovat. Sitten on olemassa sellaisia ihmisiä, jotka pyrkivät neuvomaan Jumalaa ja sanovat, että tarpeeksi kova rangaistus lopettaa rikollisuuden ja pahojen  tekojen tekemisen. Vanhan Liiton ajanjakso todistaa sen ettei syntiin ja pahoihin tekoihin tepsi minkäänlainen laki olkoon se kuinka ankara tai millainen tahansa, sillä aina on olemassa niitä, jotka tekevät pahoja tekoja huolimatta siitä millainen rangaistuskäytäntö on. Ainoa ratkaisu syntiin ja pahoihin tekoihin on Herran Jeesuksen sovituskuolema, sillä kun ihminen tulee aidosti uskoon, niin sen seurauksena Herra Jeesus muuttaa ihmisen sydämen, niin että hän hylkää pahojen tekojen tekemisen ja alkaa toteuttamaan Jumalan tahtoa, joka tarkoittaa Jumalan sanan totuuden mukaisia tekoja.

Vaiettuja asioita homoseksuaalisuudesta

Aikomukseni ja tarkoitukseni ei ole lyödä tai syrjiä homoseksuaaleja, vaan tuoda esille homoseksuaalisuuden vaiettuja ongelmakohtia. Miten tämä seuraava otsikko liittyy kirjoitukseni aiheeseen? Homoseksuaaleihin kohdistuu joidenkin ihmisten kautta vihaa ja inhoa, mutta kun ja jos heidät näkeekin uhreina, jotka väärinkäyttävät seksuaalisuuttaan, niin se poistaa vihan ja inhon homoseksuaaleja kohtaan ja voi johtaa oikeanlaisen avun antamiseen homoseksuaaleille sekä suhtautumaan heihin lähimmäisen rakkauden kautta.

Moni voi tässä kohden ihmetellä, että tarvitseeko homoseksuaali sen enemmän apua kuin kukaan muukaan ihminen. Laajojen hollantilaistutkimuksien mukaan homoseksuaaleilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön ja itsemurhayrityksiin. Hollannissa tehty laaja tutkimus on siinä mielessä erittäin merkittävä ettei Hollannissa syrjitä homoseksuaaleja, vaan homoseksuaalisuus on ollut Hollannissa pitkään yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimus paljastaa sen ettei homoseksuaalien psyyken ongelmat johdu homofobiasta ja homoihin kohdistuvista negatiivisesta käyttäytymisestä, vaan sen että homoseksuaalien ongelmat ovat paljon syvemmällä kuin heihin kohdistuvat negaatiot, joilla on tietenkin osansa psyyken ongelmissa. Koska Hollannissa homoseksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä, niin se kertoo homoseksuaalien psyykeen ongelmien syiden olevan pohjimmiltaan muualla kuin homofobiassa.

Raamattu sanoo homoseksuaalisuuden olevan syntiä, eli väärän seksuaalisuuden harjoittamista. Homoseksuaalien keskuudessa hyvin yleiset psyyken ongelmat johtuvat väärästä seksuaalisuuden harjoittamisesta ja sitä väärästä suhtautumisesta itseensä ja lähimmäisiin. Tätä ei uskalleta sanoa ääneen, mutta hollantilaistutkimus puoltaa vahvasti tätä näkemystä. Silloin kun ymmärrämme homouden olevan väärää suhtautumista itseensä ja lähimmäisiin, niin meidän ei tarvitse tuntea heitä kohtaan vihaa ja inhoa, vaan voimme pyrkiä auttamaan heitä. Tämän tähden tämä otsikko kuuluu tärkeänä osana tähän kirjoitukseeni. Paras tapa auttaa homoseksuaaleja eheytymään väärästä seksuaalisuudesta ja väärästä suhtautumisesta itseensä ja lähimmäisiin on kertoa heille evankeliumia ja Jumalan muuttavasta voimasta uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Väärä seksuaalisuuden harjoittaminen tuo myös mukanaan monenlaisia terveyshaittoja. Todennettu tosiasia on että anaaliseksin harjoittamisen kautta sukupuolitauteja leviää enemmän kuin emättimen kautta. Anaaliseksin mukanaan tuomat terveyshaitat näkyvät tilastoissa kuormittaen terveydenhuoltoa ja yhteiskunnan taloutta, mutta tästä asiasta vaietaan.

Anaaliseksi vaurioittaa peräaukon sulkijalihaksia, aiheuttaa peräsuolen pidätyskyvyttömyyttä, peräsuolen kalvon repeytymät, peräaukon syöpää. Peräaukon repeytymisen ja rikkoutumisen seurauksena bakteerit ja virukset pääsevät verenkiertoon, jonka seurauksena taudinlevittäjät pääsevät sairastuttamaan ihmisen. Peräaukkoon jää aina pieniä määriä ulostehiukkasia myös peseytymisen jälkeen. Anaaliseksin seurauksena ulostehiukkaset voivat siirtyä käsiin, elimistöön ja suuhunkin. Anaaliseksi alistaa ihmisen aina erilaisille bakteereille ja sitä kautta sairauksille.

Anaaliseksi on kaikissa tapauksissa vaarallista, sairauksia aiheuttavaa sekä voi johtaa jopa kuolemanvaarallisiin tauteihin. Vaikka netissä ja muualla ihmisiä ohjeistetaan turvalliseen anaaliseksiin, niin todellisuudessa turvallista anaaliseksiä ei ole olemassakaan, eikä sitä ole tarkoitettu seksuaalisuuden harrastamisen muodoksi ei kenenkään välille ei miehen ja naisen, eikä samaa sukupuolta oleville. Raamatun opetuksen mukaan niin Vanhassa kuin Uudessa Liitossa homoseksuaalisuuden harjoittamisen sanotaan olevan syntiä. Homoseksuaalisuuden harjoittamisesta ei kuitenkaan pitäisi määrätä tässä ajassa maallista kuolemanrangaistusta, koska se on vastoin Jumalan tahtoa. Ikävä ja valitettava tosiasia on se, että homoseksuaali tuomitsee itse itsensä alttiiksi vakaville terveyshaitoille, jotka voivat jopa johtaa kuolemaan tässä ajassa.

Kun Jumala sanoo homoseksuaalisuuden olevan syntiä, niin Jumala rakkaudessaan haluaa kertoa meille ettei homoseksuaalisuus ole ihmiselle hyväksi, vaan on vaarallista ja tuhoisaa, joka voi lopulta aiheuttaa ihmisen ennenaikaisen kuoleman. Tämä maailma vääristää synti käsitteen sanomalla, että Jumala kieltää ihmiseltä nautintoja ja kaikenlaisen kivan tekemisen. Jumala kieltää synnin tekemisen Häneen uskovalta ihmiseltä sen takia koska synti tuhoaa ihmisen. Synnin kiellon takana on Jumalan rakkauden hyvyys ja halu suojella ja varjella ihmistä synnin tuhoisalta vaikutukselta. Tämän maailman äiditkin rakkaudessaan asettavat lapsilleen kieltoja, jotka suojelevat ja varjelevat lapsia, vielä enemmän ja paremmin Jumala haluaa suojella meitä Hänen luotujaan, joita Hän rakastaa iankaikkisella rakkaudella.

Tämän otsikon tekstin sisältö ei ole vihapuhetta, vaan totuuden sanomista asiasta, joka on vahingollista ja vaarallista ihmiselle, jopa kuolemanvaarallista.

Pahuuden salliminen oman asian takia

Maailmassa on monia asioita joita ei voida etukäteen ehkäistä, mutta on monia asioita, joita voidaan etukäteen ehkäistä sekä mahdollisia vahinkoja ja vaaratekijöitä voidaan ennakolta minimoida. Esimerkiksi Euroopassa on moni päättäjä ja asiantuntija tiennyt etukäteen, että maahanmuuton kautta Eurooppaan tulee paljon islamilaisten äärijärjestön edustajia. He ovat jo etukäteen tienneet myös millaisia tekoja tulee tapahtumaan. Miksi tällainen pahuus on sallittu?

Vallassa olevat tahot maailman eliitti ja illuminaatti pyrkii kontrolloimaan ja hallitsemaan ihmisiä ja he haluavat ekumenian kautta kontrolloida uskontoja sekä asettaa ne pyrkimykselleen alamaisiksi, eli yhden maailman hallituksen syntymisen, jossa vaikuttaa yksi ekumeeninen maailmanuskonto, jossa kaikki ekumeniaan sitoutuneet uskonnot alistuvat tulevan uuden maailmanjärjestyksen ja antikristuksen hallittaviksi.

Illuminaatit ja maailman salaseurojen eliittiväki sallii islamilaisen terrorismin kylvävän kauhua maan päällä, koska sen kautta he voivat kriminalisoida kaiken uskonnollisen toiminnan, joka ei alistu ekumenian alaisuuteen. Kaikki ne uskonnolliset tahot ja hengelliset yhteisöt tullaan tulevina päivinä rinnastamaan terrorismiin, jotka eivät tule mukaan ekumeeniseen uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöiden väliseen yhteistyöhön. 

Tämä voi vaikuttaa sinusta mielikuvituksen salaliittoteorialta, mutta katso sitä mitä on muun muassa tapahtunut Euroopassa maahanmuuton myötä ja mitä Amerikassa on tapahtumassa ja tapahtunut. Suuri osa tästä pahuudesta olisi pystytty estämään poliittisin sekä lainsäädännön kautta, mutta näin ei ole tapahtunut, vaan sen sijaan on annettu rikollisen äärijärjestö aineksen pesiytyä niin Yhdysvaltoihin kuin Eurooppaan. Kaiken tämän hintana on monien ihmisten väkivaltainen kuolema. Koska tahansa Suomi voi joutua kokemaan uskonnollisen äärijärjestön terroriteon tai jonkun muun äärijärjestön terrorismin. Kaikkea ei voi ennalta estää, mutta uskonnollista terrorismin uhkaa olisi voitu minimoida todella paljon niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa, mutta näin ei ole tehty. Sen sijaan välillä näyttää siltä niin kuin media illuminaattien ja eliittiväen sätkynukkeina syyllistäisi niitä ihmisiä pahemmiksi kuin terroristit, jotka uskaltavat ottaa näitä asioita esille.

Ongelmien ratkaisu

Raamatun profetian sana kertoo lopunajan ihmiskunnan kohtaavan monenlaisia katastrofeja, joita ei ihmiskunnan huima teknologinen kehityskään kykene estämään. Raamattu kertoo lopunaikana käytävistä sodista ja mellakoista, joissa erilaiset kansanheimot ja etniset ryhmät taistelevat (sisältää myös terrorismin) toisiaan vastaan sekä suursodasta, joka tapahtuu Lähi-idässä. Lääketiede kehittyy koko ajan, mutta siitä huolimatta Raamatun profetian sanan mukaan erilaiset kulkutaudit aiheuttavat sairautta ja kuolemaa lopunaikana. Luonnon aiheuttamat katastrofit lisääntyvät maanjäristykset, tulvat ja jopa taivaiden voimat järkkyvät, jonka seurauksena avaruudesta sinkoutuu maahan taivaankappaleita, jotka saavat aikaan suurta tuhoa maan päällä lopunaikana. Maan pinnalla maa murtuu ja syntyy suuria kuoppia, jotka syntyessään saavat aikaan suurta tuhoa. Uskonnollinen terrorismi on eräs kuoleman väline lopunajassa, mutta lopunajan ihmiskunta joutuu kohtamaan sitäkin suurempia kuolemaa kylväviä tapahtumia ja asioita.

Raamatun sanan mukaan synnin palkka on kuolema, joka tarkoittaa iankaikkista kuolemaa, eli iankaikkista eroa Jumalan rakkaudesta. Ihminen itse päättää valita iankaikkisen kadotuksen kun ja jos hän kieltäytyy uskomasta Herraan Jeesukseen. Jokainen kadotukseen joutuva ihminen valitsee itse oman valintansa kautta kadotustuomion. Ainoa oikea ratkaisu on tunnustaa syntinsä, hylätä syntinsä sekä uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, jolloin ihminen saa lahjaksi pelastuksen, iankaikkisen elämän ja osallisuuden Pyhän Henkeen, joka auttaa meitä pysymään Jumalassa sekä ymmärtämään Jumalan tahtoa.

 

 

Petri Paavola 15.6.2016

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001199691
iltalehti.fi/ulkomaat/2016061321722034
iltalehti.fi/ulkomaat/2016061221714992
kotipetripaavola.com/sharialaki
seta.fi/setan-uutiskirje-lokakuu-2013
islamicsupremecouncil.org

guardianlv.com
kotipetripaavola.com/eheytysmanipulaatio
kotipetripaavola.com/anaaliseksinvaarallisetvaikutukset

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker