Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


 

Väärä ja oikea maahanmuuttopolitiikka

 

Jos toteutamme väärää maahanmuuttopolitiikkaa sillä seurauksella, että suomalaisten työpaikat vähentyvät, sosiaaliset etuudet kaventuvat sekä eriarvoisuuden tunne suomalaisten sydämissä lisääntyy maahanmuuttajien etujen kasvaessa ja suomalaisten vähentyessä, niin on selvää, että suomalaiset alkavat suhtautumaan koko ajan negatiivisemmin maahanmuuttajiin. Tämä ei tietenkään oikeuta rasismia ja vihapuhetta, joka on tuomittavaa. Syyllisen löytäminen tähän sekametelisoppaan on helppo löytää, sillä syyllinen siihen on väärän maahanmuuttopolitiikan sallivat yhteiskunnan päättäjät. Tarkoitukseni ei ole hakea syyllisiä ja nostattaa entistä enemmän vastakkainasettelua suomalaiseen yhteiskuntaan, vaan tuoda esille sama asia kun ja jos homevauriosta kärsivä talo aiotaan korjata. Silloin on löydettävä hometta aiheuttavat tekijät, eli kuka teki ja miten että homevaurio pääsi tapahtumaan; samoin on paikallistettava se missä hometta on ja millaisia vaurioita se on saanut aikaan, että home voidaan poistaa ja talo korjata, jos se voidaan vielä korjata. Jos talon korjaaminen ei ole mahdollista, niin se täytyy purkaa ja sen tilalle täytyy rakentaa kokonaan uusi talo. Homevaurion tutkiminen ja korjaaminen auttaa myös ennalta ehkäisemään sen ettei tulevaisuudessa tehdä samoja virheitä.

Positiivisesti asian esille ottaminen sen korjaamisen kannalta on välttämätöntä löytääksemme syyn ja syyn aiheuttajan, koska silloin kun on rakennettu ja toimittu väärin, niin jokainen tietää, että rakennuttajalla on vastuu korjata ja korvattava aiheuttamansa vahingot. Jokainen ihminen tekee virheitä, siksi olisi myös reilua, että maahanmuuttopolitiikasta vastaavat päättäjät ottavat vastuun tekemistään ja korjaavat aiheuttamansa vahingot, eivätkä pakene vastuuta ja yritä estää väärän maahanmuuttopolitiikan aiheuttamien vaurioiden korjaamista. Viisautta on oppia tehdyistä virheistä. Tämä pätee ihan jokaiseen ihmiseen myös minuun.

Lopuksi muutama arvokas ajatus koskien maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia, jota jokaisen olisi hyvä pureskella sekä sulatella sydämessään:

Raamattu sanoo, että muukalaisia (maahanmuuttajia) ei saa sortaa millään tavalla eikä vihata. Raamattu kehottaa rakastamaan lähimmäistään (myös maahanmuuttajaa) niin kuin itseään. Kukaan ei halua joutua sorretun asemaan. Siksi sinäkin voit tietää sen, että se tuntuu todella pahalta maahanmuuttajasta, jos joku sortaa ja käyttäytyy rasistisesti maahanmuuttajia kohtaan. Raamatun opetuksen mukaan maahanmuuttajille ei saa tehdä minkäänlaista vääryyttä. Älä käyttäydy maahanmuuttajia kohtaan negatiivisesti, sillä et toivo samaa kohtelua itsellesi.

Sama tietysti pätee maahanmuuttajiin, eli heidänkin tulisi elää Suomessa suomalaisia kunnioittaen ja rakastaen. Jos minä joutuisin joskus pakolaisen asemaan tai humanitaarisen avun piirin ja joutuisin muuttamaan toiseen maahan, joka antaisi minulle samat oikeudet kuin oman maan kansalaisilleen, niin olisin kiitollinen ja pyrkisin elämään heidän maassaan maan tavalla (Jumalan tahdon mukaisesti). Uskon että jokainen vastuunsa tunteva maahanmuuttaja ymmärtää tämän ja pyrkii elämään Suomessa suomalaisen lainsäädännön ja asetusten mukaisesti jos heiltä sitä vaaditaan, sillä sama vaatimus koskee meitä suomalaisia.


Yhteiskunta ja todellinen ratkaisu

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Miksi maahanmuuttajia vihataan?

 

 


 

Petri Paavola

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker