Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tantrajooga ja seksuaalisuus

Nykyään tantrajooga sekä niin sanottu tantraseksi ovat todella suosittuja. Tantrajoogan ja tantraseksin taustalla vaikuttaa uskonnollinen opetus joogan henkisen kasvun tien mukaisesti. Kirjoituksessani pureudun sellaisiin näkökohtiin, josta harvoin puhutaan.
 

Sisällys:
Tantraseksi on henkinen oppisuunta
Tantraseksi suhteet
Tantrarituaali
Visualisointi
Hengellisen gurun ja oppilaan suhde
Tantra ja seksuaalisuus
Kundalini-energia
Kundalinivoiman vaikutukset
Tantraseksi ja vammat
Todellinen elämä


Tantraseksi on henkinen oppisuunta

Tantraseksistä puhutaan paljon jo monet ihmiset ovat nykypäivänä uteliaita kokeilemaan miltä tantraseksin harrastaminen tuntuu. Tantraseksi ei ole pelkkää seksiä, vaan se on henkisen kasvun tie, eli ihan samanlainen henkisen kasvun tie kuin jooga, sillä molemmat niin tantraseksi kuin jooga perustuvat samaan itämaisten (hindulaisuus) uskontojen henkisen kasvun tien opetuksiin.

Tantraseksin harrastajat sanovat, että tantraseksi on enemmän henkinen oppisuunta kuin uskonnollinen tai filosofinen aate tai uskomus. Tutkimalla tantraseksiin liittyviä opetuksia tulee selvästi ilmi tantraseksin henkinen perustus, joka on sama perustus kuin joogalla, joka perustuu hindulaiseen henkisen kasvun tien opetuksiin. Tantraseksi on siis selkeästi hindulaisuuden uskonnollinen ja henkinen oppisuunta.

Kun tantraseksi asiaa tutkii pintaa syvemmältä, niin voi sanoa että tantraseksi on täky ja syötti ihmiselle henkisen kasvun tien opetuksen pariin (jooga, hindulaisuus, itämaiset uskonnot). Seksuaalisuus on monille ihmisille äärimmäisen tärkeää ja monet ihmiset ovat kokeilunhaluisia seksuaalisuuden alueella, sekä joillakin ihmisillä voi olla ongelmia tällä alueella. Joogan henkisen kasvun opettajat käyttävät hyväkseen ihmisen voimakasta seksuaalisuuden viettiä ja houkuttelevat ihmisiä mukaan henkisen kasvun tielle tantraseksin kautta.

Moni ihminen luulee että kyse on pelkästään seksin harjoittamisesta, mutta tantraseksi perustuu joogan henkisen kasvun tien harjoittamiseen. Tällä tavalla ihmisiä saadaan huijattua mukaan itämaisen uskonnon harjoittamiseen. Joogan henkisen kasvun opettajat sanovat, että hindulaisuus ei harjoita lähetystyötä, eikä käännytystyötä etsiäkseen uusia jäseniä ja kannattajia harjoittamaan joogaan perustuvaa hindulaista uskontoa.

Totuus on kuitenkin se että joogaan perustuva hindulaisen henkisen kasvun uskonnon harjoittaminen tekee todella voimakasta lähetystyötä esim. joogan ja tantraseksin kautta. Kyseessä on salakavala ja voimakas manipulaatio ja käännytystyö. Suuri osa joogan ja tantraseksin harrastajista vastaanottaa henkisen kasvun opetuksen itämaisten uskontojen oppien mukaan. Päivänselvä fakta on, että joogan ja tantraseksin kautta levitetään henkisen kasvun opetuksia.

Tantraseksi suhteet

Tantraseksissä ihmisellä voi olla monenlaisia erilaisia suhteita ja tapoja tantraseksiä. Tantraseksin opettajien mukaan tantraseksiä voi harrastaa tämän hetkisessä parisuhteessa olevien kesken; voi valita sellaisen ihmisen, jonka kanssa haluaa kokea syvemmän yhteyden; voi valita vain sellaisen ihmisen, jonka kanssa voi muodostaa pelkästään tantrasuhteen, syvemmän ykseyden ja henkisen kokemuksen löytämistä varten.

Tantraseksiin voi siis kuulua pelkkä tantrasuhde, jossa molemmat voivat elää omaa arkielämäänsä ja tavata pelkästään tantraseksin harrastamisen merkeissä. Tantraseksin opettajat sanovat tantrasuhteen olevan vapaa kaikista rajoitteista ja kahleista.

Tantraseksi kannustaa ihmisiä haurelliseen seksiin, jossa ihmisen ei tarvitse sitoutua parisuhteeseen, vaan seksiä voi harrastaa vapaasti tantrakumppanien kanssa. Tantraseksiä markkinoidaan puhtaana ja hengellisenä kokemuksena parisuhteessa oleville, mutta kun siinä edistyy "pitemmälle", niin ihminen voi valita itselleen omia tantrakumppaneita, eli elää haureellisessa seksisuhteessa. Tantraseksi on kavala petos, joka ohjaa ihmisiä nykyajassa vaikuttavaan haureuden henkeen, jossa ihmiset harrastavat seksiä erilaisissa synnillisissä suhteissa.

Tantraseksi opetukseen kuuluu myös itsenäinen tantraseksi, jonka mukaan ihminen voi olla itse oma kumppaninsa ja rakastella koko maailmankaikkeuden kanssa. On sanomatta selvää, että tantraseksi perustuu haureelliseen seksuaaliseen petokseen.

Tantrarituaali

Tantraseksin opetetaan olevan rituaali, jossa kaksi ihmistä yhtyy toisiinsa siten, että Shakti ja Shiva, femiininen ja maskuliininen energia kohtaavat toinen toisensa. Tämän opetetaan olevan kaikkein korkein kosminen yhteys (mystiset häät).

Tantraseksin henkisen oppisuunnan opetukseen kuuluu, että toista ihmistä tulee lähestyä kuin jumaluuden ilmentymää, lähestyvä ihminen omaa myös itse kosmisen energian (maskuliinen ja feminiininen energia). Tantraseksi opetuksen mukaan myös samaa sukupuolta (homoseksuaalisuus) olevat voivat harrastaa keskenään tantraseksiä. Tantraseksi hyväksyy myös homoseksuaalisuuden, kannustaen ja edistäen homoseksuaalisuutta. Tantraseksi hyväksyy kaikenlaisen haureellisen ja luonnottoman seksin harrastamisen.

Tantraseksin opetetaan olevan pyhää seksiä, joka on kaikkein korkein palvontamuoto. Tantraseksin opetuksen mukaan ihmisen keho on jumaluuden fyysinen ilmentymä ja seksin kautta saavutetaan kosminen yhteys kaiken kanssa, joka on pyhä yhteys.

Raamattu opettaa, että sielunvihollinen langetti ihmisen syntiin paratiisissa sanoen ihmisen tulevan kuin Jumalaksi (alkutekstin mukaan), joka tulee tietämään hyvän ja pahan, jos ihminen uskoo sielunvihollista (saatana). Raamatun mukaan saatana on tekeytynyt valkeuden enkeliksi, eksyttäen ihmisiä kautta ihmiskunnan historian opetuksen kautta, jossa ihminen tulee jumalaksi tai jumalalliseksi tiettyjen rituaalien ja uskomusten kautta.

Tantraseksin henkisen kasvun tien opetus on yksi sielunvihollisen eksytys, jonka kautta hän eksyttää ihmisiä pois totuudesta ja pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa. Tantraseksi eksytys on kuin tehty "räätälin mittatilaustyönä" haureellisen ihmisen sydämelle, joka on eksytetty luulemaan, että hän pääsee osalliseksi jumaluudesta tantraseksin kautta.

Tutkimalla lisää tantraseksiin liittyviä opetuksia ja asioita tulemme näkemään kuinka se on sielunvihollisen kavala ansa vangita ihminen petokseen haureellisen sydämen kautta.

Visualisointi

Gregorian Bivolaru on kyseenalaisen romanialaisen MISA joogaliikken hengellinen guru, joka opettaa, että tantrajooga (seksuaalinen jooga) ei ole pornoa eikä perverssiä toimintaa, vaan pyhitetty akti, joka on kontemplatiivisen rakkauden täyttymys ja henkistä seksuaalisuutta.  Tämän opetuksen varjolla Bivolaru eksyttää ihmisiä harrastamaan seksiä hänen kanssaan, jonka kautta Bivolaru voi toteuttaa perverssejä seksihimojaan.

Bivolaru opettaa visualisointia, jossa ihmisen tulee visualisoida valkoinen ja kirkas pallomainen esine genitaalialueelle ikään kuin siinä kohdassa ihminen on  liekissä. Bivolaru sanoo, että sen jälkeen tulee visualisoida liekin kulkevan ylöspäin selkärankaa, kunnes se saavuttaa ihmisen mielen, räjähtäen kuten valon lähde, jonka jälkeen sen tulee taas kulkeutua genitaalialueille. Bivolarun mukaan tämä mielikuva tulee pysyä päässä muutamien minuuttien ajan jolloin ihminen huomaa puhdistuksen tilan, joka parantaa eroottisen energian täyttymistä kehossa, tuplaten turvallisuuden tunnetta ja parempaa keskittymiskykyä.

Visualisointi on okkulttinen keino, jonka kautta riivaajahenget vaikuttavat ihmisessä. Visualisoinnin mielikuvan kautta ihminen opastetaan vastaanottamaan kundalinivoimaa, eli riivaajien valhevoimaa, jonka kautta ihminen saa kokea erilaisia tuntemuksia ja kokemuksia. Tantraseksin visualisoinnin kautta riivaajahenget avaavat ihmisen mieltä voimakkaasti altistumaan haureudenhengelle, eli seksinhimoille.

Kun ihminen avaa mielensä visualisoinnin kautta kokemaan seksuaalista eroottista latausta, niin on kyse seksuaalisten himojen herättämisestä, jonka riivaajahenget pukevat korkeamman seksuaalisuuden valheasuun, vaikka on kyse saastaisesta seksinhimosta.

Hengellisen gurun ja oppilaan suhde

Joogan filosofiaan ja henkisen kasvun tien opetukseen kuuluu voimakas suhde gurun ja oppilaan välillä. Gurun sanotaan olevan edistynyt ja korkeammalla tasolla, joka siirtää opetuksensa oppilaisiinsa.

Bivolaru opettaa tantraseksin olevan kytköksissä hengelliseen kasvuun. Kun hengellinen guru opettaa tantraseksin saloja oppilailleen ja hänen oletetaan olevan korkealla tasolla salaisten seksuaalisten energioiden hallitsemisessa, niin se johtaa helposti tilanteeseen, jossa nainen haluaisi rakastella gurunsa kanssa oppiakseen jotakin korkeampaa seksuaalisuutta.

Guru ei ole kuitenkaan oppilastaan korkeammalla tasolla seksuaalisuudessa, vaan riivaajahenget ovat eksyttäneet molemmat uskomaan tantraseksiin ja sen takana olevan valheelliseen filosofiaan.

Ihmisen seksuaalisuus on hyvin herkkä alue, jossa ihminen haluaa kokea valtavia seksuaalisia tunteita ja kokemuksia. Tantrajooga on juuri tähän tarpeeseen kehitetty eksytys, jonka kautta riivaajahenget haluavat eksyttää ihmisen valheellisen henkisen kasvun tielle. Lupaamalla korkeamman seksuaalisuuden kokemuksia kuin tavallisessa seksuaalisuudessa on mahdollista saada on monille ihmisille koukku, jonka nieltyä ihminen opastetaan valheellisen henkisen kasvun tielle. Tantraseksi on valheellisen henkisen kasvun opetuksen eksytys, jonka kautta ihminen sidotaan tiukasti haureudenhengen alaisuuteen.

Seksuaalisuus on ihmisyyteen kuuluva asia, jossa ei ole mitään korkeamman asteen salaista seksuaalisuutta, vaan jokaisella on mahdollisuus kokea se ihanalla tavalla avioliitossa, pysyvässä parisuhteessa miehen ja naisen välillä.

Riivaajahenget tietävät, että moni ihminen on rikki seksuaalisuuden alueella, siksi he eksyttävät ihmisiä salaisen korkeamman asteen seksuaalisuuden opetuksen kautta. Raamatun Jumala kykenee eheyttämään ihmisen seksuaalisuuden siten, että hän oppii kokemaan sen ihanalla tavalla pysyvässä parisuhteessa miehen ja naisen välillä.

Tantra ja seksuaalisuus

Bivolarun Shiva rituaalin vala. Shiva rituaalin osanottajat tekevät valan asettaen kätensä Raamatun päälle. Rituaali on seuraavanlainen: Vannon Jumalan edessä, oman terveyteni ja tulevan henkisen evoluutioni tähden etten paljasta tätä salaista tekniikkaa ja rakkauden yhtymistä rakastetun Shivan kanssa maithunan salaisessa rituaalissa, jossa minut vihitään tänään, hyväksyen hengellisen mestari Griegin (Bivolaru) ja muut jotka vastaanottavat saman vihkimyksen kanssani, jota rakastan ja jotka rakastavat minua, keiden kanssa teen maithunan kuten niiden kanssa, jotka opastavat minut läpi salaperäisen yhtymisen Shivan ja shakti ryhmän kanssa. Jumala auttakoon minua, amen.

Bivolaru opettaa maithuna riitin olevan seksuaalista rakkautta, joka voi olla syvällistä meditatiivista palvontaa, jossa riittiin osallistujat kokevat jumaluuden elävän ruumiillistuman. Kun ihminen uskoo Bivolarun edellä olevan valheen, niin sen jälkeen hän on valmis harrastamaan seksiä Bivolarun kanssa sillä tavalla kuin Bivolaru haluaa.

Bivolaru opettaa tantrajoogan symboliikan olevan yhteydessä ihmisen anatomiaan. Tämän opetuksen mukaan selkäranka edustaa elämän akselia, jonka juuret ovat manalassa ja sen oksat ovat taivaassa. Selkärangan pohja on käärmeen voiman paikka, joka on symbolinen kuva jumalaisesta voimasta, joka ilmenee luonnossa ja nukkuu MAYA loitsun alla. Seksuaalinen jooga koostuu käärmeen herättämisestä ja sen kontrolloimisesta kun se nousee selkärangan juuresta puun oksille. Tämä prosessi määrittelee henkisen valaistumisen ja ihmisen lopullisen vapautumisen.

Bivolaru opettaa, että kun käärme oleskelee selkärangan juuressa se ilmentää seksuaalista energiaa ja kun käärme liikkuu ylöspäin, niin sitä sanotaan kundaliniksi. Kun käärme saapuu puun selkärangan yläosaan, niin se ilmenee henkenä. Maithuna riitin aikana käärme herätetään ja aloittaa nousunsa ollen jatkuvasti keskitetty mietiskelyyn jumaluuden ruumiillistumisesta miehessä ja naisessa.

Bivolarun opetuksen ydin on seksuaalisuudessa, jonka hän pukee jumalallisen rakkauden valeasuun. Bivolaru on myös itse kundalinivoiman uhri, joka pitää häntä kiinni seksihimojen perversioissa.

Jooga (myös tantrajoogassa) opettaa että ihmisen tulee meditoida ja keskittyä, jonka kautta ihminen saa yhteyden omaan itseensä. Todellisuudessa ihmisellä on koko ajan yhteys omaan itseensä, eikä hänen tarvitse siksi ottaa yhteyttä itseensä. Joogan opetus itseensä yhteyden ottamisella tarkoittaa todellisuudessa sitä että ihminen ottaa yhteyttä riivaajahenkiin, jotka jäljittelevät ja matkivat ihmisen omaa itseä.

Kun ihminen on eksytetty saamaan yhteyden "omaan itseensä", niin todellisuudessa riivaajahenget sen kautta antavat ihmiselle erilaisia kokemuksia ja tuntemuksia.

Joogit opettavat yhteyden ottamisen "omaan itseensä" auttavan tajunnan ja tietoisuuden heräämisestä omasta itsestä. Todellisuudessa riivaajahenget avaavat ihmisen tajunnan ja tietoisuuden yhteyteen riivaajahenkiin ja kundalinivoimaan. Joogit opettavat että kundalinivoima asuu jokaisen ihmisen sisällä, joka tulee herättää ja aktivoida toimimaan.

Ihmisessä ei ole itsessään mitään kundalinivoimaa, joka tulisi herättää ihmisen sisällä, sillä on kyse yliluonnollisesta voimasta, joka tulee ihmisen ulkopuolelta. Kundalinivoima on riivaajahenkien voimaa, jonka tarkoituksena on eksyttää ihmisiä pois Raamatun totuudesta ja pelastuksesta Herrassa Jeesuksessa.

Kundalini-energia

Itämaisissa uskonnoissa, hindulaisuudessa, kundalini-kulteissa uskonnollinen guru asettaa kätensä (shaktipat) ihmisten päähän otsan alueelle siirtäen kundalinivoimaa ja energiaa rukoiltavaan ihmiseen, joka yleensä kaatuu voiman koskettamana taaksepäin. Kundalinivoiman vaikutuksia on suunnaton "rakkauden" kokemus, tunteiden liikutus, maahan kaatuminen taaksepäin, eläinten tavoin äänteleminen, hillitön ilo ja nauru, itkeminen, vapiseminen, nykiminen, kouristelu ja erilaisia pakkoliikkeitä. Edellä mainitut manifestaatiot (kundalinivoiman ilmenemismuodot) aktivoituvat ja aloittavat kundalinivoiman vaikutuksen ihmisessä näiden ilmiöiden kautta.

Sanskriitin sana shaktipat tarkoittaa shaktin siirtämistä (feminiininen) selkärangan alaosaan. Shaktipat on muinainen menetelmä, jonka kautta herätetään ja aktivoidaan kundalini lyhyimmässä mahdollisessa ajassa. Monissa tapauksissa shaktipatin kautta kundalinivoima saadaan toimimaan välittömästi ja joissakin tapauksissa se voi viedä enemmän aikaa. Kundalininvoiman herättäminen voi olla joskus vaarallista, sillä ihminen ei välttämättä kestä sen vaikutusta.

Kundalinigurut ovat harjoituttaneet itseään kundalinivoiman hallitsemisessa, niin että he voivat aloittaa sekä lopettaa kundalinivoiman aktivoimisen. Kundalivoiman kautta gurut parantavat mm. erilaisia sairauksia.

Kundalingurujen mukaan kundalinivoima on herättyään voimakas ja se on pysyvä tila. Gurujen mukaan aktivointi loppuu ajan kanssa, mutta kundalinivoiman herääminen ei poistu koskaan. Aktivoinnin ja heräämisen kautta pyritään avaamaan ihmisen tietoisuus ja tajunta ylittämään ihmisen viiden aistin tietoisuuden.

Kundalinigurut sanovat, että kundalinivoimaa täytyy päivittäin harjoittaa osatakseen käyttää sitä turvallisesti. Gurujen mukaan kundalinivoiman huolimaton käyttäminen voi tehdä ihmisen hulluksi tai johtaa sairaalahoitoon. Kundalinivoima voi aiheuttaa vainoharhoja, kipuja, äärimmäisiä pelontunteita, hillitöntä iloa ja naurua, ekstaasin kokemisen. Gurut sanovat kundalivoiman olevan jumalallinen voima. Kundalinigurut sanovat, että kundliinin herättäminen ilman gurua on todella vaarallista, sillä väärin herätetyn kundaliinivoiman vaarallisia seurauksia ovat muun muassa mielen sekavuus, päänsärkyä ja raskas tunne päässä, psykoosi, voimakkaat mielialan vaihtelut, epilepsia tai muita kehon pakkoliikkeitä, stressi, masennus, epäsäännöllinen hengitys, moraaliton käytös, vapina, kipuja eri sakrojen alueilla, ja hermostuneisuus

Kundalinivoima on todellisuudessa riivaajahenkien vaikuttamaa voimaa. Kundalinivoima on okkultistinen voima, joka vaikuttaa voimakkaasti ihmisen mieleen sekä voi antaa erilaisia okkultistisia lahjoja esim. kyvyn parantaa sairauksia, selvänäkemisen kyky, vaikuttaa paranormaalisia ominaisuuksia.

Kundalinigurujen mukaan kundalinivoiman avulla herätetään nukkuva kerälle kierittynä oleva käärme nousemaan ylös pitkin energiakeskuksia (7 sakraa). Kundalininvoiman harjoittamisen päämäärä on saada kundaliinienergia nousemaan selkärankaa pitkin ylös läpi koko sakra-järjestelmän (energiakeskus) aina kruunu sakraan asti. Kundaliinienergian tarkoitus on virkistää kehoa sekä kasvattaa ihmisen tietoisuutta kohti korkeampaa ymmärrystä aina valaistumiseen saakka, kohtaamaan maailmankaikkeuden henki sekä yhdistymään häneen.

Kundalinigurujen mukaan kundalinin takana on älykäs ja ajatteleva voima ja ihmisen tulee täysin antautua ja sallia voiman vaikuttavan hänessä, että kundalinivoima voisi vaikuttaa. Kundalinivoiman vaikutukset riippuvat myös vastaanottajan kyvystä antautua voiman vaikutuksille.

Gurujen mukaan kundalinivoima on kuin miljoonan watin sähkövirta, jota ihmisen keho kestää korkeimmillaan 100 watin kerta annoksen. Siksi gurut sanovat, että ihmisen tulee harjoituttaa mieltänsä ja kehoa, että hän kykenee vastaanottamaan 100 watin määrän voimaa tai jopa yli sen. Kundalinigurut sanovat kundalinivoiman olevan fyysinen, psyykkinen, tunneperäinen ja hengellinen sekä jumalallinen parantava voima ja universumin sensuaalinen energia.

Gurujen mukaan ihmisessä alkaa tapahtumaan spontaanisia liikkeitä kun kundalivoima on herätetty. Kundalinivoiman vaikutus saa aikaan erilaisia ilmiöitä ihmisissä kuten, vapinaa, nykimisliikkeitä, kiemurtelua, holtitonta erilaisiin asentoihin vääntäytymistä, eläinääniä (esim. leijonan karjuntaa) ja hallitsematonta naurua.

Kun ihminen edistyy syvemmälle kundalinivoiman hengellisen tietoisuuden vastaanottamisessa, niin hän voi kokea tilan, jossa hän on ruumiillisesti täysin voimaton, josta seuraa tiedottomuuden tila, jossa hän ei enää tiedosta sitä mitä hänen ympärillään tapahtuu. Tämän tilan sanotaan johtavan syvempään hengelliseen kokemukseen.

Kundalinigurujen mukaan kundalinivoiman nousemisessa tapahtuu niin fyysisiä kuin psyykkisiä näkyviä merkkejä. Kehon vapina, tärinä, pakkoliikeet ja nykimiset edeltävät sähkövirran ja lämmön tunnetta. Kun kundalinivoima vaikuttaa niin ihminen voi kuulla sisäisiä ääniä, voi tulla huimauksen tai pyörrytyksen tunnetta päähän, kirkkaan valon näkemistä, kihelmöintiä iholla, ihminen voi saada näkyjä jumaluusolennoista, ihmisen silmät voivat pyöriä päässä ylös alas tai sivulle, keho nykii eteen ja taaksepäin, mieli tyhjentyy, hillitöntä naurua tai itkua, ihminen voi spontaanisti hokea jotakin mantraa tai laulaa sekä kuulla ääniä ja ihminen saattaa puhua kielillä.

Jotkut kundalinigurut ovat kokeneet kundalinivoiman kautta jopa seksuaalisia kokemuksia. Kundalinivoima voi vahvistaa ihmisen seksuaalisia haluja tai vähentää niitä.

Kundalinivoima voi myös aiheuttaa päänsärkyä, paineen tunnetta päässä, nostaa sydämenlyöntiä, rintakipuja, ruuansulatusongelmia, turtumusta ja kipua jaloissa sekä käsissä, tunteen purkauksia, äkkinäisiä tunnetilojen vaihteluita (kuten mm. surua, pelkoa, raivoa, masennusta), spontaania ääntelyä kuten naurua tai itkua, erilaisten äänten kuuleminen (kuten esim. huilun soittoa, rumpujen rummutusta, vesiputouksen solinaa, lintujen laulua, mehiläisten pörinää, karjuntaa, huminaa, suhinaa, ukkosilman ääniä, tinnitystä eli korvien soiminen).

Kundalinigurujen mukaan kundalinivoima voi aiheuttaa myös seuraavia vaikutuksia mielen sekavuutta, keskittymisvaikeuksia, spontaaneja transsitiloja, mystisiä kokemuksia joista jotkut voivat johtaa jopa psykoosiin, oman egon suuruuden tunnetta, ekstaasin kokeminen jossa on suunnatonta iloa ja rakkautta sekä rauhaa, ruumista poistumiskokemuksia, entisen elämän muistoja (jälleensyntyminen) ja astraalimatkoja.

Kundaligurut sanovat, että kundalinivoima herättää tietoisuuden aurasta ja sakroista, johdattaa yhteyteen henkioppaiden kanssa sisäisten äänien ja unien sekä näkyjen kautta ja aktivoi lahjoja parantaa erilaisia sairauksia.

Intialainen guru, mystikko ja hengellinen opettaja Rajneesh kertoi, että jumala ei ole vakava, ole siis iloinen, sillä tähän maailmaan ei mahdu teologista jumalaa. Rajneeshin mukaan ihmisen tulee tanssien ja nauraen lähestyä jumalaa. Rajneesh opetti että ihmisen tulee juopua jumalallisuudesta, siksi hän kehotti oppilaitaan tulemaan juopumaan hänestä. Rajneesh välitti hengellistä viiniä koskettamalla ihmistä päähän, jonka seurauksena ihmiset kaatuivat ekstaasissa lattialle.

Kundalinigurut sanovat, että kundalinivoiman herättäminen ilman gurua on todella vaarallista, sillä väärin herätetyn kundaliinivoiman vaarallisia seurauksia ovat muun muassa:

- Mielen sekavuus

- Päänsärkyä ja raskas tunne päässä

- Psykoosi

- Voimakkaat mielialan vaihtelut

- Epilepsia tai muita kehon pakkoliikkeitä

- Stressi

- masennus

- Epäsäännöllinen hengitys

- Moraaliton käytös

- vapina

- Kipuja eri chakrojen alueilla

- Hermostuneisuus

Joogan henkisten harjoitusten avulla voidaan myös aktivoida ja herättää kundalinivoimaa toimimaan ihmisessä. Kundalinivoima on riivaajahenkien valhevoimaa, jonka kautta riivaajat eksyttävät ihmisiä.

Kun tutkimme Raamatun sanaa, niin saamme selvyyden siitä, että kundalinivoima (energia) on riivaajahenkien voimaa, jonka kautta he eksyttävät ihmisiä pois Raamatun totuudesta ja pelastuksesta joka on Herrassa Jeesuksessa.

Kundalinivoiman vaikutukset

Käyn läpi seuraavaksi kundalinivoiman vahingollisia vaikutuksia uskonnollisen kultin uhrin elämässä. Bivolarun toiminnassa vaikuttaa kundalinivoima, eli yliluonnollinen voima, joka vaikuttaa monella tavoin ihmisen elämään.

Uskonnollisen kultin suorittama aivopesu voi vaikuttaa hyvin voimakkaasti nuoreen ihmiseen, jolla on elämässään vaikeata, masennusta tai muita ongelmia.

Kun ihminen menee mukaan uskonnollisen kultin toimintaan, niin alkuinnostuksen huumassa kultin ihmiset näyttävät rakastavilta, hyväksyviltä ja lämpimiltä. Tämän seurauksena ihminen oppii luottamaan kultin jäseniin.

Kun luottamus on voitettu, niin sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa tapahtuva uhrin manipuloiminen. Bivolarun kultissa opetetaan tantran olevan uskonnollista filosofiaa, joka korostaa jumalallista energiaa, jossa on myös seksuaalinen ulottuvuus.

Bivolarun lahkossa harjoitetaan joogaa sekä omaa seksuaalisuutta ja sukupuolta. Seksuaalisen kasvun päämäärä on kasvaa eroottisemmaksi, joka on apuna kasvussa kohti jumalisuutta ja valaistumista.

Bivolaru vastaanottaa nuoria naisia vihkiäkseen heitä eroottisen tantran salaisuuksiin. Vihkimys ja salaisuus herättää nuoren uteliasuuden. Kun nuori tyttö saa kutsun Bivolarun vihittäväksi, niin tyttöä kehutaan sanomalla, että hän on erikoinen, jossa on jotakin todella erityistä. Kun nuorta tyttöä kehutaan ja sanotaan aivan erikoiseksi, niin hän on valmiimpi ja rohkeampi osallistumaan vihkimykseen. Kehuvat sanat ovat itse asiassa pirullinen juoni saada tyttö ansaan sekä harrastamaan seksiä vihkimyksessä Bivolarun kanssa. Hän käyttää häikäilemättä hyväkseen uskonnollista "gurun" asemaansa tyydyttääkseen omia seksuaalisia perversiotaan, eli himojaan.

Bivolarun lahko kieltää nuoria naisia etteivät he saa kertoa kenellekään matkasta, jossa suoritetaan heidän vihkimyksensä. Kun nuori tyttö on tulossa vihkimykseen, niin hänen ei tiedä sitä mikä häntä odottaa. Tytöt viedään Bivolarun luokse silmät sokkona, niin etteivät he tiedä missä he ovat.

Bivolarun luona tytöille jaetaan kirjallista materiaalia orgasmeista sekä katselemaan pornoelokuvia ja kuuntelemaan äänitteitä, missä Bivolaru harrasti seksiä muiden naisten kanssa. Vihkimyksen aikana tyttö joutuu harrastamaan seksiä Bivolarun kanssa Biviolarun haluamalla tavalla. Jos tyttö peräytyy seksistä vihkimyksen aikana, niin Bivolaru suuttuu ja alkaa haukkumaan tyttöä.

Vihkimyksen päämäärä on saada tyttö hyväksymään Bivolaru hengelliseksi johtajakseen. Tytöt joutuvat vannomaan käsi Raamatulla, että he eivät koskaan paljasta vihkimyksen kokemusta ulkopuoliselle. Tytöt allekirjoittavat paperin, jossa he vakuuttavat olleensa Bivolarun luona omasta vapaasta tahdostaan ja saaneensa häneltä lahjoja. Bivolaru haluaa salata ja peittää rikoksensa jälkensä allekirjoituttamalla tytöille vaitiolopaperin vihkimyksestä.

Bivolaru toimii lahkossaan hengellisenä johtajana ja antaa tytöille tehtäviä, kuten esimerkiksi, jotkut tytöt joutuvat työskentelemään erotiikka- ja pornoalalla. Bivolaru rahastaa tyttöjen avulla.

Monet Bivolarun lahkon tytöistä murtuvat ja heidän psyykensä hajoaa sekä he kokevat suuria ahdistuksia, pelkotiloja ja masennusta. Tämä johtuu osittain vääristyneestä seksistä, jota tytöt ovat joutuneet harjoittamaan, mutta suurin syy on kundalinivoiman aiheuttamissa vaikutuksissa.

Kundalinivoiman vaikutuksia. Kundalinivoima aktivoi ihmisessä seksuaalisuutta johdattaen ihmisiä kokemaan uusia seksuaalisuuden harjoittamisen muotoja. Kun ihminen harrastaa esim. joogaa, jossa ollaan tekemisessä kundalinivoiman kanssa, niin guru kykenee manipuloimaan kundalinivoiman kautta ihmisiä synnillisen seksin harjoittamiseen sekä ottamaan osaa mitä eriskummallisempiin seksirituaaleihin. Tästä syystä monet tytöt Bivolarun lahkossa suostuvat erilaisiin seksuaalisiin toimintoihin.

Kundalinivoima on riivaajahenkien aiheuttamaa valhevoimaa, jonka tarkoitus on tuhota ja vahingoittaa ihmistä. Tämän tähden kundalinivoiman vastaanottaminen sekä sen vaikutuksen alla oleminen voi vaikuttaa mielen sekavuutta, mielialan voimakasta vaihtelua, hermostuneisuutta, stressiä ja masennusta. Muita oireita voi myös esiintyä kuten päässä oleva raskas tunne, päänsärkyä, pakkoliikkeitä, vapinaa sekä kiputiloja eri kohdissa kehoa.

Tantraseksi ja vammat

Tantraseksi on syntynyt hindulaisessa kulttuurissa (yläluokan parissa). Tantraseksissä on tiettyjä asentoja, jotka voivat saada aikaan ihmisille pahoja ja pysyviä vammoja. Tantraseksissä vaikuttavat hyvin samanlaiset asiat kuin joogassa, sillä myös joogaaminen voi johtaa loukkaantumiseen ja vammautumiseen.

Kyse ei ole tantraseksin ja joogan tarkoituksellisesta mustamaalaamisesta tai parjaamisesta, vaan siitä että molemmissa on ihan oikeasti riski loukkaantua ja vammautua. Kts. joogan terveysvauriot

Todellinen elämä

Valhe vääristää aina totuuden. Eräs tällainen valheen vääristymä on Rooman katolisen kirkon "evankeliumi". Katolisen kirkon miekkalähetyksen kautta ihmisten pakkokäännyttäminen katoliseen uskoon ei edusta Raamatullista uskoa, vaan uskonnollista puoskarointia sekä valhetta.

Kirkollinen uskonnollinen instituutio ei ole sama asia kuin Jumalan seurakunta ja Raamatullinen usko. Raamatun opetuksen mukaan ketään ihmistä ei voi liittää Raamatulliseen pelastukseen ilman henkilökohtaista uskoa, koska Jumalan luokse tulevan täytyy itse uskoa, että Jumala on. Tämä tarkoittaa sitä, että sylivauvojen kastaminen ei ole Raamatullinen toimenpide, vaan epäraamatullista uskonnollista toimintaa.

Katolisen kirkon piirissä vaikuttaa sama valheenhenki ja haureudenhenki kuin tantrisen seksin henkisen kasvun tien opetuksessa. Katolisen kirkon sisällä vaikuttava laaja-alainen pedofilia pappien keskuudessa on eräs todiste, joka kertoo selkeästi, että katolinen kirkko on ihan samanlainen uskonnollinen kultti kuin tantrisen seksin henkinen oppisuunta.

Oletko pettynyt uskonnollisiin kultteihin? Uskonnollisuus lupasi sinulle paljon, mutta petti sinut pahasti. Sinä saatoit ihan vilpittömästi etsiä rakkautta ja totuutta, mutta löysit valheen ja väärän rakkauden, jonka takaa paljastuivat himot ja perversiot. Oletko pettynyt Jumalaan ja uskonnollisiin ihmisiin? Uskonnollisten gurujen sanoman takana on petos, mutta onko olemassa todellista rakkautta ja totuutta?

On olemassa täydellinen rakkaus ja todellinen Jumala. Raamatun Jumala on täydellinen rakkaus ja tosi Jumala. Uskonnollisuus on väärä tie Jumalan luokse, joka johtaa synnin orjuuteen ja katteettomiin lupauksiin ja pettymyksiin. Raamatun Jumala vaikuttama usko johtaa iankaikkiseen elämään, rakkauteen, armoon sekä totuuteen.

Raamattu opettaa, että Jumala kutsuu ihmistä pelastukseen Herran Jeesuksen kautta. Jumala antaa ihmiselle etsikonajan, jolloin ihmisen sydämessä herää ajatus ja kaipaus Jumalasta. Jumala johdattaa ihmisen etsikkoaikana evankeliumin äärelle, jolloin ihminen kuulee evankeliumin sanoman Herrasta Jeesuksesta.

Jokainen ihminen on vailla Jumalan kirkkautta, eikä kelpaa Jumalalle omien tekojensa kautta, siksi Herra Jeesus kuoli ihmisten syntien tähden. Kun ihminen tekee parannuksen ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän sekä löytää todellisen ja ainoan oikean iankaikkisen Kaikkivaltiaan Jumalan.

Tänä päivänä on mahdollisuus pelastua. Käänny Raamatun Jumalan puoleen ja tunnustasi syntisi Hänelle ja usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.

 

Asiaan liittyviä linkkejä:
Joogan henkisen kasvun tie
Tantragurun kutsu

Todellinen pelastuksen tie
Petri Paavola 4.6.2013

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
Tantragurun kutsu
sivasakti.com
tantrakumppani
tantrarituaali

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker