Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Israelin maan jakaminen - Jumalan vastaus raju myrsky

 

Israelin presidentti Reuven Rivlin tapasi 3.10.2019 korkea-arvoisen Paavin diplomaatin kardinaalin (Leonardo Sandri). Tässä tapaamisessa presidentti Rivlin sanoi, että Israel haluaa jakaa maata löytääkseen tien yhteiseen elämään palestiinalaisten kanssa. Samana päivänä torstaina 3.10 kardinaali Sandri tapasi myös Jerusalemissa sheikki Mohammad Azzam Al-Khatib Al-Tamimin, joka on islamilaisen uskonnollisen säätiön ja Al-Aqsa moskeijan johtaja. Muslimi sheikki sanoi ettei juutalaisilla ole oikeutta olla Jerusalemin pyhillä paikoilla. Tämän kuullessaan katolinen kardinaali ja toinen kirkon edustaja olivat hiljaa eivätkä mitenkään kommentoineet sheikin lausuntoja. Taivas ei ollut hiljaa, eikä hyväksy Rivlinin ja sheikin puheita. Tästä todistuksena Jerusalemiin ja Juudean sekä Samarian alueille iski yllättäen rajut sateet sekä rakeita ja ukkosmyrsky lauantaina 5.10.2019, eli vain kaksi päivää sen jälkeen, kun Rivilin ja sheikki julistivat Jumalan sanan (Raamatun) vastaista sanomaa.

 

Sisällys:
Katolisen kirkon ja muslimien lausunnot
Jumalan vastaus raju myrsky Jerusalemiin
Loppusanat

 

 

Katolisen kirkon ja muslimien lausunnot

Vatikaanin edustaja Leonardo Sandri tapasi Israelin presidentti Reuven Rivlinin presidentin virka-asunolla, jossa he kävivät keskusteluja. Kardinaali Sandri muistutti kuinka nyt on 25 juhlavuosi vatikaanin ja Israelin valtion diplomaattisten suhteiden alkamisesta. Sandri sanoi, että tämä diplomaattinen suhde vatikaanin ja Israelin välillä on suuri historian askel, ja hän toivoo, että tämä suhde voisi palvella siltana ratkaisten Israel-Palestiina konfliktin. Sandri sanoi arvostavansa sitä kuinka Israel sallii kristittyjen vapauden palvomiseen Israelissa, sillä tänä päivänä on monia maita, joissa kristityillä ei ole tällaista vapautta, koska he ovat vainottuja. Sandri oli myös mielissään siitä, että Israelin presidentti Rivlin hyväksyy Israelin maan jakamisen.

Leonardo Sandri seurueineen vieraili myös temppelivuorella sekä tapasi sheikki Mohammad Azzam Al-Khatib Al-Tamimin. Sandri piti puheen, jossa hän siteerasi paavi Franciskuksen maaliskuun puhetta. Sandri toi puheessaan esille Franciskuksen tavoin, kuinka katoliset uskovat, että on tärkeää säilyttää Jerusalem, pyhä kaupunki yhteisenä ihmiskunnan perintönä ja ennen kaikkea kolmen yksi jumalaisen uskonnon tapaamispaikkana ja rauhan symbolin olemassa olemisena, jossa harjoitetaan keskinäistä kunnioitusta ja keskustelua. Sandri sanoi, että me toivomme täyttä vapautta pyhälle kaupungille, että se saa olla kolmen yksi jumalaisen uskonnon kaupunki, jossa jokaisella on oikeus olemassa oloonsa ja omaan palvontaansa, niin että Jerusalemissa korotetaan uskollisten rukouksia Jumalalle, kaiken Luojalle, tulevaisuuden rauhan ja veljeyden puolesta.

Sandrin puheen jälkeen muslimi sheikki kiitti Sandria, mutta sheikki sanoi myös kuinka Jerusalemissa on vaikeita aikoja, koska Israel jatkuvasti rikkoo ja toimii Al-Aqsa moskeijaa vastaan. Shekki painotti puheessaan kristittyjen ja muslimien yhteyttä ja sanoi kannattavansa Islamin ja kristittyjen historiallisten pyhäkköjen säilyttämistä (ei maininnut juutalaisia ja heidän pyhiä paikkojaan) sen mukaan mitä oli sovittu ennen 1967 Jerusalemin miehittämistä.

Sheikki sanoi kuinka Islamin ja kristittyjen yhteiselo on kestänyt 1400 vuotta, mutta että he eivät voi unohtaa sotia, ja he tuomitsevat sodat, joissa on hyökätty rukoushuoneita ja pyhän kaupungin viattomia asukkaita vastaan. Vatikaanin sanoma kolmesta uskonnosta Jerusalemissa on vähentynyt yhdellä. Muslimi sheikki sanoi, että juutalaiset ovat hyökänneet Jerusalemin pyhiä paikkoja vastaan, eikä juutalaisilla ole oikeutta olla siellä.

Sheikki toi esille tunnetun sopimuksen (Umarin sopimus) Islamin ja kristittyjen (kristityillä tarkoitetaan tässä katolilaisia) välillä, jonka nimi on arabiaksi al-Uhda al-Umariyya (solmittu vuonna 637 jKr.). Sheikki toi esille kuinka tämä sopimus painottaa sitä, että muslimit suovat turvallisuuden Jerusalemin kirkoille, niiden omaisuudelle, risteille ja kaikille rituaaleille mikä kuuluu heidän uskontoonsa. Muslimit eivät valloita eivätkä tuhoa heidän kirkkojaan, eikä heitä pyritä väkisin käännyttämään. Eikä yksikään juutalainen tule elämään heidän kanssaan Jerusalemissa. Kun sheikki lopetti puheensa, niin yksikään vatikaanin edustajista ei vastustanut sheikin puhetta, vaan he olivat hiljaa.

Jumalan vastaus raju myrsky Jerusalemiin

Raamatun sanan mukaan Israelin maan jakaminen on kapinaa Jumalaa vastaan, sillä Jumala on sanassaan sanonut antavansa Israelin maan juutalaisille. Juutalaisilla on oikeus asua jakamattomassa Jerusalemissa, sillä sen oikeuden on itse Kaikkivaltias Jumala antanut heille. Israelin presidentti Rivlin, vatikaanin edustajat ja muslimi sheikki ovat avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan, tehden syntiä Jumalaa ja juutalaisia vastaan.

Presidentti Rivlin sanoi torstaina 3.10.2019 hyväksyvänsä Israelin maan jakamisen. Vatikaanin edustaja Sandri samana päivänä sanoi iloitsevansa Rivlinin sanoista Israelin maan jakamisesta. Samana päivänä 3.10.2019 muslimi sheikki pyrki pyyhkimään pois juutalaisen historian Jerusalemissa sekä sanoi ettei juutalaisilla ole oikeutta Jerusalemiin. Samana päivänä vatikaanin edustajat hiljaisuudellaan hyväksyivät sheikin puheet juutalaisia vastaan. Mikä oli Jumalan vastaus?

Kaksi päivää myöhemmin lauantaina 5.10.2019 Jerusalemiin ja Juudean sekä Samarian alueille iski rajuilma kovine sateineen ja rakeineen ukkosmyrskyn kera. Tätä myrskyä ei pystytty näkemään etukäteen säätutkista, vaan se iski ihan yhtäkkiä aivan yllättäen. Sateet tulivat muutenkin ennen aikojaan, mutta myrskynä. Tämä ei ollut sattumaa, vaan Jumalan vastaus Häntä vastaan kapinoitseville ihmisille. Tätä rajumyrskyä ei säätutkat kyenneet havainnoimaan etukäteen, koska se oli Jumalan alkuunpanema myrsky varoitukseksi ihmisille, jotka kapinoivat Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan.

Loppusanat

Kautta koko historiansa ajan vatikaani, kristinuskon valhejäljitelmä katolinen kirkko on pyrkinyt saamaan Jerusalemin itselleen. Katolisen kirkon suunnitelma Jerusalemin saamiseksi itselleen on seuraavassa vaiheessa: Katolinen kirkko "hyväksyy" kolmen uskonnon olemassaolon Jerusalemissa, mutta samalla kannattaa Jerusalemin jakamista, jossa palestiinalaiset saisivat Itä-Jerusalemin pääkaupungikseen. Vatikaani tietää, etteivät muslimit aio elää rauhassa Israelin kanssa, vaan pyrkivät tuhomaan Israelin. Kun valherauha tehdään Israelin ja palestiinalaisten välille, jossa Israelin maata jaetaan palestiinalaisille, niin se johtaa selkkauksiin ja sotaan. Katolisen kirkon aikomuksena olisi tässä vaiheessa esittää itseään Jerusalemin kaupungin valvojaksi, joka takaisi rauhan, koska muslimit ja juutalaiset eivät kykene elämään rauhassa keskenään. Näin vatikaani saisi Jerusalemin herruuden, jota se on kauan himoinnut ja halunnut. Tämä on vatikaanin suunnitelma ja siksi vatikaanin ehdottama rauha Israelin ja palestiinalaisten välillä maan jakamisen kautta on kavala petos. Jerusalemin ja Israelin maan jakamisen ajatus on synti Jumalan edessä ja Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen ihmisen, joka hyväksyy tai kannattaa Israelin maan jakamista.

Edesmennyt ex-jesuiitta Alberto Rivera tultuaan todelliseen uskoon Herraan Jeesukseen kertoi kuinka vatikaani pyrki ohjaamaan Muhammedin perustamaa Islamin uskontoa, jonka tarkoituksena oli saada muslimien kautta Jerusalem vatikaanin hallintaan. Suunnitelmat eivät kuitenkaan silloin ihan täysin toteutuneet. Rivera kertoi kuinka muslimit ja vatikaani tekivät sopimuksen etteivät muslimit hyökkää katolilaisia ja heidän kirkkojaan vastaan. Tätä Riveran kertomusta on epäilty, mutta vuonna 637 jKr. tehty Umarin sopimus paljastaa ja kertoo Riveran olleen oikeassa. Tämän lisäksi Islamin perimätiedosta (hadith) löytyy kaksi kohtaa, jossa sanotaan, että vain kaksi ihmistä ovat olleet synnittömiä, Maria ja Jeesus. Marian synnittömyys oppi on katolinen oppi ja sen löytyminen Islamin uskon eräästä tärkeimmistä uskonopin kirjoituksista todistaa sen, että katolinen kirkko on ollut muokkaamassa Islamin uskontoa. Tämä myös selittää sen miksi katolisuus ja Islam ovat löytäneet yhteisen sävelen, koska se side on ollut olemassa Islamin syntyajoista saakka.

Kun kardinaali Sandri puhui Jerusalemissa olevasta kristittyjen vapaudesta, niin se koskee suurelta osin katolisuutta, mutta Jerusalemissa ei suvaita tänä päivänä todellista uskoa Herraan Jeesukseen, joka ei ole kirkkojen perinteiden mukaista uskoa, vaan uskoa, joka ojentautuu Jumalan sanan totuuden mukaan.

Sheikin puheet olivat kammottavia ja järkyttäviä, koska todellisuudessa muslimiterroristit ovat aiheuttaneet ongelmia Jerusalemissa ja Israelissa surmaamalla juutalaisia siviilejä, muun muassa naisia ja lapsia. Sheikin puheet siitä ettei juutalaisilla ole oikeutta olla Jerusalemissa ovat mitä törkeintä puhetta sekä kapinaa ja syntiä Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Vatikaanin edustajien hiljaisuus on myöntymisen merkki, sillä vatikaani himoitsee Jerusalemia ja haluaa sen itselleen. Vatikaani käyttää Israelin ja palestiinalaisten rauhaa (valherauhaa) keppihevosena pyrkiessään saamaan itselleen Jerusalemin herruuden.

Raamatussa Jumala puhuu Sakarjan (12 luku) kirjan kautta, sanoen ja tarkoittaen lopunaikaa kuinka Jerusalem on kuin juovuttava malja sen ympärillä oleville kansoille (alkutekstin mukaan). Samassa Sakarjan kirjan profetiassa sanotaan kuinka kaikki kansat käyvät Jerusalemia (juutalaisia) vastaan, mutta Jerusalem tulee kuin väkikiveksi kaikille sitä vastaan käyville kansoille ja nämä hyökkäävät kansat tulevat itse tuhoutumaan. Elämme Jumalan sanan lopunaikojen profeetallisten sanojen ja sanomien täyttymyksen aikaa. Herra Jeesus tulee pian takaisin, sillä Hänen toinen tulemuksensa on lähellä. Mikä on tärkein asia minkä sinä voit tehdä tässä ajassa? Annan tähän kaksi vastausta kahdelle eri ihmisryhmälle.

Sinä joka olet Jumalan armosta pelastettu ja uskot Herraan Jeesukseen, niin ole uskollinen Herrallesi ja usko Jeesukseen Jumalan sanan totuuden mukaisesti, niin kuin Raamattu opettaa. Sinä, joka et ole uskossa Herraan Jeesukseen, niin anna Jeesuksen pelastaa sinut. Kun uskot sydämessäsi Jeesuksen Herraksi ja Pelastajaksi, niin saat syntisi anteeksi ja iankaikkisen elämän Jeesuksen ansioiden tähden. Herran Jeesuksen sovitusveri tuo puhdistuksen ja anteeksiantamuksen synneistä, jos tunnustat syntisi ja uskot Herraan Jeesukseen.

 

 

 

Petri Paavola 7.10.2019

Lähteet:
jpost.com/Israel-News/Rivlin-tells-Papal-diplomat-Israel-wants-to-share-land-with-Palestinians
breakingisraelnews.com/ vatican-reps-remain-silent-as-muslim-leader-denies-jewish-ties-to-jerusalem
elderofziyon.blogspot.com/ muslim-leader-denies-jewish-rights
wikiislam.net/The-Pact-of-Umar
breakingisraelnews.com/ first-rains-season-hit-jerusalem-blindsiding-meteorologists
kotipetripaavola.com/ israelpalestiinakonflikti

 

 

 

 

eXTReMe Tracker