Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Mies ei voi synnyttää ja tulla raskaaksi

Tänä vuonna huhtikuun neljäntenä päivänä Iltasanomat julkaisi uutisartikkelin: Mies synnytti vauvan Suomessa. Samana päivänä Yle julkaisi uutisartikkelin: Sukupuolensa mieheksi korjannut synnytti vauvan. Molemmat uutisartikkelit ovat harhaanjohtavia, sillä mies ei voi synnyttää, eikä tulla raskaaksi, eikä mieheksi syntynyt mies voi oikeasti korjata sukupuoltaan, koska hän on ja jää aina mieheksi. Tuon kirjoituksessa esille muutaman muuttumattoman tosiasian siitä ettei mies voi synnyttää, eikä mieheksi syntynyt mies voi muuttaa itseään naiseksi.

Iltasanomat uutisoi kuinka Suomessa on tiettävästi ensimmäistä kertaa syntynyt lapsi, jonka on synnyttänyt lapsen isä. Iltasanomien artikkeli kertoi kuinka lapsen synnyttänyt isä on määritetty syntyessään naiseksi, mutta hän on käynyt läpi sukupuolen korjausprosessin ja päätti keskeyttää tilapäisesti hormoniterapiansa voidakseen kokeilla lapsen hankkimista puolisonsa kanssa.

Naiseksi syntyneen naisen keho tuottaa naishormonia ja kun nainen haluaa "muuttua mieheksi", niin hänen tulee aloittaa mieshormonihoito, joka saa aikaan naisen kehossa miehisiä muutoksia. Heti kun nainen lopettaa mieshormonihoidon, niin naisen sisäinen naishormonitoiminta pitää siitä huolen, että miehiset muutokset alkavat hävitä. Tämä tarkoittaa sitä, että nainen ei voi ihan oikeasti muuttua mieheksi ja ottaessaan mieshormonia hän edelleen pysyy naisena ja hänen kehonsa muuttuu keinotekoisesti miesmäiseksi. Kyseessä on itsepetos, ei todellinen sukupuolen vaihtuminen tai muutos.

Mieheksi syntynyt mies ei voi tulla raskaaksi ja synnyttää. Nainen, joka pyrkii keinotekoisesti olemaan mies voi tietenkin tulla raskaaksi ja synnyttää, koska hänen luonnollinen syntymässä lahjaksi saati kehonsa tuottaa jatkuvasti naishormonia ja hänellä on kohtu sekä sukupuolielimet lapsen synnyttämiseen (jos hän ei ole poistattanut kohtua ja luonnollisia sukupuolielimiään).

Syntymässä lahjaksi saadut kromosomit määrittävät sukupuolen, eikä lahjaksi saatua luonnollista sukupuolta voi vaihtaa toiseksi. Biologinen perimä, kromosomit määrittävät sukupuolen ja jos ihmiselle syötetään vastakkaisen sukupuolen hormonia, niin hän jää siitä huolimatta biologiselta perimältään siihen sukupuoleen, joksi hän on syntynyt.

Miksi ihmiset ovat keksineet vasta ihan äskettäin "uudet käsitykset" monista erilaisista sukupuolista ja että ihminen voi syntyä väärään kehoon ja vaihtaa sukupuoltansa? Transsukupuolisuuden ja monien erilaisten sukupuolien hyväksyminen on lopunajassa ilmenevää synnin kapinaa Raamatun Jumalaa vastaan.

Raamattu sanoo Jumalan luoneen ihmisen omaksi kuvaksensa ja kuinka Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Jumalan sanan ilmoituksen mukaan ei ole olemassa kuin kaksi sukupuolta, eikä sukupuolta voi vaihtaa, koska sukupuolisuus on syntymässä lahjaksi saatu muuttumaton ominaisuus. Sukupuolen "muuttaminen" on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan, joka on antanut jokaiselle lahjaksi syntymässä oman luonnollisen sukupuolensa.

Jumalan sana tuo esille 1 Korinttolaiskirjeen 6 luvussa ettei tiettyjen syntien harjoittajat voi periä Jumalan valtakuntaa (pelastua). Tässä luvussa on kreikankielen sana malakos (malakoi), joka on käännetty joissakin suomalaisissa käännöksissä sanalla hekumoitsijat. Kreikankielen malakos sanalla on monta merkitystä, jotka ovat muun muassa: poikien ja miesten välinen homoseksuaalinen suhde, homosuhteessa passiivinen rooli (mies on naisen asemassa homoseksuaalisessa suhteessa). Tämän lisäksi malakos sanaa käytettiin klassisessa kreikassa kuvaamaan pehmeää naismaista miestä, miehen naismaista käytöstä. Dionysios Halikarnassolainen, joka kirjoitti Rooman historiasta, kuvasi Aristodemos Kymeläistä (Kymeläinen) sanalla malakos, sillä hän oli ollut naismainen lapsena, käyden läpi asioita, jotka liittyvät naisiin.

Malakos sana tarkoittaa homoseksuaalisen käyttäytymisen lisäksi myös sellaista miestä, joka käyttäytyy naisen tavoin ja pyrkii olemaan kuin nainen. Raamattu, Jumalan sanan ilmoitus pitää syntinä sitä jos mies pyrkii olemaan nainen, koska hän on saanut Jumalan lahjana syntyä mieheksi, ja siksi miehen pyrkimys elää naisena on syntiä ja vastoin Jumalan tahtoa.

Jumala, joka näkee tulevaisuuteen, kertoen sanansa ilmoituksessa profeetallisesti historiassa tapahtuneita tapahtumia, on myös nähnyt etukäteen ajan missä me nyt elämme, jossa synti sokeuttaa ja vääristää ihmisen sydämen niin pahasti, ettei ihminen tunnista omaa luonnollista sukupuoltansa, vaan yrittää "muuttaa" sitä toiseksi. Tästä syystä uskon, että malakos sana tarkoittaa homoseksuaalisen käyttäytymisen lisäksi laajemmin myös miesten pyrkimystä käyttäytymään ja olemaan kuin nainen, jonka Raamatun sana tuomitsee syntinä Jumalaa vastaan.

Lopuksi haluan sanoa ettei kirjoitukseni ole vihapuhe tai syrjintää transseksuaaleja tai homoseksuaaleja kohtaan, vaan kerron sen mitä Raamattu sanoo näistä asioista. Euroopan neuvoston ministerikomitean mukaan vihapuhe on sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen. Se on tosiasia ettei biologisesti mieheksi syntynyt henkilö kykene synnyttämään. Sekin on tosiasia ettei nainen voi ihan oikeasti muuttua mieheksi, sillä mieshormonihoito on keinotekoista, joka ei tee naisesta ihan oikeaa miestä, koska hänen biologinen perimänsä määrittää hänet naiseksi. Edellä olevien asioiden kirjoittaminen ei ole vihapuhetta, vaan toteamus siitä mikä on biologinen tosiasia.

Raamatun opetuksen mukaan synti sokaisee ja vääristää ihmisen sydämen ajatukset. Raamattu kertoo ihmisen olevan synnin ja saatanan orjuudessa, jonka tähden hän on oman valintansa kautta kulkemassa kohti iankaikkista kadotusta. Jumala suuressa rakkaudessaan lähetti oman Poikansa, Herran Jeesuksen ottamaan pois meidän syntimme uskon kautta Häneen. Jos kadut ja tunnustat syntisi Jumalalle ja uskot Herraan Jeesukseen, niin silloin sinä saat Jumalan armosta syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän ja osallisuuden Jumalan Pyhään Henkeen.


Linkkejä aiheeseen liittyen:
Sukupuolen poikkeamat
Jumala tietää paremmin
transsukupuolisuus kokemus


Petri Paavola 18.4.2018

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
is.fi/kotimaa/
yle.fi/uutiset/

 

 

 

eXTReMe Tracker