Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat


Homoavioliiton seuraus vankilatuomio sekä maailman muuttaminen

 


Amerikassa Kentuckyn kunnan toimistotyöntekijä Kim Davis vangittiin koska hän kieltäytyi myöntämästä ja käsittelemästä homoavioliittolupia ja hakemuksia kristillisen uskonsa takia. Homoavioliittojen negatiiviset ja omantunnon vapautta loukkaavat vaikutukset alkavat tulla vähitellen ilmi. Lue järkyttävä  LGBT-ihmisten suunnitelma maailman muuttamiseksi.

 

Sisällys:

Kim Davisin tapaus
LGBT-agendan päämäärä

 

Kim Davisin tapaus

Vuonna 2004 Kentuckyssa hyväksyttiin homoavioliitot. Kim Davis vangittiin 3.9.2015, koska hän ei omantunnon syistä ja uskonsa takia sitoudu homoavioliittolupien ja hakemusten hyväksymiseen. 11 vuotta homoavioliiton hyväksymisen jälkeen paljastuu karmealla tavalla se kuinka Kentuckyssa pyritään pakottamaan ihmisiä toimimaan omaatuntoansa ja uskoaan vastaan. Tuomari sanoi Kimille, että hän tulee pysymään, niin pitkään vangittuna, kunnes hän on halukas muuttamaan mielensä ja toimii vastoin omaatuntoaan ja uskoaan.

Kentuckyssa on noin 125 kunnan työntekijää, jotka voisivat järjestellä ja hoitaa homoavioliitto lupia ja hakemuksia. Tuomarin mukaan jokaisen kunnan työntekijän on pakko hyväksyä ja käsitellä homoavioliittolupia ja hakemuksia, eikä tässä suhteessa suvaita, eikä sallita uskonnonvapautta. Tuomarin mukaan oikeuden päätöksen hylkääminen koskien Kim Davisia (antaa uskonnon vapaus) olisi vaarallinen ennakkotapaus.

Homoavioliittojen seuraus ja vaikutus on syrjintä, suvaitsemattomuus, omantunnon ja uskonnonvapauden menettäminen sekä rikolliseksi tekeminen sen takia kun toimii uskonsa mukaan omaantuntoonsa vedoten. Ihmisten pakottaminen toimimaan uskoaan ja omantuntoansa vastaan on kammottava rikos sekä ihmisoikeusloukkaus. Monet ihmiset ovat etukäteen sanoneet, että homoavioliittojen hyväksyminen tulee johtamaan Raamattuun uskovien ihmisten kriminalisoimiseen sekä syrjintään. Nyt se on totta ja jokaisen nähtävissä. Homoavioliitot eivät tuoneet tasa-arvoa, eikä oikeudenmukaisuutta, vaan syrjintää sekä omantunnon- ja uskonnonvapauden menettämisen.

Tietyt Amerikan median julkaisut sanovat Kim Davisin olevan homofoobikko, ei uskon vapauden soturi. Näin tässä aina käy silloin kun ihminen toimii uskonsa ja omantuntonsa mukaan koskien Raamatun sanaa, niin hänet leimataan homofoobikoksi. Kyse ei ole kuitenkaan homofobiasta, sillä Herran Jeesuksen opetuslapsi rakastaa homoseksuaaleja lähimmäisenrakkauden kautta, mutta ei hyväksy synnin tekoja. Raamatun perusperiaate on: Rakasta syntistä lähimmäistäsi, mutta älä tue äläkä hyväksy syntiä, koska se tuhoaa lähimmäisesi sekä sinut, jos synnin antaa hallita omaa elämäänsä.

Amerikan mediassa sanotaan Kim Davisin esittävän marttyyrin osaa, jonka takia hän on kaltereiden takana asettaen Jumalan lain ihmisten lakien yläpuolelle. Davis on sanonut toimineensa Jumalan auktoriteetin alaisuudessa, kun hän kieltäytyi käsittelemästä avioliittolupia ja hakemuksia. Amerikan mediassa on tähän liittyen kysytty kysymys voiko Jumalan haastaa oikeuteen henkilöön kohdistuvasta kunnianloukkauksesta?

Ei ole ainoastaan kyse Jumalan laista, vaan myös siitä ettei luonnonjärjestys tue homoseksuaalista elämäntapaa, sillä ainoastaan mies ja nainen voivat saada yhdessä yhteisiä jälkeläisiä. Jos tämä yhteys katkaistaisiin lopullisesti, niin se tarkoittaisi ihmiskunnan pikaista sukupuuttoa. Luonnonjärjestys on Jumalan puolella. Voidaanko luonnonmukainen elämänjärjestys myös haastaa oikeuteen? Voiko ihminen muuttaa luonnonjärjestyksen ja kumota sen ikivanhat lainalaisuudet? Ei voi. Jumalaa ei voida haastaa oikeuteen, mutta jokainen jumalaton ihminen joutuu viimeisellä tuomiolla Jumalan tuomioistuimeen eteen. Silloin osat vaihtuvat Jumalan ollessa Tuomari ja jumalattoman ihmisen ollessa syyllinen syntiin ja kapinaan Luojaansa vastaan.

Suomi kulkee aina jälkijunassa niin hyvän kuin huonon kehityksenkin suhteen. On varmaa, että aikanaan myös Suomessa Herraan Jeesukseen uskovia ihmisiä tullaan vangitsemaan, koska uskonsa ja omantuntonsa tähden he eivät voi missään tilanteessa olla mukana hyväksymässä tai käsittelemässä homoavioliittolupia ja hakemuksia tai lupia, eivätkä he millään tavoin tule antamaan hyväksyntäänsä homoudelle ja homoavioliitoille. Heidän uskonvakaumuksensa estää heitä hyväksymästä homouden harjoittamista. Herraan Jeesukseen uskova rakastaa homoseksuaaleja lähimmäisinään, mutta ei voi hyväksyä homouden harjoittamista, koska se on Jumalan sanan (Raamattu) mukaan syntiä ja kapinaa sekä Jumalan tahdon vastainen asia.

Tuleva suomalainen yhteiskunta tulee hämmästymään ja ihmettelemään sitä kuinka monet Herraan Jeesukseen uskovat ihmiset eivät pelkää vankeusrangaistuksia, eikä heitä voi millään tavalla pakottaa hyväksymään homoseksuaalisuuden hyväksymistä. Se mitä on tapahtunut Kentuckyssa tulee myös jossakin vaiheessa tapahtumaan Suomessa. On siinä suomalaisilla ja vankeudenhoitolaitoksen työntekijöillä ihmettelemistä kun Suomeen syntyy uusi "rikollisluokka", jotka eivät ole rikollisia, mutta silti heitä kohdellaan kuin rikollisia, koska he eivät halua toimia uskoaan ja omaatuntoaan vastaan.

On selvää myös Raamatun sanan valossa, että silloin kun yhteiskunta ja valtio nousee kapinaan Jumalaa vastaan ja pyrkii uudelleen luomaan ihmisen seksuaalisuuden vastoin Jumalan tahtoa ja asetusta, niin tällainen yhteiskunta oman valintansa tähden kulkee kohti tuhoansa Jumalan tuomion alla, jos parannusta ei tehdä. Tiedän sen, että ajattelet minun uhkailevan ihmisiä ja yhteiskuntaa. Vastaan sinulle, että katso ympärillesi ja seuraa sitä miten niiden käy, jotka nousevat Jumalan asetuksia vastaan, sillä heidän tekonsa nousevat heitä vastaan ja tekojensa takia he ja yhteiskunta tulevat romuttumaan ja kulkemaan kohti sekasortoa ja tuhoa. Silloin kun näet tämän tapahtuvan, niin et enää ajattele minun uhkailevan, koska tulet tietämään, että Jumala on, ja Hän tekee oikeutta vanhurskaille (oikeamielisille) ja Hän tuomitsee väärintekijät.

LGBT-agendan päämäärä

Homoavioliiton hyväksyminen ei ole ollut homoaktivistien ja LGBT-ihmisten (lesbot, homot, biseksuaalit ja transseksuaalit) lopullinen päämäärä, vaan se on vain pelkkä askel koko yhteiskunnan muuttamiseen. The Nation julkaisu kertoo mikä on LGBT-ihmisten seuraava askel.

LGBT-ihmisten mukaan he eivät ole vielä vapaita, tasa-arvoisia tai turvassa, vaikka avioliitto asiassa on saatu voitto. LGBT:n tavoite on rajoittaa uskonnollista vapautta, kulttuuria, taloutta ja politiikan tekijöitä, jotka eivät hyväksy LGBT-ihmisten seksuaalista vapautta. Esimerkiksi uskonnon vapautta koskevia lakeja tulisi heikentää, joka tarkoittaa ettei ihmisillä ole uskonnonvapautta ja omantunnon vapautta, joka antaisi heille oikeuden olla hyväksymättä LGBT- ihmisten seksuaalista käyttäytymistä, vaan jokaisen ihmisen on hyväksyttävä LGBT-ihmisten seksuaalinen käyttäytyminen. LGBT-agendan mukaan tulee myös luoda erityinen anti-fasistinen infrastruktuuri, joka valvoo ja paljastaa sosiaalisessa mediassa ettei kukaan vastusta LGBT-agendaa.

LGBT-ihmiset ovat vedonneet tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin sekä vastustaneet suvaitsemattomuutta ja syrjintää. Nyt kun he saavat tahtoansa lävitse, niin heti ensimmäisistä askeleista alkaen he vaativat omantunnon ja uskonnonvapauden poistamista, jonka kautta pystytään harjoittamaan syrjintää, suvaitsemattomuutta ja loukata ihmisoikeuksia niitä ihmisiä vastaan, jotka uskovat miehen ja naisen väliseen avioliittoon ja seksuaaliseen kanssakäymiseen ja näkevät homoseksuaalisuuden syntinä ja luonnottomana seksuaalisuuden harjoittamisena.

Homoliike ei ole ollutkaan suvaitsevainen ja ihmisoikeuksia ajava liike, vaan nämä asiat ovat olleet hämäyksen vuoksi esillä, että he saisivat oman asiansa paremmin hyväksytyksi ja kun se on tapahtunut, niin he toimeenpanevat julkisen vainon, syrjinnän, kriminalisoinnin ja ihmisoikeuksienloukkaamisen, niitä kohtaan jotka näkevät seksuaalisuuden eri tavalla kuin he. En voi kirjoittaa mitään muuta kuin että tällainen homoliikkeen taktiikka ja suunnitelma on petos ja pahuutta täynnä oleva agenda. En sano, että kaikki homoseksuaalit ovat olleet tämän suunnitelman takana, mutta iso osa on ollut.

Kun LGBT-agenda puhuu erityisestä anti-fasistisen infrastruktuurin luomisesta, joka valvoisi ja paljastaisi sen ettei kukaan vastusta LGBT-agendaa, niin tällä he sanovat ja antavat sellaisen viestin, että jokainen joka ei hyväksy LGBT-seksuaalisuutta on fasisti. LGBT-agenda haluaa leimata toisinajattelijat melkein pahimmalla mahdollisella tavalla. Tällainen käytös osoittaa vihan ja katkeruuden vallassa olevaa halua nujertaa ja tuhota toisinajattelijat. On sanomatta selvää, että tällainen liike harjoittaa ihmisvihaa ja on täynnä pahuutta vaatien vankeusrangaistusta toisinajattelijoille. On todella ikävää, että yhteiskunnat ovat olleet sinisilmäisiä hyväksyessään liikkeen, jonka päämäärä on tuhota toisinajattelijat. Tällaisen liikkeen hyväksyvä yhteiskunta ei ole itsekään enää tervehenkinen, vaan on ajautunut pahuuden ja vääryyden puolelle osittain valheen pettämänä sekä on osittain tietoisesti tukenut valhetta.

Minä olen Jumalan armosta Herraan Jeesukseen uskova ihminen. Minä rakastan homoseksuaaleja lähimmäisenrakkaudella, enkä vaadi heille vankeusrangaistuksia, enkä kiihota ketään vihaamaan heitä, vaikka pidänkin homoseksuaalisuutta syntinä. Jokainen Raamatun sanan totuuteen uskova ihminen ajattelee kanssani samalla tavalla. Herran Jeesuksen opetuslapsen sekä LGBT-agendan välillä on suuri ero siinä miten kohdellaan toisinajattelijoita. Tämä selventää sitä kuka on ihan oikeasti ihmisvihaaja ja suvaitsematon ja kuka ei ole sitä. En tietenkään tee nyt yleistystä, mutta se on kuitenkin kiistatonta, että LGBT-ihmisten keskuudessa on suvaitsemattomia ihmisiä, jotka haluavat tuhota toisinajattelijat.

LGBT-agenda sanoo, että vaikka voitto on saatu avioliitto asiassa, niin meidän täytyy pyrkiä heikentämään avioliitto organisaatiota. LGBT-agenda sanoo Amerikan perustuslaillisen avioliitto perinteen puolustaneen intiimiä suhdetta, mutta kaikenlaiset intiimit suhteet tarvitsevat samaa turvaa. LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen johtaa siihen, että ne jotka eivät ole naimissa hyötyvät siitä ja heistä tulee enemmistö.

Monet ihmiset ovat jo etukäteen nähneet ja sanoneet, että homoliike pyrkii tuhoamaan perinteisen avioliittokäsityksen miehen ja naisen välillä. Nyt sekin on tullut todistettua ettei kyseessä ole ollut väärän todistuksen tai syyttävän sormen heristäminen, sillä LGBT-agenda on itse paljastanut ettei se välitä avioliitosta, vaan haluaa heittää sen romukoppaan. Taistelu homoavioliittolaista on ollut lavaste ja petos päästä askeleen lähemmäs liikkeen todellisia päämääriä. Homoavioliitolle äänensä antaneet ovat olleet petoksen kohteina ja uhreina.

LGBT-agendan mukaan avioliiton heikentäminen ei tarkoita avioliiton lopettamista, vaan se hyödyttäisi niitä jotka pitävät sitä moraalisena valintana. LGBT-agenda sanoo kuitenkin että valtion tulisi olla laillinen, ei eettinen auktoriteetti. LGBT-agendan mukaan silloin kun avioliitto toimii valvovana viranomaisena hankalana eettisen puolen instituutiona, niin se uhkaa ja heikentää instituution moraalista hallintaa. Siksi LGBT-agendan mukaan valtion tulisi astua syrjään ja antaa parien (ryhmien) avioitua sellaisten auktoriteettien alaisena, jotka he kokevat itselleen sopiviksi eettisesti.

Jos ja kun LGBT-agenda saa tämän ajatuksen läpi yhteiskunnassa, niin se tulee johtamaan kaikenlaisen seksuaalisen käyttäytymisen hyväksymiseen kuten moniavioisuus, suojaikärajaa seksuaaliseen kanssakäymiseen pyritään alentamaan merkittävästi, eläimiin sekaantuminen pitäisi laillistaa ja kaikenlaisen muun perversion hyväksymiseen ja laillistamiseen.

LGBT-agenda suosittelee kuitenkin avioliitto instituution lakkauttamista, jonka rinnalle voisi luoda intiimin liiton, joka on räätälöity suojelemaan intiimin liiton monia erilaisia muotoja. LGBT-agendan mukaan tämä siirtäisi julkisen keskustelun painopisteen loputtomista erimielisyyksistä koskien avioliiton määrittelyä kysymyksiin intiimin liiton tärkeydestä ja luonteesta.

LGBT-agenda haluaa lainsuojan kaikelle seksuaalisuudelle, joka poikkeaa normaalista seksuaalisuudesta. He haluavat määritellä parisuhteet, monisuhteet, suhteet eläimiin jne. tärkeiksi asioiksi, sillä heidän mukaansa ihmisen tulisi saada harjoittaa seksuaalisia halujaan. Aikojen alusta asti ainoa oikea avioliiton määritelmä on miehen ja naisen välillä. Silloin kun tästä poiketaan, niin astutaan tuhon ja sekaannuksen tielle, jossa ihminen ei enää ajattele yläpäällään, vaan on alapäänsä himojen vietävissä.

The Nation julkaisussa LGBT-agenda sanoo: Onneksi olkoon äskettäin uudelleen vihityt, kun olette lopettaneet juhlimisen, niin tehkäämme töitä vieläkin täydellisemmän liiton puolesta ja pyrkikäämme pääsemään eroon valtion avioliitoista.

The Nation julkaisussa Amber Hollibaugh sanoo mitä avioliiton jälkeen? Hän sanoo homoavioliitto on tehty ja saavutettu. Amber jatkaa kirjoittaen jos voitamme avioliitossa, niin vaikuttaako tämä voitto meihin yhtä syvästi kuin mitä sortoa olemme kokeneet? Tekeekö se meidät tasa-arvoisiksi? Tekeekö avioliitto meidät normaaleiksi? Haluammeko olla normaaleita? Kaappaako oikeus avioliittoon meidän näkymme ja ovatko uskomamme painopisteet sydämenlyöntejä jatkuvalle taistelulle LGBT:n oikeuden puolesta? Amber jatkaa sanoen; Minulle se ei ole sitä.

Amber haluaa kumota katkeran myytin, että he ovat enimmäkseen homoja, varakkaita ja valkoisia. Hän jatkaa sanoen me emme ole sekä ettei hän ole koskaan taistellut sen puolesta, että hän olisi normaali. Amber jatkaa sanoen ettei pyri luomaan tasa-arvoliikettä maailmaan, jota ohjaisi voittomarginaalit ja globaali ihmisen epätoivo. Amberin mukaan tulee rakentaa radikaali sosiaalisen oikeuden liike, joka keskittyy erilaisuuteen siitä miten elämme seksuaalisen suuntautumisemme kanssa ja sukupuoli identiteetin kanssa kun olemme köyhiä tai työväenluokassa ja värillisissä yhteisöissä. Amber sanoo että liikkeen tulee omaksua se että enemmistö meistä on tällaisia ja tämä määrittelee poliittisen agendamme.

Tässä se on sanottu nyt ääneen. Homoliike, LGBT-agenda ei halua olla normaaleja, vaan erilaisia ja he haluavat, että heidän erilaisuutensa määrittelee ja muuttaa yhteiskunnan huomiomaan heidät kaikessa. Tämä johtaa siihen, että he haluavat kontrolloida ja hallita maailmaa erilaisuutensa kautta.

Amber kirjoittaa: Mitä jos me sanomme kaikille; tässä on se mitä LGBT-liike tekee seuraavaksi: Olemme tulkitsemassa uudelleen palkat, edullisen terveydenhuollon, transseksuaalien oikeudet, totaalisen maahanmuuton pääsyn, HIV aktivismin ja lopetamme rikosrangaistuksen ja mahdollisuuden vaarallisiin seksuaalisiin haluihin. Meidän tulee luoda liike, joka sanoo: Liity meihin: Unelmoi meidän kanssamme. Uskalla meidän kanssamme. Tee läpimurto. Muuta maailma. Mitä jos tämä olisi meidän näky, mitä tekisimme seuraavaksi?

Homoliike ja LGBT-agenda ei ole ollenkaan tavoitellut homoavioliittoa (sukupuolineutraaliavioliitto), vaan se pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että he kontrolloivat ja hallitsevat yhteiskuntia erilaisuutensa kautta. Mitä jos se toteutuisi, mitä he tekisivät seuraavaksi? Arvaukseni on, että he pyrkivät pitämään maailman kontrollissa ja hallinnassa, niin ettei se koskaan palaisi enää normaaliksi, sillä erilaisuus haluaa kontrolloida ja hallita normaalia käytöstä. Miksi erilaisuus haluaa toimia näin? Raamattu sanoo synnin haluavan hallita ihmistä.

Monet ihmiset eivät kirjoitukseni luettuaan usko LGBT-agendaan ja maailmanvalloituksen, vaan syyttävät minua valheellisesta salaliittoteoriasta, sanovat minun olevan homofobiikko, fasisti, rasisti, ihmisvihaaja jne. Jos hellität hetken ajan ja siirrät katseen minusta siihen mitä maailmassa on tapahtunut 1970-80 lukujen jälkeen ja mitä on koko ajan tapahtumassa sekä luet uudestaan huolella LGBT-agendaa, niin silloin sinulla on mahdollisuus nähdä se ettei kyse ole valheellisesta salaliittoteoriasta, vaan tarkoin harkitusta LGBT-agendan suunnitelmasta, joka pyrkii muuttamaan koko maailman siten, että kaikessa tulee huomioida LGBT-seksuaalisuutta, joka tarkoittaa sitä että LGBT haluaa kontrolloida ja hallita normaaleja ihmisiä, joita he itse eivät halua olla. Älä lue minua väärin, sillä en kirjoittanut LGBT-ihmisistä mitään negatiivista, vaan toin esille heidän oman halunsa olla erilaisia, ei normaaleja.

LGBT-ihmisillä ja kaikilla muilla ihmisillä tässä maailmassa ei ole olemassa minkäänlaista muuta oikeaa suuntaa kuin tehdä parannus ja vastaanottaa Raamatullinen usko Herraan Jeesukseen, koska Raamatun sanan profetian mukaan maailma ajautuu täyden laittomuuden tilaan ihmiskunnan viimeisinä päivinä. Täysi laittomuus tarkoittaa synnin kapinaa, jonka mukaan synnin orjuudessa olevat ihmiset pyrkivät muuttamaan ja vaihtamaan viimeisinä päivinä Jumalan luoman luonnollisen järjestyksen mukaiset asiat synnin järjestyksen mukaiseen tilaan. Alla oleva linkki kertoo sinulle miten voit tehdä todellisen ja oikean ratkaisun uskon kautta Herraan Jeesukseen:


Yhteiskunta ja todellinen ratkaisu

 

Linkkisuositukset:
Moraalin rappio: Homoliittojen negatiiviset seuraukset
Lopunaika ja homouden aiheuttama vaino
Homoliike toisinajattelijoiden tuhoaminen
Homoliikkeen parjauskampanja
 

 

Petri Paavola 5.9.2015

Päivitys 9.9.2015:
Avioliittolupien myöntämisestä homopareille kieltäytynyt Kentuckyn osavaltion virkailija on päästetty pois vankilasta. Virkamies ehti olla lukkojen takana viisi päivää. Virkailija on kieltäytynyt myöntämästä avioliittolupia samaa sukupuolta oleville pareille, koska pitää homoliittoja syntinä. Vangittu virkailija, Kim Davis, vapautettiin sen jälkeen kun Yhdysvaltain liittovaltion tuomari katsoi, että Davisin sijaiset olivat huolehtineet avioliittolupien myöntämisestä tämän poissa ollessa. (Lähde Ylen uutiset)

Lähteet:
thenation.com
bostonglobe.com
massresistance.org
yle.fi/uutiset

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker