Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Meediot henkimaailma ja kuolleet henget

Jutta Gustafsberg kertoi Seura-lehdessä saaneensa meedion kautta yhteyden kuolleeseen mieheensä. Mistä on kyse kun puhutaan meedioista ja kuolleista ihmisistä, joihin saadaan meedion kautta yhteys? Kirjoituksessani tarkastelen asiaa Raamatun sanan opetuksen valossa, koska Raamattu kertoo tästä asiasta todella paljon ja yksityiskohtaisen tarkasti. Syy miksi otin Jutan nimen esille, johtuu siitä että hän on itse tullut asian kanssa julkisuuteen ja yhä useampi ihminen on tulossa lähiaikoina saman asian kanssa julkisuuteen. Tarkoitukseni ei ole osoitella ketään sormella, ei syyttää, ei tuomita, vaan tuoda esille sen mitä Raamattu sanoo tästä asiasta. Et ehkä ole koskaan todella tutkinut tai perehtynyt siihen mitä Raamattu sanoo ja opettaa ja siksi tulet hämmästymään sitä kuinka ihmeellisen tarkasti Raamattu kertoo ajasta, jossa elämme sekä asioista, joita tapahtuu nykyisessä yhteiskunnassa.

Sisällys:

Alkusanat
Kuolleet henget
Lopunaika ja riivaajahenget
Loppusanat

Alkusanat

Miksi tätä asiaa täytyy käsitellä Raamatun sanan kautta, sillä sehän on satukirja, joka sisältää ikivanhoja tarinoita, jotka eivät ole edes totta. Monet ihmiset ajattelevat edellä kuvatun lauseen sanojen tavoin, mutta siinä on eräs iso ongelma, joka on siinä, että Raamattu ei ole satukirja, vaan Jumalan sanan ilmoitus, joka sisältää tarkan profeetallisen sanoman moneen eri historian aikakauteen myös tähän lopunaikaan, jota parhaillaan elämme. Koska Raamattu on todella tarkka profeetallisesti, niin siksi on todellakin syytä ja aihetta tutkia sitä mitä Raamattu sanoo meedioista ja henkimaailmasta. 

Kuolleet henget

Saar 9:
5 Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään, eikä heillä ole paikkaa, vaan heidän muistonsa on unhotettu.
6 Myös heidän rakkautensa, vihansa ja intohimonsa on jo aikoja mennyt, eikä heillä ole milloinkaan enää osaa missään, mitä tapahtuu auringon alla.

Raamattu opettaa etteivät kuolleet ihmiset tiedä mitään mitä tässä nykyisessä maailmassa tapahtuu, eikä heillä ole enää minkäänlaista osaa siinä mitä tapahtuu auringon alla. Heillä ei ole enää minkäänlaista osaa maan päällä, joka tarkoittaa sitä etteivät kuolleet ihmiset voi olla enää yhteydessä elävien ihmisten kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että elävät eivät voi olla yhteydessä kuolleisiin ihmisiin, eivätkä kuolleet eläviin ihmisiin.

3 Moos 19:31 Älkää kääntykö vainaja- ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.

5 Moos 18:
9 ¶ Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa, niin älä opettele jäljittelemään niiden kansojen kauhistavia tekoja.
10 Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta,
11 joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen.
12 Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi.
13 Ole siis nuhteeton Herran, sinun Jumalasi, edessä.
14 Sillä nämä kansat, jotka sinä nyt karkoitat, kuuntelevat kyllä merkeistäennustajia ja taikureita, mutta sinulle ei Herra, sinun Jumalasi, sitä salli.

Raamatun vainaja- ja tietäjähenget tarkoittivat ihmisiä (noidat, velhot, meediot), jotka luulivat olevansa yhteydessä kuolleisiin ihmisiin, mutta todellisuudessa he olivat yhteydessä demoni- ja riivaajahenkiin, jotka jäljittelivät ja matkivat kuolleita ihmisiä.

Meedion yhteydenotto kuolleisiin ihmisiin on todellisuudessa yhteydenottamista riivaajahenkiin, siksi Raamattu käyttää siitä sanaa kauhistus, joka on hepreaksi tovebah, joka tarkoittaa kauhistus, inhottava asia, rituaalisessa merkityksessä saastainen (epäpuhdas) ruoka tai avioliitto, epäjumalat sekä eettisessä merkityksessä pahuus.

3 ja 5 Mooseksen kirjojen kohdissa ei ollut kyse saastaisesta ruuasta tai avioliitosta, vaan epäjumalista (demonit ja riivaajahenget), jotka ovat pahuuden lähettiläitä, joihin oltiin yhteydessä vainaja- ja tietäjähenkien kautta. Tästä syystä Raamattu sanoo että yhteys vainaja- ja tietäjähenkiin oli kauhistus ja inhottava asia joka oli täynnä pahuutta oleva asia, koska oli kyse yhteydestä pahuuden lähettiläisiin, eli riivaajahenkiin (demonit).

Raamatussa on poikkeus tästä säännöstä siinä kun Mooses ja Elias (Elia), jotka olivat kuolleita ilmestyivät Jeesukselle. Juutalaisilla oli sellainen sanonta, jossa Jumala sanoi Moosekselle: Mooses sinä annoit elämäsi  tässä maailmassa Israelilaisten puolesta, joten tulevana aikana (Messiaan päivinä) kun tuon Eliaksen profeetan, niin kaksi tulette yhdessä (Debarim Rabba, sect. 3. fol. 239. 2.).

Meidän tulee perustaa usko Jumalan sanaan, ei juutalaisiin sanontoihin, joilla ei ole Raamatun arvovaltaa. En tiedä miksi Jumala salli poikkeuksen ja antoi Mooseksen ja Elian tulla kuolleiden maailmasta keskustelemaan Jeesuksen kanssa. Oliko syy siinä, että Mooses sai lain ja Elia oli profeetoista suurimpia (suurin VL:n profeetta oli Raamatun mukaan Johannes Kastaja), en tiedä, eikä meidän tarvitse tietää kaikkea. Tämä oli kuitenkin poikkeus, eikä kenelläkään muulla ole enää mahdollisuutta olla yhteydessä kuolleiden kanssa ja kaikki muut yhteydet kuolleisiin ovat yhteyttä riivaajahenkien kanssa.
 

Lopunaika ja riivaajahenget

2 Piet 3:
3 ¶ Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
6 ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

Pietarin kirje on kirjoitettu noin 2000 vuotta sitten. Moni sanoo Raamatun olevan satukirja, mutta mistä Pietari tiesi, että noin 2000 vuotta sen jälkeen kun Herra Jeesus kuoli ristillä ja nousi ylös, jonka seurauksena evankeliumia ollaan julistettu n. 30 jKr. aina meidän päiviimme asti, että evankeliumi säilyisi 2000 vuotta, eikä unohtuisi historiaan kuten monille muille asioille on käynyt? Mistä Pietari tiesi, että lopunajan ihmiset tulisivat pilkkaamaan Jeesusta sekä Jeesuksen takaisin tulemusta, mistä hän saattoi olla siitä niin varma, sillä olisihan Jeesus ja Hänen sanomansa voinut jäädä historiassa unohduksiin, kuten on käynyt monille muille asioille ja ihmisille? Mistä Pietari tiesi lopunajan ihmisten vastustavan luomiskertomusta, sillä muinainen maailma kaikkialla uskoi jonkinlaiseen maailman ja ihmisten luomiseen, eikä muunlaista mahdollisuutta ollut edes olemassa?

Jumalan Pyhä Henki antoi Pietarille profetiallisen sanoman Jeesuksesta ja Hänen tulemuksestaan, koska Raamattu on totta ja Jumalan sanaa sekä Jeesus on historiallinen henkilö. Nykyajan ihmisten keskuudessa esiintyvä Jeesuksen, Jeesuksen tulemuksen ja Raamatun sanan pilkkaaminen on Pietarin kautta tulleen profetian täyttymys ja toteutuminen, joka kertoo meille sen, että Raamatun sana on totta. Joka kerta kun joku jumalaton ihminen ihminen pilkkaa Jeesusta, Jeesuksen tulemusta tai Raamatun sanaa, niin hän toteuttaa Raamatun sanan profetiaa, huolimatta siitä ettei hän usko Raamattuun. Satukirja ei voi profetoida tarkasti, että vielä 2000 vuotta profetian kirjoittamisen jälkeen profetia toteutuu, mutta Jumalan sana voi sen tehdä ja on tehnyt sen muun muassa n. 2000 vuotta sitten Pietarin kirjeen kautta. Jumalan Pyhä Henki joka johdatti Pietaria kirjoittamaan tiesi sen ennalta, että 1800-luvulla suuri osa ihmiskuntaa hylkää muinaisen maailman luomiskertomukset ja uskoo evoluutioteoriaan tai johonkin muuhun teoriaan, mutta ei luomiskertomukseen.

Edellä olevat tosiasiat todistavat Raamatun olevan totta sekä sen että elämme lopunajassa (ihmiskunnan viimeisiä päiviä), joka edeltää Herran Jeesuksen tulemusta.

Ilm 16:
8 ¶ Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
12 ¶ Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

Raamattu kertoo ilmastonmuutoksesta koskien lopunaikoja, jolloin ihmiset kärsivät kuumuudesta sekä pilkkaavat Raamatun Jumalaa. Raamattu kertoo tarkasti Eufrat-virran kuivumisesta, joka on tapahtumassa oleva tosiasia nykyaikana ilmastonmuutoksen seurauksena.

Ilm 9:
14 ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella".
15 Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä.
16 Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.
17 Ja tämänkaltaisilta minusta näyttivät hevoset ja niiden selässä istujat näyssä: ratsastajilla oli tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkeltaiset haarniskat; ja hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi.
18 Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
19 Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittivat.
20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Edellä oleva Raamatun kohta kertoo lopunajasta, joka edeltää Herran Jeesuksen tulemusta. Elämme todella lähellä sitä aikaa kun Herra Jeesus tulee takaisin. Lopunaikana tulee tapahtumaan suursota Lähi-idässä, jonka seurauksena kolmas osa maailman ihmisistä kuolee. Näin suuri luku kuolleiden määrästä ei voi tarkoittaa muuta kuin ydinaseilla (tai senkaltaisilla nykyajan tekniikoilla) käytävää sotaa, joka voi ainoastaan nostaa kuolleiden määrän noin suureksi.

Raamattu sanoo etteivät lopunajan ihmiset lakanneet kumartamista riivaajahenkiä, joka tarkoittaa riivaajien vaikuttamaa valheviisautta kuten usko evoluutioteoriaan tai mihin tahansa ideologiaan ja aatteeseen, jossa kielletään uskomasta Raamatun Jumalaan sekä se tarkoittaa kaikkea valhetta.

Lopunaikana myös kumarretaan kultaisia, hopeaisia, vaskisia (messinki, pronssi), kivisiä sekä puisia epäjumalankuvia, joka tarkoittaa uskontoja, joiden palvonta- ja uskonnollisiin menoihin kuuluvat uskonnolliset kuvat ja patsaat. Ironista on se että monet lopunajan ihmiset pitävät Jumalaa ja Raamattua satukirjana, mutta he kuitenkin uskovat itämaisten uskontojen jumaluuksiin, okkultiikkaan ja noituuteen, jossa riivaajahenget vaikuttavat, New-Age jumaluuksiin sekä esim. joogan kautta hindujumaluuksiin. Vain synnin valhe voi sokaista ihmisen niin, että hän uskoo uskontojen epäjumaliin sekä henkioppaisiin tai enkeleihin, mutta ei Raamatun Jumalaan.

Useissa joogasaleissa (ei kaikissa) on esillä hindujumaluuksien kuvia tai patsaita. Monet joogaajat palvovat hindujumaluuksia, joista käytetään myös nimitystä henkiopas tai enkeli. Joogaaja voi myös ostaa pieniä hindujumalapatsaita, joiden luvataan tuovan ihmisille "onnea" ja "menestystä" elämässä. Hindujumaluudet ja henkioppaat ovat riivaajahenkiä, jotka ovat pukeutuneet valkeuden enkeleiksi. Joogan kautta monet ihmiset kumartavat (palvovat) kultaisia, hopeisia, pronssisia, kivisiä ja puisia patsaita ihan niin kuin ilmestyskirja sanoo. Itämaiset joogagurut sanovat, että jooga on vasta silloin joogaa, kun siinä yhdistyvät ruumiillinen ja henkinen harjoitus, joka tarkoittaa henkisen kasvun tietä ruumiillisen ja henkisen harjoituksen kautta. Joogaaja on joko tietoisesti tai tietämättään tekemisissä riivaajahengen kanssa, joka pyrkii eksyttämään häntä koko ajan syvemmälle henkisen kasvun tielle, jonka lopullinen päämäärä ei ole valaistuminen ja maailmanhenkeen yhtyminen, vaan iankaikkinen kadotus.

Tämän ajan ilmiöt kuten mindfulness, NLP, noituus, okkultiikka, selvännäkeminen, reiki, enkelihoidot sekä New-Agen perustalla olevat uskomukset ovat kaikki peräisin samasta lähteestä, joka johdattaa ihmisen henkisen kasvun tielle riivaajahenkien opastamana. Okkultikot ja noituuden harjoittajat käyttävät jumaluuspatsaita. Mindfulnessiin (kaikki eivät käytä) kuuluu myös uskonnollisten kuvien ja patsaiden (enkelit, jumaluudet) käyttäminen, jotka ovat mindfulnessissa tärkeitä työkaluja valaistuksen saavuttamiseen. NLP (Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi) parissa on paljon ihmisiä, jotka ovat olleet mukana henkisen kasvun kehityksessä mm. joogan tai muiden suuntausten kautta. Myös NLP parissa (ei kaikkien) olevien ihmisten henkiseen kasvuun kuuluu uskonnollisten patsaiden palvonta (uskominen riivaajahenkiin). Uskonnolliset patsaat ja kuvat kuuluvat myös New-Age ihmisten henkisen kasvun tiehen. Sitten on vielä iso joukko hinduja, buddhalaisia jne. jotka käyttävät epäjumalien patsaita uskonnon harjoittamisessaan.

Nykyajan henkisen kasvun suuntaukset käyttävät uskonnollisia patsaita ja kuvia henkisen kasvun kehityksen työkaluina. Raamattu on täsmällisen tarkka, sillä noin 2000 vuotta sitten kirjoitettu ilmestyskirja kertoo, että lopunajassa on paljon ihmisiä, jotka eivät halua uskoa Raamatun Jumalaan, mutta sen sijaan he kumartavat (uskovat ja palvovat) kullasta, hopeasta, pronssista, kivestä ja puusta tehtyjä epäjumalia. Epäjumalan kuva tai patsas ei näe, eikä kuule, eikä voi kävellä, mutta niiden takana vaikuttavat riivaajahenget näkevät, kuulevat sekä eksyttävät ihmisiä valheen voiman kautta iankaikkiseen kadotukseen. Nämä eksytetyt ihmiset voivat saada syntinsä anteeksi uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Raamattu opettaa ettei Jumalan kansa vanhassa tai Uudessa Liitossa saa tehdä Jumalasta kuvaa, eikä tietenkään epäjumalan kuvaa. Monet seurakunnat rikkovat tätä käskyä vastaan, sillä heidän rukoushuoneiden seinillä on kuvia Jeesuksesta, joka ei ole edes todellisuudessa oikea Jeesuksen kuva, vaan inhimillisen taiteen mielikuvituksen tuotetta. Raamatulliseen Jumalan palvelemiseen eivät kuulu kuvat Jumalasta ja Jeesuksesta. Rooman katolinen kirkko sanoo ettei se palvo uskonnollisia kuvia, vaan kunnioittaa niitä. Marian patsaan äärellä lausutut rukoukset osoittavat sen etteivät he ainoastaan kunnioita Mariaa, vaan myös palvovat häntä.

Rooman katolisen kirkon jumalanpalveluselämän eräs keskipiste on "pyhät" kuvat ja patsaat. Täten Rooman kirkko on samassa asemassa kuin muut patsaanpalvojien uskonnolliset ryhmät. Vuosittain kaikkialla maailmassa katolisiin "pyhiin" kuviin ja patsaisiin käytetään rahaa monia miljoonia. Rooman katolinen kirkko on lopunajassa eräs kaikkein suurimmista yhteisöistä, joissa palvotaan kuvia ja patsaita.

Katolisen Newadvent.org nettisivun ja Catholic Encyclopedan mukaan terve Maria rukous on kiitosta, anomusta sekä avuksi huutamista Marialle, sisältäen ajatuksen että katolinen hurskaasti, kunnioittavasti ja anovasti turvautuu Marian esirukoukseen, että hän sovittaisi syntiset Jumalalle, että he saisivat siunauksen nykyisessä elämässä ja elämässä, jolla ei ole loppua. Raamattu sanoo, että monet lopunajan ihmiset, jotka eivät tee parannusta kumartavat (palvovat) epäjumalia, eli uskovat epäjumaliin, joista he ovat tehneet kultaisia, hopeisia, pronssisia, kivisiä ja puisia patsaita. Täten on kiistatonta, että katolilaisten rukoukset ja pyynnöt Marian kuvien ja patsaiden äärellä ovat Marian palvomista, sillä Mariaan turvautuminen syntien sovittamisessa täyttää Raamatun opettaman epäjumalanpalvonnan kriteerit. Raamatun todistuksen valossa Rooman katolinen kirkko on portto eikä Jumalan seurakunta.

Ilmestyskirja kertoo lopunajan ihmisten tekevän murhia, elävän haureudessa ja varkauden synnissä. Suomessa murhataan  n. 10 000 syntymätöntä lasta abortin kautta joka vuosi. Kun laskemme yhteen koko maailman vuosittaiset aborttiluvut, niin luku nousee useaan miljoonaan. Kun tämän päälle lasketaan kaikki vuosittaiset tapot, murhat sekä sotien ja terroristitekojen kautta surmatut ihmiset, niin luvut moninkertaistuvat. Tappaja ja murhaaja saavat syntinsä anteeksi tekemällä parannuksen (katumus, mielenmuutos, ajatella toisin) ja uskomalla Herraan Jeesukseen.

Ilmestyskirja kertoo lopunajan ihmisten elävän haureudessa. Nykyaikana tapahtuu paljon avioeroja, puolisot pettävät toisiaan, esiaviolliseen seksiin kannustetaan jopa yläaste-ikäisiä koululaisia kondomien jakelemisen kautta jne. Monet ihmiset hylkäävät luonnollisen seksuaalisuuden eläen homoudessa, pedofiliassa tai harrastavat seksiä eläinten kanssa. Pornoteollisuus syytää ilmoille seksifilmejä, jotka ruokkivat haureuden henkeä ihmisten sydämissä. Huorintekijä saa syntinsä anteeksi tekemällä parannuksen ja uskomalla Herraan Jeesukseen.

Ilmestyskirja kertoo lopunajan ihmisten harrastavan varkauksia, joita ovat nykyään veropetokset, varakkaat päättäjät haalivat vääryydellä itselleen lisää omaisuutta. köyhyyden lisääntyessä yhä useampi turvautuu varastamiseen jne. Varas saa syntinsä anteeksi tekemällä parannuksen ja uskomalla Herraan Jeesukseen.

Velhouksistaan sana Ilm 9:21 on kreikankielen UT:ssa farmakeia, joka tarkoittaa noituus, huumaavien aineiden tai lääkkeen käyttö, myrkky sekä sen kuvaannollinen merkitys on epäjumalanpalveluksen viettelemykset sekä eksytykset. Farmakeia sana tulee sanasta farmakeus, joka tarkoittaa ihmistä joka valmistaa lääkkeen tai huumaavan aineen noituuden harjoittamiseen.

On tunnettu tosiasia, että huumeiden kautta ihmisen mieli avautuu sellaiselle tietoisuuden tasolle, jolloin ihminen kykenee ottamaan yhteyden riivaajahenkiin, joita myös kutsutaan henkioppaiksi. Muinaisissa kulttuureissa sekä vielä nykyään on ihmisiä, jotka valmistavat tietyistä rohdoksista ja kasveista huumaavia aineita, joiden kautta otetaan yhteyttä henkimaailmaan (riivaajahenkiin).

Raamattu opettaa, että lopunaikana monet ihmiset harjoittavat noituutta, jonka kautta harjoitetaan epäjumalanpalvelusta. Toin aikaisemmin esille, että okkultiikka, noituus, New-Age uskomukset, jooga, mindfulness, NLP, selvännäkeminen, ennustaminen, enkelihoidot, henkioppaat, reiki jne. ovat kaikki noituuden, eli epäjumalanpalveluksen muotoja, joiden kautta riivaajahenget eksyttävät lopunajan ihmisiä iankaikkiseen kadotukseen.

Raamattu kertoo tarkasti, että monet ihmiset harjoittavat noituutta lopunaikana, jossa ihminen on yhteydessä riivaajahenkiin. Nämä yhteydenotot tapahtuvat meedioiden sekä edellä olevien asioiden kautta. Meedioiden kautta tapahtuva yhteydenotto on eksytys, jonka kautta riivaajahenget eksyttävät ihmisiä matkien ja esiintyen kuolleina ihmisinä. Meediot ja muut eksyttäjät sekä eksytetyt saavat syntinsä anteeksi tekemällä parannuksen ja uskomalla Herraan Jeesukseen.

Loppusanat

Moni ihminen kokee valtavaa ikävää ja surua kuolleen omaisensa puolesta. Suru, järkytys ja ikävä on ymmärrettävä ja luonnollinen asia, joka on seurausta rakkaan lähimmäisen kuolemasta. Meidän tulee kunnioittaa ihmisen surua kuolleen omaisen tähden, mutta on myös uskallettava kertoa sen mikä on totuus kuolleista, sillä he eivät enää kykene ottamaan yhteyttä maan päällä eläviin ihmisiin.

Moni menee meediolle siksi, että saisi yhteyden ja helpotusta omaisen kuollessa, sillä he haluavat varmistua ettei kuolleella omaisella ole enää mitään hätää. Raamattu sanoo ihmisen oman valintansa tähden päätyvän joko iankaikkiseen kadotukseen tai iankaikkiseen elämään. Se on tietenkin selvä, ettei kuolleeksi tekeytynyt riivaajahenki kerro totuutta siitä mikä on synteihinsä kuolleen ihmisen osa, vaan he tekeytyen kuolleeksi sanovat, että hänellä on nyt kaikki hyvin. Tämä on suuri eksytys, koska sen kautta ihmisiä eksytetään luulemaan, että kuolleella on nyt kaikki hyvin, vaikka asia ei olekaan niin synteihinsä kuolleen kohdalla.

Meediolla käynti johtaa yhteydenottoon riivaajahenkien kanssa ja sitä kautta syntyy hyvin usein kiinnostus henkisiä asioita kohtaan, jotka ovat lähes poikkeuksetta sellaisia henkisiä yhteyksiä, jotka perustuvat riivaajahenkien eksytykseen. Tämä maailmanaika on loppumassa pian ja riivaajahenget tietävät, että heillä on enää vain vähää aikaa eksyttää ihmiskuntaa, sillä Jumala tulee hyvin pian tuomitsemaan riivaajahenget sekä synnin kapinassa elävät ihmiset. Ajan loppumisen takia riivaajahenget etsivät aktiivisesti julkisuuden henkilöitä (myös muitakin), joiden kautta eksytys etenee laajasti ja vauhdilla eteenpäin, koska kun julkkikset kertovat asian eteenpäin julkisuudessa, niin silloin eksytys saavuttaa hetkessä valtavan määrän ihmisiä. Tämän tähden moni julkisuuden henkilö tulee yhä useammin avautumaan ja kertomaan henkisistä kokemuksistaan julkisuudessa.

Meedioiden kautta riivaajahenget antavat sellaisen viestin ettei kuolemaa ole olemassa ja kaikilla kuolleilla ihmisillä on asiat hyvin. Tämän eksytyksen mukaan sielu jatkaa hyvää elämää maallisen kehon kuollessa. Totuus on kuitenkin se, että kaikille sieluille ei käy hyvin ja sielu jatkaa kyllä olemassaoloaan kuoleman jälkeen, mutta sen mukaan miten olemme osamme valinneet, eli olemmeko uskoneet Raamatun Jumalaan (nykyajassa uskon kautta Jeesukseen) iankaikkiseksi elämäksi vai olemmeko kieltäytyneet uskomasta Raamatun Jumalaan iankaikkiseksi kadotukseksi:

Dan 12:2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

Matt 25:46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Raamatun sanoman tärkein asia on se kuinka ihminen synnin orjana on kulkemassa kohti iankaikkista tuhoa, mutta Jumala rakkaudessaan on valmistanut ihmiselle pelastuksen uskon kautta Herraan Jeesukseen. Kun ihminen tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen uskon kautta Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän Jumalan luona.

Joh 3:
16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

Raamatun sanoma on rakkauskertomus Luojan ja luodun välillä siitä kuinka Luoja rakastaa luotuansa iankaikkisen rakkauden kautta. Kun ihminen vastaa Jumalan rakkauteen uskoen Jeesukseen, niin hän saa elämälleen tarkoituksen sekä oppii rakastamaan lähimmäistään oikealla tavalla. Usko ja rakkaus Jeesukseen pitää ihmisen poissa synnin teiltä ja johdattaa hänet elämään rehellisesti totuudessa ja rakkaudessa Jumalaa ja kaikkia lähimmäisiään kohtaan.

Jumala ei vaadi ihmiseltä täydellisyyttä, koska Jeesus oli täydellinen. Jumala ei vaadi ihmiseltä suorituksia, koska Jeesus täytti kaiken lain. Jumala ei haluaisi rangaista ihmistä, koska Jeesus kantoi rangaistuksen meidän edestämme. Jumala ei haluaisi kenenkään kärsivän, koska Jeesus kärsi meidän puolestamme. Jumala ei haluaisi kenenkään kuolevan, koska Jeesus kuoli meidän puolestamme. uskon kautta Herraan Jeesukseen löydät elämäsi todellisen tarkoituksen sekä saat iankaikkisen elämän ja kokea iankaikkisesti sen kuinka Jumala rakastaa sinua täydellisen rakkauden kautta. Ihminen ei voi koskaan kokea suurempaa rakkautta kuin saada olla Jumalan täydellisen rakkauden kohteena.

 

Linkkisuosituksia:
Neljä lopunajan syntiä
Reikin tausta ja juuret
Energiahoitomuotojen taustoja
Mitä jooga on?
Jeesus ja jooga ei sovi yhteen

 

Petri Paavola 1.9.2015

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
Online Bible Hebrew and Greek Lexicon
Strong's Concordance Hebrew and Greek
mtv.fi/viihde
iltasanomat.fi/viihde
menaiset.fi
tervemariarukous2
newadvent.org

 

 

 

eXTReMe Tracker