Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta | rumble.com/PetriPaavola | SaulusMedia | SaulusMedia blogi | Petri - Youtube  

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja. Ef 2:8


Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei muuta niiden alkuperäistä sisältöä. Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä, niin täältä löydät yhteystietoni.

Raamatullinen uskoon tuleminen
Siitä miten ja millä tavalla ihminen tulee uskoon Herraan Jeesukseen on monia erilaisia opetuksia. Raamatun sanan totuuden mukaan on kuitenkin vain yksi tapa miten ihminen tulee uskoon. Pyrin tuomaan esille kirjoituksessani sen mitä Raamattu opettaa tästä aiheesta. Tutki ja koettele kirjoitukseni Raamatun sanan avulla rukouksen kera.

Sinut  on luotu Jumalan rakkautta varten
Raamatullinen usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan sanan kautta. Ihminen on luotu Jumalan rakkautta varten sen tähden Herra Jeesus sanoi: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."

Neljä lopunajan syntiä
Sinulla on mahdollisuus saada syntisi anteeksi sekä voit löytää totuuden ja hylätä valheen ja synnin joka eksyttää sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herra Jeesus vuodatti verensä ja kuoli juuri sinun syntiesi tähden, että sinä uskon kautta Häneen saisit syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. On kyse elämäsi tärkeimmästä valinnasta, missä sinä haluat viettää iäisyytesi? Jumala rakastaa sinua ja on tehnyt jo kaiken sinun puolestasi,  sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa pelastus uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Paimentolaisten nuotiotarina
Monet ihmiset, jotka eivät usko Raamatun olevan Jumalan sanaa sanovat Raamatun olevan satukirja. Jotkut sanovat ettei Raamattu pidä paikkaansa, sillä se on fiktiivinen tarina, joka kertoo paimentolaisten nuotiotarinoista. Toiset sanovat ettei Lähi-idän muinaisten lammaspaimenten nuotiotarinoita voi ottaa todesta enää tieteellisessä nykyajassa. Sitten on ihmisiä, jotka sanovat Raamatun olevan Lähi-idän kamelikuskien nuotiotarinoita. Toiset sanovat Raamatun olevan muinaisjuutalaisten legendoja ja taruja. Jotkut ihmiset sanovat, että Raamattuun uskominen on osoitus yksinkertaisesta ja lapsellisesta mielenlaadusta. Monet ihmiset pitävät Raamattuun uskomista epätieteellisenä sekä järjenvastaisena asiana. Itse asiassa kun
Raamattua tutkitaan siitä lähtökohdasta käsin, että mitä se ihan oikeasti opettaa, eikä vain oleteta asioita tai toisteta muiden ihmisten tekemiä vääriä johtopäätöksiä, niin Raamattu itse todistaa olevansa Jumalan sanan ilmoitus ihmiskunnalle.

Herran Jeesuksen ristiinnaulitseminen
Suurin osa maapallon ihmisistä on kuullut Herran Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta sekä kuolemasta, mutta silti kaikista maapallon ihmistä vain vähemmistö on ymmärtänyt sen mitä Jeesuksen ristiinnaulitseminen ja kuolema merkitsee ja tarkoittaa. Monille ihmisille Jeesuksen ristiinnaulitseminen ja kuolema on vain tarina muiden tarinoiden joukossa. Herran Jeesuksen kärsimyksen ja rakkauden kautta sinulle voi avautua Raamatullisen pelastuksen ihanuus sekä Herran Jeesuksen ristinkuoleman merkitys uudella tavalla, joka voi johdattaa sinut sisälle pelastukseen uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Usko Jumalaan
Uskon perus-aloituspaketti

Mehiläiskato ja Raamatun profetia
Viime vuosina ympäri maailman on kerrottu mehiläiskadosta, eli mehiläisten katoamisista sekä massakuolemista. Mistä tämä johtuu ja voiko tälle enää tehdä mitään? Kirjoituksessani tuon esille asioita, jotka selittävät mehiläiskadon syitä sekä kuinka ihmiskuntaa on varoitettu tästä jo kauan aikaa sitten.

Kritiikki kristinuskoa vastaan
Luonnontieteiden kehittyminen länsimaissa 1600-luvulla johti kritiikkiin kristinuskoa kohtaan, jossa kristinusko joutui ankaran arvostelun kohteeksi. 1800 ja 1900-luvulla tieteellisen maailmankuvan omaavista ihmisistä enemmistö on hylännyt kristinuskon ja pitää sitä pelkkänä uskonnollisena taruna tai satuna. Raamattu on kuitenkin Jumalan sanaa ja negatiivinen sekä vääristelevä kritiikki on helppo kumota Jumalan sanan todistuksen kautta. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen kuinka Raamattu on Jumalan sanan totuus, jota kritiikki ei kykene kumoamaan. Kirjoitukseni tarkoitus ei ole väitellä, riidellä tai halveksua ketään, vaan tuoda esille Jumalan sanan totuuden valossa asioita, jotka todistavat sen, että Raamattua vastaan esitetty kritiikki ei kestä Raamatun sanan edessä.

Spiritismi pahuuden lähde
Spiritismi on nykyään yhä suositumpaa ja monet etsivät siitä jännitystä ja kokemuksia elämäänsä. Toiset etsivät spiritismin kautta yhteyttä tuonpuoleiseen, kuolleisiin tai luulevat henkioppaiden johdattavan heitä spiritismin kautta. Spiritismi on pahuuden lähde, joka eksyttää ja saastuttaa pahuuden henkivaltojen kautta ihmisten sydämiä.

The Voice of Finland
Maallisessa laulukilpailussa ihmiset äänestävät oman makunsa mukaan voittajan, tai ollen jotakin vastaan, antaen äänensä toiselle vain sen tähden kun on toista vastaan. Herra Jeesus on sinun puolellasi rakastaen sinua iankaikkisella rakkaudella. Maallisen laulukilpailun voittaja, häviäjät tuomarit sekä äänestäjät ilman pelastusta Herraan Jeesukseen joutuvat iankaikkiseen kadotukseen. Ihminen joka vastaanottaa pelastuksen Herrassa Jeesuksessa saa iankaikkisen elämän täydellisessä Jumalan rakkauden valtakunnassa.

 

Herran Jeesuksen ristin voima
Herran Jeesuksen ristin kuoleman kautta Hän nousi kuolleista Isän oikealle puolelle. Risti ei julista pelkästään kuolemaa, vaan elämää kuoleman kautta. Herran Jeesuksen ristin kautta tulee syntien anteeksiantamus, jokaiselle, joka uskoo Häneen. Herran Jeesuksen ristintyön kautta ja perusteella on mahdollisuus hylätä syntejä sekä elää Jumalan tahdon mukaista elämää.

Pelastus on Jumalan lahja
Pelastus on  Jumalan lahja, joka on Jumalan suuri rakkauden osoitus syntiselle ihmiselle. Herran Jeesuksen sovitustyön tähden Jumala pelastaa ihmisen uskon kautta Jeesukseen. Ihminen pelastuu armosta uskon kautta, ei omien tekojensa tähden, sillä pelastus on Jumalan lahja.

Elämäsi palkinto
Mitä elämä sinulle merkitsee? Toivotko elämältä rakkautta ja hyväksyntää? Haluaisitko kokea olevasi rakastettu rakkauden kautta, joka ei koskaan lopu? Haluaisitko kokea olevasi hyväksytty ja arvokas? Jos vastasit sydämessäsi jokaiseen kysymykseen kyllä, niin sinulla on mahdollisuus vastaanottaa elämäsi suurin palkinto. Kaikkien palkintojen vastaanottamiseen sisältyy ehtoja. Eteesi avautuvan palkinnon vastaanottamiseen sisältyy myös ehtoja voidaksesi vastaanottaa elämäsi palkinnon. Ennen palkinnon julkistamista kerron sinulle kahdesta vaihtoehdosta, josta saat valita sinulle mieluisan vaihtoehdon oman tahtosi ja valintasi mukaan.

Hyvinvointiyhteiskunta ja valhe
Helsingin sanomissa oli 10.1.2015 kirjailija Jari Ehrnroothin kirjoitus: Hyvinvointiyhteiskunta perustuu valheelle. Kun luin Jarin kirjoituksen, niin mieleeni nousi kuinka tarkasti Raamatun sana kuvaa monilla erilaisilla negatiivisilla sanoilla lopunajan ihmisiä, jotka elävät synnin vallassa. Jari Ehrnrooth käsittelee samaa asiaa, mutta erilaisesta näkökulmasta käsin katsottuna. Vaikka et uskoisi Raamatun sanan ilmoitusta, niin sinun kannattaisi lukea Raamattua sillä se kertoo ja kuvaa hämmästyttävän tarkasti lopunajan ihmisten negatiivisia ominaisuuksia, jotka rakastavat synnin harjoittamista. Raamattu ei kuitenkaan ole negatiivinen kirja, vaan todella positiivinen kirja kertoen suuresta Jumalan rakkaudesta sekä siitä kuinka ihminen voi omistaa sydämessään onnellisen elämän ainekset sekä olla tyytyväinen ja kasvaa ihmisenä sekä muuttua uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Millainen ihminen on
Koska olemme kaikki syntisiä niin siksi Jumala haluaa pelastaa meidät. Onhan synti sellainen, joka tuhoaa ja kadottaa ihmisen ikuisesti. Jeesus hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, mutta Jeesus rakastaa sinua niin paljon, että haluaa muuttaa sinut Hänen kuvansa kaltaisuuteen. Tämä onkin suurta Jumalan Rakkautta ihmistä kohtaan, että se synti joka haluaa hallita meitä ja tuhota meidät, niin sen Jumala haluaa poistaa meidän elämästämme.

Olenko sairas
Jumala loi paratiisiin terveen ihmisen. Ihmisen langettua paratiisissa pois Jumalan tahdosta ihminen sairastui synti nimiseen tautiin. Tauti on hengenvaarallinen, joka johtaa iankaikkiseen kuolemaan. Potilas ei kykene itse havaitsemaan kuoleman vakavia oireita. Lääkäri (Jumala) on ainoa, joka pystyy näyttämään potilaalle todeksi synti nimisen sairauden

Viestejä tuonpuoleisesta
Nykyisin monet ihmiset kokevat erilaisia kokemuksia saaden viestejä tuonpuoleisesta sekä kohtaavat henkioppaita ja enkeleitä. Kun puhutaan edellä olevista asioista, niin mistä viestit tulevat, kuka ja ketkä ovat niiden takana? Kirjoituksessani tuon esille Raamatun kannan asiaan, sillä Raamattu puhuu yksityiskohtaisen tarkasti henkivalloista ja niiden tavoitteista ottaessaan yhteyttä ihmisiin.

Väärät väitteet ja totuus
Iltalehdessä torstaina 20.11.2014 oli Jonna Joutsenen artikkeli, jossa hän kirjoitti tasa-arvoisen avioliittolain vastustajien kommenteista sekä otti kantaa Raamatun sanan ilmoitukseen. Jonnan kommentointi sukupuolineutraalin avioliittolakiin sekä Raamatun sanan ilmoitukseen epäonnistui täydellisesti. Toimittaja Jonna Joutsenen kommentit Raamatun ilmoituksesta paljastavat sen ettei toimittaja ollut selvillä aiheesta eikä perehtynyt siihen, jonka seurauksena hänen journalisminsa vääristeli sitä mitä Raamattu opettaa. Tarkoitukseni on asiallisesti käydä läpi muutamia asioita toimittaja Joutsenen artikkelista, jossa hän vääristeli Raamatun sanan ilmoitusta sekä antoi vähätteleviä lausuntoja sukupuolineutraalin avioliittolain vastustajista.

Raamatun näkökulmia maahanmuutosta
Maahanmuutto nostattaa ihmisissä erilaisia tunteita laidasta laitaan. Raamatusta löytyy ratkaisun avaimet maahanmuuttopolitiikalle, sillä Raamatussa on toimiva ratkaisu koskien maahanmuuttoa, jonka noudattaminen poistaa maahanmuuttoon liittyvät ongelmat. Jos sinä et usko Raamattua ja pidät sitä satukirjana, niin siitä huolimatta sinun olisi hyvä lukea tämä kirjoitus, koska Raamatussa on todella hyvät ohjeet koskien maahanmuuttoa.


 

 

 
eXTReMe Tracker